Ανάρπαστα τα διαμερίσματα και οι βίλες στο Ελληνικό - Εχουν ήδη δοθεί προκαταβολές 700 εκατ. ευρώ

Ανάρπαστα έχουν γίνει τα διαμερίσματα στο Marina Tower του Ελληνικού, ενώ έχουν ήδη δοθεί προκαταβολές για όλες τις βίλες που θα κατασκευαστούν

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Ανάρπαστα έχουν γίνει τα διαμερίσματα στο Marina Tower του Ελληνικού, καθώς ήδη έχουν δοθεί προκαταβολές για το 75% των διαμερισμάτων, ενώ επίσης τεράστιο είναι το ενδιαφέρον και για τις βίλες που θα κατασκευαστούν στην περιοχή, βίλες αξίας πολλών εκατομμυρίων, αφού έχουν ήδη δοθεί προκαταβολές για το σύνολο των 27 κατοικιών

Όπως αναφέρει το Capital.gr, η ζήτηση για τις κρατήσεις κατοικιών/διαμερισμάτων στο Ελληνικό και το ενδιαφέρον που παρατηρείται μέχρι τώρα έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Ήδη τα μελλοντικά έσοδα που αντιστοιχούν σε υφιστάμενες προκαταβολές πελατών υπολογίζονται στα 700 εκατ. ευρώ, ενώ όσον αφορά στις βίλες, έχουν κατατεθεί προκαταβολές πελατών για το σύνολο και των 27 κατοικιών.

Τα μελλοντικά δυνητικά έσοδα από την πώληση των βιλών ανέρχονται σε 345 εκατ., ενώ αναφορικά με τα διαμερίσματα του Marina Tower, το υψηλότερου πύργου που θα κατασκευαστεί, τα δυνητικά μελλοντικά έσοδα υπολογίζονται στα 338 εκατ. ευρώ καθώς έχουν ήδη κατατεθεί προκαταβολές πελατών για το 75% της πωλούμενης επιφάνειας.

Ανάρπαστα τα διαμερίσματα και οι βίλες στο Ελληνικό - Εχουν ήδη δοθεί προκαταβολές 700 εκατ. ευρώ

Σημαντική πρόοδο έχει σημειωθεί και στο κομμάτι των επιχειρηματικών συμφωνιών εντός της έκτασης του Ελληνικού, με την Lamda να έχει ήδη συνάψει επιχειρηματικές συμφωνίες με την Τράπεζα Πειραιώς για την πώληση γραφείων συνολικής επιφάνειας 40 χιλ. τ.μ. και τον όμιλο FOURLIS για πώληση γης επί της οποίας θα αναπτυχθεί το Εμπορικό Πάρκο Λιανικής "Retail Park” επιφάνειας 30 χιλ. τ.μ.

Διαβάστε Επίσης

Τα νούμερα για το The Mall Athens και το Golden Hall

Τέλος όσον αφορά στα εμπορικά κέντρα της Lamda (The Mall Athens, Golden Hall και Mediterranean Cosmos), όπως προκύπτει από την αποτύπωση των οικονομικών μεγεθών του Ομίλου, υποχωρούν σταδιακά οι αρνητικές συνέπειες της πανδημίας, ενώ καταγράφεται κέρδος 6,3 εκατ. από την επανεκτίμηση της αξίας τους από ανεξάρτητο εκτιμητή.

Κατά την περίοδο επανεκκίνησης των δραστηριοτήτων τους -μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων- ο συνολικός κύκλος εργασιών των καταστημάτων καταγράφει σημαντική βελτίωση έναντι της αντίστοιχης περιόδου το 2020.

Διαμερίσματα Marina Tower

Ειδικότερα ο τζίρος των καταστημάτων των Εμπορικών Κέντρων τον Ιούλιο και τον Αύγουστο 2021 αυξήθηκε 13% και 28% αντιστοίχως έναντι του 2020, ενώ ο ο συνολικός τους τζίρος βρίσκεται σε πορεία ανάκαμψης προς τα ιστορικά υψηλά επίπεδα του 2019 (περίπου 10-15% χαμηλότερα έναντι του 2019)

Η συνολική επισκεψιμότητα στα εμπορικά Κέντρα κατά την περίοδο επανεκκίνησης κατέγραψε σημαντική αύξηση έναντι της αντίστοιχης περιόδου το 2020, ήτοι τον Ιούλιο +5% και τον Αύγουστο +22%.

Η Lamda, εν μέσω της κρίσης της πανδημίας, διαπραγματεύτηκε νέες ή προχώρησε σε ανανεώσεις συμβάσεων εμπορικής συνεργασίας με οικονομικούς όρους που ίσχυαν προ της κρίσης της πανδημίας.

Μάλιστα σύναψε τρεις σημαντικές συμφωνίες: το νέο παγκόσμιο Concept Store ZARA(3.200 τ.μ.) στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, το νέο κατάστημα Public/Media Markt στο Golden Hall (3.200 τ.μ.), και το κατάστημα "νέας γενιάς" IKEA στο The Mall Athens (2.200 τ.μ.) το οποίο θα ανοίξει πριν από τα Χριστούγεννα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΟΑ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΝ ΕΚΕΙ 15 Νοε 2021 | 19:28

Ελληνικό: Σε πλήρη ανάπτυξη τα εργοτάξια - Μπουλντόζες σε τρία κτίρια στην Ποσειδώνος

Έχουν ξεκινήσει να κατεδαφίζονται στο Ελληνικό τα γήπεδα ξιφασκίας, μπάσκετ καθώς και το ενδιάμεσο κτίριο που τα συνδέει

ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ 09 Νοε 2021 | 16:06

Έτσι θα είναι το Ελληνικό το 2025: Πάρκα, λίμνες και κήποι - Υποδομές για αθλητισμό, πολιτισμό [Βίντεο-Εικόνες]

Το όραμα και τον συνολικό σχεδιασμό για τη μεγάλη ανάπλαση στο Ελληνικό, αλλά και τα έργα που θα ολοκληρωθούν έως το 2025, παρουσίασε η Lamda Development.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 09 Νοε 2021 | 13:02

Lamda Development: Αυτό είναι το masterplan για το Ελληνικό - Μεγάλο μέρος έτοιμο ως το 2025

Το πάρκο, το νέο παραλιακό μέτωπο, οι υποδομές κοινής ωφέλειας, οι αθλητικές και πολιτιστικές αναπτύξεις στα έργα της πρώτης πενταετίας.

ΝΕΑ ΕΞΥΠΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ 09 Νοε 2021 | 12:01

Lamda Development: Live η επίσημη διαδικτυακή παρουσίαση της μεγάλης ανάπλασης στο Ελληνικό

H Lamda Development μας αποκαλύπτει πως θα αξιοποιηθούν τα 6,2 εκ τ.μ. του έργου καθώς επίσης με ποιόν τρόπο θα δημιουργηθεί μια νέα έξυπνη πράσινη πόλη.

ΤΡΙΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 05 Νοε 2021 | 12:55

Lamda Development: Επίσημη διαδικτυακή παρουσίαση της μεγάλης ανάπλασης στο Ελληνικό

H Lamda Development μας αποκαλύπτει πως θα αξιοποιηθούν τα 6,2 εκ τ.μ. του έργου καθώς επίσης με ποιόν τρόπο θα δημιουργηθεί μια νέα έξυπνη πράσινη πόλη.

ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ 04 Δεκ 2021 | 09:10

Μετάλλαξη Όμικρον: Φόβοι του ΔΝΤ για την ανάπτυξη - Εντοπίζεται σε όλο και μεγαλύτερο αριθμό χωρών

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο εξετάζει το ενδεχόμενο να αναθεωρήσει τις προβλέψεις του για την παγκόσμια ανάπτυξη, εξαιτάς της μετάλλαξης Όμικρον

ΤΡΙΤΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 03 Δεκ 2021 | 13:00

Lamda Development: Διαδικτυακή παρουσίαση του πρωτοποριακού Commercial Hub του Ελληνικού

Το Commercial Hub στο Ελληνικό είναι ένα νέο εμπορικό συγκρότημα που θα αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής μας.

ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ 03 Δεκ 2021 | 12:31

Τυχερά παιχνίδια: Αλλάζει η νομοθεσία προστατεύοντας τους παίκτες

Πώς μια σειρά νέων νόμων για τα τυχερά παιχνίδια σε όλο τον κόσμο έχει επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι παίζουν στο διαδίκτυο.

REAL ESTATE 03 Δεκ 2021 | 11:51

Οι δύο "ωρολογιακές βόμβες" στην αγορά ακινήτων

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν καθημερινά δεκάδες στελέχη της αγοράς real estate καθώς υπάρχει μεγάλη άνοδος άνω του 30% στις τιμές των υλικών κατασκευής.

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ 03 Δεκ 2021 | 06:50

Ο αναλυτικός Οδηγός του νέου "Εξοικονομώ" - Μπόνους για τις μισθωμένες κατοικίες - Αναλυτικά τα κριτήρια και τα ποσοστά

Σήμερα ο αναλυτικός οδηγός του προγράμματος "Εξοικονομώ". Τα κριτήρια επιλογής και τα ποσά για κάθε κατηγορία.

ΕΤΟΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟ 2022 02 Δεκ 2021 | 22:26

Η Amazon έρχεται στην Ελλάδα με μεγάλη επένδυση - Συνάντηση Μητσοτάκη με στελέχη του τεχνολογικού κολοσσού

Η Amazon, η πιο διαδεδομένη πλατφόρμα cloud στον κόσμο, περιλαμβάνει την Ελλάδα στον χάρτη των επενδύσεών της.

02 Δεκ 2021 | 17:01

"Just Go Zerο": Τα everest δίνουν "δεύτερη ζωή" στον καφέ που θα κατέληγε στα σκουπίδια

Αυτή η πρωτοβουλία θα μας κάνει να δούμε με άλλο μάτι τον καφέ που καταναλώνουμε καθημερινά.