Follow us

Από την ελίν η χαμηλότερη τιμή ρεύματος για το Δεκέμβριο

Η εταιρεία με μία διαδρομή 68 ετών στην αγορά της ενέργειας πραγματοποιεί από το 2019 δυναμικό άνοιγμα στην αγορά του ηλεκτρισμού.

ελιν

Η εταιρεία ελίν αναδεικνύεται ως ο οικονομικότερος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας για το μήνα Δεκέμβριο, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έγιναν από όλες τις εταιρείες για τις τιμές του ρεύματος τον επόμενο μήνα. Συγκεκριμένα, η ελίν ανακοίνωσε τιμή ρεύματος για το Δεκέμβριο στα 0,285 ευρώ/KWh που είναι και η χαμηλότερη τιμή μεταξύ όλων των παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας.

Μάλιστα, εάν συνυπολογιστεί η κρατική επιδότηση ύψους 0,221 ευρώ/KWh (για καταναλώσεις μέχρι 500KWh) τότε η τελική τιμή που διαμορφώνεται για τον καταναλωτή που θα επιλέξει την ελίν είναι 0,064 ευρώ/KWh. Πρόκειται για τα πλέον ανταγωνιστικά επίπεδα, που συγκρίνονται με τις χαμηλότερες χρεώσεις ακόμη και πριν το ξέσπασμα της κρίσης και την εκτίναξη των τιμών του ρεύματος.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία προσφέρει επίσης τη δυνατότητα συνδυαστικών προγραμμάτων για την ηλεκτρική ενέργεια και το φυσικό αέριο με επιπλέον όφελος κάθε μήνα.

Διαχρονική αξιοπιστία

Ο όμιλος της ΕΛΙΝΟΙΛ αποτελεί ένα ολοκληρωμένο ενεργειακό όμιλο, με 68 χρόνια εμπειρίας στην ελληνική ενεργειακή αγορά, με πλήρη ενεργειακή προϊοντική γκάμα και εγγύηση οικονομίας και αξιοπιστίας για τους πελάτες της. Από το 2019, έχει εισέλθει δυναμικά και στην αγορά ηλεκτρικού ρεύματος με το εμπορικό σήμα "ελίν electricon", διαθέτοντας ηλεκτρική ενέργεια σε κατοικίες και επιχειρήσεις για όλες τις κατηγορίες πελατών, χαμηλής και μέσης τάσης, σε όλη τη χώρα.

Ως εταιρεία που διακρίνεται διαχρονικά για την ευθυγράμμισή της με τις βέλτιστες πρακτικές και την πλήρη κανονιστική της συμμόρφωση, κάθε μήνα η ελίν λαμβάνει τη θετική αναφορά της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας για την έγκαιρη και εμπρόθεσμη εκπλήρωση των υποχρεώσεών της.

Χαρακτηριστικά

Η εταιρεία προσφέρει προσωποποιημένες λύσεις για κάθε νοικοκυριό και επιχείρηση με βάση τα καταναλωτικά χαρακτηριστικά του πελάτη. Η ελίν διαθέτει προγράμματα χωρίς καμία χρονική δέσμευση, ενώ με στόχο να μπορεί να καλύψει κάθε σύγχρονη ανάγκη των πελατών της, προσφέρει τη δυνατότητα συνδυαστικών προγραμμάτων με το ελίν aerion.

Η εταιρεία παρέχει άμεση δωρεάν εξυπηρέτηση και αναζήτηση ενεργειακών λύσεων από το εξειδικευμένο προσωπικό μας καθώς και από την online πλατφόρμα myelin.

Παράλληλα εφαρμόζει ευνοϊκό πλάνο ρύθμισης και σταδιακής αποπληρωμής οφειλών των καταναλωτών.

Η ελίν προσαρμόστηκε άμεσα στο νέο σύστημα μετά την αναστολή της ρήτρας αναπροσαρμογής και από τον Αύγουστο του 2022 προσφέρει οικονομικά τιμολόγια. Μάλιστα, για το Δεκέμβριο η ελίν προσφέρει, όπως προαναφέρθηκε την πιο ανταγωνιστική τιμή μεταξύ όλων των παρόχων.

Τέλος, η εταιρεία διαθέτει πολλούς ευέλικτους τρόπους αποστολής λογαριασμών, καθώς και μεθόδους εξόφλησης τους, αξιοποιώντας κανάλια όπως την online πλατφόρμα myelin, το livepay.gr, τις πάγιες εντολές πληρωμής, τις πληρωμές σε πρακτορεία ΟΠΑΠ κ.α.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 02 Φεβ 2023 | 15:39

Τέλη Μαρτίου οι πλατφόρμες για ηλιακούς θερμοσίφωνες και επιδότηση μικρών φωτοβολταϊκών

Ο οδηγός για το πρόγραμμα θα δημοσιευτεί το πρώτο τρίμηνο του έτους - Δυνατότητα κατασκευής μικρού φωτοβολταϊκού έως 10 kw μαζί με μία μπαταρία

MONEY SHOW 01 Φεβ 2023 | 15:39

Αυτά είναι τα επαγγέλματα που θα κάνουμε το 2035 - Δεν υπάρχουν καν σήμερα

Πάνω από 6 στους 10 μαθητές δημοτικού θα κάνουν το 2035 επαγγέλματα που δεν υπάρχουν σήμερα.

ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ 23 Ιαν 2023 | 08:54

Μειωμένα τιμολόγια ρεύματος για τον Φεβρουάριο ανακοίνωσαν οι προμηθευτές

Το τιμολόγιο της ΔΕΗ που ανακοινώθηκε χθες το βράδυ είναι μειωμένο κατά 57-64 % σε σχέση με τον Ιανουάριο και διαμορφώνεται κάτω από τα 20 λεπτά ανά κιλοβατώρα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 21 Ιαν 2023 | 08:51

Αυτές είναι οι νέες τιμές του ρεύματος τον Φεβρουάριο: Μεγάλες μειώσεις στα τιμολόγια αλλά και στις επιδοτήσεις

Πόσο θα μας κοστίσει το ρεύμα τον Φεβρουάριο μετά τις μειώσεις στα τιμολόγια. Μειώνονται κατά 59% τα τιμολόγια του ρεύματος και από 87-100% οι επιδοτήσεις.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 85% 19 Ιαν 2023 | 12:37

Τεράστια η μείωση του ηλεκτρικού ρεύματος, στα επίπεδα του 2021: Πώς εξηγείται, πότε θα τη δούμε στους λογαριασμούς

To ερώτημα είναι πώς φτάσαμε σε τόσο μεγάλη πτώση, αν θα συνεχιστεί και πότε θα φανεί στην τσέπη των καταναλωτών και στα ταμεία των επιχειρήσεων.

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 18 Ιαν 2023 | 15:51

Ηλεκτρικό ρεύμα: Πέφτει η τιμή του κατά 33 % από αύριο - Πτώση λόγω χαμηλής ζήτησης και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

Η πτώση οφείλεται κατά κύριο λόγο στη μεγάλη συμμετοχή των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην κάλυψη του φορτίου (70%) σε συνδυασμό με τη χαμηλή για την εποχή ζήτηση.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 18 Ιαν 2023 | 12:37

Οι παροχές που έρχονται: Διπλή καταβολή στους συνταξιούχους, μειωμένα τιμολόγια ρεύματος, market pass και αύξηση κατώτατου μισθού

Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται ότι θα είναι γεμάτο από "καλές οικονομικές ειδήσεις" για τα νοικοκυριά.

ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ 17 Ιαν 2023 | 14:24

Έρχεται μεγάλη μείωση στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος με προεκλογικό άρωμα - Ποιοι θα κερδίσουν και πόσα

Μείωση στα τελευταία τιμολόγια κατά 22% σε σχέση με τη μέση χονδρική τιμή του Δεκεμβρίου.

Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ 16 Ιαν 2023 | 19:05

Les Échos: Αναδιάταξη των ροών ενέργειας στην Ευρώπη - "Η Αθήνα εκδικείται το Βερολίνο"

Γιατί ι Γάλλος καθηγητής πολιτικών επιστημών Τιερί Μπρος αναφέρει ότι "η Αθήνα εκδικείται το Βερολίνο"

ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΑ 66,809 ΕΥΡΩ/MWH 13 Ιαν 2023 | 09:53

Τι σημαίνει για την Ελλάδα η νέα μείωση των τιμών του φυσικού αερίου

Οι φθηνές τιμές του αερίου έχουν φτάσει και στη χώρα μας, ωστόσο η Ελλάδα συνεχίζει να έχει την υψηλότερη χονδρική τιμή ρεύματος για σήμερα στην Ευρώπη.

ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ 08 Φεβ 2023 | 11:25

Τι επιτόκιο προσφέρουν οι τράπεζες για τις καταθέσεις - Μηδενικό το ταμιευτήριο, "φτωχές" οι προθεσμιακές

Άνοιξε κύκλος αυξήσεων από τις προθεσμιακές καταθέσεις – Πότε θα ξεκολλήσει από το… μηδέν το απλό ταμιευτήριο – H λύση που προωθείται για τις φθηνότερες προμήθειες.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ TWITTER 08 Φεβ 2023 | 10:17

Γεωργιάδης: Για 15η εβδομάδα η μέση τιμή στο "Καλάθι του Νοικοκυριού" παραμένει σταθερή

Τι αναφέρει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδ. Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το "καλάθι του νοικοκυριού".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 08 Φεβ 2023 | 08:19

Ποιους θα ελέγξει κατά προτεραιότητα η Εφορία το 2023

Ποιους βάζει στο στόχαστρο ο ελεγκτικός μηχανισμός, με στόχο την αποκάλυψη φορολογούμενων που μέσω τριγωνικών συναλλαγών εκμεταλλεύτηκαν το αφορολόγητο όριο των 800.000 ευρώ.