Follow us

ΒΑΤ Hellas: Συνεχίζει να επενδύει δυναμικά στην Ελλάδα, στηρίζοντας την ελληνική οικονομία και κοινωνία

Η εταιρεία στηρίζει σταθερά την ελληνική οικονομία και κοινωνία.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
BAT

Η ΒΑΤ Hellas συνεχίζει τη δέσμευσή της για σημαντικές επενδύσεις στην Ελλάδα.

Η εταιρεία στηρίζει σταθερά την ελληνική οικονομία και κοινωνία καθώς μέσα από την δραστηριότητά της στη χώρα έχει συμβάλει στα δημόσια έσοδα κατά 3,2 δισεκατομμύρια ευρώ τα τελευταία χρόνια, ενώ εξαιρετικά σημαντική θεωρείται και η επιλογή του Πειραιά ως διεθνούς διαμετακομιστικού κέντρου, όπως διακινούνται ετησίως προϊόντα αξίας 1,1 δισεκατομμυρίου ευρώ και 2,5 εκατομμύρια εμπορευματοκιβώτια.

Ο σκοπός του Ομίλου της ΒΑΤ είναι να δημιουργήσει ένα Καλύτερο Αύριο (A Better Tomorrow) για τους ενήλικες καταναλωτές, για την κοινωνία και για τους ανθρώπους της εταιρείας. Το γεγονός αυτό ενσαρκώνεται στην επιλογή της Ελλάδας για ανάπτυξη και επενδύσεις καθώς η χώρα αποτελεί μια από τις πρώτες αγορές που έχει επιλέξει η εταιρεία για τη διάθεση των πλέον σύγχρονων και τεχνολογικά εξελιγμένων προϊόντων.

Μέσα από αυτό το επενδυτικό πλάνο της, η ΒΑΤ στην Ελλάδα στηρίζει την απασχόληση, μέσα στο σημερινό πιεστικό οικονομικό περιβάλλον, με τη δημιουργία δεκάδων νέων θέσεων εργασίας. Ταυτόχρονα, οι επενδύσεις στον τομέα της καινοτομίας ενισχύουν σταθερά τα παραδοσιακά σημεία λιανικής πώλησης (περίπτερα και μίνι μάρκετ), εκσυγχρονίζοντας το λιανεμπόριο μέσω της υψηλής τεχνολογίας των προϊόντων που ανήκουν στις νέες κατηγορίες.

Παράλληλα, με βασικούς πυλώνες το Περιβάλλον, την Κοινωνία και τη Διακυβέρνηση (ESG), η ΒΑΤ Hellas πραγματοποιεί δράσεις που έχουν ως στόχο την ουσιαστική προσφορά στην ελληνική κοινωνία. Πρόσφατα, η εταιρεία δημιούργησε το πρώτο e-Πάρκο στην Ελλάδα, ένα πλήρες ενεργειακό πάρκο που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου. Το πάρκο συνδυάζει πράσινο και τεχνολογία, καθώς απαρτίζεται πλήρως από "έξυπνο" εξοπλισμό που λειτουργεί με τη χρήση ηλιακής ενέργειας και συστημάτων τεχνολογίας, τα οποία δίνουν στο πάρκο ενεργειακή αυτονομία. Όσοι επισκέπτονται το e-Πάρκο έχουν, μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα δωρεάν ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο, σύνδεσης φορητής συσκευής μέσω bluetooth για την αναπαραγωγή μουσικής/πληροφοριών, φόρτισης κινητών συσκευών με ασύρματο/ενσύρματο τρόπο, ενώ παράλληλα, παρέχεται 100% αυτονομία ενέργειας με τη χρήση ηλιακών πάνελ.

Επιπλέον, η BAT Hellas πραγματοποιεί στην περιοχή της Ραφήνας το πρόγραμμα "Μικρές Πράξεις, Μεγάλα Εγκλήματα" για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση γύρω από την αλόγιστη απόρριψη αποτσίγαρων. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά καθώς μέσα σε διάστημα 12 μηνών, έχει σημειωθεί μείωση των αποτσίγαρων που απορρίπτονται στο περιβάλλον κατά 64% ενώ το πρόγραμμα επεκτείνεται και στο νησί της Νάξου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Η BAT Hellas είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην ελληνική αγορά, με σημαντική συνεισφορά στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, υψηλές διακρίσεις σε θέματα ESG και απασχόλησης, και έμφαση σε καινοτόμους πρωτοβουλίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η χώρα μας έχει επιλεγεί ως περιφερειακό κέντρο και για το Ισραήλ, την Κύπρο και τη Μάλτα. Η εταιρεία ανήκει στην British American Tobacco plc, έναν διεθνή όμιλο που λειτουργεί από το 1902, απασχολεί περισσότερους από 52.000 εργαζομένους και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 175 αγορές.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

11 Ιαν 2023 | 11:31

ΣΕΠ Α.Ε.: 1δις η συνεισφορά στην εθνική οικονομία

Το λιμάνι του Πειραιά, βασικός μοχλός στην ανάπτυξη και την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων.

BUSINESS DEVELOPMENT OFFICER ΣΤΗΝ PHOENIX 10 Ιαν 2023 | 11:56

Γιώργος Καραγιάννης: Οι στόχοι της Phoenix μέσα από τις αναπτυξιακές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν το 2023

Η Phoenix, δηλώνει ο Γιώργος Καραγιάννης, σκοπεύει στο να ενδυναμώσει τις στρατηγικές της συνεργασίες παγκοσμίως και να συνάψει νέες, ώστε να μείνει μπροστά από τυχόν νέες προκλήσεις.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 10 Ιαν 2023 | 11:21

Τι σημαίνει η ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας για την Ελλάδα με απλά λόγια - Τα 2 βασικά ζητήματα

Μπορεί η "ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας" να μην είναι τόσο "εύπεπτος" στόχος από την κοινή γνώμη, τα αποτελέσματα όμως που αυτή η εξέλιξη προκαλεί, είναι.ιδιαίτερης σημασίας

SALES DIRECTOR ΤΗΣ PHOENIX 09 Ιαν 2023 | 14:45

Γιάννης Καραγιάννης: Βασικός ενεργειακός κόμβος για τα Βαλκάνια και την Ευρώπη η Ελλάδα

Όπως αναφέρει στο TheTOC, η Phoenix διακίνησε μεγάλο όγκο φορτίου μέσω της Ελλάδας, αποδεικνύοντας την σημασία της χώρας ως κόμβος μεταφορών.

«Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΥΦΕΣΗ» 05 Ιαν 2023 | 12:10

Σταϊκούρας: Η Ελλάδα δεν θα μπει σε ύφεση όπως η υπόλοιπη Ευρώπη- Θα έχουμε τριπλάσιο ρυθμό ανάπτυξης

Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας σημείωσε ότι η Ελλάδα επιτυγχάνει τη μεγαλύτερη μείωση του χρέους ως ποσοστό του ΑΕΠ τα τελευταία χρόνια.

01 Ιαν 2023 | 12:12

Γιώργος Πατούλης: Αλλάζουμε την εικόνα της Αττικής, στοχεύοντας στο αύριο

Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουμε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα στην κοινωνία, καθώς με το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027 και με τον αυξημένο κατά 54% προϋπολογισμό του, ανοίγουμε μια νέα σελίδα για την Αττική.

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ Κ.Ο ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 30 Δεκ 2022 | 10:17

Μιχάλης Κατρίνης: Μια χρονιά με αβεβαιότητες και προκλήσεις, μια ευκαιρία για ένα καλύτερο μέλλον

Να μιλήσουμε ανοιχτά για την ανάγκη αύξησης των μισθών ώστε να στηριχθεί η αγοραστική δύναμη των νοικοκυριών, παράλληλα με τη μείωση των συντελεστών ΦΠΑ

29 Δεκ 2022 | 09:40

Αλέξης Χαρίτσης: Αμεσος στόχος του ΣΥΡΙΖΑ η ανάσχεση της ακρίβειας

Η χώρα από τον τοξικό συνδυασμό της ανικανότητας, της ιδεοληψίας και της αλαζονείας της Νέας Δημοκρατίας, κινδυνεύει εκ νέου.

«ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ 2,5 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ» 28 Ιαν 2023 | 17:54

Σταϊκούρας: Δημοσιονομικός χώρος τον Φεβρουάριο για επιπλέον μέτρα στήριξης

Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, τελικά το 2022 φαίνεται ότι τα φορολογικά έσοδα πήγαν ακόμη καλύτερα από τις εκτιμήσεις του προϋπολογισμού.

ΕΩΣ ΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ 28 Ιαν 2023 | 17:10

Αντίστροφη μέτρηση για τις φορολογικές δηλώσεις: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι φορολογούμενοι

Η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων είναι έως τις 30 Ιουνίου, ενώ η πρώτη δόση θα πρέπει να πληρωθεί έως τις 31 Ιουλίου.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ TWITTER 28 Ιαν 2023 | 15:35

Μητσοτάκης για αναβάθμιση από Fitch: "Απέχουμε μόλις ένα σκαλοπάτι από την επενδυτική βαθμίδα"

"Είμαστε πλήρως δεσμευμένοι στη μεταρρυθμιστική μας ατζέντα, ώστε να προσελκύσουμε επενδύσεις, να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας και να επιταχύνουμε την ανάπτυξη", ανέφερε

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 28 Ιαν 2023 | 13:34

Πρόγραμμα "Σπίτι Μου": Από τον Μάρτιο τα χαμηλότοκα δάνεια έως 200.000 ευρώ σε νέους 25-39 ετών για πρώτη κατοικία

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει να "τρέχει" έως τις αρχές Μαρτίου, ενώ ο προϋπολογισμός θα είναι κατ' αρχήν 500 εκατ. ευρώ, με πρόβλεψη για διπλασιασμό - Τι ανακοίνωσε ο Κωστής Χατζηδάκης