Βusiness IT Solutions από ΟΤΕ και COSMOTE για κάθε επιχείρηση

Ο ΟΤΕ και η COSMOTE απαντούν στις καθημερινές ανάγκες κάθε επιχείρησης, με τις ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας BUSINESS IT SOLUTIONS

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Βusiness IT Solutions από ΟΤΕ και COSMOTE για κάθε επιχείρηση
Βusiness IT Solutions από ΟΤΕ και COSMOTE για κάθε επιχείρηση

Ο ΟΤΕ και η COSMOTE απαντούν στις καθημερινές ανάγκες κάθε επιχείρησης, με τις ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας BUSINESS IT SOLUTIONS. Ένα νέο σύνολο υπηρεσιών και εφαρμογών που συμβάλλει στην ανάπτυξη και την οργάνωση κάθε επιχείρησης.

Σήμερα, που η τεχνολογία αλλάζει δραματικά, η προστασία των Πληροφοριακών Συστημάτων και Δικτύων μιας επιχείρησης είναι πολύ σημαντική, προκειμένου να αντιμετωπίσει και να μειώσει κινδύνους από τυχόν επιθέσεις. Γι’ αυτό, παρέχονται οι υπηρεσίες Information Security, οι Ολοκληρωμένες Λύσεις Ασφάλειας και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες, με στόχο την αξιολόγηση της ασφάλειας των συστημάτων κάθε επιχείρησης και την παροχή προτάσεων για τη βελτίωσή τους.

Ταυτόχρονα, μέσω των Data Center Services, η αξιόπιστη και αδιάλειπτη λειτουργία του εξοπλισμού της επιχείρησης καθώς και η χρήση υψηλής δικτυακής χωρητικότητας, μέσα από τις σύγχρονες και ειδικά πιστοποιημένες υποδομές, είναι γεγονός.

Και για τις επιχειρήσεις που θέλουν να αποκτήσουν ισχυρή παρουσία στο Internet, παρέχονται οι υπηρεσίες Internet Presence, που προσφέρουν τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις να ανοίξουν το ηλεκτρονικό τους κατάστημα εύκολα, γρήγορα και εντελώς δωρεάν για τους πρώτους 6 μήνες.

Παράλληλα η τεχνολογία Cloud έχει μπει στη ζωή μας για να βελτιώσει τη λειτουργία κάθε επιχείρησης, να μειώσει τα λειτουργικά της έξοδα και να της δώσει την απαιτούμενη ευελιξία. Μέσα από τις υπηρεσίες Business Cloud, μια επιχείρηση μπορεί να χρησιμοποιήσει εφαρμογές για την οργάνωσή της, όπως για παράδειγμα εφαρμογές μισθοδοσίας (Payslip) ή λύσεις για πιο εξειδικευμένα κοινά (π.χ. δικηγόρους μέσα από την εφαρμογή Τιπούκειτος). Τέλος, μέσω των cloud servers εξασφαλίζουν την απαραίτητη υποδομή για τη λειτουργία τους.

Τα εξελιγμένα Τηλεφωνικά Κέντρα για επιχειρήσεις προσφέρουν ένα σύστημα διαχείρισης των κλήσεων εσωτερικά, που εξυπηρετούν τις αυξανόμενες ανάγκες κάθε επιχείρησης και συμβάλλουν αποτελεσματικά στη σωστή λειτουργία της.

Για τις απαιτήσεις δύο πολύ σημαντικών κλάδων, του Τουρισμού (e-tourism) και της Υγείας (e-health), ο ΟΤΕ και η COSMOTE παρέχουν τις Εξειδικευμένες Λύσεις που στοχεύουν στον εκσυγχρονισμό των παρεχόμενων υπηρεσιών, στην αύξηση της παραγωγικότητας και στη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του πελάτη.

Την ανάγκη των εταιρειών με στόλο οχημάτων για παρακολούθηση της οδηγικής συμπεριφοράς, την εξασφάλιση «πράσινης» και ασφαλούς οδήγησης, αλλά και την ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για περιστατικά μη ασφαλούς οδήγησης, εξυπηρετεί η Machine 2 Machine υπηρεσία Driving Performance.

Πάντα με γνώμονα τη μείωση των λειτουργικών εξόδων παρέχονται και υπηρεσίες energy management που βοηθούν τόσο στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας όσο και στη δημιουργία ενός «πράσινου» προφίλ για την επιχείρηση.

Τέλος, για επιχειρήσεις και φορείς που εκτελούν πολύπλοκα έργα και συνδυάζουν υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής και εξειδικευμένες λύσεις που αφορούν στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, ο ΟΤΕ και η COSMOTE παρουσιάζουν το ΙΤ Integration που προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε έργα υψηλής τεχνολογίας και συμβουλευτικές υπηρεσίες προς τις επιχειρήσεις ή τους φορείς, υποστηρίζοντας κάθε στάδιο ενός έργου.

Τώρα, κάθε επιχείρηση μπορεί να εκσυγχρονιστεί, να αποκτήσει καινοτόμο χαρακτήρα, να αυξήσει την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητά της, μειώνοντας παράλληλα τα λειτουργικά της έξοδα.

Κάθε επιχείρηση γίνεται πιο αποτελεσματική και ανταγωνιστική, με τις ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας BUSINESS IT SOLUTIONS από τον ΟΤΕ και την COSMOTE.

Για αναλυτικές πληροφορίες:

https://www.ote.gr/web/guest/business/products-services/business-it-solutions


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ 26 Δεκ 2020 | 10:19

Επιχείρηση "Ελευθερία": Αύριο ξεκινούν οι εμβολιασμοί - Οι πρώτες εικόνες από την άφιξη των εμβολίων

Σε πλήρη εξέλιξη η επιχείρηση "Ελευθερία" - Συνθήκες φύλαξης από -70 έως -80°C για τα εμβόλια.

ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ 24 Δεκ 2020 | 12:21

Πυρετός συσκέψεων στο Μαξίμου: Επιχείρηση "Ελευθερία" και το στοίχημα για ασφαλή Χριστούγεννα

Η τήρηση των μέτρων τις γιορτές των Χριστουγέννων και η υλοποίηση της επιχείρησης "Ελευθερία" τα θέματα της σύσκεψης στο Μαξίμου

23 Ιαν 2021 | 09:00

Χαλαρό lockdown από 1η Φεβρουαρίου - Τι αλλάζει για σχολεία, φροντιστήρια, πρακτορεία ΟΠΑΠ,μετακινήσεις και ταξί

Οδηγός επιβίωσης για το επόμενο 15νθήμερο - Τι θα λειτουργήσει, από πότε και πώς

ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ 23 Ιαν 2021 | 08:54

Οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Fitch: Διατήρησε την Ελλάδα στη βαθμίδα "BB" με σταθερή προοπτική

O οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Fitch επιβεβαίωσε χθες Παρασκευή το μακροπρόθεσμο αξιόχρεο της Ελλάδας στη βαθμίδα "BB", με σταθερή προοπτική.

ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ 23 Ιαν 2021 | 08:36

Ανοιχτά αύριο σούπερ μάρκετ και καταστήματα - Το ωράριο λειτουργίας

Προαιρετικό το άνοιγμα αύριο των καταστημάτων και των σούπερ μάρκετ

ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ 22 Ιαν 2021 | 20:18

"Εξοικονομώ - Αυτονομώ": Επανεκκίνηση από τη Δευτέρα - Οσα πρέπει να ξέρετε

Η υποβολή των αιτήσεων που αφορούν σε πολυκατοικίες (Τύπος Α & Β) θα ξεκινήσει από τις 3 Φεβρουαρίου 2021 σε όλη την επικράτεια

ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ 22 Ιαν 2021 | 16:39
RAW ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ! 22 Ιαν 2021 | 15:26

Oι φυσικοί χυμοί URBAN MONKEY έρχονται στην Ελλάδα και είναι RAW.

Οι χυμοί URBAN MONKEY έχουν σε κάθε μπουκάλι την πραγματική γεύση των φρούτων και λαχανικών που περιέχουν, χωρίς συμβιβασμούς.

22 Ιαν 2021 | 15:23

"2 MINUTES OF FAME" - Το WHAT’S UP της COSMOTE δίνει βήμα στις ιδέες νέων από όλη την Ελλάδα

Μια πρωτότυπη ενέργεια, που παρουσιάζει καινοτόμες ιδέες νέων ανθρώπων

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΕΚΑ 22 Ιαν 2021 | 14:27

Επίδομα παιδιού: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα - Οι ημερομηνίες πληρωμής

Πότε αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού.

ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ 22 Ιαν 2021 | 13:10

Σταϊκούρας: Νέα μέτρα στήριξης για επιχειρήσεις- Κρατική επιδότηση πάγιων δαπανών και ενοικίων

Οι επιχειρήσεις που παραμένουν κλειστές λόγω της πανδημίας θα επιδοτηθούν για τις πάγιες δαπάνες τους. Τι θα ισχύσει για τα ενοίκια.

ΠΟΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ 22 Ιαν 2021 | 12:55

ΕΕ: Γιατί μειώθηκαν τα πλαστά χαρτονομίσματα το 2020 - Σε ιστορικά χαμηλό επίπεδο

Σχεδόν το μισό εκατομμύριο τεμάχια έφτασαν τα πλαστά τραπεζογραμμάτια ευρώ που αποσύρθηκαν από την κυκλοφορία το 2020 στην ΕΕ.

22 Ιαν 2021 | 11:46

Δεν θα πληρώσουν ενοίκιο και τον Μάρτιο οι επιχειρήσεις που θα μείνουν κλειστές

Νέα μέτρα στήριξης φέρνει η κυβέρνηση για τις επιχειρήσεις που συνεχίζουν να πλήττονται και, όπως όλα δείχνουν, θα παραμείνουν κλειστές για μεγάλο χρονικό διάστημα.