Coca-Cola Τρία Έψιλον: Για 6η συνεχή χρονιά στις Most Admired Companies 2020 του περιοδικού Fortune

1η στον κλάδο Τροφίμων & Ποτών και 3η πιο Αξιοθαύμαστη Επιχείρηση στη χώρα.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Coca-Cola Τρία Έψιλον

Για 6η συνεχή χρονιά η Coca-Cola Τρία Έψιλον βρίσκεται ανάμεσα στις 20 πιο Αξιοθαύμαστες Επιχειρήσεις της Ελλάδας, σύμφωνα με τη λίστα Most Admired Companies 2020 του περιοδικού Fortune.

Η εταιρεία αναδείχθηκε ως η κορυφαία επιχείρηση στον κλάδο Τροφίμων και Ποτών και τρίτη στην κατάταξη από κάθε κλάδο. Οι φετινοί νικητές ανακοινώθηκαν από το περιοδικό Fortune, σε μια περίοδο όπου η σημασία της κοινωνικής προσφοράς και της βιωσιμότητας έχουν αποκτήσει ξεχωριστή σημασία, ενώ οι προσδοκίες της κοινωνίας από τις επιχειρήσεις έχουν αυξηθεί αντιστοίχως.

Η επιτυχία αυτή αποτυπώνει τη σταθερή εμπιστοσύνη της αγοράς, αλλά και τη διαχρονική δέσμευση της Coca-Cola Τρία Έψιλον να επενδύει, να καινοτομεί και να βρίσκεται δίπλα στην αγορά, τους πελάτες και συνεργάτες της. Σε αυτή την κατεύθυνση, χαρακτηριστικές ήταν οι δράσεις που έλαβε η εταιρεία για την υποστήριξη της αγοράς και συγκεκριμένα του κλάδου Ho.Re.Ca., στο πλαίσιο της "Νέας Κανονικότητας", όπως:

-Η διεύρυνση και αναπροσαρμογή του προγράμματος απασχολησιμότητας ‘Youth Empowered’ με τη δημουργία του Ho.Re.Ca. Edition, που παρέχει reskilling & upskilling για τους επαγγελματίες του κλάδου.

-Το πρόγραμμα συμμετοχικότητας Future Loading που υλοποιεί η Coca-Cola στην Ελλάδα με στόχο την έμπρακτη στήριξη των επιχειρήσεων στον κλάδο Ho.Re.Ca.

-Η συνεργασία με τον διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό Save One Seat που φέρνει τους καταναλωτές κοντά στα αγαπημένα τους εστιατόρια, καφέ και bar, συμβάλλοντας στη δυναμική επανεκκίνηση του χώρου της εστίασης και στη ρευστότητα των επιχειρήσεων.

Σχετικά με τη βράβευση, ο Γιάννης Παπαχρήστου, Γενικός Διευθυντής Ελλάδας και Κύπρου Coca-Cola Τρία Έψιλον δήλωσε: "Οι ηγεσίες οφείλουν να δώσουν προτεραιότητα στον άνθρωπο και να αντιλαμβάνονται τις επιχειρήσεις ως αναπόσπαστο κομμάτι της οικονομίας και της κοινωνίας, δημιουργώντας αξία για όλο το οικοσύστημα μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται. Αυτή την ηγεσία θέλουμε να εκπροσωπούμε στην Coca-Cola Τρία Έψιλον και αυτό αναγνωρίζεται από την ανάδειξή μας ως Most Admired Company στον κλάδο μας. Είμαστε ένας οργανισμός με 51 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, εκπροσωπούμε σχεδόν το 50% του κύκλου εργασιών του κλάδου αναψυκτικών ενώ στηρίζουμε έμμεσα με τη δραστηριότητά μας 42.200 θέσεις εργασίας. Ως επίκεντρο ενός οικοσυστήματος με πολύ σημαντικό αποτύπωμα έχουμε ηγετικό ρόλο να παίξουμε για την επόμενη μέρα και φιλοδοξούμε να γίνουμε σημείο αναφοράς για τη δυναμική ανάκαμψη της οικονομίας και της χώρας".

Η συγκεκριμένη έρευνα πραγματοποιείται από το Fortune και την KPMG και αποτελεί θεσμό για το ελληνικό επιχειρείν.

Η μεθοδολογία της έρευνας περιλαμβάνει δύο φάσεις, με την αρχική λίστα να αποτελείται από 370 εταιρείες, με κύκλο εργασιών άνω των 50 εκατ. ευρώ. Στην πρώτη φάση 1.500 στελέχη εταιρειών αξιολογούν και ψηφίζουν τις καλύτερες εταιρείες του κλάδου με βάση εννέα κριτήρια: Καινοτομία, Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, Αξιοποίηση Πόρων και Εταιρικών Παγίων, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Ποιότητα της Διοικητικής Ομάδας, Οικονομική Επίδοση, Μακροπρόθεσμη Επενδυτική Αξία, Ποιότητα Προσφερόμενων Προϊόντων ή Υπηρεσιών, Εξωστρέφεια/ Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα.

Μετά την επεξεργασία των αποτελεσμάτων της πρώτης φάσης, προκύπτουν οι λίστες των κορυφαίων εταιρειών ανά κλάδο, όπου τα στελέχη των εταιρειών ψηφίζουν εκ νέου τις καλύτερες και προκύπτουν οι 20 Most Admired Companies στην Ελλάδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΥΠΕΡΚΑΛΥΨΕ 2,22 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟΠΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΟ 05 Αυγ 2020 | 16:13

Έντοκα γραμμάτια: Με αρνητικά επιτόκια δανείσθηκε το Δημόσιο

Το ύψος των προσφορών στη σημερινή δημοπρασία υπερκάλυψε 2,22 φορές το δημοπρατούμενο ποσό και ανήλθε στα 1,390 δισ. ευρώ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ EVOUCHER 05 Αυγ 2020 | 15:38

Τουρισμός Για Ολους: Από πότε μπορείτε να κάνετε check in για τις διακοπές σας

Προϋπόθεση για το πρόγραμμα "Τουρισμός για όλους" αποτελεί η διαμονή διάρκειας 4 διανυκτερεύσεων.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ 05 Αυγ 2020 | 11:25

Θεοδωρικάκος: Δεν θα δοθεί παράταση για τα αδήλωτα τετραγωνικά. Η προθεσμία λήγει στις 31 Αυγούστου

Ο κ. Θεοδωρικάκος κάλεσε όλους τους πολίτες να ολοκληρώσουν τη διαδικασία για τα αδήλωτα τετραγωνικά.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΙΣΣΑΡΙΔΗ 05 Αυγ 2020 | 11:19

Τα τέσσερα μέτρα του 2021 που θα φέρουν αυξήσεις καθαρών μισθών

Τέσσερις προτάσεις που μπορούν να επιφέρουν σημαντική αύξηση των καθαρών αποδοχών, ειδικά για τους έχοντες μεσαίους και υψηλούς μισθούς.

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ 05 Αυγ 2020 | 08:27

"Καλπάζουν" οι αιτήσεις δανειοληπτών στο πρόγραμμα Γέφυρα: 8.000 με το άνοιγμα της πλατφόρμας

Μέχρι χθες το βράδυ, δεύτερη ημέρα από το άνοιγμα της πλατφόρμας, 7.931 δανειολήπτες είχαν υποβάλει οριστικές αιτήσεις για το πρόγραμμα Γέφυρα.

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 04 Αυγ 2020 | 19:49

ΑΑΔΕ: Σε χρόνο ρεκόρ οι επιστροφές φόρου - Έχουν καταβληθεί 40% περισσότερες από πέρυσι

Σημαντικά υψηλότερος σε σχέση με πέρυσι είναι ο ρυθμός, με τον οποίο καταβάλλονται φέτος οι επιστροφές φόρου

ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 04 Αυγ 2020 | 13:03

Πρόγραμμα "ΓΕΦΥΡΑ": Ξεπέρασαν τις 6.000 οι αιτήσεις δανειοληπτών με το άνοιγμα της πλατφόρμας

Άγγιξαν τις 4.000 οι αιτήσεις δανειοληπτών που υποβλήθηκαν οριστικά κατά την 1η ημέρα λειτουργίας της πλατφόρμας για το πρόγραμμα "ΓΕΦΥΡΑ".

ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ 04 Αυγ 2020 | 09:45

Τράπεζες: Αυτές οι συναλλαγές δεν θα γίνονται από σήμερα στα γκισέ λόγω κορονοϊού

Τι αλλάζει από σήμερα στις συναλλαγές με την τράπεζα λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού.

"ΠΑΡΑΘΥΡΟ" ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ 04 Αυγ 2020 | 09:15

Τα επτά "κλειδιά" για να πάρετε έως και 8.000 ευρώ επιδότηση για το στεγαστικό σας

H πλατφόρμα για το πρόγραμμα επιδότησης των στεγαστικών δανείων έχει ανοίξει από χθες Δευτέρα.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 03 Αυγ 2020 | 20:42

Επιτροπή Πισσαρίδη: Αυτό είναι το προσχέδιο με τις 14 δράσεις για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας

Όραμα και στόχοι για την Ελληνική Ανάπτυξη - Ιδιαίτερη έμφαση στην καινοτομία

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ 03 Αυγ 2020 | 20:02

ΟΑΕΔ: Oι οριστικοί πίνακες για το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Απασχόλησης 36.500 ανέργων

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τον ΟΑΕΔ για την ηλεκτρονική τους αίτηση και τη μοριοδότησή τους