Follow us

Δυνατή συνεργασία στην ασφάλιση κατοικίας: Hellas Direct και COSMOTE Insurance ενώνουν τις δυνάμεις τους

Νέα αποκλειστικά προγράμματα για όλες τις ανάγκες.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Hellas Direct Cosmote

Τις δυνάμεις τους ενώνουν Hellas Direct και COSMOTE Insurance, προσφέροντας γρήγορη και εύκολη ασφάλιση κατοικίας σε όλους, ιδιοκτήτες, δανειολήπτες και ενοικιαστές.

Τα νέα αποκλειστικά προγράμματα ασφάλισης κατοικίας COSMOTE Insurance HOME, που παρέχονται σε συνεργασία με την Hellas Direct, σχεδιάστηκαν για να καλύπτουν κάθε ανάγκη. Είναι διαθέσιμα σε ιδιοκτήτες κατοικιών, με ή χωρίς δάνειο, αλλά και σε ενοικιαστές και αφορούν κύριες και εξοχικές κατοικίες. Τα ασφάλιστρα ξεκινούν μόλις από 2,5€/μήνα.

"Είναι μεγάλη χαρά για μας να συνεργαζόμαστε με την COSMOTE Insurance σε ένα πεδίο όπου έχουμε μεγάλη τεχνογνωσία" δήλωσε ο συνιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής της Hellas Direct Αλέξης Πανταζής. "Ασφάλιση κατοικίας προσιτή σε όλους είναι για μας ζητούμενο και επιδίωξη εδώ και χρόνια. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε τα ασφαλιστικά μας προϊόντα ώστε να προσφέρονται με τρόπο σύγχρονο και εύκολο, με όρους του σήμερα και του αύριο και όχι με διαδικασίες και γραφειοκρατία του παρελθόντος".

"Είμαστε περήφανοι γι’ αυτή τη συνεργασία" πρόσθεσε ο συνιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής της Hellas Direct Αιμίλιος Μάρκου. "Στα νέα ασφαλιστικά προγράμματα, σε συνεργασία με την COSMOTE Insurance, η Hellas Direct προσφέρει τη γνώση, την εμπειρία και την τεχνολογική υποδομή της. Στόχος μας είναι να συνδυάσουμε τις δυνάμεις μας προς όφελος κάθε πολίτη που θέλει να ασφαλίσει το σπίτι του, είτε είναι ιδιοκτήτης είτε δανειολήπτης είτε ενοικιαστής".

Η Hellas Direct παρέχει εδώ και χρόνια ασφάλεια κατοικίας, προσφέροντας ευέλικτη διάρκεια ασφάλισης και δύο ασφαλιστικά προγράμματα, στα οποία περιλαμβάνονται οι βασικές και απαραίτητες καλύψεις αλλά και προαιρετικές. Με εύκολες και γρήγορες διαδικασίες και ομάδα υποστήριξης διαθέσιμη 24/7 φροντίζει οι πελάτες της να είναι όχι μόνο ασφαλισμένοι αλλά και ασφαλείς. Η συνεργασία με την COSMOTE Insurance έρχεται να επισφραγίσει τις προσπάθειες και τις καινοτομίες χρόνων.

Τα ασφαλιστικά προϊόντα

1. Ασφάλιση Δανειοληπτών

Απευθύνεται αποκλειστικά σε όσους έχουν στεγαστικό δάνειο και παρέχει πλήρη ασφάλιση μόνο του κτιρίου. Περιλαμβάνει 36 καλύψεις και διατίθεται με ασφάλιστρο από 30€/χρόνο.

2. Ασφάλιση μόνο περιεχομένου κατοικίας

Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και ενοικιαστές και περιλαμβάνει ασφάλιση περιεχομένου κατοικίας με συνολικά 30 καλύψεις. Προσφέρονται τρία ποσά αποζημίωσης με ανάλογα ασφάλιστρα τον χρόνο (6.000€ με κόστος 18€/χρόνο, 15.000€ με 36€/χρόνο και 25.000€ με 54€/χρόνο).

3. Ασφάλιση Ιδιοκτητών

Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες που δεν έχουν δάνειο και περιλαμβάνει πλήρη ασφάλιση κτιρίου (από 20€/χρόνο) ή κτιρίου και περιεχομένου μαζί (από 24€/χρόνο), με 35 βασικές καλύψεις. Το πρόγραμμα είναι ευέλικτο καθώς ο ασφαλισμένος μπορεί να προσθέσει τις καλύψεις που θέλει ανάλογα με τις ανάγκες του.

Τα νέα ασφαλιστικά προγράμματα διατίθενται σε όλους μέσω της πλατφόρμας cosmoteinsurance.gr.

Η ασφαλιστική εταιρία Hellas Direct δραστηριοποιείται σε Ελλάδα, Κύπρο και Ρουμανία παρέχοντας ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής και κατοικίας. Στηρίζεται από δυνατούς επενδυτές, μεταξύ άλλων την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD), την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΙΒ) και τον Διεθνή Οργανισμό Χρηματοδότησης (IFC - μέλος της Παγκόσμιας Τράπεζας). Το 2023 συμπεριλήφθηκε για 4η χρονιά στη λίστα των Financial Times με τις 1.000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ευρώπη.

Ξένη δημοσίευση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ 10 Ιουν 2023 | 15:33

Φορολογική ενημερότητα: Πότε δίνεται σε όσους χρωστούν

Τη δυνατότητα να λάβουν φορολογική ενημερότητα έχουν και όσοι χρωστούν στο ελληνικό δημόσιο αλλά και τα ασφαλιστικά ταμεία

ΒΡΗΚΕ ΤΟ GOLDEN BOY ΤΟΥ 10 Ιουν 2023 | 10:28

Forbes: Ποιος είναι ο αντικομμουνιστής Χόρχε Μας - Δισεκατομμυριούχος και ιδιοκτήτης της νέας ομάδας του Μέσι

Η ομάδα του MLS, που ιδρύθηκε από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και τώρα ανήκει κατά κύριο λόγο στον επιχειρηματία Χόρχε Μας

O ΟΙΚΟΣ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ 10 Ιουν 2023 | 09:29

Fitch: Επιβεβαίωσε το αξιόχρεο της Ελλάδας στη βαθμίδα ΒΒ+ με σταθερές προοπτικές

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι το αξιόχρεο υποστηρίζεται από διαρθρωτικούς δείκτες, όπως τις επιδόσεις στη διακυβέρνηση

Ο 702ΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ 09 Ιουν 2023 | 19:52

Τζον Κατσιματίδης: Ο Έλληνας μεγιστάνας που θέλει να αγοράσει το CNN - Δισεκατομμυριούχος με αλυσίδα σούπερ μάρκετ

Ο Τζον Κατσιματίδης είναι ιδιοκτήτης της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Gristedes Foods της Νέας Υόρκης - Ο μεγιστάνας από τη Νίσυρο.

09 Ιουν 2023 | 15:40

Ρεκόρ συμμετοχών στον εταιρικό αγώνα δρόμου B2Run Aθens 2023

Περισσότεροι από 2.200 συμμετέχοντες από 80 εταιρείες και αμέτρητα χαμόγελα.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 09 Ιουν 2023 | 13:33

Τι συμβαίνει με τις τιμές των τροφίμων: Το αλεύρι ακρίβυνε 8% σε έναν μήνα, το ρύζι και τα παγωτά 5,4%

Διαψεύστηκαν με τον πλέον επίσημο τρόπο οι ελπίδες ότι θα σταματήσει το ράλι των αυξήσεων στα προϊόντα του σούπερ μάρκετ.

ΣΕ ΠΤΩΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ 09 Ιουν 2023 | 12:15

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 2,8% υποχώρησε ο ετήσιος πληθωρισμός τον Μάιο

O ετήσιος πληθωρισμός επιβράδυνε στο 2,8% τον Μάιο από 3% τον προηγούμενο μήνα, και 11,3% τον Μάιο του 2022, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ.

09 Ιουν 2023 | 12:08

JA Greece: H Carexchange, με καινοτόμο app φιλανθρωπίας, καλύτερη φοιτητική "start up" της χρονιάς

Η φοιτητική ομάδα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό Τελικό του JA Europe GEN-E 2023.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΕΝ 09 Ιουν 2023 | 11:46

"Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή": Επιπλέον 44.660 νοικοκυριά στο πρόγραμμα - Mε SMS θα ενημερωθούν οι νέοι δικαιούχοι

585.650 δικαιούχοι μπορούν να αντικαταστήσουν τις παλιές ενεργοβόρες ηλεκτρικές συσκευές τους (κλιματιστικά, ψυγεία ή καταψύκτες), με νέες ενεργειακά αποδοτικότερες.

ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ 88 ΚΑΙ ΙΜΒΡΟΥ 13 09 Ιουν 2023 | 08:59

Ξανά στο σφυρί το διατηρητέο της Μαρίας - Ελένης Μαμιδάκη στα Πατήσια

Ο πλειστηριασμός, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για τις 12 Ιουλίου 2023, αφορά συγκεκριμένα ένα τετραώροφο διατηρητέο κτίσμα.

ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 09 Ιουν 2023 | 07:24

Κοινωνικός τουρισμός 2023: Ανοίγει ξανά σήμερα η πλατφόρμα - Εως και 12 δωρεάν διανυκετρεύσεις

Εκτός από τη διαμονή σε τουριστικά καταλύματα επιδοτούνται και ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

ΓΙΑ 3Η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ 08 Ιουν 2023 | 19:19

Ποιος είναι ο πιο ελκυστικός εργοδότης στην Ελλάδα για το 2023 - Γυναίκες σε διευθυντικές θέσεις και ίσες αμοιβές

Τι δείχνει η τελευταία έρευνα Employer Brand που πραγματοποίησε η Randstad για το 2023 - Η ελκυστικότητα των εργοδοτών σε διεθνή κλίμακα

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ 08 Ιουν 2023 | 19:08

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Αυτό είναι το σπίτι με την πισίνα στη Γλυφάδα που βγαίνει στο σφυρί - Στα 2,26 εκατ. ευρώ

Το σπίτι του Αργύρη Παπαργυρόπουλου βρίσκεται πολύ κοντά στη θάλασσα, είναι χτισμένο σε ένα οικόπεδο περίπου ενός στρέμματος - Έχει υπόγειο, ισόγειο, δυο ορόφους ενώ στον πίσω ακάλυπτο χώρο βρίσκεται μια τεράστια πισίνα