X

Εβδομάδα γαλλικής γαστρονομίας με συμμετοχή της Délifrance Hellas

Η έναρξη της γαστρονομικής εβδομάδας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στη Βαρβάκειο Αγορά, όπου η Délifrance Hellas παρουσίασε το πρωτότυπο Croissant Bar.

Γράφει: TheToc team

Η Délifrance Hellas συμμετείχε ενεργά στην Εβδομάδα Γαλλικής Γαστρονομίας, μια πρωτοβουλία της Γαλλικής Πρεσβείας, που στόχο είχε την προώθηση της ελληνογαλλικής φιλίας και της γαλλικής κουλτούρας στην Ελλάδα.

Η έναρξη της γαστρονομικής εβδομάδας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Μαρτίου στη Βαρβάκειο Αγορά, όπου η Délifrance Hellas παρουσίασε το πρωτότυπο Croissant Bar. Περισσότερα από 700 κρουασάν δόθηκαν στους επισκέπτες, οι οποίοι απόλαυσαν λαχταριστά κρουασάν "on demand”, βιώνοντας τη γνήσια γαλλική αρτοποιία.

Παράλληλα, στηρίξαμε τη φιλανθρωπική δράση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Μαρτίου στο Νοσοκομείο Μεταξά, προσφέροντας περισσότερα από 600 φρεσκοψημένα κρουασάν σε ασθενείς, συνοδούς και νοσηλευτικό προσωπικό. Με αυτή τη μικρή κίνηση, θελήσαμε να μεταφέρουμε λίγη ζεστασιά και χαμόγελα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Η εβδομάδα ολοκληρώθηκε με την τελετή λήξης την Παρασκευή 21 Μαρτίου στην Γαλλική Πρεσβεία, όπου η Délifrance Hellas συμμετείχε προσφέροντας αυθεντικές παραδοσιακές γαλλικές συνταγές, συμβάλλοντας στη γιορτή της γαλλικής γαστρονομίας και κουλτούρας.