Η εταιρεία που φροντίζει η μετακίνησή μας να είναι πιο φιλική στο περιβάλλον

Η Avis δείχνει τον δρόμο, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθητοποίησή της για την προστασία του περιβάλλοντος και με στόχο τις μηδενικές εκπομπές ρύπων από τα αυτοκίνητα του στόλου της.

Ελίνα Μαμμή
ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΙΝΑ ΜΑΜΜΗ
Avis_Electric Car

Ο πλανήτης βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για το κλίμα, και υπάρχει ο φόβος ότι η ενίσχυση της οικονομίας μετά την πανδημία, ίσως πλήξει ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους και όλα τα φυσικά συστήματα που τον υποστηρίζουν.

Ουσιαστικά βρισκόμαστε απέναντι σε μια κρίση που αφορά δύο τομείς, την υγεία του ανθρώπου και την υγεία του πλανήτη. Δύο αλληλένδετες κρίσεις που πρέπει να αντιμετωπίσουμε ταυτόχρονα.

Η ενίσχυση της οικονομίας θα πρέπει να "δεθεί", όπου είναι δυνατό, και με ζητήματα κλιματικής αλλαγής και βιώσιμης ανάπτυξης.

Η μείωση των εκπομπών CO2 και εν γένει των ατμοσφαιρικών ρύπων είναι κρίσιμες παράμετροι αν θέλουμε να προλάβουμε τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.

Στην Ελλάδα, τα πράγματα βρίσκονται ακόμα σε εμβρυικό στάδιο, ωστόσο υπάρχουν φωτεινές εξαιρέσεις όπως η Avis η οποία δείχνει τον δρόμο, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθητοποίησή της για την προστασία του περιβάλλοντος και με στόχο τις μηδενικές εκπομπές ρύπων από τα αυτοκίνητα του στόλου της.

Leasing και περιβάλλον

Αρχικά, η Avis επενδύει διαρκώς σε "πράσινα" μοντέλα αυτοκινήτου, ενισχύοντας τον στόλο της με οχήματα φιλικά προς το περιβάλλον, μεταξύ των οποίων ηλεκτρικών και υβριδικών.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, η ανάγκη για οχήματα φιλικά προς το περιβάλλον με χαμηλές εκπομπές ρύπων είναι πολύ μεγάλη και όλες οι εταιρείες οφείλουν να κινούνται με γνώμονα την περιβαλλοντική ευθύνη.

Mέσω μιας μεγάλης ερευνητικής έκθεσης που διεξάγει για τον τομέα του mobility και τον τρόπο με τον οποίο οι τεχνολογίες θα επηρεάσουν το μέλλον αυτού του τοπίου, η Avis αποδεικνύει την ευαισθητοποίησή της απέναντι στο περιβάλλον. Μέσω αυτής εξετάζει τον τρόπο με τον οποίο μεταβάλλεται το τοπίο κινητικότητας και μετακινήσεων, τον τρόπο με τον οποίο είναι πιθανό να εξελιχθεί στο μέλλον και, τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι σε διαφορετικές χώρες αντιλαμβάνονται αυτές τις αλλαγές. Πάντα με γνώμωνα την προστασία του περιβάλλοντος.

Γιατί leasing;

Στην εποχή μας, πολλοί αναζητούν νέες, ευέλικτες και πιο οικονομικές λύσεις μετακίνησης και το leasing αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα εναλλακτική έναντι της αγοράς οχήματος.

Στην Avis και μέσω του σύχρονου site που έχει δημιουργήσει, του Myavis.gr , ο πελάτης μπορεί να πληροφορηθεί για όλα όσα πρέπει να γνωρίζει για το leasing.

Να δει να διαθέσιμα οχήματα ανάλογα με τις ανάγκες του, να πληροφορηθεί το μηνιαίο μίσθωμα, να επιλέξει την προκαταβολή που θέλει να δώσει ανάλογα με τις δυνατότητές του, να διαμορφώσει τη διάρκεια της μίσθωσης. Όλα γίνονται ηλεκτρονικά.

Εκτός από τις 50 Top Deals μπορούν ακόμα να "σχεδιάσουν" το δικό τους αυτοκίνητο, με τον εξοπλισμό και το μηνιαίο μίσθωμα που επιθυμούν μέσα από το διαμορφωτή (configurator) που υπάρχει ενσωματωμένος στο site. Ακόμα, μέσα από την υπηρεσία Track Your Car μπορούν να παρακολουθεί την εξέλιξη του αιτήματός του.

Leasing μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Εκτός από τα διαθέσιμα νέα αυτοκίνητα, η Avis έχει δημιουργήσει μια νέα υπηρεσία, το Leasing Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων δείχνοντας και πάλι την ευαισθητοποίησή της προς το περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα διαμορφώνει πιο οικονομικές λύσεις.

Με μια επίσκεψη στο myavis.gr, βλέπει κανείς όλες τις προσφορές, επιλέγει το αυτοκίνητο που επιθυμεί μέσα από μεγάλη ποικιλία κατασκευαστών και μοντέλων, και επιλέγει τη διάρκεια της μίσθωσης 24 ή 36 μήνες ανάλογα με τις ανάγκες του. Προσαρμόζοντας όλα τα δεδομένα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του.

Η Avis είναι η εταιρεία που οδηγεί τις εξελίξεις του leasing στην Ελλάδα προσφέροντας σε όλους τη δυνατότητα να πάρουν στα χέρια τους το αυτοκίνητο που θέλουν, με πολλαπλά οφέλη τόσο για τον οικονομικό τους προϋπολογισμό, όσο και για το περιβάλλον.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

12 Απρ 2021 | 16:09

180 χρόνια Εθνική Τράπεζα: Η πρώτη, μακροβιότερη και ιστορική τράπεζα που μεγάλωσε μαζί με το νεοελληνικό κράτος

Διαπερνώντας τρεις αιώνες ιστορίας, η Εθνική Τράπεζα έχει γράψει ιστορία ως η πρώτη, μακροβιότερη και πιο ιστορική τράπεζα της χώρας μας.

ΣΥΧΝΟΤΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ SELF-TESTS 19 Απρ 2021 | 18:56
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΙΑΝΟ-ΣΑΜΟ 19 Απρ 2021 | 15:49

Σταϊκούρας: Προανήγγειλε τροπολογία για τις φορολογικές δηλώσεις ενόψει της υποβολής τους μετά το Πάσχα

Έχει ήδη καταβληθεί το 20% των ζημιών λόγω "Ιανού" και σεισμού στη Σάμο - Αναλυτικά στοιχεία από τον Χρήστο Σταϊκούρα

ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ 14 ΜΑΙΟΥ 19 Απρ 2021 | 14:01

Πατέλης: Πιθανό ένα πακέτο στήριξης για τις επιχειρήσεις του τουρισμού

Ο επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού Α. Πατέλης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί ειδικά για τον τουρισμό ένα πακέτο στήριξης των επιχειρήσεων.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ 19 Απρ 2021 | 13:57

Ελλάκτωρ: Κρίσιμη εβδομάδα εξελίξεων για το μέλλον της εταιρείας

Στελέχη του Ομίλου Ελλάκτωρ εμφανίζονται αισιόδοξα ότι θα υπάρξουν θετικά νέα μέσα στην εβδομάδα.

ΠΟΣΟ ΥΨΟΥΣ 2.127.366 ΕΥΡΩ 19 Απρ 2021 | 13:43

Αποζημίωση ειδικού σκοπού: Καταβάλλεται την Τρίτη σε 4.226 δικαιούχους - Ποιους αφορά

Με απόφαση του υπουργού Εργασίας καταβάλλεται αύριο, 20 Απριλίου, η αποζημίωση ειδικού σκοπού - Δείτε αναλυτικά ποιοι είναι οι δικαιούχοι.

ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗ ΔΙΩΡΥΓΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ 19 Απρ 2021 | 13:42

Δημητριάδης: Το Υπερταμείο είναι σταθερά προσανατολισμένο στην αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας

Όπως ανακοινώθηκε από το Υπερταμείο, ο κ. Δημητριάδης είπε πως ο πρωθυπουργός ενδιαφέρεται για την ταχύτερη αποκατάσταση της Διώρυγας της Κορίνθου.

ΤΟ "ΝΕΟ ΧΡΗΜΑ" ΘΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ 96% ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ 19 Απρ 2021 | 13:41

Axia: Πώς διαμορφώνεται η αποτίμηση της Πειραιώς μετά την ΑΜΚ

H Axia Research εξετάζει σε έκθεσή της τη νέα αποτίμηση της Τράπεζας Πειραιώς.

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΩΣΤΑ ΣΚΡΕΚΑ 19 Απρ 2021 | 13:35

Mytilineos: Παρελήφθη ο πιο σύγχρονος αεριοστρόβιλος στην Ευρώπη

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η τελετή παραλαβής του αεριοστροβίλου, του πιο σύγχρονου στην Ευρώπη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 19 Απρ 2021 | 11:19

Τα "Αστέρια Γλυφάδας" μετατρέπονται σε πολυτελές θέρετρο: Τον Μάιο ξεκινά η λειτουργία [εικόνες]

Προχωράει η επένδυση στα Αστέρια Γλυφάδας, και θα ξεκινήσει η λειτουργία τον Μάιο σύμφωνα με το υπουργείο Ανάπτυξης - Πώς διαμορφώνεται το θέρετρο.

ΜΠΑΡΑΖ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ 19 Απρ 2021 | 09:07

Σαφάρι της ΑΑΔΕ για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις τύπου AirBnb: Τσουχτερά πρόστιμα έως 20.000 ευρώ

Εκτεταμένες διασταυρώσεις σε φορολογουμένους που αποκτούν εισοδήματα από ακίνητα τύπου Airbnb ξεκινά η ΑΑΔΕ, και μάλιστα για την τελευταία τριετία.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ 19 Απρ 2021 | 08:50

Έρχονται τα τέλη κυκλοφορίας με το μήνα - Ποιοι γλιτώνουν τα τεκμήρια διαβίωσης - Πότε ξεκινούν οι φορολογικές δηλώσεις

Τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών που κατατέθηκε στη Βουλή, φέρνει αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας. Πότε ξεκινούν οι φορολογικές δηλώσεις - Ποιοι γλιτώνουν τα τεκμήρια διαβίωσης .

ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ 19 Απρ 2021 | 07:41

Χωρίς υποχρεωτικές αποδείξεις ηλεκτρονικών πληρωμών λόγω πανδημίας: Ποιοι θα εξαιρεθούν φέτος από το μέτρο

Όλο το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για την απαλλαγή από τις ηλεκτρονικές αποδείξεις για φέτος. Πώς έφτασαν οι ηλεκτρονικές πληρωμές στα 45 δισ. ευρώ.