H Chiesi Hellas στηρίζει τις πυρόπληκτες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας

"We Act DAY": Οι εργαζόμενοι της Chiesi Hellas με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, που έχει θεσπίσει η εταιρεία, στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες της Βόρειας Εύβοιας.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Chiesi Hellas

Η Chiesi Hellas, σε συνεργασία με το Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού και με τη στήριξη των εργαζομένων της, θέλησε να δώσει "χρώμα" στο μαύρο τοπίο που άφησαν οι φωτιές του καλοκαιριού στην πολύπαθη Βόρεια Εύβοια, αναλαμβάνοντας το βάψιμο των δύο παιδικών χαρών, της Αιδηψού και του Νεοχωρίου. Η εν λόγω δράση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, που έχει θεσπίσει η εταιρεία.

Η ομάδα της Chiesi Hellas με πάνω από 50 εθελοντές/εργαζόμενους, προμηθεύτηκε γάντια, μπογιές, πινέλα και με την καθοδήγηση των ανθρώπων του δήμου και με σεβασμό στην τοπική κοινωνία, έβαψαν τα κάγκελα και τον περιβάλλοντα χώρο των παιδικών χαρών, έτσι ώστε οι "μικροί" κάτοικοι της περιοχής να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους σε ένα όμορφο, ευχάριστο και πολύχρωμο περιβάλλον.

Ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Chiesi Hellas δήλωσε: "Οι άνθρωποι της Chiesi Hellas, διαθέτουν φέτος την ημέρα κοινωνικής προσφοράς στην Βόρεια Εύβοια, κάνοντας πράξη την υπόσχεσή μας για τη συμμετοχή μας σε ενέργειες που θα αναβαθμίσουν την πυρόπληκτη περιοχή. Η ενέργειά μας αυτή, έρχεται σαν έμπρακτη απόδειξη της προ μηνός βράβευσης της Chiesi Hellas στο θεσμό Prix Galien, ως αξιοθαύμαστη εταιρεία που ενεργεί για το όφελος της κοινωνίας και του περιβάλλοντος".

H Chiesi Hellas στηρίζει τις πυρόπληκτες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας

Ο κ. Ηλίας Πυρνοκόκης, Head of Value, Access & External Affairs της Chiesi Hellas ανέφερε: "Η οικολογική και κοινωνική καταστροφή της Βόρειας Εύβοιας που συντελέστηκε το καλοκαίρι με τις καταστροφικές πυρκαγιές, δεν μπορεί να αφήσει κανέναν αμέτοχο και όλες οι παραγωγικές δυνάμεις της χώρας έχουν χρέος να στηρίξουν την τοπική κοινωνία της Εύβοιας, δίνοντας χρώμα στο μαύρο τοπίο που άφησαν οι πυρκαγιές. Έπειτα από επικοινωνία με το δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού όπου ενημερωθήκαμε για τις ανάγκες και προτεραιότητες των κατοίκων της περιοχής, συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε στο βάψιμο των δύο παιδικών χαρών της περιοχής, προσθέτοντας λίγο χρώμα στις ζωές των μικρών παιδιών και των οικογενειών τους".

Chiesi Hellas

Σχετικά με την ενεργή συμμετοχή των εργαζομένων της εταιρείας, η κα Αλεξάνδρα Βέτσικα, Head of Human Resources & Administrative Affairs ανέφερε: "Είναι τιμή μας ως εταιρία να έχουμε εντάξει στις Αξίες μας τον εθελοντισμό ‘ενεργώντας ως δύναμη για το Συλλογικό καλό’. Αυτή τη χρονιά, η ομάδα μας επέλεξε να δείξει εμπράκτως τη συμπαράστασή της στους κατοίκους της Εύβοιας με πολυπληθή συμμετοχή των Ανθρώπων μας. Παράλληλα, τοπικές δράσεις συντονίστηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό από την Ομάδα Εθελοντισμού της εταιρείας μας σε άλλες 5 πόλεις της Ελλάδας με το συγκινητικό ποσοστό συμμετοχής των συναδέλφων να αγγίζει το 100%! Η αμοιβαία αλληλεγγύη και η φροντίδα των τοπικών κοινοτήτων και του περιβάλλοντος αποτελεί μία από τις προτεραιότητές μας και δράττουμε κάθε ευκαιρία για να το πράττουμε".

Chiesi Hellas

Από την πλευρά του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, εκπρόσωπος του Δήμου ανέφερε: "Δεν υπάρχουν πολλά να πει κανείς σε τέτοιου είδους δράσεις εθελοντισμού, εκτός από ένα αληθινό "ευχαριστώ". Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους της Chiesi Hellas για τη δράση τους που χάρισε χαμόγελα στα μικρά παιδιά της περιοχής μας. Μένουμε Όρθιοι όσο Μένετε Δίπλα μας. Το Ευχαριστώ θα είναι πάντα λίγο".

Chiesi Hellas

Η συγκεκριμένη δράση της Chiesi Hellas ήταν μέρος μιας σειράς συντονισμένων εθελοντικών δράσεων σε όλη την Ελλάδα εκείνη την μέρα, στο πλαίσιο του "We ACT", μιας καμπάνιας προσφοράς εθελοντικής εργασίας. Έτσι, οι εργαζόμενοι της εταιρείας ανά την Ελλάδα προχώρησαν σε αντίστοιχες δράσεις, όπως η στήριξη του κοινωνικού παντοπωλείου στο Δήμο Πατρών, όπου εργαζόμενοι της εταιρείας συσκεύασαν και ταξινόμησαν έναν τόνο τρόφιμα, ο καθαρισμός από τα σκουπίδια στην παράκτια περιοχή Ν. Κρήνη στο δήμο Καλαμαριάς και στην παραλία Αλυκές Βόλου, η αναμόρφωση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία στο Ηράκλειο Κρήτης και τέλος, ο καθαρισμός του Δυτικού πάρκου στην πόλη της Καλαμάτας και του πάρκου Εθνικής Αντιστάσεως στην Αλεξανδρούπολη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 24 Οκτ 2021 | 18:20

ΟΑΕΔ, e-ΕΦΚΑ, ΟΠΕΚΑ: Τι καταβάλλεται έως τις 29 Οκτωβρίου

Υπολογίζεται ότι θα καταβληθούν περί τα 2,3 δισ. ευρώ σε πάνω από 4,8 εκατ. δικαιούχους.

ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ 24 Οκτ 2021 | 12:19

Ηλεκτρικό ρεύμα: Πώς θα προστατευτείτε από τις εκρηκτικές ανατιμήσεις - Επτά ερωτήσεις και απαντήσεις

Μεγάλη προσοχή στην κατανάλωση αλλά και μελέτη των τιμολογίων ρεύματος που προσφέρουν οι εταιρείες ώστε να αποφευχθούν οι υπέρογκες επιβαρύνσεις.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ 23 Οκτ 2021 | 12:24

Ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Αιγύπτου: "Διάδρομος" για φθηνή ενέργεια στην Ευρώπη

Στόχος η εκμετάλλευση της φθηνής παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ στην Αίγυπτο και η προώθηση της στην ευρωπαϊκή αγορά μέσω Ελλάδας.

ΟΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ 23 Οκτ 2021 | 11:37

Κίνδυνος "ηλεκτροπληξίας" για τα νοικοκυριά: Tιμή ρεκόρ πάνω από 22 λεπτά για μια κιλοβατώρα ρεύματος - Αναλυτικά παραδείγματα

Μάλιστα, τα χειρότερα φαίνεται ότι είναι μπροστά καθώς η τιμή χονδρικής τον Οκτώβριο έχει εκτοξευτεί ακόμη και πάνω από τα 200 ευρώ ανά μεγαβατώρα.

ΑΥΞΗΣΗ ΦΩΤΙΑ 22 Οκτ 2021 | 16:52

Ηλεκτρικό ρεύμα: "Θα καίνε" οι λογαριασμοί του Σεπτεμβρίου- Αύξηση 189% σε σχέση με το 2020

Η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος έχει αυξηθεί κατά 189% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά

ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΤΑΣ 22 Οκτ 2021 | 14:05

Capital CEO Talks - Μιχαλίτσης (BAUSCH Health) : Ηγεσία σημαίνει να φαντάζεσαι το μέλλον

H έννοια CEO σημαίνει πρωταρχικά και Chief Energy Officer πολλών και διαφορετικών ανθρώπων, δηλώνει ο Ιάκωβος Μιχαλίτσης, Γενικός Διευθυντής της BAUSCH Health Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ 22 Οκτ 2021 | 13:52

Capital CEO Talks - Giuseppe Zorgno (AIG): Τα τρία πράγματα που πρέπει να θυμάται κανείς όταν βρίσκεται στην εξουσία

Τα χαρακτηριστικά ενός επιτυχημένου CEO στην εποχή του πλήρους μετασχηματισμού σκιαγραφεί ο Giuseppe Zorgno CEO της AIG.

ΙΤΑΛΙΚΟΣ ΚΟΛΟΣΣΟΣ 22 Οκτ 2021 | 13:15

Η επόμενη ημέρα για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας μετά τη συμφωνία με τη ναυπηγική Fincantieri

Η συμφωνία με την Fincantieri που ανακοινώθηκε και επίσημα χθες Πέμπτη έκλεισε σε χρόνο-ρεκόρ, καθώς οι συνομιλίες των δύο πλευρών για σύμπραξη στα Ναυπηγεία Ελευσίνας ξεκίνησαν στα μέσα Αυγούστου.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ 22 Οκτ 2021 | 13:05

Νέα μέτρα για την παρενόχληση στην εργασία: Αυστηρές ποινές έως και απόλυση - Τι είναι ο "σύνδεσμος αναφοράς"

Νέα μέτρα την αντιμετώπιση της βίας και παρενόχλησης στην εργασία στις επιχειρήσεις που απασχολούν περισσότερα από 20 άτομα.

ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ 22 Οκτ 2021 | 12:49

Ηλεκτρονικά βιβλία και εφορία: Από 1η Νοεμβρίου MyData υποχρεωτικά για όλους

Ξεκινά υποχρεωτικά η έκδοσης και διαβίβασης τιμολογίων μέσω της πλατφόρμας MyData στα ηλεκτρονικά συστήματα της ΑΑΔΕ.

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 22 Οκτ 2021 | 11:37

Βολές Γεωργιάδη σε τράπεζες: Ακατανόητη η μη επιχορήγηση δανείων σε μικρές επιχειρήσεις

Ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε στη Βουλή ακατανόητη τη μη επιχορήγηση δανείων σε μικρές επιχειρήσεις.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΕΝΦΙΑ 22 Οκτ 2021 | 10:47

Σταϊκούρας στο Capital.gr: Έτοιμοι για νέα μέτρα στην ενέργεια - Θετική η έκθεση της 12ης αξιολόγησης

Έτοιμος αν χρειαστεί να προχωρήσει και νέα μέτρα για την ανάσχεση των ανατιμήσεων στα προϊόντα ενέργειας, δηλώνει ο Χ. Σταϊκούρας στην αποκλειστική συνέντευξή του στο Capital.gr.