H Umobit παρουσιάζει το νέο website του Ομίλου Σαράντη | 13 Θυγατρικές - 15 γλώσσες - 1 website

Με υψηλής αισθητικής design, γρήγορη και εύκολη πλοήγηση και φιλική προς τον χρήστη αρχιτεκτονική, το νέο website αντανακλά την ισχύ και τη δυναμική του Ομίλου Σαράντη.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Sarantis

Ο Όμιλος Σαράντη, η πολυεθνική εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων με ηγετική παρουσία στην Ανατολική Ευρώπη μέσω 13 θυγατρικών εταιρειών και ισχυρή εξαγωγική δραστηριότητα παγκοσμίως σε 50 χώρες, εμπιστεύτηκε στην Umobit τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διαχείριση του website του Ομίλου και των 13 θυγατρικών του σε όλο τον κόσμο σε 15 γλώσσες https://www.sarantisgroup.com/.

Το νέο website του Ομίλου Σαράντη έρχεται να διευρύνει περαιτέρω το αποτύπωμα του Ομίλου σε όλες τις χώρες της δραστηριότητας του. Θα αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς που θα συναντώνται όλες οι χώρες και όλα τα κοινά, κάνοντας την πρόσβαση στην πληροφορία του Ομίλου πιο εύκολη και ευχάριστη. Με πλούσιο και ποιοτικό περιεχόμενο, απλό αλλά μοντέρνο design και σύγχρονη αρχιτεκτονική, το νέο website ανταποκρίνεται ιδανικά σε όλες τις συσκευές, σε όλα τα κοινά, σε όλες τις χώρες. "Το κοινό αγαπά τα brands του Ομίλου και τα εμπιστεύεται. Στο πλαίσιο αυτό σχεδιάσαμε και το νέο website του, ώστε να ενισχύσει την ήδη εδραιωμένη σχέση με τα αγαπημένα brands του καταναλωτή" μας είπε η Project Director & Quality Assurance της Umobit, Φιλίνα Σταμίδου. Στη συνολική ψηφιακή εμπειρία, που χαρακτηρίζεται από το απόλυτα responsive design σε συνδυασμό με την εύκολη πρόσβαση στην πληροφορία, βλέπουμε την ισχύ και τη δυναμική του Ομίλου και το εξαιρετικό παράδειγμα επιχειρηματικής ανάπτυξης που αποτελεί. Το νέο website δημιουργεί αξία για όλους τους ενδιαφερόμενους, ενώ υπηρετεί πιστά τις προσδοκίες και τις ανάγκες των καταναλωτών.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών χρονολογείται από το 2008, όταν η Umobit ανέπτυξε και υλοποίησε το website Επενδυτικών Σχέσεων του Ομίλου Σαράντη. "Η πρόκληση αυτή τη φορά ήταν ακόμα μεγαλύτερη, μιας και το νέο website sarantisgroup.com έπρεπε να αντανακλά τον Όμιλο, να έχει ποιότητα, καινοτομία και δημιουργικότητα όπως τα προϊόντα του, ενώ ταυτόχρονα να αναδεικνύει το συνεχώς διευρυνόμενο γεωγραφικό αποτύπωμα του Ομίλου στοχεύοντας στα διαφορετικά κοινά των 13 χωρών της Ευρώπης" δήλωσε χαρακτηριστικά ο CEO της Umobit, Άγγελος Δαμουλιάνος.

"Ο σκοπός μας είναι να προσφέρουμε απλές και όμορφες λύσεις που φτιάχνουν τη διάθεση και κάνουν την κάθε μέρα καλύτερη, δημιουργώντας βιώσιμη αξία. Το ίδιο θελήσαμε και για το νέο μας website· να αποτελέσει ένα ενιαίο και φρέσκο περιβάλλον, όπου τα διαφορετικά κοινά μας σε όλο τον κόσμο θα μπορούν εύκολα να βρουν στο πλούσιο περιεχόμενο την πληροφορία που ψάχνουν, να πληροφορηθούν για το προφίλ μας, τα brands μας, την κοινωνική προσφορά μας, τη δέσμευσή μας στην ποιότητα και την επιτυχημένη πορεία μας από το Ελληνικό τοπίο στην παγκόσμια αγορά. Καλούμε όλους λοιπόν να περιηγηθούν στο νέο μας website. Να δουν και να διαβάσουν τα νέα και τις δραστηριότητες του Ομίλου μας, να αναγνωρίσουν και να ανακαλύψουν τα brands μας και φυσικά να μας ακολουθήσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης" ανέφερε η Investor Relations & Corporate Communications Director, Ελένη Παππά.

Η Umobit είναι ένα digital Agency που εστιάζει στην απόδοση και τα μετρήσιμα αποτελέσματα, συνδυάζοντας όλα τα διαθέσιμα ψηφιακά εργαλεία σε μία ολιστική προσέγγιση για την προώθηση και επιχειρηματική ανάπτυξη των συνεργατών της. Από το 2008 συνεργάζεται με κάποιες από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες ελληνικές και διεθνείς επιχειρήσεις αλλά και startups, παρέχοντας στρατηγική υποστήριξη και απόλυτα προσωποποιημένες υπηρεσίες digital growth marketing. Δεν αρκείται στις παραδοσιακές προσεγγίσεις αλλά αναζητά την πρωτοπορία, θέτοντας την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα στον πυρήνα του μοντέλου της. Η στρατηγική σκέψη και η μοναδική τεχνογνωσία, σε συνδυασμό με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες design, digital marketing και διαχείρισης περιεχομένου, επιτρέπουν στην Umobit να δημιουργεί μακροχρόνιες σχέσεις και να προσφέρει στους συνεργάτες της μία μοναδική εμπειρία, προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Umobit, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το business development της umobit: email info@umobit.com, www.umobit.com, phone +30210 68 35 520

Όμιλος Σαράντη

Με έδρα την Αθήνα και έχοντας διαγράψει μια ιστορία άνω των 50 χρόνων στο χώρο, ο Όμιλος Σαράντη αποτελεί μια πολυεθνική εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων με διαρκώς επεκτεινόμενο γεωγραφικό αποτύπωμα και κορυφαία brands. Η δραστηριότητα του Ομίλου επικεντρώνεται στους κλάδους των καλλυντικών και αρωμάτων, προϊόντων προσωπικής φροντίδας & περιποίησης, προϊόντων οικιακής φροντίδας καθώς και προϊόντων υγείας & φροντίδας, προσφέροντας σε κάθε κατηγορία υψηλής ποιότητας σήματα που είναι κορυφαία στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Με έντονη δραστηριότητα σε δεκατρείς χώρες – Ελλάδα, Πολωνία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Βοσνία, Πορτογαλία, Ουκρανία και Ρωσία – ο Όμιλος διατηρεί τη δυναμική διεθνή του παρουσία και το αξιοσημείωτο δίκτυο διανομής του σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΖΑΛΙΖΟΥΝ 13 Ιουν 2021 | 11:02

Ακίνητα: Αυτές είναι οι 80 περιοχές της Αττικής που ένα τετραγωνικό κοστίζει πάνω από 3000 ευρώ

Ο νέος "χάρτης" της εφορίας αποτυπώνει με μεγαλύτερο ρεαλισμό την πραγματική εικόνα της αγοράς ακινήτων στην Αττική

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ 13 Ιουν 2021 | 09:24

Ελληνικά ομόλογα: "Ψήφος εμπιστοσύνης" με αποδόσεις 39% τα τελευταία δύο έτη και 120% την τελευταία πενταετία

Η νέα "ψήφος εμπιστοσύνης" προς την ελληνική οικονομία αποτυπώθηκε στην πρόσφατη επανέκδοση του 10ετούς ομολόγου.

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ 12 Ιουν 2021 | 14:11

ΥΠΟΙΚ: Διατάξεις για μηδενικά ενοίκια Ιουνίου και τροποιήσεις στον ΕΝΦΙΑ – Ποιους αφορά

Διάταξη για την απαλλαγή των επαγγελματιών και τον μήνα Ιούνιο από την υποχρέωση καταβολής μισθώματος και διατάξεις για την καταβολή του ΕΝΦΙΑ

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ. 12 Ιουν 2021 | 14:01

Ισχυροποιούνται στις διεθνείς αγορές το τσίπουρο και το ούζο - Σημαντική απόφαση της ΕΕ

Το ούζο και το τσίπουρο τα οποία έλαβαν το "πράσινο φως" από την ΕΕ για να καταχωρηθούν στο διεθνές μητρώο ως Προϊόντα Γεωγραφικών Ενδείξεων (ΠΓΕ).

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 12 Ιουν 2021 | 08:54

G7: Συμφωνία για παγκόσμιο ελάχιστο φορολογικό συντελεστή 15% για τις εταιρείες

Συμφωνήθηκε να υιοθετηθεί η πρόταση των ΗΠΑ περί παγκόσμιου ελάχιστου φορολογικού συντελεστή 15% για τις εταιρείες

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ 11 Ιουν 2021 | 17:30

Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Ιουνίου - Ημερομηνίες ανά ταμείο

Η επίσημη ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ για τις πληρωμές κύριων και επικουρικών συντάξεων.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ 11 Ιουν 2021 | 16:24

Motor Oil - ΓΕΚ Τέρνα: Μεγάλη ενεργειακή επένδυση στην Κομοτηνή

Το έργο που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΓΕΚ Τερνα και του ομίλου της Motor Oil Hellas προβλέπεται να κατασκευαστεί στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 11 Ιουν 2021 | 16:24

Τρίτος στον κόσμο σε αξία ο ελληνικός εμπορικός στόλος: Πόσο αξίζει

Ο ελληνικός εμπορικός στόλος κατατάσσεται σε αξία πίσω μόνο από τον ιαπωνικό και τον κινεζικό

ΑΠΟ ΡΩΜΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΟ 11 Ιουν 2021 | 15:46

Καλά νέα από την Ιταλία: Απευθείας πτήσεις κάθε εβδομάδα προς τη Σκιάθο – Τρία κρουαζιερόπλοια στο Αιγαίο

Σε συνέδριο Ιταλών tour operators στη Σκιάθο αποφασίστηκε η πραγματοποίηση διπλών εβδομαδιαίων πτήσεων από Ρώμη και μιλάνο στο νησί των Σποράδων.

ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 Ιουν 2021 | 15:46

Τουρισμός: Στην "πράσινη" ταξιδιωτική λίστα της Γερμανίας το Βόρειο Αιγαίο, η Πελοπόννησος και η Ανατολική Μακεδονία

Η Γερμανία βγάζει από τη λίστα επικίνδυνων ταξιδιωτικών προορισμών περιοχές της Ελλάδας

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 11 Ιουν 2021 | 13:08

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 16,3% η ανεργία τον Μάρτιο

Στο 16,3% διαμορφώθηκε το ποσοστό της ανεργίας τον Μάρτιο εφέτος, ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ.

Ο ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ 11 Ιουν 2021 | 12:53

Ανοιξε με προβλήματα η εφαρμογή που εντοπίζει την αντικειμενική αξία κάθε ακινήτου: Αμεση ενημέρωση με μερικά κλικ

Η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα εντοπισμού της αντικειμενικής αξίας των ακινήτων . Ο πολίτης επιλέγει μέσω ψηφιακού χάρτη https://www1.gsis.gr/valuemaps/ τον δρόμο στον οποίο βρίσκεται το ακίνητό του και εμφανίζεται η τιμή ζώνης.