Η ΑΒ Βασιλόπουλος γιορτάζει 80 ζωής και δημιουργίας

Από το πρώτο μπακάλικο του Γεράσιμου Βασιλόπουλου στην οδό Βουλής, μέχρι τα 460 καταστήματά της σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σήμερα, οι αρχές παραμένουν οι ίδιες

SHARE THIS
0
SHARES

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συμπληρώνει φέτος 80 χρόνια ιστορικής διαδρομής και δυναμικής παρουσίας στην ελληνική αγορά τροφίμων. Γιορτάζει 80 χρόνια αφιερωμένα σε όλους τους επιχειρηματικούς και κοινωνικούς εταίρους που την οδήγησαν στην κορυφή: τους πελάτες της που την επιλέγουν και την εμπιστεύονται καθημερινά, τους προμηθευτές της που με μεράκι προσφέρουν τα πιο εκλεκτά τους προϊόντα, την ελληνική κοινωνία όπου δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται για να δημιουργεί ένα καλύτερο αύριο για όλους και, φυσικά, την οικογένεια της ΑΒ που μεγαλώνει και σήμερα απαριθμεί περισσότερα από 14.000 μέλη.

 

Από το πρώτο μπακάλικο του Γεράσιμου Βασιλόπουλου στην οδό Βουλής, έως τα 460 καταστήματά της σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, η ΑΒ Βασιλόπουλος, εδώ και 8 δεκαετίες συνεχίζει την απρόσκοπτη ανάπτυξή της υλοποιώντας το όραμα και τις πρωτοποριακές στρατηγικές της επιλογές με επίκεντρο τον Άνθρωπο, τα Προϊόντα και το Περιβάλλον. 

Με αίσθημα ευθύνης για τις μελλοντικές γενιές, η ΑΒ Βασιλόπουλος πρωτοπορεί και. Από την ορθή ενεργειακή διαχείριση στις εγκαταστάσεις της έως το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης που υλοποιεί εδώ και 16 χρόνια, η ΑΒ Βασιλόπουλος κινητοποιεί τους ανθρώπους, τους προμηθευτές και τους πελάτες της να αλλάξουν -μικρές ή μεγάλες- καθημερινές συνήθειες και να δημιουργήσουν από κοινού ένα καλύτερο κόσμο, ένα πιο «πράσινο» αύριο.

Με οδηγό την ισχυρή κληρονομιά και τη μακρά παράδοση, το μεράκι για ακούραστη δουλειά και ανιδιοτελή προσφορά του ιδρυτή της Γεράσιμου Βασιλόπουλου και των ανθρώπων της, η ΑΒ Βασιλόπουλος γιορτάζει τα 80 χρόνια της σε όλη τη διάρκεια του 2019, με σημείο αφετηρίας τη νέα της καμπάνια «80 χρόνια | Αφιερωμένοι σε εσάς».

 

Μάθετε περισσότερα: https://www2.ab.gr/80xronia/

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook