Follow us

Η Κωτσόβολος βρίσκει "Δεύτερο Σπίτι" για τη συσκευή που δεν χρειαζόμαστε, προσφέροντάς τη στους πληγέντες της Θεσσαλίας

Εμείς δίνουμε τη συσκευή που δε χρειαζόμαστε και η Κωτσόβολος την παραλαμβάνει, τη φροντίζει και την προσφέρει σε οικογένειες που προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους μετά τις καταστροφικές πλημμύρες.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Κωτσόβολος

Πολλοί από εμάς έχουμε στο σπίτι μας συσκευές που δεν χρησιμοποιούμε και τις κρατάμε κάπου φυλαγμένες μήπως και κάποτε χρειαστούν.

Όμως, υπάρχει μια ευκαιρία να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, παραδίδοντας τη συσκευή που δε χρησιμοποιούμε στην Κωτσόβολος, η οποία θα κάνει όλα τα επόμενα βήματα για να βρεθεί σε ένα σπιτικό που την έχουν πραγματική ανάγκη.

Ειδικά φέτος, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που πολλοί συνάνθρωποί μας δεν έχουν τα βασικά είδη για να στήσουν ξανά το σπιτικό τους, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι πολύ σημαντική.

Το πλυντήριο που κρατάμε για ώρα ανάγκης, μια κουζίνα ή ένα ψυγείο που έπρεπε να αλλάξουμε γιατί η οικογένεια μεγάλωσε, είναι πραγματικά πολύτιμα για αυτούς τους ανθρώπους.

Και είναι τόσο απλό να προσφέρουμε και να βελτιώσουμε τη ζωή των συνανθρώπων μας χάρις στην Κωτσόβολος η οποία ενεργοποιεί ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας, το "Δεύτερο Σπίτι", για να στηρίξει με δωρεά συσκευών πρώτης ανάγκης τους πιο ευπαθείς οικονομικά συμπολίτες μας στις πληγείσες περιοχές.

Με στόχο την ενίσχυση των κατοίκων στις περιοχές της Θεσσαλίας και την άμεση και ομαλή διαδικασία αποκατάστασης που θα ακολουθήσει τους επόμενους μήνες, η Κωτσόβολος μας καλεί να προσφέρουμε τη συσκευή που δε χρειαζόμαστε, για να βοηθήσουμε όλοι μαζί τους συνανθρώπους μας στο νέο τους ξεκίνημα.

Πώς μπορούμε να δωρίσουμε την συσκευή που δεν χρειαζόμαστε

Για να κάνουμε τη δική μας "καλή πράξη" μπορούμε είτε να πάμε σε ένα κατάστημα και να δηλώσουμε το ενδιαφέρον μας για να δωρίσουμε τη συσκευή που δε χρειαζόμαστε στο "Δεύτερο Σπίτι", είτε να καλέσουμε στο τηλεφωνικό κέντρο (210-2899999), είτε μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα του προγράμματος.

Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η εταιρεία, η οποία θα παραλάβει δωρεάν τη συσκευή μας, θα την ελέγξει και εφόσον πληροί τα κριτήρια, θα την απολυμάνει και θα τη φροντίσει για να τη διαθέσει σε μία ευάλωτη οικογένεια της Θεσσαλίας που τη χρειάζεται.

Εκτός από το αίσθημα της προσφοράς σε άτομα που έχουν ανάγκη, η καλή μας πράξη θα επιβραβευτεί με μια δωροεπιταγή Κωτσόβολος αξίας 30€ για εξαργύρωση σε επόμενη αγορά μας *.

Η Κωτσόβολος βρίσκει "Δεύτερο Σπίτι" για τη συσκευή που δεν χρειαζόμαστε, προσφέροντάς τη στους πληγέντες της Θεσσαλίας

Η κοινωνική προσφορά είναι στο DNA της Κωτσόβολος

Η κοινωνική προσφορά της εταιρείας Κωτσόβολος προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται επεκτείνεται ακόμα περισσότερο σε μια σειρά από ειδικές τιμές σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων, με επιπλέον όφελος ακόμα και στις ήδη υπάρχουσες προσφορές. Συγκεκριμένα: 20% επιπλέον όφελος σε οικιακές συσκευές, έως 10% επιπλέον όφελος σε προϊόντα τεχνολογίας, 30% επιπλέον όφελος σε υπηρεσίες προστασίας Total Support Insurance, καθώς και δωρεάν μεταφορικά και υπηρεσίες εγκατάστασης.

Αξίζει φυσικά να αναφέρουμε ότι η Κωτσόβολος βρίσκεται από την πρώτη στιγμή σε επαφή με τους τοπικούς φορείς, έχοντας παραδώσει στις πληγείσες περιοχές, περίπου 100.000 εμφιαλωμένες συσκευασίες νερού, μεγάλες ποσότητες με είδη καθαρισμού, τρόφιμα και σχολικά, έχει διαθέσει φορτηγά του στόλου της για να πραγματοποιηθούν διανομές ειδών πρώτης ανάγκης στους Δήμους, ενώ οι άνθρωποί της από τα τοπικά καταστήματα, συνδράμουν συνεχώς με πρωτοβουλίες στήριξης των συμπολιτών τους.

Κωτσόβολος

Το πρόγραμμα "Δεύτερο Σπίτι" έχει μέχρι στιγμής στηρίξει πάνω από 1.300 οικογένειες με συσκευές πρώτης ανάγκης, όπως ψυγεία, κουζίνες και πλυντήρια ρούχων. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα κυκλικής οικονομίας με κοινωνικό αντίκτυπο, που οι καταναλωτές έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή, επιλέγοντας να κάνουν τη δική τους μικρή πράξη αγάπης που είναι τόσο μεγάλη και ικανή, ώστε να αλλάξει τη ζωή μίας οικογένειας προς το καλύτερο.

Κωτσόβολος

Μάθετε περισσότερα για τον τρόπο που μπορείτε να βοηθήσετε τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία της Κωτσόβολος, πατώντας εδώ.

* για επόμενη αγορά άνω των 99 ευρώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ 08 Δεκ 2023 | 09:38

Ο Μητσοτάκης πάει Θεσσαλία και μετά αναχωρεί για τη Χάγη - Συνάντηση με τον Ολλανδό πρωθυπουργό

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί και θα μιλήσει στα εγκαίνια του έργου ύδρευσης της ανατολικής πλευράς της Π.Ε. Καρδίτσας από τη Λίμνη Σμοκόβου.

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 06 Δεκ 2023 | 23:11

Λάρισα: Βγάζουν τα τρακτέρ στον κόμβο Πλατύκαμπου οι πλημμυροπαθείς αγρότες

Η Επιτροπή Πλημμυροπαθών Αγροτών Λάρισας και η ΕΟΑΣΝΛ καλούν τους πληγέντες αγρότες, κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους να συμμετέχουν στην κινητοποίηση

06 Δεκ 2023 | 10:26

Πρόγραμμα "REACT" της Κωτσόβολος: "Μαζί, για έναν Καλύτερο Κόσμο!"

Κάθε πράξη που μοιάζει μικρή, μπορεί να είναι μία αντίδραση με μεγάλη επιρροή σε έναν άνθρωπο, μία ομάδα, μία χώρα. Σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ DANIEL 01 Δεκ 2023 | 08:49

Οι πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας καταγγέλουν πως πληρώνουν τη συμμετοχή τους στα φάρμακα, αν και είχαν εξαιρεθεί

Η αντιπρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Τρίκαλων δήλωσε πως η απόφαση μπορεί να πάρθηκε και να δημοσιεύτηκε, αλλά δεν εφαρμόστηκε ποτέ.

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 22 Νοε 2023 | 11:15

Ο Μητσοτάκης για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας: Το κόστος θα ξεπεράσει τα 3,3 δισ. ευρώ, ξεκινά το επίδομα ενοικίου

Στη Βουλή μιλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει τα μέτρα για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας και του Έβρου.

22 Νοε 2023 | 07:41

Σύγκρουση πολιτικών αρχηγών στη Βουλή για τις πλημμύρες στη Θεσσαλία - Τι θα πει ο Μητσοτάκης

Στη Βουλή σήμερα το σχέδιο για την ανασυγκρότηση των πληγωμένων περιοχών της Θεσσαλίας. Οι 3 άξονες της ομιλίας Μητσοτάκη.

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ DANIEL 19 Νοε 2023 | 23:16

Καρδίτσα: Πλημμυροπαθείς κάτοικοι του χωριού Μεταμόρφωση ζητούν τη μετεγκατάστασή τους σε άλλη περιοχή

Αυτή τη στιγμή στο χωριό έχει μείνει μόνο ένα ζευγάρι: ο κύριος Κώστας και η σύζυγός του, που δηλώνουν ότι δεν έχουν πού να πάνε.

ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ 19 Νοε 2023 | 09:40
ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ 17 Νοε 2023 | 17:19

Πλημμύρες στη Θεσσαλία: Στεγαστικό επίδομα 150 ευρώ ανά τ.μ. στα "κίτρινα" σπίτια - 100 ευρώ για τα "πράσινα"

Χορήγηση 100 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο σε σπίτια που έχουν χαρακτηριστεί ως κατάλληλα για χρήση ή "πράσινα". ανακοίνωσε ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Τριαντόπουλος

ΥΨΟΥΣ 107 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ 17 Νοε 2023 | 14:59

Κακοκαιρία Daniel: Ξεκίνησε η καταβολή αποζημιώσεων στους γεωργούς της Θεσσαλίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πληρωμή των αποζημιώσεων, ύψους 107 εκατ. ευρώ, σε γεωργούς της Θεσσαλίας.

16 Νοε 2023 | 15:49

Προϋπολογισμός 2024: Στην Βουλή την Τρίτη - Την Τετάρτη οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για τη Θεσσαλία

O Προϋπολογισμός θα εισαχθεί για επεξεργασία στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή την Πέμπτη 23, και Παρασκευή 24 Νοεμβρίου

«ΑΝΑΣΑ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ 11 Νοε 2023 | 13:18

Εξάμηνη αναστολή πλειστηριασμών για τους πληγέντες από τις φυσικές καταστροφές στη Θεσσαλία

Εταιρείες και φυσικά πρόσωπα, που επλήγησαν σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, ευνοούνται από την απόφαση.

ΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 10 Δεκ 2023 | 15:43

Σε εορταστικούς ρυθμούς η αγορά – Ξεκινούν καλάθια Χριστουγέννων και Αϊ Βασίλη - Στις 12 Δεκεμβρίου το εορταστικό ωράριο

Ο Δεκέμβριος αποτελεί παραδοσιακά έναν από τους κρισιμότερους μήνες για τα ταμεία των επιχειρήσεων