Η LeasePlan αγκαλιάζει τη smart πλευρά του δρόμου… οδηγώντας ηλεκτρικά!

Η κορυφαία εταιρεία Car-as-a-Service, εξηλεκτρίζει τον εταιρικό της στόλο και οι εργαζόμενοί της αποκαλύπτουν πόσο βελτιώθηκε η καθημερινοτητά τους

SHARE THIS
0
SHARES

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα για κάποιους είναι το μέλλον. Για κάποιους άλλους, όμως, είναι το σήμερα.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι οι εργαζόμενοι της LeasePlan, οι οποίοι χρησιμοποιούν ήδη ηλεκτρικά αυτοκίνητα για τις επαγγελματικές τους μετακινήσεις, ενώ η εταιρεία έχει προχωρήσει στη δημιουργία σταθμών ηλεκτρικής φόρτισης στις εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα.

Με τον τρόπο αυτό, η LeasePlan δεν δίνει απλά το παράδειγμα, προωθώντας έναν πιο φιλικό στο περιβάλλον τρόπο μετακίνησης, αλλά μαθαίνει τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα καλύτερα από κάθε άλλον, ώστε τα στελέχη της να μπορούν να προτείνουν την καλύτερη λύση στους πελάτες τους.

H Μαριάντζελα Καραβοκύρη, Strategic Accounts Executive της LeasePlan, έχει μία απαιτητική καθημερινότητα με δεκάδες ραντεβού στο κέντρο της Αθήνας. Μέχρι πρόσφατα, η φασαρία και η κίνηση στην πόλη ήταν οι σημαντικότεροι παράγοντες κούρασης. Μετά την αλλαγή σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο με τον νέο στόλο της LeasePlan, η ηρεμία στο εσωτερικό και η ευκολία στις μετακινήσεις ήταν αυτό που αναβάθμσε την ποιότητα ζωής της και μείωσε τα καθημερινά έξοδά της.

 

Τα θετικά της ηλεκτροκίνησης, τα ζει καθημερινά και η International Accounts Executive της LeasePlan, Ροτζίνα Βαρβάτου, που παρά το γεγονός ότι πρέπει κάθε μέρα να κυκλοφορεί σε ώρες αιχμής στο κέντρο, απολαμβάνει τον ιδανικό συνδυασμό απόδοσης και μειωμένων εξόδων.

Αν σκεφτεί κανείς ότι στο leasing, ο χρήστης στην ουσία εκτός από το μίσθωμα πληρώνει μόνο τα καύσιμα, στο leasing ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου από τη LeasePlan, η αξία των καυσίμων είναι αμελητέα!

 

Ο Γιώργος Γρυπάρης, Key Accounts Executive της LeasePlan, πρέπει να φτάνει παντού γρήγορα και χρειάζεται ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο με ισχυρή απόδοση. Το βρήκε στο μοντέλο που οδηγεί από το στόλο ηλεκτρικών αυτοκινήτων της LeasePlan.

Είναι αλήθεια ότι οι επιλογές στα ηλεκτροκίνητα μοντέλα συνεχώς αυξάνονται. Από αυτοκίνητα πόλης μέχρι σπορ μοντέλα, ο οδηγός που σήμερα θέλει να κάνει leasing ηλεκτρικού αυτοκινήτου από την LeasePlan, έχει πολλές επιλογές.

 

Ο Νίκος Δερμεντζόγλου, International Accounts Executive της LeasePlan, έχει πράσινη συνείδηση και θέλει να μπορέσει να τη μεταδώσει και σε άλλους, τώρα που τα ηλεκτρικά μοντέλα και οι επιλογές αυξάνονται και τα σημεία φόρτισης πληθαίνουν.

 

Σήμερα, το δίκτυο φόρτισης αυξάνεται συνεχώς ενώ τα διαθέσιμα ηλεκτρικά αυτοκίνητα προσφέρουν όλο και μεγαλύτερη αυτονομία.

 

Ο Γιώργος Παπαδογιωργάκης, Strategic Accounts Executive της LeasePlan, απολαμβάνει την ελευθερία κίνησης στο δακτύλιο αλλά και τις μηδενικές εκπομπές ρύπων του ηλεκτρικού αυτοκινήτου του.

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι σήμερα κοινός στόχος δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι το μέσο για να πετύχουμε ακριβώς αυτό και η τεχνoλογία τους μας επιτρέπει να το κάνουμε χωρίς καμία υποχώρηση.

 

Στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, οι εργαζόμενοι της LeasePlan, βρήκαν τον τέλειο συνεργάτη και τώρα, γνωρίζοντας κάθε μυστικό της ηλεκτροκίνησης, είναι έτοιμοι να προτείνουν και σε εσάς, την ηλεκτρική λύση μετακίνησης που θα ταιριάξει καλύτερα στις ανάγκες σας ώστε και εσείς να αγκαλιάσετε τη smart πλευρά του δρόμου μέσω του leasing ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook