Η MetLife βράβευσε τους κορυφαίους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές στην περιφέρεια του EMEA για το 2020

Εννέα Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές από την Ελλάδα διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
ΕΜΕΑ

Η MetLife βράβευσε, στο πλαίσιο ειδικής διαδικτυακής εκδήλωσης, τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές της, που ξεχώρισαν για τα επιτεύγματά τους στη διάρκεια της περασμένης χρονιάς, στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (ΕΜΕΑ).

Στην εκδήλωση, η οποία μεταδόθηκε ταυτόχρονα σε 15 χώρες, συμμετείχαν ο Πρόεδρος και CEO της MetLife Inc., Michel Khalaf, η επικεφαλής της περιοχής ΕΜΕΑ, Nuria Garcia και πάνω από 300 στελέχη και συνεργάτες της εταιρίας.

Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η αναγνώριση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, που πέτυχαν εξαιρετικά αποτελέσματα το 2020, λειτουργώντας με υψηλό επαγγελματισμό, δέσμευση και αφοσίωση, τόσο στους πελάτες τους όσο και στη MetLife. Παράλληλα, η συγκεκριμένη εκδήλωση επιβεβαίωσε τη σημασία που αποδίδει η εταιρία στο δίκτυο των συνεργατών της, ως βασικό κινητήριο μοχλό της δραστηριότητάς της στην περιοχή ΕΜΕΑ.

Από την Ελλάδα βραβεύθηκαν για τις επιδόσεις τους 9 Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές του δικτύου της MetLife. Πρόκειται ειδικότερα για τους:

- Αργυρώ Κανέλλου - 1η θέση Rookie σε νέα παραγωγή Ατομικών Συμβολαίων Ζωής και Α&Η

- Παναγιώτης Σταθόπουλος - 1η θέση Ασφαλιστικός Σύμβουλος σε νέα παραγωγή Ομαδικών Ζωής και Υγείας

- Ορσαλία Κολοκυθά - 1η θέση Ασφαλιστικός Σύμβουλος σε νέα παραγωγή Ατομικών Συμβολαίων Α&Η

- Ζακ Σούσης - 1η θέση Ασφαλιστικός Σύμβουλος σε νέα Παραγωγή Ατομικών Συμβολαίων Ζωής

- Μαριλένα Ρουνάκη - 1η θέση Juma σε νέα παραγωγή Ατομικών Συμβολαίων Ζωής και A&H

- Σπύρος Γογγάκης - 1η θέση Unit σε νέα παραγωγή Ατομικών Συμβολαίων A&H και 1η θέση Unit σε νέα παραγωγή Ομαδικών Ζωής και Υγείας

- Παναγιώτης Παπανικολάου - 1η θέση Unit σε νέα Παραγωγή Ατομικών Συμβολαίων Ζωής

- Βασίλης Σμυρνιός - 2η θέση Agency σε νέα παραγωγή Ομαδικών Ζωής και Υγείας

- Ευδοκία Φιλιπποπούλου - 1η θέση Agency σε νέα παραγωγή Ατομικών Συμβολαίων A&H και 2η θέση Agency σε νέα παραγωγή Ατομικών Συμβολαίων Ζωής

Απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MetLife Ελλάδας και Γενικός Διευθυντής MetLife Κύπρου, κ. Κυριάκος Αποστολίδης, τόνισε μεταξύ άλλων:

"Οι εξαιρετικές επιδόσεις των συνεργατών μας, κάτω από τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώσαμε στη διάρκεια της περασμένης χρονιάς, είναι για εμάς πηγή έμπνευσης και αισιοδοξίας. Επιβεβαιώνουν ότι διαθέτουμε την ανθεκτικότητα και την ευελιξία, ώστε να προχωρούμε και να πετυχαίνουμε, ανεξάρτητα από εξωτερικούς παράγοντες.

Τους ευχαριστούμε όλους για την αυτοπεποίθηση και το κίνητρο που μας δίνουν με το παράδειγμά τους, για να συνεχίσουμε να υλοποιούμε τους στόχους μας τώρα και στο μέλλον."

Στην εκδήλωση βράβευσης συμμετείχαν Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Πορτογαλία, τη Σλοβακία, την Ουγγαρία, την Αίγυπτο, την Τσεχία, την Πολωνία, την Ιορδανία, το Λίβανο, τη Ρουμανία, την Τουρκία, την Ουκρανία, τη Βουλγαρία και τα ΗΑΕ.

Σχετικά με τη MetLife Ελλάδος

Η MetLife πρωταγωνιστεί στην ελληνική ασφαλιστική αγορά για πάνω από 55 χρόνια, καθιερώνοντας τον θεσμό της ασφάλειας ζωής στη χώρα μας. Σήμερα, κατέχει ηγετική θέση στον τομέα των ομαδικών ασφαλίσεων. Μέσα από μια ευρεία γκάμα ευέλικτων ατομικών και ομαδικών ασφαλιστικών προγραμμάτων, η MetLife καλύπτει αποτελεσματικά, με σύγχρονα και ευέλικτα προγράμματα, τους κλάδους Ζωής, Προσωπικών Ατυχημάτων, Υγείας και Συνταξιοδότησης και προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Αξιοποιώντας τη διεθνή της τεχνογνωσία, την πλούσια εμπειρία που διαθέτει σε τοπικό επίπεδο, καθώς και το ισχυρό δίκτυο των συνεργατών της, συνεχίζει να συμβάλλει στην ανάπτυξη του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα και να στέκεται δίπλα στις ανάγκες των Ελλήνων πελατών της, κάθε στιγμή.

153 χρόνια MetLife

Εδώ και 153 χρόνια, η MetLife είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους ασφαλιστικών υπηρεσιών παγκοσμίως, εξυπηρετώντας εκατομμύρια πελάτες, σε περισσότερες από 40 χώρες. Από την ίδρυσή της, το 1868, μέχρι σήμερα, ακολουθεί μια πορεία συνεχούς ανάπτυξης, με κύριο χαρακτηριστικό τη διαρκή εξέλιξη και την αποτελεσματική προσαρμογή στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών της. Σήμερα, η MetLife, Inc. (NYSE: MET) απασχολεί συνολικά περίπου 49.000 εργαζόμενους, την εμπιστεύονται περισσότεροι από 100 εκατομμύρια ασφαλισμένοι σε όλον τον κόσμο, ενώ το 2019 κατέβαλε πάνω από 30 δισεκατομμύρια δολάρια σε αποζημιώσεις. Περισσότερες από 90 εταιρίες του FORTUNE100, εμπιστεύονται τη MetLife για την ασφάλιση του προσωπικού τους

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

02 Ιουν 2021 | 19:11

Η MetLife Ελλάδας στηρίζει την καινοτομία και τη νέα γενιά

Η εταιρία ήταν για 8η χρονιά Χορηγός του Φοιτητικού Διαγωνισμού "JA Start Up 2021"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ 18 Ιουν 2021 | 07:45

Ο Ακης Σκέρτσος στο TheTOC: "Να το σκεφτούν πολύ καλά όσοι δεν εμβολιαστούν - Θα στερηθούν τη ψυχαγωγία τους"

Ο υφυπουργός Ακης Σκέρτσος μιλάει στο TheTOC για τα μέτρα που θα υπάρξουν από το φθινόπωρο για εκείνους που θα αρνηθούν να εμβολιαστούν

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 08 Ιουν 2021 | 07:23

Ο Κωστής Χατζηδάκης μιλάει στο TheTOC για το 8ωρο, τις απεργίες και τον... ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κωστής Χατζηδάκης μιλάει στο TheTOC για το εργασιακό νομοσχέδιο, τις ρυθμίσεις για τον χρόνο εργασίας και τις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ 27 Μαϊ 2021 | 11:50

Για τους παίκτες του Survivor χαμός, για τους Παραολυμπιονίκες "ερημιά"- Η πικρία του Αντώνη Τσαπατάκη

Η υποδοχή των "ηρώων" του Survivor και η απόλυτη μοναξιά των Παραολυμπιονικών μας, που γύρισαν στην Ελλάδα με εννέα μετάλλια και κανείς δεν ήταν εκεί.

ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 26 Μαϊ 2021 | 12:27

Συνεδριάζει εκτάκτως η Επιτροπή Εμβολιασμών για το εμβόλιο AstraZeneca: Σκέψεις για αύξηση των ηλικιακών ορίων

Υπο συζήτηση στην Επιτροπή Εμβολιασμών η αύξηση των ηλικιακών ορίων όσον αφορά στον εμβολιασμό με AstraZeneca. Θα εκδοθεί ανακοίνωση εντός της ημέρας.

ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 26 Μαϊ 2021 | 07:54

Ανησυχία για τις θρομβώσεις με AstraZeneca: Στο τραπέζι το ενδεχόμενο να αυξηθούν τα ηλικιακά όρια για το εμβόλιο

Στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για την αλλαγή- και πιο συγκεκριμένα για την αύξηση- των ηλικιακών ορίων όσον αφορά στον εμβολιασμό με AstraZeneca.

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΦΟΡΟΥ 25 Μαϊ 2021 | 08:10

Τα παράδοξα της πανδημίας: Γιατί οι φετινές φορολογικές δηλώσεις "μοιράζουν χρήμα" 2 δισ. ευρώ

Σχήμα οξύμωρο: οι φορολογικές δηλώσεις είναι ταυτισμένες με την πληρωμή φόρων και όχι με την επιστροφή αυτών. Να που η πανδημία το ανατρέπει και αυτό.

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ 24 Μαϊ 2021 | 11:45

Μπαίνει κανείς φυλακή για τους εμπρησμούς "από αμέλεια;"- Όχι κανείς...ούτε καν για την πυρκαγιά στην Ηλεία το 2007

Τα δικαστήρια επιβάλουν ποινές αλλά δεν μπαίνει κανείς φυλακή, ακόμα και για τραγωδίες, όπως η φονική πυρκαγιά στην Ηλεία το 2007

ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 20 Ιουν 2021 | 13:20

Αλλάζουν όλα στις επικουρικές συντάξεις: Ποιους εργαζόμενους αφορά ο νέος τρόπος υπολογισμού

Τα χρήματα που θα καταβάλλουν οι νέοι ασφαλισμένοι ως εισφορές θα κατατίθενται σε έναν ατομικό λογαριασμό ώστε να "πληρώσουν" τη σύνταξή του μελλοντικά.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 20 Ιουν 2021 | 12:34

Χατζηδάκης: Έχω ακούσει τα σχολιανά μου για το νέο εργασιακό - Η κακιασμένη κριτική της αντιπολίτευσης θα ξεχαστεί

Η αντιπολίτευση έβγαλε τα τσιτάτα από το συρτάρι και ξεκίνησε να μιλά για δήθεν 'εργασιακό μεσαίωνα' και τάχα 'κατάργηση του 8ωρου, αναφέρει ο Κωστής Χατζηδάκης

20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ 20 Ιουν 2021 | 09:34

Ιστορική στιγμή για το Ελληνικό: Ξεκινούν τα πρώτα έργα - Ποια προηγούνται

Η ανάπλαση του Ελληνικού σύμφωνα με μελέτη του ΙΟΒΕ, μεταξύ άλλων, θα εισφέρει συνολικά πάνω από 14 δισ. ευρώ έσοδα σε φόρους στο κράτος.