
Αναζητήστε και αγοράστε τα προϊόντα με το ειδικό σήμα "ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ" για να στηρίξετε επιχειρήσεις που τολμούν και επιμένουν να έχουν την Ελλάδα ως βάση για τις παραγωγικές τους δραστηριότητες.
Η πρωτοβουλία "ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ" δημιουργήθηκε για να αναδείξει τις ελληνικές επιχειρήσεις, και να προωθήσει το σύγχρονο επιχειρηματικό και παραγωγικό πολιτισμό της χώρας μας.
Πιο συγκεκριμένα, οι εταιρίες-μέλη της "ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ" παρά τις αντιξοότητες επιμένουν και διατηρούν στην Ελλάδα, την έδρα, την παραγωγή και την ιδιοκτησία των επιχειρήσεων τους, επιστρέφοντας έτσι το maximum της προστιθέμενης αξίας που παράγουν στην ελληνική οικονομία και κοινωνία.

Tα προϊόντα τους αποτελούν εθνικό πλούτο και συμβάλλουν συνολικά στην ευημερία της χώρας, ενώ παράλληλα, με τις εξαγωγές τους, λειτουργούν και ως πολιτιστικό κεφάλαιο βοηθώντας στην αποκατάσταση της εικόνας της Ελλάδας διεθνώς, ως τόπο προέλευσης ποιοτικών και σύγχρονων προϊόντων.
Αυτή τη στιγμή στην πρωτοβουλία συμμετέχουν 70 επιχειρήσεις, από διάφορους κλάδους της ελληνικής παραγωγής που απασχολούν πάνω από 7500 εργαζόμενους.
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την πρωτοβουλία στο http://ella-dikamas.gr/
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr