It’s good to care for our forests: Τα Goody’s Burger House σέβονται το περιβάλλον και το αποδεικνύουν μέσα από τις νέες συσκευασίες τους

Με μότο τους το μήνυμα ’’It’s good to care for our forests" υπενθυμίζουν ότι ο σεβασμός και η ευθύνη απέναντι στο περιβάλλον, είναι υπόθεση όλων μας.

Ελίνα Μαμμή
ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΙΝΑ ΜΑΜΜΗ
forest

H διαχείριση των φυσικών πόρων και η επιβάρυνση του περιβάλλοντος είναι δύο από τα θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η κλιματική αλλαγή και το αυξημένο ενδιαφέρον του κοινού για το περιβάλλον επηρεάζει σημαντικά τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων, αφού οι καταναλωτές γίνονται όλο και πιο απαιτητικοί και κριτικοί σε σχέση με τις πρακτικές τους.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, οι Έλληνες ενδιαφέρονται για το αν οι εταιρείες που επιλέγουν σέβονται και δεν επιβαρύνουν το οικοσύστημα μέσα από τη λειτουργία και τα προϊόντα τους.

Και επιβραβεύουν τις εταιρείες εκείνες που είναι φιλικές προς το περιβάλλον και ενισχύουν τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Τα Goody’s Burger House, η εταιρεία που σύστησε στο ελληνικό κοινό τον όρο burger κατέχοντας ηγετική θέση στην επώνυμη αγορά εστίασης στην χώρα μας, αποδεικνύει έμπρακτα τον σεβασμό και το αίσθημα ευθύνης απέναντι στο περιβάλλον.

Οι νέες συσκευασίες που σέβονται το περιβάλλον

Αρχής γενομένης από τον ειδικό σχεδιασμό της πλειοψηφίας των συσκευασιών της, ούτως ώστε να έχουν το μικρότερο δυνατόν περιβαλλοντικό αποτύπωμα, η εταιρεία ανταποκρίνεται στην ολοένα και μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση του καταναλωτικού κοινού για την προστασία του περιβάλλοντος.

It’s good to care for our forests: Τα Goody’s Burger House σέβονται το περιβάλλον και το αποδεικνύουν μέσα από τις νέες συσκευασίες τους

Οι νέες συσκευασίες Delivery & Take Away είναι κατασκευασμένες από χαρτόνι, πιστοποιημένο σύμφωνα με τα πρότυπα του φορέα FSC® , δηλαδή του Οργανισμού Βιώσιμης Διαχείρισης Δασών, ο οποίος προωθεί την περιβαλλοντικά φιλική, την κοινωνικά αποδεκτή και οικονομικά βιώσιμη διαχείριση των δασών του πλανήτη.

Με την πιστοποίηση FSC® τα Goody’s Burger House αποδεικνύουν έμπρακτα τη δέσμευσή τους για περιβαλλοντική και δεοντολογική συμπεριφορά.

Ακόμα, με τις νέες συσκευασίες, οι οποίες είναι 100% ανακυκλώσιμες, αλλά και 100% βιοδιασπώμενες, η εταιρεία κατήργησε τη χρήση πολυαιθυλενίου.

Υψηλό συναίσθημα οικολογικής συνείδησης

Οι νέες συσκευασίες αντανακλούν τις αρχές και το υψηλό συναίσθημα οικολογικής συνείδησης των Goody’s Burger House, μέσα από ενέργειες και δεσμεύσεις που δίνουν ώθηση σε μια καθημερινότητα που ενισχύει τη βιώσιμη ανάπτυξη. Αυτό φυσικά είναι κάτι που μπορεί εύκολα να αντιληφθεί ο καταναλωτής, ως τελικός αποδέκτης τους.

"It’s good to care for our forests’’

Με μότο τους το μήνυμα ’’It’s good to care for our forests” τα Goody’s Burger House υπενθυμίζουν ότι ο σεβασμός και η ευθύνη απέναντι στο περιβάλλον, είναι υπόθεση όλων μας.

Η σημαντική διαφοροποίηση της νέας συσκευασίας αφορά στη χρήση χαρτονιού FSC στην κατασκευή της, ένα υλικό που προέρχεται αποκλειστικά από την ορθή και βιώσιμη διαχείριση των δασών. Ο καταναλωτής μπορεί εύκολα να αντιληφθεί αυτή τη διαφορά καθώς οι συσκευασίες φέρουν το λογότυπο FSC®, και νιώθει όμορφα γνωρίζοντας ότι για τη συσκευασία που έφτασε στα χέρια του χρησιμοποιήθηκαν προϊόντα ξυλείας σύμφωνα με τη βιώσιμη διαχείριση των δασών και δεν επιβαρύνθηκε το περιβάλλον.

*Οι νέες συσκευασίες, παράγονται από την εταιρεία Paperpack, η οποία αποτελεί συνεργάτη των Goody’s Burger House περισσότερα από 20 χρόνια, έχοντας ανταπεξέλθει άκρως επιτυχημένα σε πολλές "packaging” προκλήσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

12 Απρ 2021 | 16:09

180 χρόνια Εθνική Τράπεζα: Η πρώτη, μακροβιότερη και ιστορική τράπεζα που μεγάλωσε μαζί με το νεοελληνικό κράτος

Διαπερνώντας τρεις αιώνες ιστορίας, η Εθνική Τράπεζα έχει γράψει ιστορία ως η πρώτη, μακροβιότερη και πιο ιστορική τράπεζα της χώρας μας.

ΣΥΧΝΟΤΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ SELF-TESTS 19 Απρ 2021 | 18:56
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΙΑΝΟ-ΣΑΜΟ 19 Απρ 2021 | 15:49

Σταϊκούρας: Προανήγγειλε τροπολογία για τις φορολογικές δηλώσεις ενόψει της υποβολής τους μετά το Πάσχα

Έχει ήδη καταβληθεί το 20% των ζημιών λόγω "Ιανού" και σεισμού στη Σάμο - Αναλυτικά στοιχεία από τον Χρήστο Σταϊκούρα

ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ 14 ΜΑΙΟΥ 19 Απρ 2021 | 14:01

Πατέλης: Πιθανό ένα πακέτο στήριξης για τις επιχειρήσεις του τουρισμού

Ο επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού Α. Πατέλης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί ειδικά για τον τουρισμό ένα πακέτο στήριξης των επιχειρήσεων.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ 19 Απρ 2021 | 13:57

Ελλάκτωρ: Κρίσιμη εβδομάδα εξελίξεων για το μέλλον της εταιρείας

Στελέχη του Ομίλου Ελλάκτωρ εμφανίζονται αισιόδοξα ότι θα υπάρξουν θετικά νέα μέσα στην εβδομάδα.

ΠΟΣΟ ΥΨΟΥΣ 2.127.366 ΕΥΡΩ 19 Απρ 2021 | 13:43

Αποζημίωση ειδικού σκοπού: Καταβάλλεται την Τρίτη σε 4.226 δικαιούχους - Ποιους αφορά

Με απόφαση του υπουργού Εργασίας καταβάλλεται αύριο, 20 Απριλίου, η αποζημίωση ειδικού σκοπού - Δείτε αναλυτικά ποιοι είναι οι δικαιούχοι.

ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗ ΔΙΩΡΥΓΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ 19 Απρ 2021 | 13:42

Δημητριάδης: Το Υπερταμείο είναι σταθερά προσανατολισμένο στην αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας

Όπως ανακοινώθηκε από το Υπερταμείο, ο κ. Δημητριάδης είπε πως ο πρωθυπουργός ενδιαφέρεται για την ταχύτερη αποκατάσταση της Διώρυγας της Κορίνθου.

ΤΟ "ΝΕΟ ΧΡΗΜΑ" ΘΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ 96% ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ 19 Απρ 2021 | 13:41

Axia: Πώς διαμορφώνεται η αποτίμηση της Πειραιώς μετά την ΑΜΚ

H Axia Research εξετάζει σε έκθεσή της τη νέα αποτίμηση της Τράπεζας Πειραιώς.

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΩΣΤΑ ΣΚΡΕΚΑ 19 Απρ 2021 | 13:35

Mytilineos: Παρελήφθη ο πιο σύγχρονος αεριοστρόβιλος στην Ευρώπη

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η τελετή παραλαβής του αεριοστροβίλου, του πιο σύγχρονου στην Ευρώπη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 19 Απρ 2021 | 11:19

Τα "Αστέρια Γλυφάδας" μετατρέπονται σε πολυτελές θέρετρο: Τον Μάιο ξεκινά η λειτουργία [εικόνες]

Προχωράει η επένδυση στα Αστέρια Γλυφάδας, και θα ξεκινήσει η λειτουργία τον Μάιο σύμφωνα με το υπουργείο Ανάπτυξης - Πώς διαμορφώνεται το θέρετρο.

ΜΠΑΡΑΖ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ 19 Απρ 2021 | 09:07

Σαφάρι της ΑΑΔΕ για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις τύπου AirBnb: Τσουχτερά πρόστιμα έως 20.000 ευρώ

Εκτεταμένες διασταυρώσεις σε φορολογουμένους που αποκτούν εισοδήματα από ακίνητα τύπου Airbnb ξεκινά η ΑΑΔΕ, και μάλιστα για την τελευταία τριετία.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ 19 Απρ 2021 | 08:50

Έρχονται τα τέλη κυκλοφορίας με το μήνα - Ποιοι γλιτώνουν τα τεκμήρια διαβίωσης - Πότε ξεκινούν οι φορολογικές δηλώσεις

Τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών που κατατέθηκε στη Βουλή, φέρνει αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας. Πότε ξεκινούν οι φορολογικές δηλώσεις - Ποιοι γλιτώνουν τα τεκμήρια διαβίωσης .

ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ 19 Απρ 2021 | 07:41

Χωρίς υποχρεωτικές αποδείξεις ηλεκτρονικών πληρωμών λόγω πανδημίας: Ποιοι θα εξαιρεθούν φέτος από το μέτρο

Όλο το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για την απαλλαγή από τις ηλεκτρονικές αποδείξεις για φέτος. Πώς έφτασαν οι ηλεκτρονικές πληρωμές στα 45 δισ. ευρώ.