X

Κ. Μίχαλος: Αν σκάσει ο Μαρινόπουλος θα είναι η ελληνική Lehman Brothers

Δραματικές συνέπειες στην αγορά κατά αντιστοιχία του κανονιού της Lehman Brothers προβλέπει ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ αν σκάσει η αλυσίδα Μαρινόπουλος.

Γράφει: TheToc team

Τις δραματικές συνέπειες που θα έχει στην αγορά τυχόν «κανόνι» του Μαρινόπουλου περιέγραψε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ με τη φράση « Αν τυχόν “σκάσει” η αλυσίδα Μαρινόπουλος θα είναι σε αντιστοιχία η Lehman Brothers της Ελλάδας».

Ο Κ. Μίχαλος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη επέρριψε ευθύνες στη σημερινή διεύθυνση του ομίλου καθώς όπως είπε «δεν είναι μία κατάσταση που διαμορφώθηκε τους τελευταίους μήνες είναι τουλάχιστον 2 χρόνια που βλέπουμε ότι αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες εξαιτίας του τρόπου λειτουργίας του ίδιου του ομίλου».

Ερωτηθείς από το real FM για το ποιες θα είναι οι επιπτώσεις στην αγορά αν καταρρεύσει η αλυσίδα Μαρινόπουλος ο κ. Μίχαλος απάντησε ότι αυτό θα σημαίνει «άμεσο λουκέτο σε περίπου σε 150 επιχειρήσεις και σε νέους ανέργους που θα ξεπεράσουν τις 30.000».