Follow us

Κορυφαία διάκριση του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ στα Sports Marketing Awards 2024

Case study η χορηγία στο Navarino Challenge.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Μοτοδυναμική

Ο Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ συνεχίζει να εξελίσσεται, να αναπτύσσεται και να πρωταγωνιστεί σε κάθε βήμα και σε κάθε στρατηγική του κίνηση. Με κινητήρια δύναμη την αγάπη για τον αθλητισμό, χρησιμοποίησε την πλατφόρμα του κορυφαίου sports tourism & wellness event, του Navarino Challenge που πραγματοποιήθηκε στην Costa Navarino και ανέδειξε τις αξίες που βρίσκονται στο DNA του Ομίλου.

Πιο συγκεκριμένα η στρατηγική που ακολούθησε και υλοποίησε για τη χορηγία της στο event του Navarino Challenge απέφερε ένα Bronze βραβείο στον σπουδαίο θεσμό των Sports Marketing Awards 2024 που αναδεικνύουν τους πρωταγωνιστές στον χώρο του αθλητικού μάρκετινγκ στην Ελλάδα. Η βράβευση του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ πραγματοποιήθηκε στην κατηγορία "Best Sponsorship Program / Strategy for Sports Organization / Event” και αφορούσε στην πληρότητά του χορηγικού προγράμματος του, το οποίο στηρίχθηκε τόσο στους πυλώνες ΕΚΕ, όσο και στην επικοινωνία του premium προφίλ του brand SIXT. Το βραβείο παρέλαβαν η Corporate Affairs Manager του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, κα. Μάιρα Πασσιά, ο Development Manager της SIXT Greece, κ. Αντώνιος Μαρκουτσάς και ο Network Manager της SIXT, κ. Ανδρέας Σαζακλής.

Στο πλαίσιο της βράβευσης η Corporate Affairs Manager του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, κα. Μάιρα Πασσιά δήλωσε:

"Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η στρατηγική που αναπτύξαμε, έχοντας ως πυλώνες την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και τον Αθλητισμό, ανέδειξαν στο μέγιστο τις αξίες του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ που βρίσκονται στον πυρήνα των ενεργειών του, όπως αυτές της Ακεραιότητας, της Εμπιστοσύνης, του Σεβασμού και της Αριστείας αλλά και τις αρχές που διέπουν τη δυναμική μας σχέση με τους αθλητές μας και τον αθλητισμό γενικότερα. Αντίστοιχα, αναδείξαμε τα Premium και Luxury στοιχεία της SIXT. Με ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο δράσεων υψηλού επιπέδου και με την αμέριστη συνεργασία των φορέων και των αθλητών που συνεργαζόμαστε, καταφέραμε να υλοποιήσουμε καινοτόμες ενέργειες που προάγουν τον αθλητισμό στη χώρα, ενισχύουν τη σύνδεση του αθλητισμού με την κοινωνία, συμβάλλοντας στην τόνωση του ελληνικού τουρισμού και της ελληνικής και τοπικής οικονομίας. Συνεχίζουμε και φέτος τη συνεργασία μας με την κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού & wellness, Navarino Challenge, επιφυλάσσοντας σε κοινό και συμμετέχοντες ακόμα περισσότερες δράσεις".

Κορυφαία διάκριση του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ στα Sports Marketing Awards 2024

Μερικές από τις δράσεις που ανέδειξαν την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ με τη SIXT στη χορηγία τους, ήταν οι ακόλουθες:

- Όλοι οι αθλητές και πρεσβευτές της διοργάνωσης κινήθηκαν με απόλυτη ασφάλεια, με τον ανανεωμένο στόλο αυτοκινήτων της SIXT, μέλους του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, όντας και Premium Mobility Partner του Navarino Challenge 2023. Τα premium cars του ομίλου κόσμησαν τις εισόδους των ξενοδοχείων W Costa Navarino και The Romanos, a Luxury Collection Resort καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

- Ο Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ εφάρμοσε βιώσιμες πρακτικές, συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος. Πιο συγκεκριμένα, η δυναμική ομάδα MOTODYNAMICS Cleaning Team αποτελούμενη από την καλύτερη Ελληνίδα βαδίστρια όλων των εποχών, δύο φορές χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης, χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκη Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και τον καλύτερο Έλληνα άλτη του επί κοντώ, 4ο Ολυμπιονίκη στο Τόκιο Εμμανουήλ Καραλή, μαζί με τους ανθρώπους του Moraitis Watersports και την πολυπληθή ομάδα εθελοντών του Πανεπιστημίου Πειραιά, ανέλαβαν τον καθαρισμό της παραλίας της Γιάλοβας. Η ποσότητα των νεκρών φύλλων Ποσειδωνίας που συλλέχθηκε από την παραλία τοποθετήθηκε σε ειδικές τσάντες και προωθήθηκε για να δώσει δεύτερη ζωή μέσα από την τεχνολογία της εταιρείας PHEE, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της διοργάνωσης και στην ευαισθητοποίηση των συμμετεχόντων στις αρχές της κυκλικής οικονομίας.

- Οι συμμετέχοντες του Navarino Challenge είχαν την ευκαιρία να τρέξουν τη μαγευτική διαδρομή δίπλα στη θάλασσα των 10χλμ. powered by SIXT, μέλος του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, ανάμεσα σε ελαιόδεντρα εκατοντάδων ετών με θέα το Ιόνιο πέλαγος. Όσοι τερμάτισαν τη διαδρομή έλαβαν μετάλλιο φτιαγμένο από επαναχρησιμοποιημένα φύλλα Ποσειδωνίας.

- Ο Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ υποστήριξε την εθελοντική ομάδα του Humanity Greece, με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών και την παροχή ουσιαστικής βοήθειας σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες σε όλη τη χώρα. Το Humanity Greece κινήθηκε με τη δύναμη της SIXT στο Navarino Challenge, ενώ με το σπουδαίο εθελοντικό του έργο βοήθησε στην ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

- Τέλος, συνέβαλε στην ενίσχυση του κοινωνικού προσώπου της διοργάνωσης υποστηρίζοντας 11 ΜΚΟ και φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες, μέσω των πρεσβευτών της. Οι αθλητές της Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και Εμμανουήλ Καραλής διέθεσαν στη δημοπρασία "Sharing is Caring” αγαπημένα τους αντικείμενα με τα οποία έχουν φέρει τεράστιες επιτυχίες.

Προφίλ​ ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Με κινητήρια δύναμη την αγάπη για την κίνηση και την εξέλιξη, η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., είναι η επίσημη, αποκλειστική διανομέας της YAMAHA MOTOR Co. Ltd., σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία, της PORSCHE AG και της SIXT, στην Ελλάδα. Οι δραστηριότητές της περιλαμβάνουν επίσης το ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ, με τρεις κάθετες μονάδες Yamaha και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.motodirect.gr, προσφέροντας, έτσι, μία ολοκληρωμένη, 360 εμπειρία πώλησης και υπηρεσιών.

Με γνώμονα την πρωτοπορία και την τεχνογνωσία, δεσμευόμαστε να πρωταγωνιστήσουμε, στον τομέα του mobility, συνεχίζοντας, με το ίδιο πάθος, το έργο μας. Μένουμε πιστοί στο όραμά μας, για συνεχή εξέλιξη, με πρωτοποριακής τεχνολογίας προϊόντα και άριστες υπηρεσίες, έχοντας σαν απώτερο στόχο μας, να μετατρέψουμε την οδηγική εμπειρία σε απόλαυση, για κάθε έναν από εσάς.

Μοτοδυναμική
Μοτοδυναμική

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

28 Μαϊ 2024 | 16:28

Νέος κύκλος του Προγράμματος Start4Health (2024) του Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer

Eλληνικές startups σε διάφορα στάδια ανάπτυξης καλούνται να καταθέσουν τις καινοτόμες προτάσεις τους μέχρι τις 24 Ιουνίου

28 Μαϊ 2024 | 15:33

Εκεί όπου χτυπά η καρδιά της Νίκαιας υπάρχει το Nikaia Project, μια υπερσύγχρονη πολυκατοικία που αλλάζει τα δεδομένα

Η GDM Assets αλλάζει την περιοχή της Νίκαιας με το Nikaia Project, μια πολυκατοικία πολυτελών διαμερισμάτων που συνδυάζει σύγχρονη αρχιτεκτονική, υψηλής ποιότητας κατασκευή και εργονομική διάταξη.

28 Μαϊ 2024 | 14:59

Τριπλό "ρεκτιφιέ" στο πρόγραμμα "ανακαινίζω – ενοικιάζω" - Οι αλλαγές που εξετάζονται

Το πρόγραμμα "ανακαινίζω – ενοικιάζω" δημιουργήθηκε με στόχο να μπουν στην αγορά περίπου 12.000 κλειστά ακίνητα και να διατεθούν για μακροχρόνια μίσθωση.

28 Μαϊ 2024 | 13:11

AEGEAN: 25 χρόνια ανάπτυξης, δημιουργίας και ποιοτικής εξυπηρέτησης

Η εταιρεία συνεχίζει το ταξίδι της με το πάθος των ανθρώπων της και στόχο τη διαρκή αναβάθμιση της ταξιδιωτικής εμπειρίας.

MYTILINEOS 28 Μαϊ 2024 | 11:40

Χαρτοφυλάκιο 180 έργων δυναμικότητας 3,59 GW από την MYTILINEOS Energy & Metals στην Ιταλία

O πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Ευάγγελος Μυτιληναίος, μίλησε για την στρατηγική και το σχέδιο ανάπτυξης στην Ιταλία.

ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ 28 Μαϊ 2024 | 09:01

Πόσο θα αυξηθούν τα πράσινα τιμολόγια ρεύματος τον Ιούνιο

Η αύξηση των τιμών της χονδρεμπορικής δε θα επηρεάσει μόνο τα πράσινα τιμολόγια αλλά και τα κίτρινα.

ΑΑΔΕ 28 Μαϊ 2024 | 08:16

Έρχεται το νέο Taxis - Τι αλλάζει για φορολογούμενους και ελέγχους

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων προχωρά σε ριζικό λίφτινγκ του TAXIS αλλά και των πληροφοριακών συστημάτων Taxisnet και Elenxis.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΙΚ 27 Μαϊ 2024 | 21:02

Φορολογικά έσοδα 2 δισ. πάνω από τον στόχο το α' τετράμηνο του 2024 - Πρωτογενές πλεόνασμα 3,2 δισ.

Τα στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού για την περίοδο του Ιανουαρίου - Απριλίου 2024.

27 Μαϊ 2024 | 19:04

"Η Ευρώπη στο Μέλλον- Επιστροφή στον Άνθρωπο": Επιστημονική ημερίδα με την Βίκυ Φλέσσα

Θα λάβει χώρα στο Ωδείο Αθηνών, Αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος", την Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024, και θα εκκινήσει στις 18.00.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ 27 Μαϊ 2024 | 18:50

Mytilineos: Το σχέδιο για επενδύσεις 3,3 δισ. ευρώ στην Ιταλία τα επόμενα τέσσερα χρόνια

Σε έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Ιταλία επενδύει ο ελληνικός όμιλος Mytilineos.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ 27 Μαϊ 2024 | 17:19

Ο Γιώργος Λιάγκας αγόρασε σε πλειστηριασμό τη βίλα του Νίκα στην Τήνο - Το ποσό που έδωσε

Η βίλα βρίσκεται κοντά στον παραθαλάσσιο οικισμό Κιόνια και στην χώρα της Τήνου και έχει μοναδική θέα - Ο Γιώργος Λιάγκας έχει ήδη εξοχικό στο νησί.

27 Μαϊ 2024 | 15:43

Ώρα για ανακαίνιση; Ξεκινήστε από την αλλαγή πλακιδίων!

H ISOMAT κάνει την εφαρμογή εύκολη υπόθεση εισάγοντας την τεχνολογία Crystal Gel στις κόλλες πλακιδίων.

ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΔΑΦΟΣ Η ΒΙΚΟΣ 27 Μαϊ 2024 | 08:29