Μαραθώνιες διαπραγματεύσεις με την τρόικα στο Παρίσι

Αναμένεται να κρατήσουν έως αργά το βράδυ, ενώ δεν αποκλείεται να συνεχιστούν έως και την Πέμπτη.

marathwnies-diapragmateuseis-me-tin-troika-sto-parisi
SHARE THIS
0
SHARES

Στο κτίριο της ελληνικής αντιπροσωπείας του ΟΟΣΑ, γνωστό ως «Βίλα Σαίντ» που ευρίσκεται στο 16ο διαμέρισμα των Παρισίων, θα διεξαχθούν και αυτή τη φορά οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην ελληνική αντιπροσωπεία και τους εκπροσώπους της τρόικας.

Οι συζητήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν μετά τις 3 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας) και υπολογίζεται ότι κατά την πρώτη σημερινή μέρα θα κρατήσουν έως πολύ αργά το βράδυ. Αύριο Τετάρτη η έναρξη των συζητήσεων προβλέπεται από τις 8 το πρωί, με στόχο την ολοκλήρωσή τους μέσα στην ημέρα. Παρ' όλα αυτά δεν αποκλείεται να συνεχισθούν και την Πέμπτη εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Η ελληνική διαπραγματευτική ομάδα, με επικεφαλής τον υπουργό οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, έφθασε στο Παρίσι το μεσημέρι με το κυβερνητικό αεροπλάνο. Στην ομάδα συμμετέχουν, επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υφυπουργός Γιώργος Μαυραγάνης, ο γενικός γραμματέας Τάσος Αναστασάτος, ο υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Ιωάννης Βρούτσης και ο υπουργός Δημόσιας Διοίκησης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Από το γραφείο του πρωθυπουργού συμμετέχουν οι σύμβουλοι Χρύσανθος Λαζάριδης και Σταύρος Παπασταύρου, από δε το ΠΑΣΟΚ ο Χρήστος Πρωτόπαππας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook