Μην μένεις στο παρελθόν, "οδήγησε" στο μέλλον με καινούριο αυτοκίνητο κάθε τέσσερα χρόνια, σταθερό μίσθωμα και χωρίς άγχος

Ήρθε η ώρα να κατανοήσουμε όλοι ότι το leasing αυτοκινήτου είναι μια επιλογή με μηδενικό ρίσκο και μηδενικό άγχος.

Ελίνα Μαμμή
ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΙΝΑ ΜΑΜΜΗ
LeasePlan

Για πολλές δεκαετίες η ιδιοκτησία ενός αυτοκινήτου ήταν πολύ σημαντική υπόθεση. Το δικό μου σπίτι, το δικό μου ΙΧ, ήταν σκέψεις παγιωμένες στο μυαλό μας.

Πλέον, οι εποχές αλλάζουν, οι συνθήκες μεταβάλλονται και ό,τι θεωρούμε δεδομένο μπορεί να ξεπεραστεί από τη μια στιγμή στην άλλη. Η νέα γενιά εξελίσσεται διαρκώς και μαζί της εξελίσσονται και οι ανάγκες και ο τρόπος ζωής, με την απαγκίστρωση από τα παλαιά πρότυπα να είναι επιβεβλημένη.

Ειδικά αυτή την περίοδο όπου η νέα πραγματικότητα που βιώνουμε λόγω της πανδημίας έχει αλλάξει τις ανάγκες μας και τον τρόπο ζωής μας, οδηγούμαστε εκ των πραγμάτων σε μια νέα φάση της ζωής μας όπου αναθεωρούμε όσα πιστεύαμε και στοχεύουμε σε μια ολοένα και πιο εκλογικευμένη χρήση πραγμάτων, προκειμένου να είμαστε περισσότερο αποτελεσματικοί και ευέλικτοι.

Ο τελικός στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε γύρω μας ένα περιβάλλον "χαμηλού ρίσκου" με καινοτόμες τεχνολογίες, έξυπνες υπηρεσίες, οικονομικές λύσεις με μεγαλύτερη ασφάλεια και λιγότερο άγχος.

Μην μένεις στο παρελθόν, "οδήγησε" στο μέλλον με καινούριο αυτοκίνητο κάθε τέσσερα χρόνια, σταθερό μίσθωμα και χωρίς άγχος

Το "δικό μας" αυτοκίνητο

Μεγαλώσαμε με τη θεωρία ότι για να αποκτήσουμε ένα αυτοκίνητο θα έπρεπε να θυσιάσουμε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που με κόπο έχουμε συγκεντρώσει, ή να πάρουμε κάποιο δάνειο, προκειμένου να καλύψουμε το υψηλό κόστος.

Ειδικά σήμερα, που η τεχνολογία προχωρά με αλματώδεις ρυθμούς όλοι θέλουμε να αποκτήσουμε ένα υβριδικό ή ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ωστόσο αυτό απαιτεί ακόμα μεγαλύτερο κεφάλαιο.

Γιατί όμως να μένουμε εγκλωβισμένοι σε συνήθειες παλαιάς εποχής, όταν η νέα εποχή είναι εδώ; Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε το μέλλον, σεβόμενοι το παρελθόν και αξιοποιώντας τη μέθοδο του leasing, που είναι ακόμα αρκετά παρεξηγημένη στη χώρα μας.

LeasePlan

Είτε μιλάμε για leasing ιδιωτών είτε επαγγελματιών, η συγκεκριμένη μέθοδος δεν απαιτεί ούτε μεγάλο χρηματικό κεφάλαιο, ούτε άγχος για τα απρόοπτα έξοδα του αυτοκινήτου αφού όλα είναι καλυμένα: Από τις ζημιές, τις βλάβες μέχρι τα τέλη κυκλοφορίας και την ετήσια ασφάλεια.

Το μόνο που απαιτεί είναι το σταθερό μηνιαίο μίσθωμα που περιλαμβάνει όλα τα έξοδα του αυτοκινήτου.

LeasePlan: Επιλογή με μηδενικό ρίσκο και μηδενικό άγχος

Η LeasePlan,με σεβασμό στο παρελθόν, εξελίσσει τους κανόνες αλλάζοντας το μέλλον μέσα από τις υπηρεσίες και τα Special Deals που προσφέρει προσφέροντας στον επαγγελματία ή τον ιδιώτης τη δυνατότητα να οδηγεί καινούριο αυτοκίνητο κάθε 4 χρόνια, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα υπηρεσίες ασφάλισης και συντήρησης, με σταθερό μίσθωμα.

Σε όλη τη διάρκεια της σύμβασης που διαρκεί από τρία έως πέντε χρόνια ο ενδιαφερόμενος οδηγεί το καινούργιο αυτοκίνητο της επιλογής του, πληρώνοντας μόνο το μηνιαίο μίσθωμα και τα καύσιμά του. Τίποτα παραπάνω αφού κρυφές χρεώσεις δεν υπάρχουν.

Ήρθε η ώρα να κατανοήσουμε όλοι ότι το leasing δεν είναι μια πολυδάπανη-Premium καταναλωτική συνήθεια αλλά μια επιλογή με μηδενικό ρίσκο και μηδενικό άγχος, χωρίς να ανησυχεί κάποιος για τη συντήρηση και την αξία μεταπώλησης του Ι.Χ. του αφού όπως ξέρουμε ότι ένα καινούργιο αυτοκίνητο χάνει αμέσως ένα μέρος της αξίας του με τα πρώτα του χιλιόμετρα.

LeasePlan

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να ξεπεράσουμε τους συντηρητικούς κανόνες της ελληνικής κοινωνίας, κάνοντας ένα βήμα μπροστά, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής μας και απαλλάσσοντας τον εαυτό μας από ένα μεγάλο άγχος.

Ενημερωθείτε, λεπτομερώς, για τα οφέλη και τα προνόμια της υπηρεσίας αλλά και τις νέες προσφορές (Special Deals), στο site της LeasePlan.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

19 Μαρ 2021 | 12:11

Δεκαράκι Μαλαγουζιά: Το τσίπουρο είναι και γυναικεία υπόθεση με φινετσάτο και εκλεπτυσμένο άρωμα

Η αρχοντική Μαλαγουζιά "δένει" απόλυτα με την αισθητική και τη λεπτότητα της γυναικείας προσωπικότητας.

ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 18 Απρ 2021 | 10:31
ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ 18 Απρ 2021 | 10:16

Φορολογικές δηλώσεις-Οριστικό: Πότε θα τις υποβάλουμε, πώς θα πληρώσουμε, πόση έκπτωση θα γίνει αν τα δώσουμε εφάπαξ

Πότε ξεκινά η διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, πώς θα πληρώσουμε, πόση έκπτωση θα γίνει αν τα δώσουμε εφάπαξ

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ 18 Απρ 2021 | 09:19

Ολοταχώς για το επίσημο άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού την 14η Μαΐου

Ολοταχώς για το επίσημο άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού την 14η Μαΐου - Τι λένε οι φορείς του κλάδου- Επίσημα ανοίγει στις 14η Μαΐου

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑΣ 17 Απρ 2021 | 14:46

"Συστηθείτε": Τι προβλέπει η αυτόματη διασύνδεση τραπεζών και Taxis - Οι αλλαγές στο e-banking

Το όνομα της νέας εφαρμογής που θα διασυνδέει τις τράπεζες με το Taxisnet είναι "Συστηθείτε" (Know Your Customer – eGov - KYC ή eKYC).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 17 Απρ 2021 | 11:02

Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα: Στη Βουλή η διάταξη - Πώς θα ολοκληρώσετε τη διαδικασία από τον καναπέ σας

Δυνατότητα σε χιλιάδες οδηγούς που έθεσαν το όχημά τους σε ακινησία να πάρουν πίσω τις πινακίδες πληρώνοντας την αναλογία των τελών κυκλοφορίας με το μήνα.

ΑΤΥΠΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ EUROGROUP ΚΑΙ ECOFIN. 16 Απρ 2021 | 20:56

Σταϊκούρας: Ρεαλιστικά φιλόδοξο, σύγχρονο και εξωστρεφές το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης

Η Ελλάδα έχει επιδείξει ταχύτητα, σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα, έχοντας προχωρήσει σημαντικά το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης, δήλωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΘΡΙΛΕΡ 16 Απρ 2021 | 15:44

Γιατί οι λοιμωξιολόγοι λένε όχι στο άνοιγμα των Malls και των κέντρων αισθητικής- Τα επιχειρήματα

Οι λοιμωξιολόγοι λένε όχι στο άνοιγμα των Malls επειδή περιμένουν τα αποτελέσματα από το πρώτο άνοιγμα του λιανεμπορίου και των Λυκείων

ΤΕΧΝΗΤΟ OFFSIDE 16 Απρ 2021 | 14:35

Χατζηδάκης για το εργασιακό νομοσχέδιο: Ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτα κάνει κριτική και μετά διαβάζει το νομοσχέδιο

Πώς σχολίασε ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης τις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το εργασιακό νομοσχέδιο

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ EASY JET 16 Απρ 2021 | 12:19

TUI: Θα έχουμε ένα σωστό καλοκαίρι, θα πραγματοποιηθεί το 75% του προγράμματός μας

Η TUI προβλέπει ότι θα πραγματοποιήσει φέτος το 75% του συνηθισμένου προγράμματός της, έχοντας ένα "σωστό καλοκαίρι".

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 16 Απρ 2021 | 11:49

Eurolife FFH: Υιοθεσία δέκα ακριτικών περιοχών και δημιουργία δέκα νέων παιδικών σταθμών μέχρι το 2023

Υιοθεσία δέκα ακριτικών περιοχών και δημιουργία δέκα νέων παιδικών σταθμών μέχρι το 2023, από τη Eurolife σε συνεργασία με τη HOPEgenesis.

ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ 16 Απρ 2021 | 11:13

Lamda Development: Προχωρά η ανακαίνιση των εγκαταστάσεων υγρού στίβου στο ΟΑΚΑ

Στο τελικό στάδιο παράδοσης στο κοινό οι εγκαταστάσεις των ανοικτών και κλειστών χώρων υγρού στίβου στο ΟΑΚΑ.

ΑΠΑΤΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ 16 Απρ 2021 | 10:14

ΑΑΔΕ: "Λαβράκια" και κυκλώματα έβγαλαν οι φορολογικοί έλεγχοι του 2020

Σύμφωνα με τα απολογιστικά στοιχεία της ΑΑΔΕ οι φορολογικοί έλεγχοι του 2020 εντόπισαν απάτες πάσης φύσεως.