Follow us

Μπορώ να αποταμιεύσω μέσα στις γιορτές;

Με ένα app έχω όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς μου σε ένα σημείο, ελέγχω τι ξοδεύω και κάνω εξυπνότερες επιλογές διαχείρισης.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
waiz

Οι γιορτές πλησιάζουν και όλοι ανυπομονούμε να ζήσουμε ζεστές στιγμές με τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Ζεστές βραδιές με καλή παρέα, νόστιμο φαγητό και φυσικά με δώρα που θα χαρίσουν χαμόγελα.

Όλα αυτά βέβαια προϋποθέτουν έναν καλό προϋπολογισμό, για να μην βγούμε εκτός προγράμματος.

Ένα εξαιρετικό εργαλείο για να έχουμε πάντα τον έλεγχο των χρημάτων μας είναι το waiz που συγκεντρώνει όλους τους λογαριασμούς σε ένα σημείο.

Εγκαθιστώντας την εφαρμογή waiz στο κινητό μου, διαθέσιμη μέσω google play και apple store, έχω τη δυνατότητα να διαχειρίζομαι όλους τους λογαριασμούς μου, να πραγματοποιώ μεταφορές χρημάτων και να βλέπω πόσα ξοδεύω και πού, σε μία οθόνη.

Πρόκειται για μια εφαρμογή που μου έλυσε τα χέρια, αφού συγκεντρώνει για μένα όλα τα έσοδα και τα έξοδά μου, για να έχω πλήρη εικόνα και έλεγχο των οικονομικών μου & από διαφορετικούς λογαριασμούς, ανά πάσα στιγμή. Έτσι, όχι μόνο βάζω όριο και ελέγχω το τι ξοδεύω, αλλά και εξοικονομώ χρήματα χάρη στην εξυπνότερη διαχείριση που μπορώ να κάνω.

Μπορώ να αποταμιεύσω μέσα στις γιορτές;

Τώρα έχω τον έλεγχο των οικονομικών μου και κάνω αποταμίευση

Στο waiz μπορώ να συνδέσω τους λογαριασμούς μου από τις τέσσερις μεγαλύτερες Ελληνικές τράπεζες, αλλά και την N26, και να το χρησιμοποιήσω ως βάση για οποιαδήποτε διατραπεζική μου δραστηριότητα, εύκολα, γρήγορα, και χωρίς να αλλάζω app περιβάλλον.

Πολύ σημαντικό το ότι οι συναλλαγές μου κατηγοριοποιούνται. Το app έχει ενσωματωμένο έναν εκτενή κατάλογο κατηγοριών. Ο κατάλογος αυτός μου επιτρέπει να προσαρμόσω τις δικές μου κινήσεις και έξοδα, ώστε να έχω το δικό μου report ανά κατηγορία, ανά εβδομάδα, ανά μήνα, κ.ο.κ. Επιπλέον, το app με προειδοποιεί έγκαιρα αν φανεί ότι σε μια από τις κατηγορίες ξεπερνάω το όριο των εξόδων που έχω θέσει. Έτσι, είναι πλέον πανεύκολο να δώ τι ποσά ξοδεύω και πού, αλλά και να κάνω ακόμη καλύτερη διαχείριση των χρημάτων μου.

Ακόμα, χρησιμοποιώντας το waiz ξεκίνησα να αποταμιεύω χρήματα προκειμένου να τα διαθέσω σε στόχους που έχουν μεγαλύτερη αξία για εμένα από ό,τι τα ανούσια, μικροέξοδα που μου στερούσαν, μέχρι σήμερα, τη δυνατότητα αυτή. Ξαφνικά, απέκτησα προϋπολογισμό και στοχοθεσία, έχοντας στην τσέπη μου ένα "οικονομικό σύμβουλο" που με βοηθά σε ό,τι αφορά στον προσωπικό μου ισολογισμό.

istock

Με την εφαρμογή waiz, η οποία αναπτύχθηκε με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, τα fintech εργαλεία φαίνεται να προχωρούν στο επόμενο στάδιο, με ευρύτερο και καλύτερα δομημένο όγκο πληροφορίας, απόλυτη ασφάλεια, και δυνατότητα προσωποποίησης των data που τον κάθε ένα μας ενδιαφέρουν. Προσφέροντας, τελικά, μια γνώση που όχι μόνο μας κάνει εξυπνότερους σε ό,τι αφορά στα λίγα ή πολλά χρήματα που έχουμε, αλλά που κυρίως απελευθερώνει τις δυνατότητές μας για καλύτερη διαχείριση και αξιοποίηση τους.

Οι γιορτινές μέρες που πλησιάζουν είναι μια ευκαιρία γενναιόδωρων στιγμών ευτυχίας και διασκέδασης με αυτούς που αγαπάμε. Όσο δε για το 2022 που έρχεται, θέλω να πιστεύω πως με τον waiz "προσωπικό λογιστή" μου στην τσέπη, θα με φέρει πιο κοντά σε στόχους που σήμερα φαίνονταν μακρινοί. Τόσο μακρινοί, όσο και το να υποδεχτώ την Πρωτοχρονιά του 2023 στην Times Square!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ... 28 Νοε 2022 | 12:45

Κιβωτός του Κόσμου: Δεσμεύτηκαν όλοι οι λογαριασμοί και οι θυρίδες του π. Αντωνίου και της πρεσβυτέρας

H δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών έγινε προκειμένου να ελεγχθούν διεξοδικά αλλά και για να αποφευχθούν ενδεχόμενες κινήσεις.

ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ 25 Νοε 2022 | 07:23

Ολγα Γεροβασίλη: Τι ερευνά η Δίωξη για την απάτη σε βάρος της - Η "ύποπτη" επίθεση στα social media

Όπως εκτιμά η κ. Γεροβασίλη, η πρόσβαση στους λογαριασμούς της, δεν ήρθε από κάποια δικιά της απροσεξία, αλλά από στοχευμένη επίθεση χάκερ.

22 Νοε 2022 | 17:05

Σχεδιάσαμε το αύριο σύμφωνα με τις ανάγκες της οικογένειάς μας

Η Εθνική Τράπεζα μας βοήθησε με μια ενότητα γεμάτη έξυπνα άρθρα, προτάσεις και ιδέες.

ΚΟΙΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ 16 Νοε 2022 | 12:30

Η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε στρατηγική συνεργασία με την Epsilon Net - Αποκτά ποσοστό 7,5% στην εταιρεία

Το MoU με την EPSILON ΝΕΤ προβλέπει τη σύναψη μακροχρόνιας, αποκλειστικής συνεργασίας μεταξύ EPSILON ΝΕΤ και ΕΤΕ.

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 14 Νοε 2022 | 20:20

Βρετανία: Παμπ και εστιατόρια μειώνουν το ωράριο τους, για εξοικονόμηση στους λογαριασμούς ενέργειας

Πάνω από το 1/3 των βρετανικών παμπ, επιχειρήσεων και εστιατορίων έχουν μειώσει το ωράριο λειτουργίας τους, για εξοικονόμηση στους λογαριασμούς ενέργειας.

ΙΔΡΥΤΗΣ ΕΝΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ 12 Νοε 2022 | 10:05

Univation: Η startup που βοηθά φοιτητές να κάνουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες πράξη

Ο Μηνάς-Μάριος μπήκε στο πανεπιστήμιο, ωστόσο η προσοχή του ήταν εστιασμένη αλλού. Αυτό που έψαχνε να βρει ήταν το επόμενο επιχειρηματικό του βήμα.

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ 30 Νοε 2022 | 20:13

"ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ": Παρατείνεται έως τις 20 Δεκεμβρίου η προθεσμία για την ψηφιακή απογραφή του χρόνου εργασίας

Η παράταση αυτή παρέχεται προκειμένου να δοθεί επαρκής χρόνος σε όσες εταιρείες δεν απογράφηκαν και στους λογιστές τους να προχωρήσουν στις αναγκαίες ενέργειες.

ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΛΙΑ 30 Νοε 2022 | 19:11

Επίδομα θέρμανσης: Πάνω από 940.000 οι αιτήσεις- Πωλείται ακόμα και στο 1,15 το λίτρο στην Αττική

Πάνω από 940.000 πολίτες έχουν υποβάλει αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης. Αυτήν τη στιγμή η μέση τιμή πανελλαδικά διαμορφώνεται στα 1,18 ευρώ, ενώ στην Αττική το πετρέλαιο θέρμανσης πωλείται κάτω από τα 1,15 ευρώ.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 30 Νοε 2022 | 15:22

Ανάρτηση Γεωργιάδη: Στο 9%, ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον πρώτο μήνα του καλαθιού του νοικοκυριού

Ικανοποιημένος ο Άδωνις Γεωργιάδης με την πτώση του πληθωρισμού και το καλάθι του νοικοκυριού.

ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΙ 30 Νοε 2022 | 15:21

"Καλάθι του νοικοκυριού": Μειώθηκαν ή έμειναν σταθερές οι τιμές στο 94,7% των προϊόντων

Σε ποια αλυσίδα σούπερ μάρκετ καταγράφηκε η μεγαλύτερη μείωση στο "καλάθι του νοικοκυριού".

EUROSTAT 30 Νοε 2022 | 12:28

Στο 9% υποχώρησε ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Νοέμβριο

Μείωση παρουσίασε ο πληθωρισμός στην Ελλάδα για τον Νοέμβριο, καθώς έπεσε στο 9%.

30 Νοε 2022 | 11:52

ΖeniΘ: Λύσεις κόντρα στην κρίση από τον νο1 πάροχο ολοκληρωμένης ενέργειας

Στην τρέχουσα συγκυρία, η ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές, μέσα από ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων υπηρεσιών.

ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 30 Νοε 2022 | 11:27

Ποιοι κινδυνεύουν να πληρώσουν ακριβότερο ηλεκτρικό ρεύμα από τον Ιανουάριο

Η απότομη άνοδος των τιμών της ηλεκτρικής ενέργειας τα τελευταία 24ωρα στο χρηματιστήριο ενέργειας, μας θύμισε ότι η ενεργειακή κρίση δεν έχει τελειώσει.