Follow us

MWC 2024: Η Huawei αποκαλύπτει πρωτοποριακές τεχνολογίες που διαμορφώνουν έναν νέο εξατομικευμένο τρόπο ζωής

Η εταιρεία χαράζει μια νέα πορεία και παρουσιάζει μια σειρά High-end, Fashion-Forward προϊόντων

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
HUAWEI

Στις 26 Φεβρουαρίου, στο Mobile World Congress (MWC) 2024 στην Βαρκελώνη, η Huawei παρουσίασε κορυφαία προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας και fashion-forward αισθητικής τα οποία μαγνήτισαν την προσοχή: το HUAWEI Mate 60 RS ULTIMATE DESIGN, τα HUAWEI FreeClip και το HUAWEI WATCH GT4. Το booth της Huawei χωρίστηκε σε ζώνες εμπειριών βασισμένες σε σενάρια, οι οποίες περιλάμβαναν: ULTIMATE DESIGN, Fashion Forward, XMAGE, Creation of Beauty και Fitness & Health. Οι επισκέπτες ανακάλυψαν πώς οι λειτουργίες της Huawei έχουν εμπλουτίσει την καθημερινή μας ζωή με νέες τεχνολογίες.

MWC 2024: Η Huawei αποκαλύπτει πρωτοποριακές τεχνολογίες που διαμορφώνουν έναν νέο εξατομικευμένο τρόπο ζωής

Η παρουσία της Huawei στο MWC 2024 ανέδειξε τη δέσμευση της εταιρείας στην παγκόσμια αγορά υψηλών προδιαγραφών. Το 2024 θα είναι μια κρίσιμη χρονιά, καθώς η Huawei θα ξεπεράσει τα όρια της και θα φροντίσει ώστε τα high-end τεχνολογικά προϊόντα, υπηρεσίες και εμπειρίες που προσφέρει να γίνουν ακόμη πιο προσιτά στους χρήστες παγκοσμίως, με αυξημένες επενδύσεις Έρευνας & Ανάπτυξης, σε καινοτόμες τεχνολογίες, θέτοντας έτσι ένα σημείο αναφοράς για τον κλάδο.

"Η Huawei θα συνεχίσει να εδραιώνει τη θέση της ως ένα παγκόσμιο high-end, fashion-forward brand συνώνυμο με την τεχνολογική καινοτομία", δήλωσε ο Kevin Ho, COO του Huawei Consumer Business Group. "Το 2024, θα συνεχίσουμε να αυξάνουμε τις επενδύσεις Έρευνας & Ανάπτυξης στους τομείς των έξυπνων συσκευών, της άθλησης και υγείας και της ψηφιακής δημιουργίας. Αυτές οι προσπάθειες θα καταστήσουν τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας πιο προσιτά στους χρήστες παγκοσμίως και θα δημιουργήσουν για τους καταναλωτές έναν τρόπο ζωής που θα βασίζεται στις πρωτοποριακές λύσεις, τις τελευταίες τεχνολογίες και την εξατομίκευση".

Η σταθερή ανάπτυξη των υπηρεσιών της Huawei εδραιώνει τη θέση της στην αγορά high-end λύσεων

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, η Huawei σημείωσε αξιοσημείωτη πρόοδο. Κατάφερε να κάνει σημαντικές τομές στις παγκόσμιες αγορές high-end συσκευών όπως wearables, audio προϊόντων, tablet, υπολογιστών και τηλεφώνων, κυκλοφορώντας μια συναρπαστική σειρά προϊόντων υψηλών προδιαγραφών.

Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Counterpoint Research, η Huawei κέρδισε το 5% του μεριδίου αγοράς στην παγκόσμια αγορά smartphone υψηλής τεχνολογίας το 2023, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση μεταξύ όλων των εμπορικών σημάτων. Τις δύο πρώτες εβδομάδες του 2024, η Huawei κατέλαβε την πρώτη θέση στην κινεζική αγορά με τον μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων smartphone. Μέχρι το τέλος του 2023, οι παγκόσμιες πωλήσεις έξυπνων wearables της Huawei ξεπέρασαν τα 150 εκατομμύρια και η Huawei κατέλαβε την πρώτη θέση στην αγορά έξυπνων ρολογιών της Κίνας για πέντε συνεχόμενα έτη. Η εφαρμογή HUAWEI Health App έχει μια βάση χρηστών άνω των 450 εκατομμυρίων. Μέχρι το 2023, μια δεκαετία μετά το λανσάρισμα του πρώτου της tablet, η Huawei είχε πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια.

HUAWEI

Δημιουργία μιας νέας αισθητικής με σχέδια υψηλών προδιαγραφών

Η scenario-based εκθεσιακή ζώνη "Fashion Forward" της Huawei στο MWC σημείωσε μεγάλη επιτυχία και ανέδειξε την έμφαση που δίνει η Huawei στην οικοδόμηση ενός high-end fashion-forward brand. Το 2023, η Huawei παρουσίασε την καμπάνια "Fashion Forward", με στόχο τη δημιουργία ενός σύγχρονου και υγιεινού τρόπου ζωής για τους καταναλωτές. Επενδύοντας σημαντικά στην Έρευνα & Ανάπτυξη, η Huawei δεσμεύεται να αναπτύσσει νέα πρότυπα σχεδιασμού για κάθε νέο προϊόν και να ηγείται της τάσης της μόδας στον κλάδο.

Η Huawei είναι αφοσιωμένη στην παροχή high-end, fashion-forward, and technology-driven προϊόντων και εμπειριών στους καταναλωτές μέσω της χρήσης υλικών υψηλής ποιότητας, μοναδικού σχεδιασμού και προηγμένων τεχνικών κατασκευής. Κατά την ανάπτυξη του HUAWEI Mate 60 RS ULTIMATE DESIGN, οι άνθρωποι του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης πρόσθεσαν για πρώτη φορά σπάνια γήινα στοιχεία στη διαδικασία πύρωσης των κόκκινων κεραμικών. Το HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN είναι το πρώτο smartwatch της Huawei, που διαθέτει χρυσό 18 καρατίων και υγρό μέταλλο με βάση το ζιρκόνιο. Τα HUAWEI FreeClip είναι τα πρώτα ακουστικά της Huawei με σχέδιο C-bridge. Αυτός ο σχεδιασμός είναι ανθεκτικός και σταθερός, επιτρέπει στο αυτί να αναπνέει και δίνει στα ακουστικά αναζωογονητικά πρωτότυπη εμφάνιση και αίσθηση . Το HUAWEI WATCH GT4 έρχεται σε οκταγωνική μορφή, αναδεικνύοντας κάθε περίτεχνη λεπτομέρεια στην επιφάνεια.

HUAWEI

Τα smart wearables τελευταίας τεχνολογίας επιτρέπουν τη διαχείριση της υγείας με ολοκληρωμένο και ακριβή τρόπο

Η scenario-based εκθεσιακή ζώνη της Huawei με θέμα Fitness & Health προσέλκυσε επίσης τα βλέμματα των επισκεπτών. Τα smart wearables είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τομείς στην παγκόσμια επιχείρηση της Huawei. Το 2023, η Huawei λάνσαρε μια σειρά από κορυφαία smart wearables, όπως το HUAWEI WATCH Ultimate, το πρώτο καθημερινό smartwatch φτιαγμένο από κράμα υγρού μετάλλου από ζιρκόνιο, το HUAWEI WATCH 4, το οποίο παρουσίασε την ολοκαίνουργια λειτουργία Health Glance, το HUAWEI WATCH GT4 το οποίο διαθέτει τα πρωτοποριακά Activity Rings και την εφαρμογή Stay Fit, και το HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN, το πρώτο smartwatch με χρυσό 14 καρατίων που κατασκευάστηκε ποτέ. Η Huawei κάνει συνεχείς ανακαλύψεις και καινοτομίες που αφορούν στην τεχνολογία και την αισθητική αλλά και τη διαχείριση της υγείας και τις επιστημονικά τεκμηριωμένες προπονήσεις. Τρεις μήνες μετά το λανσάρισμά του, οι παγκόσμιες πωλήσεις του HUAWEI WATCH GT4 ανήλθαν σε πάνω από 2,5 εκατομμύρια, καθιστώντας το νέο smartwatch ως το πιο επιτυχημένο έξυπνο ρολόι της Huawei.

Έχοντας εντρυφήσει στη βιομηχανία smart wearables για πάνω από μια δεκαετία, η Huawei έχει αναπτύξει τη δική της τεχνολογία παρακολούθησης ζωτικών σημείων TruSeen™, αναβαθμίζοντάς την κατά πέντε γενιές μέσα σε οκτώ χρόνια. Αυτή η τεχνολογία τοποθετεί τη Huawei ως σημαντικό παράγοντα στον κλάδο smart wearables. Η Huawei έχει καταθέσει πάνω από 800 αιτήσεις πατεντών για smart wearables, καταλαμβάνοντας υψηλή θέση όσον αφορά τις επενδύσεις σε Ε&Α και τον αριθμό των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στον τομέα της γυμναστικής και της υγείας. Τον Οκτώβριο του 2023, η Huawei παρουσίασε το τρίτο της εργαστήριο υγείας - Huawei Finland Health Lab. Η εταιρεία έχει επίσης δημιουργήσει πάνω από 10 παγκόσμια κέντρα Ε&Α. Η Huawei θα συνεχίσει να ηγείται στις πρωτοποριακές υπηρεσίες fitness & υγείας και να κάνει τις επιστημονικές έξυπνες λύσεις προσιτές σε όλους.

Τα smart wearables της Huawei θα δώσουν περαιτέρω πληροφορίες για τα βασικά προβλήματα των χρηστών στον τομέα της υγείας, θα αυξήσουν τις επενδύσεις σε Ε&Α και θα βρίσκουν διαρκώς λύσεις προς όφελος των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο. Το 2024, η Huawei θα δώσει προτεραιότητα σε τρεις σχετικές προκλήσεις: ύπνος, αρτηριακή πίεση και διαχείριση της ψυχολογίας. Μέσω αυτών των προσπαθειών, η Huawei θα προσφέρει πιο ακριβείς, εύκολες και ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης της υγείας για τους παγκόσμιους καταναλωτές.

Ψηφιακή δημιουργία: Βασικό χαρακτηριστικό της καμπάνιας "Creation of Beauty”

Στην εκδήλωση, η Huawei σημείωσε ότι θα συνεχίσει να αυξάνει τις επενδύσεις της στον τομέα της ψηφιακής δημιουργίας το 2024, για να παρέχει στους καταναλωτές βελτιωμένες εμπειρίες. Αυτό επιβεβαιώνεται από το πρόσφατο λανσάρισμα του HUAWEI MateBook D16, το πανίσχυρο, πανάλαφρο, ιδανικό για κάθε εργασία, με Vast Display 16 ιντσών laptop.

Τα επιτεύγματα της Huawei στον τομέα του mobile imaging είναι εξίσου αξιοσημείωτα, καθώς λάνσαρε το εμπορικό σήμα XMAGE, το οποίο περιλαμβάνει κάθε πτυχή από τα οπτικά συστήματα έως την τεχνολογία απεικόνισης και την επεξεργασία εικόνας. Το 2023, τα κορυφαία προϊόντα της Huawei, όπως το HUAWEI P60, εξοπλίστηκαν με δυνατότητες XMAGE, για να προσφέρουν στους χρήστες μια ολοκαίνουργια εμπειρία mobile φωτογραφίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα HUAWEI XMAGE Awards 2023 υπήρξαν πάνω από 600.000 συμμετοχές από σχεδόν 100 χώρες/περιοχές. Σκοπός των βραβείων είναι να εμπνεύσουν τους χρήστες να αποτυπώσουν και να μοιραστούν την ομορφιά γύρω τους, να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και να αναδείξουν τη δύναμη της φωτογραφίας με smartphone.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ 12 Απρ 2024 | 09:26

Ερχονται σαρωτικοί έλεγχοι της εφορίας με νέους "Ράμπο" - Στόχος να φτάσουν τα έσοδα στα 65 δισ. ευρώ

Συνολικά θα πραγματοποιηθούν 170.385 έλεγχοι το 2024 καθώς και 74.650 επιθεωρήσεις για τη διασφάλιση είσπραξης του ΕΦΚ και την προστασία της δημόσιας υγείας.

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ LAMDA DEVELOPMENT 12 Απρ 2024 | 08:40

Αθανασίου (Lamda Development): Δημιουργούμε έναν παραδειγματικό τρόπο ζωής και προσκαλούμε όλους να ζήσουν μέρος του

Μιλώντας για την αστική ανάπλαση στο Ελληνικό, ο κ. Αθανασίου αναφέρει ότι δημιουργείται μια από τις πρώτες έξυπνες πόλεις στον κόσμο.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ 12 Απρ 2024 | 08:03

Αναδρομικά από 400 ευρώ ως 1.500 ευρώ για επιδόματα γέννας - Πότε πληρώνονται

Η αύξηση ισχύει και για τις μητέρες που απέκτησαν παιδί το 2023.

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΕΡΓΑ 12 Απρ 2024 | 07:55

Στρατηγικό deal ΔΕΗ - Mytilineos ύψους €2 δισ. για έργα ΑΠΕ σε 4 χώρες

Η αξία της συμφωνίας υπολογίζεται σε έως €2 δισ. με ορίζοντα υλοποίησης τα επόμενα τρία χρόνια.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΔΟΥΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ 11 Απρ 2024 | 20:26

Το 2026 "βλέπει" η Σδούκου τις πρώτες γεωτρήσεις υδρογονανθράκων στη χώρα - Ολοκληρώθηκαν οι σεισμικές έρευνες

Σύμφωνα με την υφυπουργό Περιβάλλοντος, πλέον τρέχει η διαδικασία ανάλυσης των αποτελεσμάτων μετά τις έρευνες που έγιναν στις παραχωρημένες περιοχές.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΤ 11 Απρ 2024 | 18:23

Κριστίν Λαγκάρντ: Μείωση των επιτοκίων τον Ιούνιο - Δεν ήρθε ακόμη η ώρα του θριάμβου για τη νίκη επί του πληθωρισμού

"Όχι μόνο έχει μειωθεί ο πληθωρισμός αλλά και ότι έχουμε εισέλθει σε φάση αποκλιμάκωσής του", τόνισε η πρόεδρος του ΕΚΤ Κριστίν Λαγκάρντ

ΟΠΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΤΑΝ 11 Απρ 2024 | 15:47

Η ΕΚΤ άφησε αμετάβλητα τα επιτόκια για πέμπτη συνεχόμενη φορά

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΤ έλαβε την απόφαση αυτή για τα επιτόκια, για πέμπτη συνεχόμενη συνεδρίαση.

11 Απρ 2024 | 15:35

Pet Interest, Love In Action: Ποια είναι η ελληνική εταιρεία που ξεχώρισε στον τομέα των κατοικιδίων

Η εταιρεία με είδη κατοικιδίων Pet Interest κατάφερε γρήγορα να εδραιωθεί και να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.

ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΛΕΓΧΩΝ 11 Απρ 2024 | 14:03

Μάστιγα η ακρίβεια και η αισχροκέρδεια για τους καταναλωτές - "Μόνο 73 ελεγκτές για 156.000 επιχειρήσεις"

"Δεν υπάρχουν έλεγχοι στην αγορά. Όχι αυστηροί έλεγχοι, αλλά απλώς έλεγχοι" τόνισε ο ο πρόεδρος της Ένωσης Εργαζόμενων Καταναλωτών Ελλάδας

50.000.000 ΕΥΡΩ 11 Απρ 2024 | 13:37

"Ανακαινίζω - Νοικιάζω": Όλα όσα πρέπει να ξέρετε - Ανακαίνιση για 12.500 κλειστά σπίτια, από σήμερα η υποβολή αιτήσεων

Το πρόγραμμα αφορά ανακαινίσεις και επισκευές, σε περίπου 12.500 κενές κατοικίες με σκοπό να διατεθούν στη συνέχεια για μακροχρόνιες μισθώσεις.

11 Απρ 2024 | 12:13

David Becham και Stella Artois στη νέα διαφημιστική καμπάνια: "A taste worth more"

Η αγαπημένη premium lager μπίρα παρουσιάζει τη νέα διαφημιστική της καμπάνια με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΛΦΩΝ 11 Απρ 2024 | 11:58

Ανδρέας Σιάμισιης για υδρογονάνθρακες: Σε 12 έως 18 μήνες η απόφαση για γεώτρηση

Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Helleniq Energy Ανδρέας Σιάμισιης στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών.

ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ 11 Απρ 2024 | 11:10

Αυτές είναι οι αυξήσεις που θα δουν μισθωτοί, συνταξιούχοι και αυταπασχολούμενοι από το 2025

Τα εκατομμύρια των μισθωτών και των συνταξιούχων μπορούν να σχηματίσουν μια πρώτη εικόνα για το πώς μεταφράζεται στην πράξη το σχέδιο της κυβέρνησης.