Follow us

My Pet My Home: Ενέργεια από τη ΖeniΘ για ό,τι νιώθεις οικογένειά σου

Κάθε νέος πελάτης που θα επιλέξει το προϊόν ρεύματος My pet My Home της ZeniΘ, θα αποκτήσει εντελώς δωρεάν την κάρτα Ey-Pet.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Zeniθ

Η ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, προχωράει στην εμπορική διάθεση ενός ακόμα καινοτόμου προϊόντος ρεύματος με πλούσια προνόμια, ιδανικό όχι μόνο για τους πελάτες, αλλά και για τα κατοικίδιά τους.

Κάθε νέος πελάτης που θα επιλέξει το προϊόν ρεύματος My pet My Home της ZeniΘ, θα αποκτήσει εντελώς δωρεάν την κάρτα Ey-Pet, απολαμβάνοντας προνομιακές εκπτώσεις σε ένα δίκτυο υπηρεσιών και προϊόντων που αφορούν στη φροντίδα του κατοικίδιου. Το δίκτυο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, κτηνιατρικές κλινικές και διαγνωστικά κέντρα, ιδιώτες κτηνίατρους, εκπαιδευτές κατοικίδιων, pet shops, groomers, κτηνιατρικά φαρμακεία, κέντρα φύλαξης ζώων και άλλες υπηρεσίες σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Η κάρτα ισχύει για όσο διάστημα ο πελάτης παραμείνει στο πρόγραμμα ρεύματος, του οποίου η διάρκεια είναι 24 μήνες.

Και τα προνόμια δεν σταματούν εκεί, αφού η ΖeniΘ, μέσω του προγράμματος My Pet My Home, προσφέρει στους πελάτες μέσω της κάρτας Ey-Pet, έναν δωρεάν ετήσιο αιματολογικό έλεγχο για το κατοικίδιό τους, μία ψηφιακή ταυτότητα (NFC), καθώς και εκπτωτικά κουπόνια συνολικής αξίας 20€ κάθε μήνα για αγορές από συγκεκριμένα pet shops.

O κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Εμπορικός Διευθυντής της ZeniΘ, δηλώνει σχετικά:

"Στη ZeniΘ, προσπαθούμε πάντα να δίνουμε αξία στον πελάτη, για αυτό σχεδιάζουμε προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουν προνόμια σε όλη την οικογένεια. Σημαντικά μέλη κάθε οικογένειας δεν θα μπορούσαν βέβαια να μην θεωρηθούν ο σκύλος ή η γάτα, που πολλές φορές η συναισθηματική προσφορά τους είναι ανεκτίμητη σε σχέση με τις υποχρεώσεις και τα έξοδα που χρειάζονται για να καλύψουμε τις βασικές ανάγκες τους. Με το προϊόν ρεύματος My Pet My Home και την κάρτα υγείας Ey-Pet στεκόμαστε, για ακόμα μία φορά, δίπλα στο νοικοκυριό και, με την ευρύτερη έννοια, στην "ενέργειά" του".

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: Facebook, LinkedIn, Instagram και Youtube.

Σχετικά με τη ΖeniΘ

Η ΖeniΘ, η εξέλιξη της εταιρείας ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών, είναι ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων και η 1η εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει την υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Από το 2000 δραστηριοποιείται με επιτυχία στην αγορά του φυσικού αέριου και το 2017 πραγματοποίησε την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας. Στο site της ZeniΘ, www.zenith.gr, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα καινοτόμα προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, τις υπηρεσίες, και τις προσφορές της εταιρείας. Η ZeniΘ διαθέτει 10 καταστήματα εξυπηρέτησης πελατών, τηλεφωνική εξυπηρέτηση (18321) και είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες social media (Facebook, LinkedIn, Instagram και Youtube), διασφαλίζοντας την άμεση και έγκυρη επικοινωνία με τους καταναλωτές.

Ξένη δημοσίευση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΑΝΑΣΤΟΛΗ "ΠΡΑΣΙΝΟΥ" ΤΕΛΟΥΣ 28 Σεπ 2023 | 15:41

"Παγώνει" το τέλος διαμονής στα ξενοδοχεία κατά τους χειμερινούς μήνες; - Τι είχε πει ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ

Θετικά βλέπουν φορείς του τουρισμού την αναστολή του τέλους διαμονής στα καταλύματα της χώρας τον χειμώνα.

28 Σεπ 2023 | 14:57

NBG Business Seeds: Τελευταία εβδομάδα για την υποβολή προτάσεων στον 14ο Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας

Γίνε και εσύ μέρος ενός θεσμού! Ξεχώρισε με τη συμμετοχή σου και κέρδισε μεγάλα χρηματικά βραβεία και πολύ σημαντική προβολή.

28 Σεπ 2023 | 12:59

Η Lidl Ελλάς στηρίζει πολύπλευρα τους πληγέντες στη Θεσσαλία

Η Lidl Ελλάς ανταποκρίνεται συνεχώς στις έκτακτες ανάγκες με δωρεές προϊόντων, κοινωνικές δράσεις και εκπτωτικές ενέργειες.

ΤΙΜΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΑ 3,3 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ 28 Σεπ 2023 | 11:14

Ξανά στο σφυρί η βίλα του επιχειρηματία Γιώργου Γλου στην Καστέλλα

Τα λεγόμενα "κάστρα" που είχαν χτίσει τα αδέρφια Γλου στην Καστέλλα, στις χρυσές εποχές της Glou, έχουν βρεθεί εδώ και καιρό στο "στόχαστρο" των πλειστηριασμών.

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ 28 Σεπ 2023 | 10:49

Νομοσχέδιο για τίτλους σε καταπατητές: Oι διαχρονικοί έξυπνοι και τα μεγάλα κορόιδα

Ο νόμος της προηγούμενης κυβέρνησης για τις καταπατημένες εκτάσεις του δημοσίου, δείχνει ότι το κράτος δεν μπόρεσε να προστατεύσει την περιουσία του.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 28 Σεπ 2023 | 08:44

Ούτε για... δείγμα ενοίκιο κάτω από 700 ευρώ για σπίτι με δύο δωμάτια – Εκτός ελέγχου η αγορά ακινήτων

Ξεπερνά πλέον το 50% του διαθέσιμου εισοδήματος το κόστος διαμονής.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΦΤΩΧΕΙΑ 27 Σεπ 2023 | 20:25

Ανησυχία από τα στοιχεία της ΕΚΠΟΙΖΩ: Ένα στα δύο νοικοκυριά κόβει από το φαγητό για να πληρώσει θέρμανση και ρεύμα

Ένα στα δύο νοικοκυριά έχει περιορίσει ακόμη και το ζεστό νερό για να πληρώσει τους λογαριασμούς ηλεκτρισμού και θέρμανσης - Ανησυχητικά στοιχεία της ΕΚΠΟΙΖΩ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΑΔΕ 27 Σεπ 2023 | 15:56

Φορολοταρία Σεπτεμβρίου 2023: Έγινε η κλήρωση - Δείτε αν κερδίσατε τα 50.000 ευρώ

Σήμερα Τετάρτη έγινε η κλήρωση της Φορολοταρίας Σεπτεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 27 Σεπ 2023 | 12:41

e-ΕΦΚΑ: Αυτές είναι οι νέες ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων από το μήνα Οκτώβριο 2023 και μετά

Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ υπενθυμίζει τις νέες ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων από το μήνα Οκτώβριο 2023 και μετά.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 27 Σεπ 2023 | 08:20

Τρία μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας - Ψηφίζεται σήμερα η τροπολογία για μείωση τιμών στα σούπερ μάρκετ

Η πρωτοβουλία για την "Μόνιμη Μείωση Τιμής" θα βρίσκεται σε ισχύ έως τις 31 Μαΐου του 2024.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 26 Σεπ 2023 | 22:45

Τα τρία μέτρα για την ακρίβεια στα σούπερ μάρκετ - Η "Μόνιμη Μείωση Τιμής" και τα αυστηρά πρόστιμα

Τρία μέτρα, με ισχύ έως και την 31η Μαΐου 2024, για την αντιμετώπιση της ακρίβειας στην αγορά - Τι προβλέπει η τροπολογία του Υπουργείου Ανάπτυξης για τη μείωση των τιμών στα σούπερ μάρκετ

ΝΕΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ 26 Σεπ 2023 | 20:48

Άδωνις Γεωργιάδης: Μέχρι τέλος του έτους, πάνω από τις μισές επικουρικές συντάξεις θα έχουν εξοφληθεί

Σχετικά με το "ξεπάγωμα" των τριετιών, σημείωσε ότι φέρνει δύο χρόνια νωρίτερα το "ξεπάγωμα"