Νewsflash: Η AEGEAN συνεχίζει να βελτιώνει τις υπηρεσίες της και να προετοιμάζεται για την επόμενη μέρα των ταξιδιών, με ένα νέο ψηφιακό περιβάλλον για τα Miles+Bonus μέλη της

Τα Miles+Bonus μέλη της AEGEAN, μπορούν να ανακαλύψουν το δώρο τους, αρκεί να συνδεθούν στον αναβαθμισμένο λογαριασμό τους στο www.aegeanair.com και στο AEGEAN app

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
αεγεαν

Με ένα νέο παιχνίδι, που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να ανακαλύψουν μοναδικά δώρα, η AEGEAN, παρουσιάζει στα Miles+Bonus μέλη της το νέο ψηφιακό περιβάλλον που διαμόρφωσε αποκλειστικά για εκείνους, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπηρεσιών της, προετοιμάζοντας το έδαφος για την επιστροφή στο αεροπορικό ταξίδι.

Με βασικό γνώμονα τη διαρκή αναβάθμιση της εμπειρίας του επιβάτη και καθώς προετοιμάζεται για τη δυναμική επανεκκίνηση των ταξιδιών μετά την πανδημία, η AEGEAN, ανανέωσε το περιβάλλον του λογαριασμού του προγράμματος επιβράβευσης επιβατών Miles+Bonus στο www.aegeanair.com και στο AEGEAN app, προσφέροντας περισσότερη ευκολία και ευελιξία στα μέλη του.

Το νέο ψηφιακό περιβάλλον διαθέτει δυναμική, εύχρηστη και σύγχρονη εικόνα και λειτουργικότητα με ευδιάκριτες κατηγορίες υπηρεσιών, συγκεντρώνοντας όλες τις επιλογές συγκέντρωσης και εξαργύρωσης μιλίων που μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσα από τον Miles+Bonus λογαριασμό, σε μία σελίδα. Παράλληλα, είναι πολύ φιλικό για το χρήστη, τόσο σε επίπεδο εμφάνισης όσο και πλοήγησης, ενώ παρέχει προσωποποιημένο περιεχόμενο, δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήστη να χειριστεί το λογαριασμό του και να κάνει συναλλαγές με μεγάλη ευκολία.

Τα Miles+Bonus μέλη της AEGEAN, μπορούν να ανακαλύψουν το δώρο τους, αρκεί να συνδεθούν στον αναβαθμισμένο λογαριασμό τους στο www.aegeanair.com και στο AEGEAN app, επιλέγοντας τη σχετική ενότητα και από το νέο ψηφιακό περιβάλλον να:

§ Ελέγξουν όλες τις πληροφορίες για τον λογαριασμό τους (μίλια, λεπτομέρειες διαχείρισης βαθμίδας, συναλλαγές, κουπόνια), σε μία μόνο σελίδα

§ Εξαργυρώσουν μίλια για αεροπορικές υπηρεσίες (κράτηση εισιτηρίων ή αναβάθμιση θέσης)

§ Κάνουν χρήση της πρωτοποριακής υπηρεσίας Miles+discount, που δίνει για πρώτη φορά, τη δυνατότητα έκπτωσης έως 60 € μέσω της εξαργύρωσης μιλίων για το εισιτήριο της επιλογής τους

§ Ενημερωθούν για τις προσωποποιημένες εναλλακτικές εξαργύρωσης, τόσο των πτητικών υπηρεσιών όσο και των συνεργατών του προγράμματος

§ Αγοράσουν ή να μεταφέρουν μίλια σε αγαπημένα τους πρόσωπα, αλλά και να καταχωρήσουν μίλια από παλαιότερες πτήσεις

§ Μετατρέψουν - γρήγορα και απλά - τους Bonus πόντους σε μίλια εξαργύρωσης, για τους κατόχους AEGEAN Bonus Visa μέσω της νέας ψηφιακής διαδικασίας

Η AEGEAN κοντά στα Miles+Bonus μέλη της την περίοδο της πανδημίας

Υπενθυμίζεται ότι τους τελευταίους μήνες, η AEGEAN, για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των Miles+Bonus επιβατών της και κατά την περίοδο της πανδημίας πραγματοποίησε μια σειρά από ενέργειες που εξασφαλίζουν μεγαλύτερη ευελιξία, περισσότερες εναλλακτικές και διατήρηση των προνομίων τους, έως ότου μπορέσουν να ταξιδέψουν ξανά.

Ήδη από το Μάρτιο του 2020, η AEGEAN επέκτεινε τη διάρκεια της βαθμίδας των Silver και Gold μελών του προγράμματος, παρέχοντας ταυτόχρονα στα μέλη του Miles+Bonus μέχρι και 3.000 μίλια δώρο για αλλαγές εισιτηρίων, ενώ από τον Οκτώβριο του 2020 και έπειτα, προχώρησε σε προσαρμογή των κανόνων για τη διατήρηση και την αναβάθμιση της βαθμίδας των μελών της, με κύριο γνώμονα τη στήριξη των επιβατών της, όσο οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί δεν τους επιτρέπουν να ταξιδέψουν.

Παράλληλα, σταθερή επιδίωξη της εταιρείας, είναι να βοηθήσει τα μέλη του προγράμματος Miles+Bonus να καλύψουν, όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν, το χαμένο έδαφος στη συγκέντρωση μιλίων από την περίοδο εφαρμογής των μέτρων περιορισμού, αλλά και να αυξήσει τις παροχές του προγράμματος, επιστρέφοντάς τους αξία. Διπλά μίλια εξαργύρωσης για τις καλοκαιρινές κρατήσεις, διπλά μίλια εξαργύρωσης για τις κρατήσεις οικογενειακών εισιτηρίων, παροχές μιλίων σε επιλεγμένους συνεργάτες του προγράμματος αλλά και η πρωτοποριακή υπηρεσία Miles+Discount, που έδωσε τη δυνατότητα στα μέλη του Miles+Bonus να αποκτήσουν έως και 60€ έκπτωση στο αεροπορικό εισιτήριό της επιλογής τους, αποτέλεσαν μερικές μόνο από τις στοχευμένες ενέργειες της εταιρείας για να στηρίξει τα μέλη της, την περίοδο της πανδημίας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της AEGEAN στο www.aegeanair.com και ανακαλύψτε όλες τις επιλογές που έχει σχεδιάσει η εταιρεία για όλους τους ταξιδιώτες και τα Miles+Bonus μέλη της την τρέχουσα περίοδο.

facebook.com/aegeanairlines

youtube.com/aegeanairlines

instagram.com/aegeanairlines

twitter.com/aegeanairlines

linkedin.com/company/aegean-airlines/

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΣΕ 2,588 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ 23 Σεπ 2021 | 20:55

ΕΝΦΙΑ 2021: 1,3 εκατ. πολίτες είδαν μειώσεις από 50% έως και 100%

Συνολικός φόρος 2,588 δισ. για 6,214 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων - 1,3 εκατ. είδαν μειώσεις στον ΕΝΦΙΑ από 50% έως και 100%

ΑΥΞΗΣΗ ΚΕΡΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΟ 6ΜΗΝΟ 23 Σεπ 2021 | 18:41

ΔΕΗ: Αλλαγή δεδομένων με Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 750 εκατ. ευρώ

Σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 750 εκατ. ευρώ προχωράει η ΔΕΗ - Aνακοίνωσε σημαντική αύξηση της κερδοφορίας της για το πρώτο εξάμηνο του έτους

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΜΗΤΕΡΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ 23 Σεπ 2021 | 15:19

Συντάξεις: Αυτά είναι τα όρια ηλικίας - Παρατείνεται και το 2022 η αναγνώριση πλασματικών ετών

Τα όρια ηλικίας δεν αυξάνονται, λέει το υπουργείο Εργασίας. Ποιοι δεν θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα. Αναλυτικά παραδείγματα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 23 Σεπ 2021 | 11:32

Αύξηση "φωτιά" στο σουβλάκι - Ακριβότερο κατά 15% [βίντεο]

Το αγαπημένο ελληνικό σουβλάκι γίνεται στο εξής πιο... τσουχτερό, καθώς η τιμή του αυξήθηκε αισθητά.

ΣΕ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 23 Σεπ 2021 | 11:14

Συμμετοχή της κοινοπραξίας Τιτάν - Τέρνα Ενεργειακή σε διαγωνισμούς ΣΔΙΤ για τη διαχείριση απορριμμάτων

Η κοινοπραξία συμμετέχει σε διαγωνσμούς στην Αττική και στην κεντρική Μακεδονία.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ 23 Σεπ 2021 | 10:21

ΕΝΦΙΑ: Οι δύο τρόποι για να σπάσετε την πληρωμή σε έως και 24 δόσεις - Πότε ξεκινούν οι καταβολές

Το εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ είναι ήδη διαθέσιμο στο Taxis και όπως θα διαπιστώσετε σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε τον φόρο σε πέντε δόσεις.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 22 Σεπ 2021 | 21:42

Έτοιμη η Κομισιόν για "προσωρινά μέτρα" ανακούφισης από τις αυξήσεις σε φυσικό αέριο και ηλεκτρικό

Η Κομισιόν δηλώνει έτοιμη να εγκρίνει "προσωρινά μέτρα" για να ανακουφιστούν οι καταναλωτές από την αύξηση της τιμής του φυσικού αερίου και του ηλεκτρικού.

MYAADE 22 Σεπ 2021 | 20:05

ΕΝΦΙΑ 2021: Αναρτήθηκαν τα εκκαθαριστικά - Πέντε δόσεις, η πρώτη "διπλή" - Τα 6 βήματα που πρέπει να κάνετε

Αναρτήθηκαν τα εκκαθαριστικά για τον ΕΝΦΙΑ του έτους 2021 στο myAADE - Πώς θα γίνει η πληρωμή του

ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΣ 22 Σεπ 2021 | 12:19

Απάντηση στην e-food: Η Rocket υπογράφει συμβάσεις αορίστου χρόνου με τους delivery

Η εταιρεία Rocket "απαντάει" στην efood με 500 προσλήψεις μέχρι τέλος του χρόνου. Το σχόλιο Χατζηδάκη. Κινητοποιήσεις των διανομέων με στάση εργασίας.

22 Σεπ 2021 | 09:02

ΕΝΦΙΑ: Αλλάζουν οι ημερομηνίες για την πληρωμή των δόσεων - Οι τελικές προθεσμίες - Σήμερα τα εκκαθαριστικά

Με νομοθετική ρύθμιση που κατατίθεται πιθανότατα εντός της ημέρας στη Βουλή αλλάζει το δοσολόγιο πληρωμής του ΕΝΦΙΑ.

ΕΠΙΤΟΚΙΟ 5,8% 22 Σεπ 2021 | 08:33

Ο χρεοκοπημένος κινεζικός όμιλος Evergrande θα καταβάλει τους τόκους δύο ομολόγων

Σύμφωνα με το Bloomberg, ο Evergrande θα αποπληρώσει έτσι 232 εκατ. γιούαν (30,5 εκατ. ευρώ) που όφειλε να καταβάλει μέχρι αύριο Πέμπτη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 22 Σεπ 2021 | 07:22

ΔΕΔΔΗΕ: Σε ποιες περιοχές της Αττικής θα σημειωθούν σήμερα διακοπές ρεύματος

Οι διακοπές ρεύματος σήμερα, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του ΔΕΔΔΗΕ.

ΔΙΠΛΗ ΔΟΣΗ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ 22 Σεπ 2021 | 07:14

ΕΝΦΙΑ: Ξεκινά σήμερα η ανάρτηση των εκκαθαριστικών - Ποιοι θα πληρώσουν μειωμένο ή μηδενικό φόρο

Μέσα στην ημέρα θα ξεκινήσει η ανάρτηση των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ για το 2021, η πληρωμή του οποίου θα πραγματοποιηθεί σε 6 δόσεις.