Όλοι θέλουμε να νιώθουμε ασφάλεια στο σπίτι μας

Yπάρχουν πολλά απρόοπτα γεγονότα, αλλά και φυσικά φαινόμενα που μπορεί να ανατρέψουν την ηρεμία και τη θαλπωρή του σπιτιού μας.

Ελίνα Μαμμή
ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΙΝΑ ΜΑΜΜΗ
home

Το τελευταίο διάστημα έχουμε αποκτήσει μια ιδιαίτερη σχέση με το σπίτι μας. Το νιώσαμε πιο δικό μας, απέκτησε λόγω των συνθηκών που βιώνουμε μία ξεχωριστή σημασία στη ζωή μας.

Το σπίτι μας είναι το μέρος όπου χαλαρώνουμε, αποφορτιζόμαστε και ζούμε μαζί με την οικογένειά μας. Ειδικά τη συγκεκριμένη περίοδο λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, που βιώνουμε, αισθανόμαστε ακόμα μεγαλύτερη την ανάγκη να νιώθουμε ασφαλείς μέσα σε αυτό, ελπίζοντας ότι κανένα "έκτακτο συμβάν" δε θα αναστατώσει αυτήν την ηρεμία.

Αλλά δε φτάνει να ελπίζουμε, καθώς υπάρχουν πολλά απρόοπτα γεγονότα και φυσικά φαινόμενα που μπορεί να ανατρέψουν την ηρεμία και τη θαλπωρή του σπιτιού μας.

Όλοι θέλουμε να νιώθουμε ασφάλεια στο σπίτι μας

Ασφαλίζοντας το σπίτι μας ασφαλίζουμε τη ζωή μας

Αντί να σκεφτόμαστε για το τι θα κάνουμε, αν μας συμβεί κάτι από αυτά, καλύτερα να επενδύσουμε στην ασφάλεια της κατοικίας μας και της οικογένειάς μας, κάτι που ούτως ή άλλως έχουμε στο μυαλό μας, όμως συχνά παραμελούμε.

Το σπίτι μας έχει μεγάλη σημασία για εμάς, έχει ξεχωριστές και ιδιαίτερες αναμνήσεις, στιγμές με τα παιδιά μας και τους φίλους μας. Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει ο χώρος που εργαζόμαστε καθημερινά.

Στο σπίτι μας μπορούμε να κάνουμε τα πάντα με ασφάλεια και ευκολία. Εκεί βρίσκονται τα αγαπημένα μας αντικείμενα, από τα έπιπλά μας μέχρι τα ηλεκτρονικά μας είδη και τα ρούχα μας... Εκεί βρίσκονται όλα όσα αγαπάμε και για αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό να είναι ασφαλισμένο, καθώς υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι που μπορεί να ανατρέψουν αυτήν την ηρεμία και τη γαλήνη που βρίσκουμε σε αυτό.

Από μία ξαφνική ζημιά ή βλάβη σε κάποια ηλεκτρική συσκευή ή στο laptop μας και τον υπολογιστή μας, μέχρι φυσικά φαινόμενα, όπως πλημμύρες ή σεισμοί, που μπορεί να προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά, υπάρχουν εξαιρετικά σημαντικοί λόγοι, για να ασφαλίσουμε το σπίτι μας και το περιεχόμενό του σήμερα κιόλας.

home

Κοστίζει λιγότερο απ' ότι πιστεύουμε

Με την ασφάλεια κατοικίας προστατεύουμε το σπίτι μας και όλα όσα βρίσκονται μέσα σε αυτό από κάποιο απρόβλεπτο συμβάν, μικρό ή μεγάλο, όπως για παράδειγμα μία φωτιά, ή μία διαρροή στις σωληνώσεις, ή ακόμα και από έντονα καιρικά φαινόμενα, ή ένα βραχυκύκλωμα, μία κλοπή, αλλά και μικροζημιές ή απρόοπτα γεγονότα, που μπορεί να προκύψουν στην καθημερινότητά μας.

Επίσης όλοι μας γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα με υψηλή σεισμικότητα, για αυτό και αξίζει να προστατεύουμε τον αγαπημένο μας χώρο με τον καλύτερο τρόπο.

Με την ασφάλεια κατοικίας προστατεύουμε το σπίτι μας και το περιεχόμενό του από κάθε απρόβλεπτο συμβάν που μπορεί να προκύψει στην καθημερινότητά μας.

Και αν μέχρι σήμερα θεωρούσαμε ότι όλο αυτό κοστίζει πολύ ακριβά κάναμε λάθος, καθώς η ασφάλιση του σπιτιού μας κοστίζει πολύ λιγότερο απ’ όσο πιστεύουμε. Πολλές φορές μάλιστα ένα πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας είναι πιο οικονομικό και από την ασφάλιση του αυτοκινήτου μας!

Και σε περίπτωση που έχουμε στεγαστικό δάνειο, γνωρίζουμε ότι η ασφάλιση κατοικίας είναι υποχρεωτική, όμως σε ποια εταιρία θα το ασφαλίσουμε είναι αποκλειστικά δική μας απόφαση.

Ασφάλιση κατοικίας στην Anytime

Για όλους τους παραπάνω λόγους, η Anytime έχει δημιουργήσει μια σειρά από προγράμματα ασφάλισης κατοικίας που θα μας βοηθήσουν να απολαμβάνουμε με περισσότερη ηρεμία και αισιοδοξία την καθημερινότητά μας.

Κατανοώντας τη σημασία που έχει για τον καθένα το σπίτι του και το περιεχόμενό του, η Anytime έχει δημιουργήσει 3 νέα ευέλικτα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της εποχής, με τον πιο απλό και οικονομικό τρόπο, και απευθύνονται τόσο σε ιδιοκτήτες, όσο και σε ενοικιαστές.

Τα προγράμματα κατοικίας της Anytime είναι τα παρακάτω:

Economic: το βασικό πρόγραμμα ασφάλισης που προστατεύει το σπίτι μας με το οικονομικότερο κόστος.
Value: το κορυφαίο πρόγραμμα ασφάλισης που προστατεύει το σπίτι μας από κλοπή ή κακόβουλες ενέργειες, με ιδιαίτερα προσιτή τιμή.
Premium: η ολοκληρωμένη προστασία για την κατοικία μας, για κάθε κίνδυνο ό,τι κι αν συμβεί.

Σε όλα τα νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Anytime μπορούμε να προσθέσουμε επιπλέον τις καλύψεις "Σεισμός" και "Ζημιές από νερά και διαρροή σωληνώσεων".
Επιπλέον, στα προγράμματα Value και Premium προσφέρεται εντελώς δωρεάν η εξαιρετικά χρήσιμη κάλυψη της "Αντικατάστασης Κλειδαριάς". Έχουμε δηλαδή κάλυψη, αν πάθει κάποια ζημιά η κλειδαριά του σπιτιού μας και δεν μπορούμε να μπούμε μέσα, όπως κι αν χάσουμε τα κλειδιά μας.

Τα νέα προγράμματα Anytime Home μόνο από €3 τον μήνα έχουν σχεδιαστεί, για να καλύπτουν τις ανάγκες μας, κάνοντας την καθημερινότητά μας καλύτερη, ασφαλέστερη και απλούστερη.

Μας εξασφαλίζουν:

προσιτά ασφάλιστρα, από τα πιο οικονομικά στην αγορά
ευελιξία στις καλύψεις ανάλογα με τις ανάγκες μας (εμείς επιλέγουμε τις καλύψεις που θέλουμε να έχει το συμβόλαιό μας)
⦁ ολοκληρωμένες καλύψεις και ξεκάθαρους όρους
⦁ απλή, κατανοητή και γρήγορη διαδικασία ασφάλισης
ευκολία στη συχνότητα πληρωμής (μηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια)
δίκαιη, σωστή και γρήγορη αποζημίωση, ασφάλιση της περιουσίας μας στην πραγματική της αξία, ώστε σε περίπτωση ζημιάς να είναι και πάλι όπως πριν.

Με τα νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Anytime χαρίζουμε στο σπίτι μας την προστασία που του αξίζει.

home

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

EARTHSHOT AWARDS 18 Οκτ 2021 | 07:22

Τα βλέμματα της αγάπης: Ο "Τζέιμς Μποντ" Γουίλιαμ και η "σταρ του Χόλιγουντ" Κέιτ εκτός πρωτοκόλλου

Για πρώτη φορά, Κέιτ και Γουίλιαμ αντάλλαξαν "ηλεκτροφόρα" βλέμματα αγάπης και παραβίασαν το βασιλικό πρωτόκολλο.

Η ΣΠΑΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ 06 Οκτ 2021 | 07:30

Και η Μέγκαν Μαρκλ έχει ανασφάλειες: Το υπέροχο σχόλιο του Χάρι για το σώμα της μετά τη γέννα

Ο πρίγκιπας Χάρι προσπάθησε να κάνει την ανασφαλή Μέγκαν Μαρκλ να νιώσει καλύτερα για το σώμα της.

05 Οκτ 2021 | 11:00

SUP Free Hackathon: Όταν οι νέοι άνθρωποι κάνουν πράξη τη βιωσιμότητα

Μια ομάδα τεσσάρων νεαρών στην κορυφή του πρώτου μαραθώνιου καινοτομίας ανάπτυξης λύσεων και εφαρμογών.

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ 03 Οκτ 2021 | 08:28

The Travolta dress: Όταν η Νταϊάνα πραγματοποίησε τη φαντασίωσή της με τον Τζον Τραβόλτα

Μπροστά στον πρίγκιπα Κάρολο, η τολμηρή πριγκίπισσα Νταϊάνα έκανε πράξη την φαντασίωσή της με τον Τζον Τραβόλτα.

POWER OF WOMEN 02 Οκτ 2021 | 08:23

Αντζελίνα Τζολί: Πανέμορφη στο κόκκινο χαλί μαζί με την κόρη της Σαχάρα Τζολί Πιτ

Power of Women: Η λαμπερή και γεμάτη αυτοπεποίθηση Αντζελίνα Τζολί, η κόρη της Σαχάρα και το δυνατό μήνυμα για τα κορίτσια που "δεν έχουν φωνή".

Η ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ 30 Σεπ 2021 | 07:24

Το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ: H καλλονή Άνα ντε Αρμάς, o πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ

Το τετ α τετ του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την πανέμορφη Άνα ντε Αρμάς- Η αντιδιαμετρικά αντίθετη εμφάνιση από αυτή της Κέιτ Μίντλετον.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ NO TIME TO DIE 29 Σεπ 2021 | 07:20

Δούκισσα από ατόφιο χρυσάφι: Η Κέιτ Μίντλετον έλαμψε με χρυσό cape dress στην πρεμιέρα του James Bond

Η τολμηρή εμφάνιση της ολόχρυσης Κέιτ Μίντλετον στην πρεμιέρα του No Time to Die, που σαγήνευσε ακόμα και τον James Bond.

ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΡΤΡΕΤΑ 28 Σεπ 2021 | 07:29

Η άξια διάδοχος της Βασίλισσας Ράνια: Η κούκλα πριγκίπισσα Ιμάν έγινε 25 ετών

Η βασίλισσα Ράνια έχει διάδοχο: Τα νέα πορτρέτα που δείχνουν ότι η πριγκίπισσα Ιμάν έχει κληρονομήσει το στιλ και την φινέτσα της μητέρας της.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 27 Οκτ 2021 | 19:31

Αποζημίωση ειδικού σκοπού: Την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου η καταβολή της για επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού

Συνολικά θα γίνουν 33.547 πληρωμές δικαιούχων που αφορούν την καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού σε επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού

ΣΤΑΘΕΡΟ Η ΚΥΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ 27 Οκτ 2021 | 12:31

Λογαριασμοί ρεύματος: Πώς να γλιτώσουμε το χαράτσι με το "κόλπο" των σταθερών τιμών

Σταθερό ή κυμαινόμενο τιμολόγιο για το ηλεκτρικό ρεύμα; Ένα δίλημμα που τα νοικοκυριά είχαν μέχρι σήμερα μόνο για τα επιτόκια των δανείων τους πλέον προκύπτει και για τιμολόγια ρεύματος.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΡΑΦΕΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ 27 Οκτ 2021 | 12:17

Νέα trends στο real estate δημιούργησε η πανδημία: Αυξήθηκε η ζήτηση για εξοχικές κατοικίες και ανοιχτά εμπορικά κέντρα

Η πανδημία άλλαξε τις καταναλωτικές συνήθειες και έφερε νέα δεδομένα στο real estate.

1,28 ΔΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΑ 27 Οκτ 2021 | 09:05

"Σαρώνει" το Twitter: Έφτασε τους 211 εκατ. καθημερινούς χρήστες - Αύξηση 37% των εσόδων

Σημαντική αύξηση των εσόδων του ανακοίνωσε το τρίτο τρίμηνο του 2021 το Twitter.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 27 Οκτ 2021 | 07:29

ΑΑΔΕ: Οι προϋποθέσεις για να χαρακτηρίζεται χρέος ανεπίδεκτο είσπραξης -Πότε διαγράφεται οριστικά

Από εξονυχιστικό έλεγχο θα υποχρεώνονται να περνούν οφειλέτες προκειμένου να πάψει να τους... κυνηγάει η εφορία, χαρακτηρίζοντας τα χρέη τους ανεπίδεκτα είσπραξης.