X

Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Πειραιώς: Διαδικτυακά εργαστήρια για ενήλικες

Δύο διαδικτυακά εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για ενήλικες από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ).

Γράφει: TheToc team

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει δύο διαδικτυακά εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης, για ενήλικες.

Διαβάστε Επίσης

Αναλυτικά:

"Ανακυκλώνουμε με βελονάκι"

Με την καθοδήγηση της αρχαιολόγου Βούλας Καλλιώδη, οι συμμετέχοντες, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν βασικές γνώσεις πλεκτικής με βελονάκι, θα πλέξουν τις δικές τους καλοκαιρινές τσάντες με ανακυκλώσιμα υλικά, όπως πλαστικές σακούλες και πλαστικά μπουκάλια. Το εργαστήρι θα ολοκληρωθεί σε δύο διαδικτυακές συναντήσεις την Τρίτη 24 και την Τρίτη 31 Μαΐου (ώρες 11:00-12:30).

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη διεύθυνση EvangelouT@piraeusbank.gr, γράφοντας ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας.

"Δημιουργούμε με ύφασμα"

Με την καθοδήγηση της γραφίστριας Ιουλίας Καραβασίλογλου, οι συμμετέχοντες, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν βασικές γνώσεις ραπτικής, θα φτιάξουν υφασμάτινες τσάντες πολλαπλών χρήσεων και θα τις διακοσμήσουν με διάφορα υλικά, την Πέμπτη 26 Μαΐου (ώρες 11:00-12:30).

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη διεύθυνση TirlaV@piraeusbank.gr, γράφοντας ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Διαβάστε Επίσης

Οι 40 πρώτοι κάθε εργαστηρίου θα ειδοποιηθούν και θα λάβουν οδηγίες για την εισαγωγή τους στη διαδικτυακή δράση.

Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν.