Πρόγραμμα "Εξοικονομώ - Αυτονομώ": Τα ελληνικά κουφώματα αλουμινίου ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό

Μια κρίσιμη απόφαση για τους δικαιούχους του προγράμματος, αλλά και για όσους επιθυμούν να ενταχθούν σε αυτό, αφορά τα κουφώματα αλουμινίου.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Το πρόγραμμα "Εξοικονονώ-Αυτονομώ" παρέχει μια σειρά κινήτρων προκειμένου να αποκτήσουμε ένα σύγχρονο, μοντέρνο και λειτουργικό σπίτι. Οι παρεμβάσεις που καλύπτονται από το πρόγραμμα συμβάλλουν στην ενεργειακή αυτονομία μιας οικίας και κατ’ επέκταση στην εξοικονόμηση ενέργειας. Τα οφέλη του προγράμματος είναι σημαντικά, καθώς μειώνεται δραστικά η κατανάλωση των συμβατικών καυσίμων.

Μια κρίσιμη απόφαση για τους δικαιούχους του προγράμματος, αλλά και για όσους επιθυμούν να ενταχθούν σε αυτό, αφορά τα κουφώματα αλουμινίου. Η Ελληνική Ένωση Αλουμινίου προσφέρει μέσω των μελών της, των κορυφαίων δηλαδή εταιρειών του κλάδου, μια πληθώρα επιλογών ώστε να μπορούν όλοι να απολαύσουν όχι μόνο ένα μοντέρνο σπίτι, αλλά ένα σπίτι που θα είναι καλύτερο και κυρίως ασφαλές. Τα κουφώματα αλουμινίου, άλλωστε, ξεχωρίζουν έναντι του ανταγωνισμού, συνιστώντας μια ποιοτική και αξιόπιστη λύση. Εξοικονομούν ενέργεια και διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και, φυσικά, κάθε καταναλωτής ξέρει τι αγοράζει, αφού μιλάμε για ελληνικά προϊόντα.

Ελληνικό προϊόν

Ας ξεκινήσουμε από τα αυτονόητα που δεν θα πρέπει όμως να τα θεωρούμε δεδομένα, ειδικά όταν μιλάμε για την ενεργειακή αναβάθμιση ενός σπιτιού. Τα ελληνικά συστήματα αλουμινίου σχεδιάζονται και κατασκευάζονται εξολοκλήρου από ελληνικά χέρια. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κλάδος του αλουμινίου προσφέρει εργασία σε περίπου 30.000 άτομα, ενώ, σύμφωνα με μελέτη του ΙΟΒΕ, μόνο για το 2018 συνεισέφερε στην εθνική οικονομία €4,3 δισ. Ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο 2,3% του ΑΕΠ της χώρας. Με την αγορά ελληνικών κουφωμάτων αλουμινίου στηρίζετε έμπρακτα την οικονομία της χώρας μας.

Πρόγραμμα "Εξοικονομώ - Αυτονομώ": Τα ελληνικά κουφώματα αλουμινίου ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό

Αντοχή στο χρόνο

Ο κύκλος ζωής των κουφωμάτων αλουμινίου αγγίζει και πολλές φορές υπερβαίνει τα 40 χρόνια. Οι επιφανειακές κατεργασίες βαφής και ανοδίωσης που συνηθίζεται να γίνονται στα προφίλ αλουμινίου, θωρακίζουν το κούφωμα και το προστατεύουν από τη διάβρωση. Σχηματίζεται με αυτό τον τρόπο ένα επιπλέον τείχος προστασίας του υλικού, που προσθέτει χρόνια στο συνολικό προσδόκιμο ζωής του. Τα ελληνικά κουφώματα αλουμινίου πριν διατεθούν στο κοινό είναι πιστοποιημένα από την "αλυσίδα ποιότητας" που εφαρμόζει τη Ελληνική Ένωση Αλουμινίου, καθώς και από αναγνωρισμένα ινστιτούτα και οργανισμούς. Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη της Ένωσης διαθέτουν ISO 9001 (διασφάλιση ποιότητας), ISO 14001 (περιβαλλοντική διαχείριση) και OHSAS 18001 (διαχείριση υγιεινής και ασφάλειας).

Απεριόριστοι συνδυασμοί και ποικιλία χρωμάτων

Το αλουμίνιο προσφέρει μεγάλη σχεδιαστική ευελιξία, σε ποικιλία αποχρώσεων και υφών, με αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται τόσο στις παραδοσιακές όσο και στις σύγχρονες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις. Τα ελληνικά κουφώματα αλουμινίου προσφέρονται σε απεριόριστους συνδυασμούς σχεδίων και ταυτόχρονα χαρακτηρίζονται από κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Δεν έχετε παρά να ρωτήσετε τον πολιτικό μηχανικό ή τον αρχιτέκτονά σας, για να σας επιβεβαιώσει ότι το αλουμίνιο μπορεί να καλύψει κάθε επιθυμία ή ανάγκη καθώς και ένα μεγάλο αριθμό αρχιτεκτονικών κατασκευών, από αρχιτεκτονικές προσόψεις κτιρίων μέχρι πέργκολες, αίθρια, καθώς και ειδικότερες κατασκευές.

Όσοι αναζητείτε λύσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση της οικίας σας μέσω του "Εξοικονομώ-Αυτονομώ" δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το valealouminio.gr και να κάνετε την επιλογή που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

28 Ιουλ 2021 | 12:59

Επενδύσεις και ESG: Πώς θα επενδύσετε σωστά και θα ενσωματώσετε το ESG στην πολιτική της εταιρείας σας

Οι σύγχρονοι επενδυτές οφείλουν να προσεγγίζουν το ESG ως κάτι που μπορεί να διαδραματίσει ρόλο στη λήψη αποφάσεων σε κάθε επίπεδο μιας εταιρείας.

ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ 28 Ιουλ 2021 | 09:21

Πόσα θα πληρώνουμε κάθε μήνα για να ρυθμίσουμε τα χρέη της πανδημίας - Οι δόσεις σε αναλυτικά παραδείγματα

Οι δόσεις για τα χρέη της πανδημίας θα φτάνουν στις 36 και θα είναι άτοκες - Αφορά οφειλές που βεβαιώθηκαν από τον Μάρτιο του 2020 μέχρι και τον Ιούλιο του 2021.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50.000 ΕΛΕΓΧΟΙ 27 Ιουλ 2021 | 19:05

Έρχονται "λουκέτα" για όσους δεν εκδίδουν αποδείξεις - Το νέο σχέδιο της ΑΑΔΕ για τους ελέγχους

Τσουχτερά πρόστιμα και λουκέτα - Το σχέδιο της ΑΑΔΕ για μεταφορά των ελεγκτών σε άλλες περιοχές - Τι προβλέπεται σε περίπτωση παρεμπόδισης ελέγχου.

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ 27 Ιουλ 2021 | 08:55

Ετσι θα εκδοθούν τα "κουπόνια" για την πληρωμή φόρων και ασφαλιστικών εισφορών

Με τη δημοσίευση της σχετικής απόφασης στο ΦΕΚ, μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία για την έκδοση των κουπονιών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ 26 Ιουλ 2021 | 22:24

Τουρισμός για όλους: Ανοίγει η διαδικασία ενστάσεων - Δείτε αν είστε δικαιούχοι

Από σήμερα Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021 και έως την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 οι ενστάσεις για το πρόγραμμα "Τουρισμός για όλους"

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ 26 Ιουλ 2021 | 22:12

Έκπτωση 3% για εφάπαξ καταβολή του φόρου εισοδήματος και τον Αύγουστο

Ευνοϊκή ρύθμιση για τους φορολογούμενους που θα υποβάλουν τις δηλώσεις τους τον Αύγουστο, υπό την προϋπόθεση ότι θα εξοφλήσουν εφάπαξ την οφειλή τους έως το τέλος του επόμενου μήνα.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ 26 Ιουλ 2021 | 19:37

Κατώτατος μισθός: 9+1 απαντήσεις για την επικείμενη αύξηση - Γιατί δεν υιοθετήθηκε η πρόταση για τα 751 ευρώ

Με δέκα ερωτήσεις και απαντήσεις, το υπουργείο Εργασίας εξηγεί πώς φτάσαμε στην απόφαση για αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 2%.

ΠΕΡΙΠΟΥ 600.000 ΟΙ "ΤΥΧΕΡΟΙ" 26 Ιουλ 2021 | 14:31

Αύξηση κατώτατου μισθού: Στα 663 ευρώ από 1 Ιανουαρίου 2022 – Οι νέες αμοιβές με τις τριετίες - Αναλυτικά παραδείγματα

Μεικτές αποδοχές ύψους 182 ευρώ τον χρόνο θα κερδίσουν όσοι λάβουν την αύξηση 2% στον κατώτατο μισθό.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26 Ιουλ 2021 | 11:16

Covid free η 85η ΔΕΘ: Σενάριο για μόνο με εμβολιασμένους και νοσήσαντες

Μόνο για όσους έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις ή νοσήσει πρόσφατα, προβλέπεται να διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης.

ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΟΙΠΩΝ 26 Ιουλ 2021 | 10:50

Ολυμπιάδα Χαλκιδικής: Άνθισε ξανά μεγάλη έκταση μετά από έργα αποκατάστασης της Ελληνικός Χρυσός

Μία έκταση 32 συνολικά στρεμμάτων αποκαταστάθηκε με την πλήρη απομάκρυνση των καταλοίπων και την εξυγίανση του επιβαρυμένου εδάφους από την Ελληνικός Χρυσός.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ 26 Ιουλ 2021 | 08:23

"Ώρα Mηδέν" για τον κατώτατο μισθό: Κλειδώνει στο 2% η αύξηση

Σήμερα Δευτέρα αναμένεται να αποφασισθεί αν ο κατώτατος μισθός θα παραμείνει στο επίπεδο των 650 ευρώ (μικτά) ή αν και πότε θα αυξηθεί.

ΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ 25 Ιουλ 2021 | 20:01

Συντάξεις, αναδρομικά, επιδόματα, αποζημιώσεις: Όλες οι πληρωμές την εβδομάδα 26-30 Ιουλίου

Περίπου 2,5 δισ. ευρώ σε 5,6 εκατ. δικαιούχους από 26 έως 30 Ιουλίου - Οι πληρωμές του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, του e-ΕΦΚΑ και του ΟΑΕΔ.