Follow us

Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ στα Public: Παίρνω το καλύτερο που δικαιούμαι και συμβάλλω σε έναν καλό σκοπό

Γίνε κι εσύ μέλος της προσπάθειας αναβαθμίζοντας ή ανανεώνοντας τον τεχνολογικό εξοπλισμό σου.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Public

Στα Public τρέχει και φέτος το πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ, δίνοντας στους δικαιούχους τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν αυτήν την παροχή, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία κορυφαίων desktop, laptop και tablet στις καλύτερες τιμές, με όφελος 200 ευρώ.

Αν ανήκετε στους δικαιούχους, έχετε στα χέρια σας μια μοναδική ευκαιρία να ανανεώσετε ή να αναβαθμίσετε τον τεχνολογικό εξοπλισμό σας, ενώ παράλληλα θα συμβάλλετε στην προσπάθεια των Public να αλλάξουν τον κόσμο με τη δύναμη της τεχνολογίας.

Mε αφορμή το πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ, τα Public ενισχύουν τις επιλογές μάθησης και ψυχαγωγίας των τοπικών κοινωνιών, δημιουργώντας ψηφιακές βιβλιοθήκες σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας μας.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία υποστηρίζει την προσπάθεια δημιουργίας ψηφιακών βιβλιοθηκών σε επιλεγμένα σημεία της Ελλάδας, προσφέροντας τεχνολογικό εξοπλισμό για τον πρώτο χρόνο σε έξι βιβλιοθήκες.

Γίνε κι εσύ μέλος της προσπάθειας

Ως δικαιούχος του προγράμματος, κάνοντας τις αγορές σας σε είδη τεχνολογίας από τα καταστήματα Public ή το public.gr και χρησιμοποιώντας το κουπόνι της Ψηφιακής Μέριμνας, γίνεστε αυτόματα μέρος αυτής της μεγάλης προσπάθειας που στόχο έχει την ενίσχυση της επαφής που έχουν οι συμπολίτες μας που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές με τις ψηφιακές τεχνολογίες.

Οι ωφελούμενοι της Ψηφιακής Μέριμνας ΙΙ

Φέτος, ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν κατά το έτος 2021 – 2022, καθώς και οι οικογένειες που επλήγησαν από τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε περιοχές της ελληνικής επικράτειας από την 27η Ιουλίου 2021 έως την 13η Αυγούστου 2021 και οι οποίες έχουν εξαρτώμενο τέκνο ηλικίας από 4 έως 24 ετών, το οποίο είναι εγγεγραμμένο σε δημόσια εκπαιδευτική δομή της χώρας.

Πώς λειτουργεί το πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ

Αν ανήκετε στις παραπάνω κατηγορίες, μπορείτε να λάβετε το δικό σας voucher μπαίνοντας στο site digital-access.gov.gr και συμπληρώνοντας την αίτηση.

Στη συνέχεια μπορείτε να εξαργυρώσετε το voucher για να αναβαθμίσετε τον τεχνολογικό εξοπλισμό σας με όφελος 200 ευρώ.

Στα καταστήματα Public και στο Public.gr, θα βρείτε όλα τα τελευταίας τεχνολογίας μοντέλα desktop, laptop και tablet, σε μεγάλη ποικιλία, στις καλύτερες τιμές. Όλα τα προϊόντα έρχονται με 2 χρόνια εγγύηση και εγκατεστημένο λογισμικό antivirus. Σε περίπτωση βλάβης, τα iRepair corner μέσα στα Public θα βρίσκονται δίπλα σας για να επαναφέρουν τη συσκευή σας στην αρχική της λειτουργία.

Επιλέγοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σας ανάγκες από τα Public ή το public.gr, θα γίνετε μέρος μιας μεγαλύτερης προσπάθειας με την υπογραφή του Public για την ενίσχυση της πρόσβασης των συμπολιτών μας απ’ όλη την Ελλάδα σε ψηφιακές τεχνολογίες.

Όπως μας είπε ο Νίκος Βαρβαδούκας, VP Brand and Customer στο Public Group:

"Tα Public στηρίζουν γι’ ακόμη μια χρονιά την Ψηφιακή Μέριμνα, προσφέροντας στους δικαιούχους κορυφαία τεχνολογικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές, ενώ παράλληλα γιορτάζουν τη δύναμη που δίνει η τεχνολογία σε όλους. Πέρυσι προχωρήσαμε στην αναβάθμιση των υποδομών 11 σχολείων της χώρας, προσφέροντας τεχνολογικό εξοπλισμό, ενώ φέτος προσφέρουμε ψηφιακό εξοπλισμό σε βιβλιοθήκες ανά την Ελλάδα, φιλοδοξώντας να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερη τη σχέση των τοπικών κοινωνιών με τις νέες τεχνολογίες και να διευκολύνουμε την καθημερινότητά τους. Σε αυτή την προσπάθεια, προσκαλούμε όλους τους δικαιούχους της Ψηφιακής Μέριμνας, ως συμπαραστάτες".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 06 Μαϊ 2022 | 11:43

Voucher 200 €: Θα δοθεί και στους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς - Σήμερα ανοίγει η πλατφόρμα για τους προμηθευτές

Περισσότεροι από 10.000 ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί εντάσσονται στους δικαιούχους του προγράμματος "Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ" για το voucher των 200 €.

ΝΕΟ Δ.Σ. 26 Απρ 2022 | 17:03

Public Group: Με Νέο Διοικητικό Συμβούλιο επιταχύνει το αναπτυξιακό του πλάνο

Ο Γιάννης Καραγιάννης αναλαμβάνει Πρόεδρος, αποδεικνύοντας τη δέσμευση του ομίλου Olympia στην ταχεία ανάπτυξη του Public Group

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 26 Απρ 2022 | 14:04

Επιδότηση καυσίμων: Ξεπέρασαν τις 100.000 οι αιτήσεις για το Fuel Pass μέσα σε λίγες ώρες

Πάνω από 100.000 αιτήσεις μέσω του vouchers.gov.gr για το Fuel Pass. Από 30 έως 50 ευρώ η ενίσχυση. Περισσότεροι από 3 εκατομμύρια δικαιούχοι.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 26 Απρ 2022 | 10:46

Επιδότηση καυσίμων: Αναλυτικός οδηγός για την αίτηση - Πώς και πότε θα καταβληθούν τα χρήματα

Σε λειτουργία βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης το vouchers.gov.gr. Περισσότεροι από 3 εκατομμύρια δικαιούχοι. Βήμα προς βήμα η διαδικασία.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 26 Απρ 2022 | 07:00

Άνοιξε η πλατφόρμα για το επίδομα βενζίνης - Οι δικαιούχοι του Fuel Pass και οι προϋποθέσεις

Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποδοχή των αιτήσεων για την επιδότηση των καυσίμων, η οποία κυμαίνεται από 40 έως 55 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ 23 Μαϊ 2022 | 07:10

Εβδομάδα πληρωμών: Ολα όσα καταβάλλονται από σήμερα έως τις 27 Μαΐου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες

Καταβολές άνω του 1,3 δισ. ευρώ σε πάνω από 2,5 εκατομμύρια δικαιούχους θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα.

22 Μαϊ 2022 | 11:37

Ενημέρωση για διαβίβαση προσωπικών δεδομένων στο πλαίσιο μεταβίβασης απαιτήσεων

Μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης πώλησης των Απαιτήσεων, οι μεν οφειλέτες και εγγυητές των Απαιτήσεων θα ενημερωθούν λεπτομερέστερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 22 Μαϊ 2022 | 10:38

Ευρωζώνη: Οι προβλέψεις των διεθνών οργανισμών για την ανάπτυξη και τον πληθωρισμό

Οι εαρινές προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διατήρησαν το θετικό πρόσημο για την ανάπτυξη στην Ευρωζώνη φέτος και το 2023

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ 22 Μαϊ 2022 | 10:31

Αυξήσεις-φωτιά στα καύσιμα: Πιθανότητα στοχευμένων μέτρων και το καλοκαίρι - "Μεγάλο το πρόβλημα στα νησιά"

Σε στοχευμένα μέτρα και το καλοκαίρι για να αντιμετωπιστούν οι αυξήσεις στα καύσιμα προσανατολίζεται η κυβέρνηση - Τι δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης

ΡΑΛΙ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ 21 Μαϊ 2022 | 18:50

Εκτός κάθε ελέγχου οι τιμές στη βενζίνη - Σκέψεις για επέκταση του fuel pass

Τέλος δεν έχει το ράλι ανόδου στις τιμές της βενζίνης στην Ελλάδα. Σκέψεις για εοπέκταση του fuel pass.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ 21 Μαϊ 2022 | 17:00

Έρχεται η επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα – Ποιες αφορά [βίντεο]

Σημειώνεται πως οι παλαιές συσκευές θα πρέπει να λειτουργούν.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ 21 Μαϊ 2022 | 11:38

Σταϊκούρας: Νέα επιδότηση στα καύσιμα αν βρεθεί ο δημοσιονομικός χώρος [Βίντεο]

"Θα δούμε ποια θα είναι η κατάσταση το επόμενο χρονικό διάστημα και ανάλογα θα πράξουμε", δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας