SingularLogic myCloud: Πρωτοποριακή διαλειτουργική πλατφόρμα Software as a Service

Η SingularLogic ανέπτυξε την πρωτοποριακή πλατφόρμα SingularLogic myCloud

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
SingularLogic myCloud

Η SingularLogic, κορυφαία ελληνική εταιρεία Enterprise Software και μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες υπηρεσιών και καινοτόμων λύσεων πληροφορικής, μέλος του Ομίλου MIG, ανέπτυξε την πρωτοποριακή πλατφόρμα SingularLogic myCloud, μέσω της οποίας οι επιχειρήσεις και οι φορείς του Δημοσίου μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα συνδρομητικών υπηρεσιών (SaaS), ανεξάρτητα από το λογισμικό που χρησιμοποιούν.

Οι υπηρεσίες της πλατφόρμας ανταποκρίνονται στις σύγχρονες επιχειρησιακές ανάγκες, είτε αυτές αφορούν ψηφιακές υπηρεσίες που αναβαθμίζουν την καθημερινή λειτουργία και αποτελεσματικότητα επιχειρήσεων και οργανισμών του Δημοσίου, είτε φορολογιστικές απαιτήσεις, όπως Ηλεκτρονικά Βιβλία, Δηλώσεις ΦΠΑ, Δηλώσεις Εισοδήματος, διαχείριση και υποβολή λοιπών φόρων, διαχείριση των Οικονομικών Καταστάσεων κ.ά., με ασφάλεια, ταχύτητα και αξιοπιστία. Οι υπηρεσίες μπορούν να αξιοποιηθούν από οποιοδήποτε λογισμικό, παρέχοντας άμεση πρόσβαση και ευκολία διαχείρισης στα δεδομένα, 24x7. Επιπρόσθετα, η πλατφόρμα επιτρέπει αυτόματες ενημερώσεις, προσαρμογές, επεκτάσεις όσον αφορά στη λειτουργικότητα και στις συχνές νομοθετικές και άλλες αλλαγές, χωρίς να διαταράσσεται η καθημερινότητα και οι συνήθειες των τελικών χρηστών.

Η πλατφόρμα SingularLogic myCloud και οι υπηρεσίες της, προσφέρουν υψηλή προστιθέμενη αξία στη σύγχρονη επιχείρηση, διευκολύνοντάς τη να εστιάσει ακόμα περισσότερο στην επιχειρηματική της δραστηριότητα και στην περαιτέρω ανάπτυξή της και εργαλεία ψηφιακού εκσυγχρονισμού σε οργανισμούς του Δημοσίου, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της διαφάνειας και στην ταχύτερη εξυπηρέτηση του Πολίτη. Η πλατφόρμα φιλοξενείται στο Microsoft Azure και επιτρέπει τη διεπαφή και τη διαλειτουργικότητα τόσο με τις εφαρμογές λογισμικού της SingularLogic όσο και τρίτων κατασκευαστών.

Η υπηρεσία e-books είναι η πρώτη διαθέσιμη της πλατφόρμας SingularLogic myCloud και αποτελεί τον κόμβο επικοινωνίας και διάδρασης των επιχειρηματικών εφαρμογών με την πλατφόρμα myDATA - Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνει την αποστολή και τον κεντρικό έλεγχο του συνόλου των συναλλαγών μιας επιχείρησης στην Α.Α.Δ.Ε., όπως πωλήσεις, αγορές, έξοδα, εγγραφές τακτοποίησης κ.ά., ανεξάρτητα από το λογισμικό που διαθέτει η επιχείρηση, όπως επίσης και τη λήψη από την Α.Α.Δ.Ε. των στοιχείων παραστατικών που έχουν αναρτηθεί για λογαριασμό της επιχείρησης, με παράλληλη δυνατότητα πολλαπλών ελέγχων, εισαγωγή νέων και διορθωτικών εγγραφών, καθώς και διαχείριση βασικών δεδομένων σημαντικών για τα myDATA όπως είναι οι χαρακτηρισμοί.

Ο κ. Γιάννης Θεοδωρόπουλος, CEO στη SingularLogic ανέφερε: "Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Ελληνικής Οικονομίας και του Ελληνικού Δημοσίου αλλά και η τεράστια εμπειρία, τόσο από τις πολλές και διαφορετικές εφαρμογές και λύσεις που διαθέτουμε στη SingularLogic όσο και από τις εξελισσόμενες ανάγκες των χιλιάδων πελατών μας στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα μας οδήγησαν, αξιοποιώντας τα τελευταία τεχνολογικά trends, να επενδύσουμε τα τελευταία δύο χρόνια και με ίδια κεφάλαια, στην ανάπτυξη της διαδικτυακής πλατφόρμας myCloud. Εστιάσαμε στην ευελιξία που απαιτούν οι σημερινές προκλήσεις της αγοράς, ώστε επιχειρήσεις και οργανισμοί να μπορούν να επιλέγουν τις κατάλληλες ψηφιακές δυνατότητες που χρειάζονται, όταν τις χρειάζονται, από οπουδήποτε και οποτεδήποτε, μέσα από ένα ευρύ φάσμα συνδρομητικών υπηρεσιών, οι οποίες θα ανακοινώνονται σταδιακά."

Σχετικά με τη SingularLogic: H SingularLogic είναι η κορυφαία ελληνική εταιρεία Enterprise Software και μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες υπηρεσιών και καινοτόμων λύσεων πληροφορικής. Η SingularLogic, μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG), διαθέτει άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, εξειδικευμένη τεχνογνωσία, ευρύ προϊοντικό χαρτοφυλάκιο, μεγάλη εγκατεστημένη βάση, ισχυρό πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών και έχει υλοποιήσει σημαντικά έργα πληροφορικής στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. www.singularlogic.eu


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 27 Ιαν 2021 | 16:19

Reuters: Ισχυρή ζήτηση για το ελληνικό 10ετες ομολόγο - Εντολές για 25 δισ. ευρώ

Ισχυρή ζήτηση εκδηλώθηκε σήμερα για τις εκδόσεις ομολόγων από την Αυστρία και την Ελλάδα.

ΤΟ 2019, Η VODAFONE ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ 27 Ιαν 2021 | 14:53

Δέσμευση του Ομίλου Vodafone για μηδενικές εκπομπές ισοδυνάμου διοξειδίου του άνθρακα CO2e έως το 2040

Η Vodafone επισπεύδει κατά μια δεκαετία την αρχική φιλοδοξία της να μηδενίσει τις εκπομπές ισοδυνάμου διοξειδίου του άνθρακα.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ 19 ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ESM 27 Ιαν 2021 | 13:44

ESM: Υπεγράφη η νέα συνθήκη για τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας

Ο πρόεδρος του Eurogroup, Πασκάλ Ντόναχιου, χαρακτήρισε την υπογραφή της συμφωνίας σημαντικό ορόσημο στην εξέλιξη της Ευρωπαϊκής και Νομισματικής Ένωσης (ΟΝΕ).

ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ 27 Ιαν 2021 | 13:31

Μιχαήλ Κεφαλογιάννης: Αυτός είναι ο project manager του ΕΦΚΑ για τις εκκρεμείς συντάξεις

Ποιος είναι ο Κρητικός οικονομολόγος που αναλαμβάνει project manager του ΕΦΚΑ για τις εκκρεμείς συντάξεις.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 27 Ιαν 2021 | 13:29

Πανευρωπαϊκή διάκριση για τα Public: Στο top 5 της βραχείας λίστας των European Excellence Awards

Ανάμεσα στους κορυφαίους φιναλίστ πανευρωπαϊκά, στις κατηγορίες National and Regional Campaigns και Brand Relationship.

ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ 27 Ιαν 2021 | 13:01

Δεκαετές ομόλογο: Πάνω από 22 εκατ. ευρώ οι προσφορές

Το κουπόνι του ομόλογου (επιτόκιο) αρχικά διαμορφώθηκε στο επίπεδο του βασικού επιτοκίου της διατραπεζικής αγοράς.

ΙΣΧΥΡΗ ΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ 27 Ιαν 2021 | 10:55

Άνοιξε το βιβλίο προσφορών για το νέο 10ετές ομόλογο

Από την έκδοση του 10ετούς ομολόγου το Δημόσιο αναμένεται να αντλήσει 1,5 - 2 δισ. ευρώ.

Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΣΩΝ 27 Ιαν 2021 | 09:52

Νέο πρόγραμμα στήριξης επιχειρήσεων: Πώς θα αποζημιωθείτε για τις δαπάνες - Παραδείγματα

Πώς θα λειτουργήσει το νέο πρόγραμμα στήριξης για τις επιχειρήσεις. Αναμένεται να τρέξει από τον Μάρτιο και μετά καθώς προϋποθέτει αναλυτική καταγραφή όχι μόνο των εσόδων αλλά και των δαπανών.

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 26 Ιαν 2021 | 22:29

Νέα μέτρα στήριξης: Το δημόσιο θα πληρώνει μισθούς, ρεύμα και τηλέφωνα των πληττόμενων επιχειρήσεων

Η οικονομική ενίσχυση θα είναι ακατάσχετη, αφορολόγητη και δεν θα συμψηφίζεται με άλλη οφειλή - Ποιες επιχειρήσεις αφορά

ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 26 Ιαν 2021 | 19:35

Σε ισχύ από 1η Φεβρουαρίου η Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου

"Η Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου είναι μια κορυφαία μεταρρύθμιση", δήλωσε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκος Ταγαράς.

26 Ιαν 2021 | 18:12

Βίκος: Στο πλευρό των μαχητών της ζωής

Δύο σημαντικές προσφορές από τη βιομηχανία εμφιάλωσης νερού ΒΙΚΟΣ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και στο ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας

ΣΕ ΔΥΟ ΦΑΣΕΙΣ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ 26 Ιαν 2021 | 17:16

Επίδομα θέρμανσης: Από την Παρασκεύη οι πληρωμές - Πίνακες και παραδείγματα με τα ποσά που δικαιούστε

Το επίδομα θέρμανσης δεν αφορά μόνο το πετρέλαιο αλλά και εναλλακτικές ύλες, όπως τα καυσόξυλα και το φυσικό αέριο.

4,2% ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ 26 Ιαν 2021 | 15:58

ΔΝΤ: Ανάπτυξη 5,5% για την παγκόσμια οικονομία και 4,2% για την οικονομία της Ευρωζώνης

Η βελτίωση για το 2021 βασίζεται κυρίως στις καλύτερες προβλέψεις για την πορεία της αμερικανικής και της ιαπωνικής οικονομίας.