Έντονη κριτική κατά της κυβέρνησης με αφορμή το θέμα που ανέκυψε με τον ΠΑΟΚ από τον Κυριάκο Βελόπουλο.
Ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» στο περιθώριο της συζήτησης του νομοσχεδίου για το επίδομα γέννησης, κατηγόρησε την κυβέρνηση κινδυνεύει να διχάσει τη χώρα διότι αντί να κάνει τους πυροσβέστες κάνει τους εμπρηστές.
Επικριτικός ήταν και κατά του Λευτέρη Αυγενάκη που του καταλόγισε ότι άλλαξε τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού τοποθετώντας, όπως ισχυρίστηκε, δύο νέα μέλη από τον Πειραιά.
«Είναι ανίκανος ή έκανε μια παρέμβαση που είναι λάθος. Η μόνη λύση είναι να τον ξηλώσει ο Πρωθυπουργός» δήλωσε και ισχυρίστηκε ότι η Γιουγκοσλαβία διαλύθηκε από την κόντρα μεταξύ Σερβίας και Κροατίας στο ποδόσφαιρο.
«Αν δεν σταματήσει αυτή η ιστορία, οι συνάδελφοι του Βορρά θα γίνουν μέλη Κοινοβουλίου μιας άλλη χώρας» προεξόφλησε.
«Εδώ δεν ντρέπεστε που κάνετε παρέα με τον Μαρινάκη» συνέχισε και πρόσθεσε «εγώ που είμαι οπαδός μιας ομάδας δεν είμαι ούτε με τον Μαρινάκη, ούτε με τον Σαβίδη ούτε με τον Μελισανίδη, ενώ εσείς τρώτε και πίνετε με τον Μαρινάκη».
Εξέφρασε την απορία αν το παιχνίδι το παίζει ο Μαρινάκης εκτιμώντας πάντως εκ νέου ότι η κυβέρνηση θα διχάσει τη χώρα. Ήδη, σημείωσε, υπάρχουν αντιδράσεις. Ένας βουλευτής της ΝΔ έβρισε τον Ζαγοράκη που επιτέλους μίλησε και απείλησε με παραίτηση.
Κατέληξε «Ούτε ο Μαρινάκης είναι Ολυμπιακός, ούτε ο Σαβίδης είναι ΠΑΟΚ επιχειρηματίες είναι και νοιάζονται για τα λεφτά τους».
Στον Κυριάκο Βελόπουλο απάντησε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς. Δήλωσε ότι είναι ατυχής η σύγκριση της Ελλάδας με τα όσα έγιναν στην Γιουγκοσλαβία και ζήτησε να υπάρξει αυτοσυγκράτηση ώστε η υπόθεση να πάρει το δρόμο της.