Follow us

Στο σφυρί πολυώροφο πάρκινγκ στο κέντρο της Αθήνας - Με 215 θέσεις στάθμευσης οχημάτων

Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα οικόπεδο επιφάνειας 611,53 τ.μ., στο οποίο έχει ανεγερθεί ένα κτίριο σταθμού οχημάτων με 6 υπόγεια, ισόγειο και 10 ορόφους.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Δύο ακίνητα, το ένα στο κέντρο της Αθήνας και το άλλο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, τα οποία ανήκουν σε διαφορετικές εταιρείες αναμένεται να αναμετρηθούν με το ηλεκτρονικό σφυρί στις 27 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, τον δρόμο των πλειστηριασμών αναμένεται να ακολουθήσει ένα πολυώροφο κτίριο πάρκινγκ στο κέντρο της Αθήνας, για το οποίο έχει προγραμματιστεί να χτυπήσει το ηλεκτρονικό σφυρί στις 27 Ιουλίου εφόσον δε μεσολαβήσει κάποια κίνηση για την αναστολή της διαδικασίας.

Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει τεθεί στα 1,2 εκατ. ευρώ, ενώ επισπεύδουσα είναι η dovalue Greece. Ο πλειστηριασμός, ο οποίος στρέφεται εναντίον της εταιρείας Mega Park αφορά σε ένα ακίνητο, το οποίο εντοπίζεται επί της οδού Αλκιβιάδου στον αριθμό 67 στον Άγιο Παντελεήμονα στην Αθήνα, ενώ να σημειωθεί ότι στην ίδια διεύθυνση εμφανίζεται να είναι και η έδρα της εταιρείας.

Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα οικόπεδο επιφάνειας 611,53 τ.μ., στο οποίο έχει ανεγερθεί ένα κτίριο σταθμού οχημάτων με 6 υπόγεια, ισόγειο και 10 ορόφους. Συνολικά το πάρκινγκ εκτιμάται ότι περιλαμβάνει 215 θέσεις στάθμευσης οχημάτων, ενώ στο ισόγειο έχει προβλεφθεί χώρος πλυντηρίου αυτοκινήτων ανεξάρτητος από τις θέσεις στάθμευσης, με επιφάνεια 45,16 τ.μ. ο οποίος όμως δεν λειτουργεί με τη συγκεκριμένη χρήση.

Επιπλέον, υπάρχει χώρος αναμονής επιφάνειας 172,71 τ.μ., ενώ η είσοδος και η έξοδος των οχημάτων γίνεται από την οδό Αλκιβιάδου. Σύμφωνα με τα στοιχεία, το ακίνητο αποκτήθηκε από την εταιρεία το 2009 ενώ η κατάσχεση πραγματοποιήθηκε το 2018.

Στο σφυρί πολυώροφο πάρκινγκ στο κέντρο της Αθήνας - Με 215 θέσεις στάθμευσης οχημάτων

Διαβάστε Επίσης

Το κατάστημα στη Θεσσαλονίκη επί της Αλ. Σβώλου

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης εντοπίζεται το δεύτερο ακίνητο, το οποίο βρίσκεται σε μια πολυώροφη οικοδομή, κτισμένη σε ένα οικόπεδο έκτασης 301,82 τ.μ. επί της οδού Αλεξάνδρου Σβώλου στον αριθμό 34.

Πρόκειται για ένα ισόγειο κατάστημα συνολικού εμβαδού 293,10 τ.μ., το οποίο αποτελείται από ενιαίο χώρο, δύο λουτρά και δύο χώρους κουζίνας με είσοδο στη δεξιά πλευρά της προσόψεώς του από την οδό Αλ. Σβώλου, στην πράξη, ωστόσο, διαθέτει 2 προσβάσεις εκατέρωθεν της εισόδου της οικοδομής και έχει επίσης τη δυνατότητα εξόδου στην πίσω πλευρά της οικοδομής, όπου βρίσκεται κλιμακοστάσιο που οδηγεί στο υπόγειο που χρησιμοποιείται από το κατάστημα. Επιπλέον, περιλαμβάνει έναν χώρο μεσοπατώματος επιφάνειας 191 τ.μ., ο οποίος επικοινωνεί με σκάλα με τον χώρο του ισογείου καθώς και με υπόγειο αποθηκευτικό χώρο, εμβαδού 235,40 τ.μ.

Διαβάστε Επίσης

Τα παραπάνω ακίνητα, αν και συνιστούν ανεξάρτητες οριζόντιες ιδιοκτησίες, ωστόσο αποτελούν ενιαίο οικονομικό σύνολο και για τον λόγο αυτό βγαίνουν μαζί σε πλειστηριασμό, με την τιμή πρώτης προσφοράς να ανέρχεται στα 1,08 εκατ. ευρώ. Να σημειωθεί ότι το κατάστημα λειτουργεί σαν χώρος υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ επισπεύδεται από την Special Financial Solutions για οφειλές του επιχειρηματία Αντώνη Κουίδη.

Σύμφωνα με την εξωτερική αυτοψία, διαπιστώθηκε ότι βρίσκεται σε καλό επίπεδο συντήρησης χωρίς ιδιαίτερες φθορές πέραν των συνηθισμένων λόγω χρήσης, ενώ η ποιότητα κατασκευής είναι συνηθισμένη.

πηγη: capital

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΗΜΑ 15 Ιουν 2022 | 08:51

Σητεία: Ξανά στο σφυρί το ξενοδοχείο "φάντασμα" του εφοπλιστή Λελάκη [βίντεο]

Γυρνώντας πίσω στη δεκαετία του 1990, όταν ο εφοπλιστής Αντώνης Λελάκης έβαζε μπροστά το σχέδιο για τη δημιουργία ενός εμβληματικού τουριστικού καταλύματος στον τόπο καταγωγής του, την Σητεία.

10,3% ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ 14 Ιουν 2022 | 11:46

Αυξήθηκαν κατά 9,7% οι τιμές των διαμερισμάτων στην Αθήνα

Αύξηση στις τιμές των διαμερισμάτων στο πρώτο τρίμηνο του 2022, κατά 9,7% στην Αθήνα και 8,3% στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος.

ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 14 Ιουν 2022 | 09:00

Οικογένεια Παπαγεωργίου: Δύο ακόμη "τρόπαια" βγαίνουν στο σφυρί

Ένα ακόμη πλήγμα έρχεται για την άλλοτε εισηγμένη Τρόπαια Συμμετοχική της οικογένειας Παπαγεωργίου, η οποία από το 2018 και μετά έχει δει να χάνεται το μεγαλύτερο μέρος των περιουσιακών της στοιχείων.

ΜΕ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ 10 Ιουν 2022 | 09:55

Πώς ξεμπλοκάρουν οι μεταβιβάσεις ακινήτων για όσους χρωστούν στα ταμεία

Πώς μπορεί να γίνει μεταβίβαση ακινήτου όσων χρωστούν στα ταμεία. Αναλυτικό παράδειγμα.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΛΩΡΑΤΟΣ 09 Ιουν 2022 | 09:42

Πρώην επικεφαλής ΣΔΟΕ για υπόθεση Τράγκα: Θα πρέπει να ανησυχούν και άλλοι

Για την υπόθεση του Γιώργου Τράγκα μίλησε ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, κ. Φλωράτος, εξηγώντας πως, "όσοι υποβάλλουν πόθεν έσχες, υποβάλλουν και φορολογική δήλωση και Ε9".

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ "ΣΦΥΡΙ" 09 Ιουν 2022 | 08:43

Σε νέα χέρια η πολυτελής κατοικία Εμφιετζόγλου στην Κηφισιά και οι ιδιοκτησίες Αγούδημου

Διπλό το πλήγμα για την οικογένεια του επιχειρηματία Εμφιετζόγλου, καθώς κατά τη χθεσινή διαδικασία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πέρασαν σε νέα χέρια τόσο οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις των Ελληνικών Σωληνουργείων στην Χαλκίδα, όσο και η πολυτελής κατοικία στην Κηφισιά της κόρης του.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ 08 Ιουν 2022 | 09:41

Δημοσιογράφος της Espresso χάνει το σπίτι της μετά από μήνυση για άρθρο που λέει ότι δεν έγραψε - Τι καταγγέλλει

Αντιμέτωπη με μία δραματική κατάσταση έχει έρθει η δημοσιογράφος Γιούλη Σταρίδα, η οποία χάνει το πατρικό της σπίτι στην Αιτωλοακαρνανία, το οποίο βγαίνει σε πλειστηριασμό για 60.000 ευρώ.

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ 2 ΣΠΙΤΙΑ 08 Ιουν 2022 | 09:39

Galerie Tsangarakis: Μία νίκη και μια ήττα για το κοσμηματοπωλείο σε σημείο "φιλέτο" στο Κολωνάκι που βγαίνει στο σφυρί

Στα βράχια έπεσε η προσπάθεια του κοσμηματοπώλη Τσαγκαράκη να βάλει φρένο στον πλειστηριασμό, που έχει προγραμματιστεί για το κατάστημα Galerie Tsangarakis στο Κολωνάκι. Στο σφυρί και δύο κατοικίες του.

ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ 07 Ιουν 2022 | 16:01

Ποιος είναι ο Φρέντυ Τράγκας που δεν αποδέχθηκε την τεράστια κληρονομιά - Εργάζεται στο Μαξίμου

Ο Φρέντυ Τράγκας έκανε γνωστό ότι δεν αποδέχεται την κληρονομιά του πατέρα του

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ 07 Ιουν 2022 | 14:06

Αδήλωτα τετραγωνικά: Τρίμηνη επέκταση της ρύθμισης - Προβλέπεται και επιστροφή χρημάτων

Η παράταση που δόθηκε έως τις 30 Ιουνίου 2022 για την διόρθωση των τετραγωνικών ακινήτων αφορά και τις δηλώσεις που υποβλήθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 1 Ιανουαρίου έως και τις 23 Μαρτίου 2022.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΚΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΙ 07 Ιουν 2022 | 08:39

Διπλό "σφυρί" για ακίνητα σε Πανεπιστημίου και Παγκράτι των υποδημάτων Πετράκης

Αντιμέτωπα με τον ηλεκτρονικό πλειστηριασμό θα βρεθούν δύο ακίνητα σε κεντρικά σημεία της Αθήνας, τα οποία βρίσκονται υπό την ιδιοκτησία της εταιρείας υποδημάτων-ένδυσης Πετράκης.

03 Ιουν 2022 | 07:46

Η "φούσκα" των ακινήτων...

Αν πιστεύετε πως τα χειρότερα έχουν παρέλθει ξανασκεφτείτε το.