
Υποβαθμίζει ο επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιος Πιτσιόρλας όσα λέει ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας σε ραδιοφωνικές του συνεντεύξεις ότι δηλαδή δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή συμφωνία ΟΛΠ - COSCO.
«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία ΟΛΠ-COSCO» επανέλαβε γι δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο υπουργός Ναυτιλίας επέμεινε στην άποψη πως «το σύνολο της συμφωνίας θα διαμορφωθεί το επόμενο διάστημα».
Είναι δευτερεύουσας σημασίας αυτές οι δηλώσεις...Σε όλα τα επίπεδα υπήρξε ενημέρωση όλων. Το ΤΑΙΠΕΔ από μόνο του δεν θα έπαιρνε μια τέτοια μεγάλη απόφαση
Ωστόσο συνεχίζοντας το «αντάρτικο εκ του ασφαλούς» στη συμφωνία διευκρίνισε ότι ο ίδιος δεν έχει «δικαίωμα» για να σταματήσει η διαδικασία «από τη στιγμή που είναι δέσμευση της κυβέρνησης, με βάση αυτά που ψηφίστηκαν στη Βουλή».
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά ο Στέργιος Πιτσιόρλας ,πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, όταν εκλήθη να σχολιάσει τα λεγόμενα Δρίτσα είπε «Είναι δευτερεύουσας σημασίας αυτές οι δηλώσεις. Προφανώς, για μια τέτοια μεγάλη απόφαση, θα υπάρχουν διαφωνίες. Σε όλα τα επίπεδα υπήρξε ενημέρωση όλων. Το ΤΑΙΠΕΔ από μόνο του δεν θα έπαιρνε μια τέτοια μεγάλη απόφαση».
Διαβάστε ακόμη
Να ενημερωθεί για την πώληση του ΟΛΠ ζητά τώρα ο Δρίτσας
«Μισόλογα» Δρίτσα στους ναυτεργάτες για την πώληση του ΟΛΠ
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr