Συνωστισμός στις θυρίδες με το άνοιγμα των Τραπεζών

Ελεύθερη θα είναι σήμερα Δευτέρα η πρόσβαση στις θυρίδες όλων των τραπεζικών υποκαταστημάτων. Δείτε που και πως μπορείτε να κλείσετε ραντεβού.

sunwstismos-stis-thurides-me-to-anoigma-twn-trapezwn
SHARE THIS
0
SHARES

Οι Τράπεζες έχουν ήδη οργανώσει τα υποκαταστήματα τους που διαθέτουν θυρίδες προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πελάτες τους άμεσα και χωρίς ταλαιπωρία.

Μάλιστα, όσοι διαθέτουν θυρίδες σε Eurobank και Alpha Bank μπορούν να κλείσουν προγραμματισμένο ραντεβού πρόσβασης στη θυρίδα τους για να αποφύγουν τυχόν αναμονή. 

 

Με τηλεφωνικά ραντεβού

  • Eurobank: Όποιος πελάτης της τράπεζας επιθυμεί να έχει προγραμματισμένη πρόσβαση στη θυρίδα του, μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά στο 210 4849630 και να κλείσει το ραντεβού του, για την επόμενη ημέρα. 

          Για παράδειγμα αν ο πελάτης τηλεφωνήσει τη Δευτέρα, θα    προγραμματίσει το ραντεβού του για την Τρίτη.

  • Alpha Bank: Ειδική τηλεφωνική γραμμή αποκλειστικά για τους πελάτες της που μισθώνουν θυρίδες, ανακοίνωσε η Alpha Bank.

         Όσοι επιθυμούν να επισκεφτούν το υποκατάστημα όπου διατηρούν τη θυρίδα τους, θα μπορούν να καλούν στον τηλεφωνικό αριθμό 210 326 6899, από τις 08:00 έως τις 20:00 από σήμερα Δευτέρα 20.7.2015. 

 

Με σειρά προτεραιότητας

  • Στην Εθνική Τράπεζα ο πελάτης που θέλει να επισκεφτεί τη θυρίδα του θα εξυπηρετηθεί -όπως συνήθως- με την καθιερωμένη τήρηση της σειράς προτεραιότητας. 

         Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της τα υποκαταστήματα που διαθέτουν θυρίδες έχουν ενισχυθεί με επιπλέον προσωπικό. Στα υποκαταστήματα που διαθέτουν, οι κάτοχοι τους θα μπορούν -εφόσον το επιθυμούν- να κλείνουν επιτόπου ραντεβού για άλλη μέρα, σε ενδεχόμενη αναμονή. 

  • Στην Τράπεζα Πειραιώς η πρόσβαση στις θυρίδες θα γίνει επίσης με σειρά προτεραιότητας. Τα υποκαταστήματα που διαθέτουν θυρίδες έχουν ενισχυθεί σε προσωπικό για την εξυπηρέτηση των πελατών τους. 

Σε περίπτωση που σε κάποια καταστήματα παρατηρηθεί μεγάλη αναμονή για πρόσβαση στις θυρίδες, ο πελάτης θα έχει τη δυνατότητα να κλείσει ραντεβού για άλλη μέρα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να παραταθεί το ωράριο σε περίπτωση που παρατηρηθεί μεγάλη αναμονή. 

 

Τι θα γίνει από σήμερα με τις αναλήψεις

Όσοι βαρέθηκαν ή βαριούνται τις ουρές και θέλουν να σηκώνουν μια φορά την εβδομάδα χρήματα από ΑΤΜ θα μπορούν από σήμερα να το κάνουν, χωρίς να χάνουν την ημερήσια ανάληψη. 

Από σήμερα Δευτέρα 20 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 24 του μηνός, όσοι έχουν στους λογαριασμούς τους χρήματα θα μπορούν να σηκώνουν ή 60 ευρώ ημερησίως ή 300 ευρώ σωρευτικά στις πέντε ημέρες (5 μέρες Χ 60 ευρώ = 300).

Από το Σάββατο 25 Ιουλίου μέχρι το Σάββατο 1 Αυγούστου (και από κάθε εβδομάδα τούδε και στο εξής), οι καταθέτες θα μπορούν να σηκώνουν από το μηχάνημα είτε 60 ευρώ ημερησίως ή 420 ευρώ σωρευτικά.

 

Για τους συνταξιούχους το όριο είναι 300 ευρώ την εβδομάδα. 

Προσοχή, αν δεν τραβήξετε τα χρήματα αυτά μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο, μέσα στη βδομάδα δηλαδή, την επόμενη εβδομάδα το ποσό ...ξαναμηδενίζει. 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook