Follow us

Θεόδωρος Δουζόγλου: Η άγνωστη ιστορία του Έλληνα επιχειρηµατία από τη Βενεζουέλα

Η επιχειρηµατική πορεία της οικογένειας Δουζόγλου στην Ελλάδα ξεκινά πολλά χρόνια πριν.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Θεόδωρος Δουζόγλου

Το 2015 το όνοµα του Θεόδωρου Δουζόγλου απέκτησε µια θέση στον επιχειρηµατικό χάρτη της Ελλάδας µε µια κίνηση που προκάλεσε αίσθηση, σε µια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για τη χώρα µας. Η ανακοίνωση ότι το ιστορικό ξενοδοχείο "Πεντελικόν" είχε αλλάξει ιδιοκτησία και ότι πλέον βρισκόταν στα χέρια ενός Έλληνα οµογενούς από τη Βενεζουέλα πυροδότησε το ενδιαφέρον και την περιέργεια γύρω από την άγνωστη ζωή του... "Έλληνα της Βενεζουέλας", όπως πάντα αποκαλούσαν τον Θεόδωρο Δουζόγλου όλοι οι συνεργάτες του.

Η επιχειρηµατική πορεία της οικογένειας Δουζόγλου στην Ελλάδα ξεκινά βέβαια πολλά χρόνια πριν, όταν οι διακοπές στη χώρα συνοδεύονταν πάντα µε αναζήτηση επενδυτικών ευκαιριών. Από την αγορά οικοπέδων και την ανάπτυξη ακινήτων στο Ελληνικό, το Μαρούσι, το Χαλάνδρι, το Ψυχικό, το κέντρο της Αθήνας και αλλού, έως τις γνωστές στρατηγικές επενδύσεις στον τοµέα της φιλοξενίας, ο Θεόδωρος Δουζόγλου έχει πλέον εγκατασταθεί στην Ελλάδα κι έχει δηµιουργήσει έναν όµιλο επιχειρήσεων. Παρόλο που για ένα χρονικό διάστηµα κάποιες από τις επενδύσεις αυτές έχουν παραµείνει ανεκµετάλλευτες λόγω επιχειρηµατικού προγραµµατισµού, ο οµογενής επιχειρηµατίας πιστεύει ότι τώρα η στιγµή είναι η κατάλληλη για να δώσει ζωή σε αυτά τα εµβληµατικά ακίνητα, στηριζόµενος σε µια ικανή οµάδα επαγγελµατιών.

Παραχωρώντας για πρώτη του φορά συνέντευξη, ο Θεόδωρος Δουζόγλου µίλησε στο "Forbes" για την καταγωγή του, τη ζωή στη Βενεζουέλα, τις επιχειρηµατικές δραστηριότητες της οικογένειάς του, τη δύσκολη απόφαση να έρθει στην Ελλάδα και τις επενδύσεις του στη χώρα µας.

Θεόδωρος Δουζόγλου: Η άγνωστη ιστορία του Έλληνα επιχειρηµατία από τη Βενεζουέλα

Απο τη Ρουµανία στη Βενεζουέλα

Η οικογένεια του πατέρα του Θεόδωρου Δουζόγλου, του Σπυρίδωνος Δουζόγλου, έχει ρίζες από την Κωνσταντινούπολη, ενώ της µητέρας του, Κυριακής, από τη Χίο. Και οι δύο γονείς του, ωστόσο, γεννήθηκαν και µεγάλωσαν στη Ρουµανία. Ο πατέρας του προερχόταν από µια πολύ φτωχή οικογένεια, που ζούσε από το εµπόριο τροφίµων.

Στη δεκαετία του ’40 µε αρχές της δεκαετίας του ‘50 ο πατέρας του κ. Δουζόγλου, πριν ακόµη γνωριστεί µε τη µητέρα του, αποφάσισε να µεταναστεύσει στην Αµερική. "Έφυγε από τον Πειραιά για τη Βενεζουέλα. Έχουµε µια φωτογραφία στην οποία είναι ο µπαµπάς δίπλα από το βαπόρι, να κρατάει στο ένα χέρι το τσιγάρο και στο άλλο µια βαλίτσα δερµάτινη. Πάντα µας έλεγε "εγώ έτσι έφτασα στη Βενεζουέλα, µε αυτή τη βαλίτσα και µε 100 δολάρια στην τσέπη”".

Αντίθετα, η µητέρα του Θεόδωρου Δουζόγλου προερχόταν από µία από τις πιο πλούσιες οικογένειες στη Ρουµανία, µιλούσε πέντε γλώσσες, ενώ τόσο εκείνη όσο και οι δύο αδερφές της είχαν η καθεµία ξεχωριστή παιδαγωγό.

Ενώ ο πατέρας του είχε φύγει από τη Ρουµανία πριν από την έλευση του κοµµουνιστικού καθεστώτος, η οικογένεια της µητέρας του παρέµεινε στη χώρα. Ωστόσο ήρθε η στιγµή που αναγκάστηκε να φύγει, χάνοντάς τα απολύτως όλα. Μάλιστα, φεύγοντας από τη Ρουµανία για την Ελλάδα, µπορούσε ο καθένας τους να κρατάει πάνω του µόνο 30 κιλά, µε τη µητέρα του και τις δύο αδερφές της να εξαναγκάζονται να βγάλουν τα... ρούχα τους για να αποδείξουν ότι δεν κουβαλούσαν πάνω τους κοσµήµατα.

Οι γονείς του Βενεζουελάνου επιχειρηµατία παντρεύτηκαν µε "προξενιό". "Όταν ο πατέρας µου αποφάσισε να παντρευτεί, ήρθε στην Ελλάδα για να βρει µια Ελληνίδα. Οι γονείς της µητέρας µου ήξεραν τον πατέρα µου και το πόσο εργατικός ήταν. Έτσι, συµφώνησαν για τον γάµο, µε τον πατέρα µου να τους υπόσχεται ότι, όταν θα κέρδιζε τις πρώτες του 1.000 λίρες, θα επέστρεφαν πίσω στην Ελλάδα. Αυτό έγινε το ’58-’59".

Θεόδωρος Δουζόγλου

Οι επιχειρήσεις και ο... Ωνάσης

Σιγά-σιγά πήγαν στη Βενεζουέλα και τα τρία αδέρφια του πατέρα του, Διογένης, Ιωάννης και Αριστείδης. Εκείνη την εποχή ξεκινούσε η πετρελαϊκή άνοδος της Βενεζουέλας.

"Η Βενεζουέλα δεν είχε ανθρώπους µε γνώσεις, αλλά είχε µεγάλη δυναµική. Αυτό έκανε τους γονείς µου να ξεκινήσουν να ασχολούνται µε το εµπόριο τροφίµων, στην αρχή µε µια τσάντα στο χέρι και αργότερα µε ένα µαγαζί. Στη συνέχεια κατάφεραν να κερδίσουν κάποιες σηµαντικές αντιπροσωπίες, όπως των Heinz, Sun Maid, Diamond, Kellogg’s, Campell και αρκετών άλλων".

Επίσης, η οικογένειά του συνεργαζόταν µε τον Αριστοτέλη Ωνάση και είχε παράλληλα την αντιπροσωπία της Ολυµπιακής Αεροπορίας για όλη τη Νότια Αµερική. "Έχω φωτογραφία µικρός, να είµαι στο αεροπλάνο και να κάθοµαι στα πόδια του Ωνάση", θυµάται ο "Έλληνας της Βενεζουέλας".

Στις αρχές της δεκαετίας του ’60 η Βενεζουέλα νοµοθέτησε την υποχρέωση εγκατάστασης παραγωγικών γραµµών στη χώρα προκειµένου οι εισαγωγείς να συνεχίσουν τη δραστηριότητά τους. Τότε άρχισαν να έρχονται στη Βενεζουέλα αµερικανικές εταιρείες µε δικές τους εγκαταστάσεις. Έτσι, οι γονείς του οµογενούς επιχειρηµατία στράφηκαν µε τον όµιλό τους, Grupo Familia Imarla, και σε άλλες αντιπροσωπίες, όπως η Blue Diamond, η Sunsweet, η Lactalis, η Friesland, η Ferrero, η Bertolli, η Auricchio, η el Pozo, αλλά και τα ελληνικά brands Άλτις, Kronos και µέλι Αττική.

Στη συνέχεια, λόγω της καινούργιας νοµοθεσίας, η οικογένεια Δουζόγλου προχώρησε στην κατασκευή εργοστασίων µε µπαχαρικά, κονσέρβες και άσπρο τυρί και παρµεζάνα, αλλά και χαρτί υγείας και χαρτοπετσέτες. Το τελευταίο ήταν το πιο µεγάλο εργοστάσιο που υπήρχε στη Νότια Αµερική, έως το 2008, που η οικογένεια αποφάσισε να πουλήσει ένα µεγάλο ποσοστό στον κολοσσό Kimberly-Clark. "Κάναµε απευθείας διανοµή σε σούπερ-µάρκετ, µίνι µάρκετ, εστιατόρια, catering και αεροδρόµια κ.ά. Είχαµε περισσότερους από 380.000 πελάτες και µια µεγάλη δύναµη πωλήσεων, µε πάνω από 260 πωλητές και φορτηγά".

Το χτίσιµο της ελληνικής κοινότητας

Στη Βενεζουέλα η οικογένειά του βοήθησε να χτιστεί µια σηµαντική ελληνική κοινότητα και η εκκλησία. Ο θείος του Διογένης Δουζόγλου έγινε ο πρώτος πρόξενος "At Honoren" στη Βενεζουέλα για την Ελλάδα και κράτησε αυτήν τη θέση για πάνω από 25 χρόνια. "Αντιπροσωπεύαµε τα συµφέροντα των Ελλήνων, γιατί η Βενεζουέλα ξεκινούσε την εποχή εκείνη συνεργασίες. Κατά κάποιον τρόπο ήµασταν το πόδι της Ελλάδας στη Βενεζουέλα", εξηγεί ο επιχειρηµατίας και προσθέτει ότι η οικογένειά του, λόγω της προεδρικής θέσης που κατείχε στην κοινότητα, βοηθούσε και υποστήριζε, αλλά ακόµα και φιλοξενούσε, πάντα όλους τους Έλληνες, µεταξύ των οποίων και πολιτικούς, επιχειρηµατίες, εφοπλιστές, µέχρι και τους ναύτες που έφταναν µε τα πλοία που έρχονταν στη Βενεζουέλα.

"Παρόλο που γεννήθηκα και µεγάλωσα στη Βενεζουέλα και είµαι περήφανος που είµαι Βενεζουελάνος, έµαθα να αγαπάω την Ελλάδα και να νιώθω τους Έλληνες και την κοινότητα σαν πραγµατική οικογένεια", τονίζει ο κ. Δουζόγλου και θυµάται: "Ήµουν παππαδάκι, κάθε χρόνο στην επέτειο της 25ης Μαρτίου πήγαινα ντυµένος τσολιάς στην πλατεία Μπολιβάρ να καταθέσω στεφάνι και χόρευα παραδοσιακούς χορούς".

"Μέλη της οικογένειας Δουζόγλου, µεταξύ των οποίων και ο ίδιος ο επιχειρηµατίας, υπηρέτησαν την ελληνική κοινότητα ως πρόεδροι, ενώ η µητέρα του κ. Δουζόγλου ανέπτυξε σηµαντική φιλανθρωπική δράση ως πρόεδρος του Φιλόπτωχου Οργανισµού της κοινότητας.

Ο πατέρας του κ. Δουζόγλου πέθανε στις 31 Δεκεµβρίου 1986, έπειτα από µια πολύ σύντοµη µάχη µε τον καρκίνο. Ο Έλληνας οµογενής αναγκάστηκε –σε ηλικία 21 ετών κι ενώ τελείωνε πολιτικός µηχανικός στο "Universidad Catolica Andres Bello" στο Καράκας– να αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης. Δυσκολεύτηκε, αλλά, όπως τονίζει, είχε τη στήριξη του κόσµου που εργαζόταν στην εταιρεία και αυτό γιατί δούλευε µαζί τους από παιδί.

Ο ερχοµός στην Ελλάδα και οι επενδύσεις

Η εταιρεία πέρασε αργότερα από δύσκολες καταστάσεις, απόρροια και των οικονοµικών προβληµάτων της ίδιας της χώρας, µε τα capital controls και τις υποτιµήσεις του µπολιβάρ.

Το 2015 ένα σοβαρό πρόβληµα υγείας της µητέρας του, αλλά κυρίως η ανασφάλεια και ο φόβος λόγω της υψηλής εγκληµατικότητας στη Βενεζουέλα, οδήγησαν τον Θεόδωρο Δουζόγλου να πάρει την οικογένειά του και να έρθει στην Ελλάδα, παρόλο που, όπως λέει ο ίδιος, δεν είχε ποτέ και συνεχίζει να µην έχει σκοπό να αφήσει τη Βενεζουέλα.

Το όνοµά του στη χώρα µας είχε γίνει γνωστό από την άνοιξη του 2015, όταν, εν µέσω κρίσης και Μνηµονίων, ανακοινώθηκε η µεταβίβαση, µέσω πλειστηριασµού, του ιστορικού ξενοδοχείου "Πεντελικόν" στο Κεφαλάρι Κηφισιάς σε σχήµα συµφερόντων του Θεόδωρου Δουζόγλου.

Ο επιχειρηµατίας διευκρινίζει, βέβαια, ότι η οικογένειά του είχε ξεκινήσει πολλά χρόνια νωρίτερα τις επενδύσεις στην Ελλάδα. Έτσι, από το 1975 περίπου, η οικογένεια αγόραζε οικόπεδα, έχτιζε πολυκατοικίες και τουριστικά ακίνητα στο Ελληνικό, το Μαρούσι, το Χαλάνδρι και την Κεφαλονιά, µεταξύ άλλων, και στη συνέχεια πουλούσε ή νοίκιαζε τα ακίνητα.

Το δεύτερο deal έγινε στη Μύκονο, τον Μάιο του 2016, όταν ο κ. Δουζόγλου απέκτησε το ξενοδοχείο "Λητώ" µέσω δηµοπρασίας του ΤΑΙΠΕΔ. Στη συνέχεια ακολούθησε η αγορά του ακινήτου του ΟΤΕ στη Σταδίου (πλησίον του κτιρίου της Παλιάς Βουλής), το ξενοδοχείο "Μιστράλ" στο Μικρολίµανο, ένα ακίνητο στις οδούς Σόλωνος και Πινδάρου, στο κέντρο της Αθήνας, καθώς και διάφορα άλλα ακίνητα.

Οι καθυστερήσεις

Ωστόσο, µέχρι σήµερα, τα ακίνητα αυτά παραµένουν ανεκµετάλλευτα. "Εκείνη την εποχή όλος ο κόσµος έβγαζε τα λεφτά του έξω, υπήρχαν capital controls και τα µεγάλα ξενοδοχεία είχαν πληρότητα 10%-15%", λέει και εξηγεί ότι εκείνη η χρονική στιγµή δεν ήταν κατάλληλη για να ανοίξει κάποιος ξενοδοχείο, αλλά για στοχευµένες αγορές ακινήτων. Επίσης, όπως παραδέχεται, δεν ένιωθε ότι είχε την κατάλληλη οµάδα και τη σωστή οργάνωση για να προχωρήσει.

Πριν από δύο χρόνια περίπου η είδηση της συµφωνίας του οµίλου και της Hilton για την αναγέννηση του "Πεντελικόν" και του "Μιστράλ" έφερε χαµόγελα αισιοδοξίας. Όµως το χρονοδιάγραµµα των projects δεν επιβεβαιώθηκε. "Ήταν µια επιχειρηµατική επιλογή να περιµένουµε την κατάλληλη στιγµή για την αξιοποίηση αυτών των επενδύσεων", λέει ο κ. Δουζόγλου και φαίνεται ότι αυτή η στιγµή είναι πλέον κοντά. "Θεωρούµε ότι φτάσαµε σε ένα σηµείο που οι επενδύσεις στους τοµείς Hospitality και Logistics που δεν έχουµε ακόµη αξιοποιήσει να µπορούν να αρχίσουν να διαµορφώνονται. Πλέον έχει οργανωθεί ένας όµιλος επιχειρήσεων που επικεντρώνεται στο asset management και development. Έχουµε βρει µεγάλο µέρος της οµάδας µας, µε τους κατάλληλους ανθρώπους, µε µεγάλη εµπειρία και πολλή διάθεση", προσθέτει.

"Θέλαµε να επενδύσουµε, ήταν η σωστή στιγµή να επενδύσουµε. Αλλά αυτό που είναι ξεκάθαρο στο µυαλό µου είναι ότι, όταν πάω να κάνω κάτι, πάντα θέλω να έχω µια καλή, σωστή και σοβαρή οµάδα, που να µοιράζεται το ίδιο όραµα µε εµένα. Και αυτό δεν είναι εύκολο να το πετύχεις από τη µια µέρα στην άλλη – ιδιαίτερα όταν πας σε µια ξένη χώρα, που δεν έχεις ήδη µια υφιστάµενη οργάνωση, που δεν γνωρίζεις και δεν σε γνωρίζουν".

Τα σχέδια για τα ξενοδοχεία

Ο Βενεζουελάνος επιχειρηµατίας ανέφερε ότι αυτή τη στιγµή ο Όµιλος SCD και η operator βρίσκονται στην τελική φάση του διαγωνισµού για την επιλογή του project manager, αλλά και στη φάση επιλογής του interior designer. Επίσης, πραγµατοποιούν συναντήσεις µε τοπικούς αρχιτέκτονες, κατασκευαστικές εταιρείες και, κατόπιν, θα ακολουθήσει η επιλογή όλων των υπόλοιπων συνεργατών. Στη συνέχεια θα τεθεί το τελικό χρονοδιάγραµµα, µε στόχο τα έργα να ξεκινήσουν στις αρχές του 2024. Μέρος των έργων εκτιµάται ότι θα αρχίσει να ολοκληρώνεται από τα τέλη του 2025, ενώ στόχος είναι µέχρι τα µέσα 2027 να έχει ολοκληρωθεί το µεγαλύτερο µέρος των projects, ανάλογα βέβαια και από τον χρόνο των αδειοδοτήσεων.

Υπενθυµίζεται ότι, µε βάση τη συµφωνία που υπογράφηκε µε τη Hilton, το ξενοδοχείο "Πεντελικόν" θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του υπό την επωνυµία "Pentelikon Athens, Curio Collection by Hilton By SCD". Όσον αφορά το "Μιστράλ", ενώ η αρχική συµφωνία προέβλεπε να επαναλειτουργήσει ως "Hampton by Hilton Piraeus By SCD", τελικά θα λειτουργήσει ως "Tapestry", ένα luxury brand ξενοδοχείων που χαρακτηρίζονται από κάποιο ιδιαίτερο concept. "Νιώθω ότι ο Πειραιάς χρειαζόταν κάτι καλύτερο και τους "πείσαµε” να αλλάξουµε το brand. Θα είναι ένα ξενοδοχείο που θα προβάλλει την ιστορία της περιοχής και την αίγλη που είχε κάποτε και που τώρα επανέρχεται", εξηγεί ο κ. Δουζόγλου.

Όσον αφορά τη Μύκονο, ο επενδυτής αποκαλύπτει ότι αυτήν τη στιγµή ο Όµιλος βρίσκεται στο τελικό στάδιο διαπραγµάτευσης µε ένα άλλο brand – από τα πιο δυνατά στο κοµµάτι του luxury και µε ξενοδοχεία σε πολύ λίγες, επιλέξιµες πόλεις στον κόσµο. Επιθυµία του κ. Δουζόγλου είναι το ξενοδοχείο της Μυκόνου να αποπνέει κάτι από την αρχοντιά και το glamour που χαρακτήριζε το κυκλαδίτικο νησί τη δεκαετία του ’70.

Τέλος, σε ό,τι αφορά το ακίνητο στην Παλαιά Βουλή, ο στόχος είναι παρόµοιος, να µεταµορφωθεί δηλαδή σε έναν όµορφο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, συµβάλλοντας και στην αναβάθµιση µιας περιοχής που αυτήν τη στιγµή είναι αρκετά υποβαθµισµένη.

Αξίζει να σηµειωθεί ότι στις σκέψεις του Έλληνα οµογενούς βρίσκονται και αναζητά επενδύσεις και σε άλλους κλάδους, όπως τα τρόφιµα και τα logistics, όπου η οικογένειά του ήταν ανέκαθεν πολύ δυνατή.

"Δεν ήρθαµε για να φύγουµε, ήρθαµε για να επενδύσουµε, ήρθαµε γιατί µεγαλώσαµε αγαπώντας και αγαπάµε την Ελλάδα. Στόχος µας είναι µέσα από αυτές τις επενδύσεις να έρθουν και άλλες επενδύσεις και σιγά-σιγά να γίνουµε ένας από τους πιο αναγνωρισµένους οµίλους στην Ελλάδα", κατέληξε ο "Έλληνας της Βενεζουέλας".

Πηγή: Capital.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Παρακμή, σκληρός ρεαλισμός, λούμπεν στοιχεία: 10 ακυκλοφόρητες φωτογραφίες από το "Άνθρωποι και Ποντίκια" του Βασίλη Μπισμπίκη

Μέσα στη σκόνη, στη φτώχεια και στα όνειρα των ανθρώπων, το Cartel Τεχνηχώρος ξαναστήνει την παράσταση που σημάδεψε μια εποχή. Δέκα ακυκλοφόρητες φωτογραφίες αποκαλύπτουν το πάθος πίσω από το "Άνθρωποι και ποντίκια".

ΠΛΟΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ 17 Οκτ 2025 | 16:20

Η Βενεζουέλα αναπτύσσει στρατιωτικές δυνάμεις στα σύνορα με την Κολομβία - Βαθαίνει η κρίση με τις ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ έπληξαν ακόμα ένα σκάφος στην Καραϊβική το οποίο φέρεται να μετέφερε ναρκωτικά

17 Οκτ 2025 | 15:51

Η Foundever αποκαλύπτει τις προτιμήσεις των Ελλήνων Καταναλωτών στην Εξυπηρέτηση Πελάτων

Σημαντικές πληροφορίες και στοιχεία για την εξέλιξη του κλάδου Εξυπηρέτησης Πελατών στην Ελλάδα

16 Οκτ 2025 | 16:20

Υγεία & Διατροφή: Πρώτη προτεραιότητα της Βιομηχανίας Τροφίμων & Ποτών

Καθοριστική προτεραιότητα της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών η στροφή σε πιο ισορροπημένες διατροφικές επιλογές

16 Οκτ 2025 | 15:08

Η EY Ελλάδος συμμετείχε, για τέταρτη συνεχή χρονιά, ως Πλατινένιος Χορηγός στο 4ο Διεθνές Wellbeingr Forum

Η EY, μέσα από τη σταθερή της συμμετοχή, ανανεώνει τη δέσμευσή της να στηρίζει έμπρακτα τους ανθρώπους της.

16 Οκτ 2025 | 11:34

Η Eurolife FFH συμμετείχε για 9η χρονιά στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Με motto "Growing together", η εταιρεία ανέδειξε την αξία της συνεργασίας και της εξέλιξης

ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 16 Οκτ 2025 | 07:31

Ο Τραμπ εξετάζει χερσαία πλήγματα στη Βενεζουέλα - "Οχι στα πραξικοπήματα που υποκινούνται από τη CIA", λέει ο Μαδούρο

Το Καράκας αντέδρασε χαρακτηρίζοντας τις δηλώσεις του ρεπουμπλικάνου παραβίαση του διεθνούς δικαίου και απόπειρα νομιμοποίησης επιχείρησης "αλλαγής καθεστώτος".

15 Οκτ 2025 | 12:16

ΕΚΟ: Ξεκινά η διάθεση του Πετρελαίου Θέρμανσης στη χαμηλότερη τιμή εκκίνησης των τελευταίων ετών

Η ΕΚΟ, μέλος της HELLENiQ ENERGY, βρίσκεται σταθερά δίπλα στους καταναλωτές με εγγύηση ποιότητας και ποσότητας

15 Οκτ 2025 | 11:41

Από τη Λάρισα στη Silicon Valley: Ελληνικές ομάδες διεκδικούν θέση στη διεθνή σκηνή του gaming

Το Game Developers Meetup 2025 να επιστρέφει στις 8 Νοεμβρίου, στο JOIST Innovation Park

15 Οκτ 2025 | 09:53

Η AXIA CERT απονέμει στην ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ τα πιστοποιητικά ISO 27001 & ISO 27701

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προτύπων 2025 και το θέμα "Συνεργασίες για την Επίτευξη των Στόχων" (SDG17).

13 Οκτ 2025 | 17:37

Public: Γιορτάζουν 20 χρόνια αξέχαστες εμπειρίες – Με αγαπημένους καλλιτέχνες, συγγραφείς, νέο κατάστημα και προσφορές

Από τις 13 έως τις 19 Οκτωβρίου, το κοινό προσκαλείται να συμμετάσχει σε μια εβδομάδα γεμάτη εκδηλώσεις, προσφορές και δώρα Xiaomi άνω των 5.000 ευρώ

13 Οκτ 2025 | 17:25

Το Youth Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον ενισχύει την απασχολησιμότητα της νέας γενιάς!

Έχοντας ενδυναμώσει ήδη πάνω από 50.000 νέους σε όλη την Ελλάδα, το πρόγραμμα επιστρέφει με νέο κύκλο δωρεάν digital μαθημάτων

13 Οκτ 2025 | 17:15

Βίντεο για την αποθήκευση CO2 στον Πρίνο παρουσίασε ο όμιλος Energean στην Kavala Expo

Στο επίκεντρο η θυγατρική EnEarth και το έργο της αποθήκευσης διοξειδίου του άνθρακα (CO2) που αναπτύσσεται στον Πρίνο

13 Οκτ 2025 | 16:14

Protergia Picasso: Λογαριασμός ίδιος, που επιλέγεις ο ίδιος

Ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 9 οικιακά και 9 επαγγελματικά πακέτα, εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις δικές του ανάγκες

13 Οκτ 2025 | 11:10
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ "ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΕ" 10 Οκτ 2025 | 22:49

Νόμπελ Ειρήνης: Οι Αρχές της Νορβηγίας ερευνούν το ξαφνικό κατακόρυφο ποντάρισμα της Ματσάδο στο στοίχημα

Τα διαδικτυακά στοιχήματα για την Ματσάδο ως νικήτρια του Νόμπελ Ειρήνης αυξήθηκαν κατακόρυφα λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση

Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΤΣΑΔΟ 10 Οκτ 2025 | 18:47

Η νικήτρια του Νόμπελ Ειρήνης προσπαθεί να... γλυκάνει το χάπι για τον Τραμπ - Το αφιερώνει στον πρόεδρο των ΗΠΑ

Η 58χρονη πολιτικός της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα έκανε δύο αναφορές στον Τραμπ μέσα σε 83 λέξεις

10 Οκτ 2025 | 16:39

Η Tag Heuer ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο Avant-Garde ωρολογοποιίας

Συναίσθημα πέρα από την τεχνολογία

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ 10 Οκτ 2025 | 16:18

"Βρίσκομαι σε σοκ": Ποια είναι η Μαρία Κορίνα Ματσάδο που τιμήθηκε με το Νόμπελ Ειρήνης - Πώς αντέδρασε όταν το έμαθε

Ηγέτις της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα η 58χρονη Ματσάδο - Το 2025, το περιοδικό Time την κατέταξε ως μία από τις 100 πιο επιδραστικές προσωπικότητες στον κόσμο -

10 Οκτ 2025 | 15:01

Mediterra: Διπλή Διάκριση για το Στοματικό Διάλυμα GINGIVACTION στα Best in Pharmacy Awards 2025

Δύο κορυφαίες διακρίσεις για τη Mediterra στα Best in Pharmacy Awards 2025

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ 10 Οκτ 2025 | 12:05

Νόμπελ Ειρήνης 2025: Στην ακτιβίστρια από τη Βενεζουέλα Μαρία Κορίνα Ματσάδο - Δεν το πήρε ο Τραμπ παρά τις πιέσεις

Το Νόμπελ Ειρήνης απονέμεται σε "μία θαρραλέα γυναίκα από τη Βενεζουέλα" - Άγνωστο αν θα πάει να το παραλάβει, για λόγους ασφαλείας - Ο Τραμπ δεν είδε τις πιέσεις του να αποδίδουν καρπούς

09 Οκτ 2025 | 17:47

Ο ΟΠΑΠ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR γιόρτασαν 10 χρόνια κοινής πορείας

Συνεχίζουν μαζί για ακόμη τρεις αγωνιστικές σεζόν, με το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στη φανέλα

09 Οκτ 2025 | 11:27

Η THEON υπογράφει νέα Χρηματοδοτική Σύμβαση ύψους €300 εκατ.

Η σύμβαση αφορά ανακυκλούμενη πιστωτική διευκόλυνση διάρκειας 5 ετών, με δυνατότητα αύξησης έως τα €400 εκατ.

08 Οκτ 2025 | 16:35

Φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ - Στηρίζει την τέχνη, την παιδική δημιουργία και τη βιωσιμότητα

Φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ και Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης: Μια συμμαχία για το μέλλον της τέχνης και του περιβάλλοντος

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 08 Οκτ 2025 | 07:33

ΔΥΠΑ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τον Δ΄ κύκλο του προγράμματος επιχειρηματικότητας ανέργων

Ανοίγει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων του Δ΄ κύκλου του προγράμματος επιχειρηματικότητας της ΔΥΠΑ, που επιχορηγεί με 14.800 ευρώ τη δημιουργία 850 νέων επιχειρήσεων.

07 Οκτ 2025 | 16:03

Special Olympics Hellas και Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Θησέας: Μαζί για την υγεία των αθλητών

Η συνεργασία αυτή εξυπηρετεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των αθλητών

06 Οκτ 2025 | 16:21

Ο όμιλος Fourlis επεκτείνει το δίκτυο της Foot Locker στην Ελλάδα και τη Ρουμανία

Συνεχίζεται η στρατηγική ανάπτυξη με νέα καταστήματα σε Ηράκλειο Κρήτης, Λάρισα, και Ρουμανία – Εγκαίνια στο Χαλάνδρι με νέο concept μέχρι το τέλος του έτους.

06 Οκτ 2025 | 12:45

Η Πειραιώς συμμετέχει στο "Welcome to UP" του Πανεπιστημίου Πατρών

Με το Check In Class app της Πειραιώς οι φοιτητές μπορούν να κερδίσουν στη στιγμή Prepaid Cards και να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς για μεγαλύτερα δώρα

03 Οκτ 2025 | 17:31

Η UM γιορτάζει την Stand Against Bland Day, μια ημέρα ενάντια στη μονοτονία και αφιερωμένη στη δημιουργικότητα

Η ημέρα αυτή είναι η απόλυτη έκφραση της φιλοσοφίας Stand Against Bland, του mantra που διαπερνά την κουλτούρα της UM

03 Οκτ 2025 | 15:58

Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων: Επίσημος Χορηγός της Stoiximan Greek Basketball League

Στρατηγική συνεργασία της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων με τη Stoiximan Greek Basketball League (GBL)

03 Οκτ 2025 | 14:50

Η Danone ενάντια στη σπατάλη τροφίμων: Δράσεις, συνεργασίες και πρακτικές λύσεις για βιώσιμη ανάπτυξη

Στην Ελλάδα, πάνω από 2 εκατομμύρια τόνοι τροφίμων χάνονται ετησίως, ενώ το 11,2% του πληθυσμού αντιμετωπίζει επισιτιστική ανασφάλεια

03 Οκτ 2025 | 11:28

ΔΕΗ και Euroleague συνεχίζουν τη συνεργασία τους για 2η χρονιά

Η ΔΕΗ θα εμφανίζεται σε περίοπτη θέση στους αγώνες των ελληνικών ομάδων της Euroleague και του EuroCup.

03 Οκτ 2025 | 09:58

TP Greece: Εξέλιξη στην εποχή της Τεχνητής και Συναισθηματικής Νοημοσύνης

Συνδυάζοντας τεχνολογία και ενσυναίσθηση, η εταιρεία ενισχύει τον ρόλο της ως Digital Partner.

03 Οκτ 2025 | 09:13

Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων: Στα Ιωάννινα η μεγαλύτερη γραμμή παραγωγής νερού στην Ελλάδα στο ΒΙΚΟΣ Plant

Tο ΒΙΚΟΣ Plant διατηρεί την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων στην κορυφή της αγοράς

TΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 02 Οκτ 2025 | 17:45

Nέο αυστηρότερο πλαίσιο παρακολούθησης για όσες επιχειρήσεις έχουν ενταχθεί στους αναπτυξιακούς νόμους – Τι αλλάζει

Το νέο πλαίσιο εισάγει ετήσιες υποχρεώσεις ηλεκτρονικής υποβολής στοιχείων, τυχαίους ελέγχους και σαφείς κυρώσεις

02 Οκτ 2025 | 12:34

Εγκαίνια του νέου καταστήματος My market στην Ξάνθη!

Μία επένδυση € 4 εκατ. και δημιουργία 47 νέων θέσεων εργασίας στην τοπική κοινωνία.

02 Οκτ 2025 | 12:27

Φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ: Πρεσβευτής αθλητισμού, ευεξίας και κοινωνικής ευθύνης στο 19ο Ioannina Lake Run

H Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων, με όχημα το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ, αποτέλεσε τον Μέγα Χορηγό του 19ου Ioannina Lake Run

02 Οκτ 2025 | 12:05

Η COSMOTE TELEKOM συνεργάζεται με την METLEN και μαζί φέρνουν ακόμα περισσότερα προνόμια

O κόσμος του MagentaΟΝΕ και ο κόσμος του Protergia Picasso συνδέονται, φέρνοντας μια νέα πρόταση για τους πελάτες της COSMOTE TELEKOM που συνδυάζει Internet και ρεύμα

01 Οκτ 2025 | 21:14

ΑΑΔΕ: Δυνατότητα προαιρετικής ένταξης σε μηνιαία υποβολή δήλωσης ΦΠΑ, σε περισσότερες από 1 εκατομμύριο επιχειρήσεις

Η δυνατότητα μηνιαίας υποβολής δηλώσεων ΦΠΑ επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προγραμματίσουν καλύτερα τις πληρωμές του ΦΠΑ

DEAL 01 Οκτ 2025 | 19:02

Ο ΟΤΕ υπέγραψε δεσμευτικές συμφωνίες για την πώληση της Telekom Romania Mobile Communications

Η TKRM θα μεταβιβάσει στη Digi τον κλάδο καρτοκινητής, ορισμένα δικαιώματα επί του φάσματος, καθώς και μέρος του χαρτοφυλακίου των σταθμών βάσης κινητής.

01 Οκτ 2025 | 17:12

ΤΕΧΑΝ: Οι μαθητές αναδείχθηκαν MVP της ανακύκλωσης επιστρέφοντας 70 εκατομμύρια τεμάχια υλικών στα Πολυκέντρα Ανακύκλωσης

Περισσότερα από 720 σχολικά τμήματα και χιλιάδες μαθητές έστειλαν ηχηρό μήνυμα βιωσιμότητας σε όλη τη χώρα, ενώ οι πρώτοι των πρώτων θα ταξιδέψουν δωρεάν στην Ευρώπη και στην Ελλάδα

01 Οκτ 2025 | 17:01

Split Bill από τη Worldline στην Ελλάδα: Ο λογαριασμός μοιράζεται πιο εύκολα από ποτέ μέσω POS

Με το Split Bill, κάθε πελάτης μπορεί να πληρώσει το δικό του μερίδιο στον λογαριασμό όπως τον εξυπηρετεί – με κάρτα, ψηφιακό πορτοφόλι ή και μετρητά

01 Οκτ 2025 | 15:07

Ταξιδεύουμε με τη SEAJETS από το Μαντούδι και τον Οκτώβριο στις Σποράδες και τον Βόλο

Η σύνδεση του Βόλου και των Σποράδων με το Μαντούδι Ευβοίας με το πλοίο SUPERSTAR παρατείνεται έως τέλη Οκτωβρίου

01 Οκτ 2025 | 12:01

Δυναμική Παρουσία της RIBCO στο Monaco Yacht Show

Η εκδήλωση αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για την Ribco να παρουσιάσει τα καινούργια μοντέλα της, όπως το νέο RIBCO Venom 40 SC.

01 Οκτ 2025 | 09:50

Finalist στα Global Sustainability Awards 2025 το ESGenius! της ResNovae Consultants

Η διάκριση αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς τα Global Sustainability Awards συγκέντρωσαν φέτος πάνω από 700 υποψηφιότητες από όλο τον κόσμο.

30 Σεπ 2025 | 15:54

Γιορτάστε την παγκόσμια ημέρα καφέ με ό,τι καλύτερο στο φλιτζάνι σας: τον Caffè Vergnano

Ο Caffè Vergnano αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε επαγγελματία barista, τοποθετώντας το brand ως την κατεξοχήν επιλογή στον κόσμο του καφέ.

30 Σεπ 2025 | 11:15

EFA GROUP: Nέα ηγεσία για την επόμενη φάση στρατηγικής ανάπτυξης και διεθνούς επέκτασης

Ο Δρ. Γρηγόρης Κουτσογιάννης στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου (CEO), με ισχύ από την 1η Οκτωβρίου 2025

29 Σεπ 2025 | 13:36

Η Lidl Ελλάς ενισχύει την Τράπεζα Τροφίμων με δωρεά 30.000 ευρώ

Η εταιρεία επενδύει στη βιώσιμη διαχείριση τροφίμων και ενισχύει το έργο της Τράπεζας Τροφίμων με στόχο την κοινωνική προσφορά και την περιβαλλοντική ευθύνη.

29 Σεπ 2025 | 13:20

Ηλίας Γκότσης: Ποιος είναι ο Έλληνας εφοπλιστής που εξαγόρασε το τελευταίο πακέτο μετοχών του Σωκράτη Κόκκαλη στην Aktor

Ποιος είναι ο εφοπλιστής που έκανε το deal με τον Σωκράτη Κόκκαλη - Πού αλλού έχει επενδύσει

29 Σεπ 2025 | 13:02

Ανακαλύψτε τα Fashion Shopping Days στο Designer Outlet Athens

Fall into Fashion με μοναδικές προσφορές και ξεχωριστές εμπειρίες

29 Σεπ 2025 | 11:00

H THEON υπογράφει νέα σύμβαση με το OCCAR για το θερμικό clip-on νέας γενιάς IRIS-C

Η THEON διευρύνει με επιτυχία την αγορά στην οποία απευθύνεται με τα νέα, προηγμένα θερμικά/ψηφιακά προϊόντα της, τα οποία αναμένεται να αποτελέσουν περίπου το 20% των συνολικών εσόδων της.

ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 20 Σεπ 2025 | 23:24

Απειλές Τραμπ προς τη Βενεζουέλα: ΗΠΑ: Θα υπάρξουν "ανυπολόγιστες" συνέπειες αν αρνηθεί να πάρει πίσω από τις ΗΠΑ πολίτες της

Σε ανάρτηση στην πλατφόρμα του Truth Social, ο Τραμπ απείλησε με "ανυπολόγιστες" συνέπειες το Καράκας, με το οποίο η ένταση αυξάνεται εδώ και εβδομάδες.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ 19 Οκτ 2025 | 09:18

Προϋπολογισμός 2026: Τα "κέρδη" για μεσαία τάξη, οικογένειες, συνταξιούχους και νέους - Αναλυτικά τα μέτρα ενίσχυσης

Δείτε με παραδείγματα τα οφέλη που προκύπτουν από τα μέτρα ενίσχυσης που προβλέπει ο προϋπολογισμός 2026

"ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ" 19 Οκτ 2025 | 08:38

ΝΟΚ: "Ξεπαγώνουν" 3.000 κτίρια - μεγαθήρια, θα συνεχίζεται η κατασκευή με πληρωμή τέλους ή με "έργα αναβάθμισης"

Με ένα ποσό ή έργα για το Δήμο και την κοινότητα θα μπορούν να συνεχιστούν ακίνητα-μεγαθήρια που έκαναν χρήση του ΝΟΚ

ΕΝΕΡΓΕΙΑ 18 Οκτ 2025 | 10:29

Φθηνότερα από πέρυσι πετρέλαιο θέρμανσης και βενζίνη – Τι ισχύει για το ρεύμα

Η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 18 Οκτ 2025 | 09:14

"Tεκτονικές" αλλαγές στα ελληνικά ΜΜΕ: Η νέα εξαγορά, αναλυτικά οι κινήσεις Εξάρχου, Μαρινάκη και Μελισσανίδη στα media

Ποιες είναι οι νέες κινήσεις που γίνονται στα ελληνικά media - Ποιοι επιχειρηματίες έχουν προχωρήσει σε αποκτήσεις μετοχικών πακέτων

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ 18 Οκτ 2025 | 08:27

Κλείσιμο της χρονιάς με τέσσερις φορολογικές υποχρεώσεις αλλά και με επιδόματα - Τι πληρώνουμε, τι εισπράττουμε

Το κλείσιμο της χρονιάς μας φέρνει αντιμέτωπους με τέσσερις φορολογικές υποχρεώσεις

17 Οκτ 2025 | 18:53

Το ΔΕΗ The Butterfly Trail στη Θεσσαλονίκη

Ένα μοναδικό VR "θερμοκήπιο" με χιλιάδες ψηφιακές πεταλούδες καταφθάνει στην "καρδιά" της πόλης

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 17 Οκτ 2025 | 18:46

Ο "χάρτης" των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 24 Οκτωβρίου

Από τις 20 έως τις 24 Οκτωβρίου 2025, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών

17 Οκτ 2025 | 15:51

Η Foundever αποκαλύπτει τις προτιμήσεις των Ελλήνων Καταναλωτών στην Εξυπηρέτηση Πελάτων

Σημαντικές πληροφορίες και στοιχεία για την εξέλιξη του κλάδου Εξυπηρέτησης Πελατών στην Ελλάδα

ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ 17 Οκτ 2025 | 12:31

Τραγικά στοιχεία: Η Στερεά καταγράφει το υψηλότερο ποσοστό πολυδιάστατης παιδικής φτώχειας - Ποιες Περιφέρειες ακολουθούν

Η Στερεά Ελλάδα καταγράφει το υψηλότερο ποσοστό πολυδιάστατης παιδικής φτώχειας (8,56%), ενώ ακολουθούν οι Περιφέρειες Αττικής, Θεσσαλίας και Ιονίων Νήσων.

ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 17 Οκτ 2025 | 10:38
17 Οκτ 2025 | 09:00

Τα Public γιορτάζουν 20 χρόνια αξέχαστων εμπειριών με τη δέσμευση να συνεχίσουν

Η εβδομάδα των εορτασμών φέρνει και μοναδικές επετειακές προσφορές.

AIRBNB 17 Οκτ 2025 | 08:25
16 Οκτ 2025 | 19:43

Roula Rouva - Forbes Global Properties: Νέα εποχή στο premium real estate με εγγυημένες πωλήσεις ακινήτων εκατομμυρίων σε 3 μήνες

Η Roula Rouva - Forbes Global Properties εκπροσώπησε την Ελλάδα ως το αποκλειστικό μέλος του διεθνούς αυτού δικτύου, επιβεβαιώνοντας τη θέση της χώρας στο χάρτη του premium real estate

16 Οκτ 2025 | 16:24

H ΑΒ Βασιλόπουλος βάζει τα "θεμέλια" της υγιεινής διατροφής

Δράσεις και συνεργασίες με γνώμονα την καλλιέργεια σωστής διατροφικής κουλτούρας

16 Οκτ 2025 | 16:20

Υγεία & Διατροφή: Πρώτη προτεραιότητα της Βιομηχανίας Τροφίμων & Ποτών

Καθοριστική προτεραιότητα της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών η στροφή σε πιο ισορροπημένες διατροφικές επιλογές

16 Οκτ 2025 | 15:08

Η EY Ελλάδος συμμετείχε, για τέταρτη συνεχή χρονιά, ως Πλατινένιος Χορηγός στο 4ο Διεθνές Wellbeingr Forum

Η EY, μέσα από τη σταθερή της συμμετοχή, ανανεώνει τη δέσμευσή της να στηρίζει έμπρακτα τους ανθρώπους της.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 16 Οκτ 2025 | 14:27

Αυτό είναι το σκεπτικό του ΣτΕ πίσω από το "πράσινο φως" για τον ΝΟΚ - Ποιες οικοδομικές άδειες "ξεπαγώνουν"

Το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την αντιστάθμιση της χρήσης κινήτρων του ΝΟΚ, κρίθηκε συνταγματικό και νόμιμο και πλέον ανάβει το πράσινο φως για την απελευθέρωση της οικοδομικής δραστηριότητας

16 Οκτ 2025 | 13:31

Η Ελλάδα αντιμέτωπη με το δημογραφικό αδιέξοδο της υπογεννητικότητας και οι ακριτικές περιοχές που αντιστέκονται

Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πρώτου Δημοτικού Παιδικού Σταθμού στην Ηρωική Νήσο Κάσο.

16 Οκτ 2025 | 13:24

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος "Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν" με νέες δράσεις και συνεργασίες

Από το 2017, το πρόγραμμα έχει φτάσει σε πάνω από 70.000 μαθητές, προσφέροντάς τους ευκαιρίες να ανακαλύψουν τα ενδιαφέροντά τους

Ο ΝΕΟΣ ΜΗΝΙΑΙΟΣ "ΜΙΣΘΟΣ" 16 Οκτ 2025 | 12:40

Αναλυτικά οι αυξήσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις: Πόσα θα παίρνουν πλέον μόνιμοι και φαντάροι

Οι δικαιούχοι και τα ποσά για τις αυξήσεις στις Ενοπλες Δυνάμεις.

16 Οκτ 2025 | 12:23

Η SEC Newgate εισέρχεται στην αγορά της Ουκρανίας εγκαινιάζοντας την παρουσία της με γραφείo στο Κίεβο

Ο Γιάννης Ολύμπιος, Πρόεδρος του Ομίλου της V+O, συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της νέας θυγατρικής, υποστηρίζοντας την ανάπτυξη του δικτύου της SEC Newgate στην περιοχή.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΩΝ REAL ESTATE 16 Οκτ 2025 | 12:21

Απλησίαστες και οι θέσεις στάθμευσης στην Αθήνα: Εως 90.000 ευρώ για αγορά - Έως 250 ευρώ τον μήνα για ενοικίαση

Πανάκριβο το πάρκινγκ στην Αθήνα. Φτάνει ακόμα και τα 250 ευρώ το ενοίκιο για μία θέση σε περιοχές της Αθήνας.

16 Οκτ 2025 | 11:34

Η Eurolife FFH συμμετείχε για 9η χρονιά στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Με motto "Growing together", η εταιρεία ανέδειξε την αξία της συνεργασίας και της εξέλιξης

16 Οκτ 2025 | 11:21

Το efood στηρίζει παιδιά και οικογένειες με γεύματα αγάπης, μέσα από το πρόγραμμα ‘Love Delivered’

Με το πρόγραμμα "Προσφέρω Γεύματα", σε συνεργασία με το "Μαζί για το Παιδί", το efood δίνει τη δυνατότητα σε χρήστες του να προσφέρουν γεύματα σε παιδιά και οικογένειες.

ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟ THETOC 16 Οκτ 2025 | 11:01

Ο Κώστας Μακεδόνας είναι πιλότος της Cyprus Airways: "Πετάω από το Ντουμπάι έως και τη Βαρκελώνη"

Μία έκπληξη περιμένει τους επιβάτες της Cyprus Airways. Η αγάπη του τραγουδιστή Κώστα Μακεδόνα για τις πτήσεις και πώς τις συνδυάζει με τη μουσική.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 16 Οκτ 2025 | 10:37

Πιερρακάκης στη σύνοδο του ΔΝΤ: Η Ελλάδα θα μειώσει το δημόσιο χρέος της από το 210% του ΑΕΠ σε 137,6% το 2026

Όπως ανέφερε ο υπουργός, οι επικαιροποιημένες προβλέψεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αναθεωρούν προς τα πάνω τον ρυθμό ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

16 Οκτ 2025 | 10:16

Το Saskeptism Festival στο ρυθμό του Bacardi -Μια νύχτα "10 με Τόνο"

Τα μπαρ Bacardi με το χαρακτηριστικό Caribbean spirit, έγιναν το σημείο συνάντησης κάθε παρέας.

16 Οκτ 2025 | 09:09

Στεγαστική Κρίση: Μικρότερα τα σπίτια που μπορούν να αγοράσουν ή να νοικιάσουν τα νοικοκυριά

Οι Έλληνες μένουν πλέον σε σπίτια που δεν καλύπτουν τις ανάγκες τους και δεν τους ικανοποιούν.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 16 Οκτ 2025 | 08:24

Τα νέα μέτρα κατά της φοροδιαφυγής το 2026: Φορολόγηση πολυεθνικών και κρυπτονομισμάτων με τεχνητή νοημοσύνη

Τα μέτρα εστιάζουν στην ενίσχυση της φορολογικής συμμόρφωσης και τη μείωση της γραφειοκρατίας με στόχο την είσπραξη πρόσθετων δημοσίων εσόδων από περιορισμό της φοροδιαφυγής.

ΕΡΕΥΝΕΣ 16 Οκτ 2025 | 07:58

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Φοροδιαφυγή... 100% εντόπισε η ΑΑΔΕ σε 58 Κέντρα Υποδοχής Δηλώσεων - Πρόστιμα και λουκέτα

Τα ποσοστά φοροδιαφυγής αγγίζουν το 100% - Επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 414.000 ευρώ και 48ωρα λουκέτα σε 10άδες περιπτώσεις.

ΥΨΗΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΕΟΣ 15 Οκτ 2025 | 17:18
ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ 15 Οκτ 2025 | 15:22

ΟΠΕΚΕΠΕ: Άρχισαν οι πληρωμές στους αγρότες – Ποιες ενισχύσεις καταβάλλονται σήμερα Τετάρτη

Σήμερα (15/10) καταβάλλονται τρεις κατηγορίες ενισχύσεων ύψους 153 εκατ. ευρώ

15 Οκτ 2025 | 12:37

20 χρόνια Mediterranean Cosmos: "Όλος ο κόσμος σε έναν προορισμό"

Φέτος, το Mediterranean Cosmos γιορτάζει τα 20 του χρόνια με πολλές εκδηλώσεις και μία νέα καμπάνια.

ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 15 Οκτ 2025 | 12:22

IDEAL: "Μεγαλώνει" την Μπάρμπα-Στάθης και τα Attica - Μέχρι το α' τρίμηνο του 2026 το νέο "χτύπημα" με εξαγορά

Ποια είναι τα επόμενα deals που θα κλείσει η εισηγμένη. Ποιος ο ρόλος των Μπάρμπα-Στάθη και Attica.

15 Οκτ 2025 | 12:16

ΕΚΟ: Ξεκινά η διάθεση του Πετρελαίου Θέρμανσης στη χαμηλότερη τιμή εκκίνησης των τελευταίων ετών

Η ΕΚΟ, μέλος της HELLENiQ ENERGY, βρίσκεται σταθερά δίπλα στους καταναλωτές με εγγύηση ποιότητας και ποσότητας

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 15 Οκτ 2025 | 12:11

Στουρνάρας για αυξήσεις μισθών: "Ναι, αλλά όσο το επιτρέπει η παραγωγικότητα - Ολα θέλουν ρέγουλα"

Ο Γιάννης Στουρνάρας αναφέρθηκε στις τράπεζες, στους μισθούς αλλά και στην οικονομία και το χρέος της χώρας

7-8% ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ 15 Οκτ 2025 | 11:28

Παπασταύρου: Πετρέλαιο θέρμανσης στη χαμηλότερη τιμή της τελευταίας τετραετίας

Ο κ. Παπασταύρου υπογράμμισε ότι πριν από τα Χριστούγεννα θα καταβληθεί η πρώτη δόση, περίπου το 60% του επιδόματος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 15 Οκτ 2025 | 11:22

Αντίμετρα για την ακρίβεια: Μειώσεις τιμών σε 2.000 προϊόντα σούπερ μάρκετ - Σε χαμηλό 4ετίας το πετρέλαιο θέρμανσης

Ανακοινώθηκαν και αναρτώνται εντός της ημέρας στα ράφια των supermarket οι μειώσεις στις τιμές 2.180 κωδικών.

15 Οκτ 2025 | 10:05

"Αυτές οι Νύχτες έμειναν": Η Nova στήριξε ως Μεγάλος Χορηγός το 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας

Για 4η συνεχόμενη χρονιά η Nova στάθηκε αρωγός στις Νύχτες Πρεμιέρας ως Μεγάλος Χορηγός ενός θεσμού, που συνεχίζει να αναδεικνύει το σύγχρονο σινεμά.

15 Οκτ 2025 | 09:53

Η AXIA CERT απονέμει στην ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ τα πιστοποιητικά ISO 27001 & ISO 27701

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προτύπων 2025 και το θέμα "Συνεργασίες για την Επίτευξη των Στόχων" (SDG17).

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ 15 Οκτ 2025 | 08:30

Πώς το Δημόσιο θα εντοπίζει τα ακίνητα από τις σχολάζουσες κληρονομιές - Ο ρόλος του Περιουσιολογίου

Άμεση πρόσβαση στα στοιχεία ακινήτων φορολογουμένων που έχουν αποβιώσει και δεν έχουν κληρονόμους.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ 15 Οκτ 2025 | 08:05

Σούπερ μάρκετ: Αναλυτικά η λίστα με τις μειώσεις τιμών σε πάνω από 2.000 προϊόντα

Πρόκειται για 1.074 κωδικούς που αφορούν τρόφιμα και 1.106 κωδικούς από άλλες κατηγορίες προϊόντων.

15 Οκτ 2025 | 07:49

Σε κρίση η παγκόσμια βιομηχανία σοκολάτας μετά τη ραγδαία άνοδο των τιμών του κακάο

Ο αντίκτυπος της ραγδαίας ανόδου των τιμών του περασμένου έτους εξακολουθεί να επηρεάζει τα κέρδη των μεταποιητών και ότι το κόστος των γλυκών δεν προβλέπεται να μειωθεί σύντομα.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 15 Οκτ 2025 | 07:04

Ξεκινά σήμερα η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης: Από 1 ευρώ η τιμή ανά λίτρο - Τι αλλάζει για να λάβετε επιδότηση

Νέες οδηγίες προς πρατηριούχους και καταναλωτές εξέδωσε η ΑΑΔΕ, για το πώς θα πρέπει να δηλώνονται τα παραστατικά αγοράς πετρελαίου θέρμανσης.

14 Οκτ 2025 | 19:23

TAG Heuer και New Balance επαναπροσδιορίζουν τα όρια της απόδοσης

Η TAG Heuer και η New Balance ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία του TAG Heuer Connected Calibre E5 40MM x New Balance Edition και του παπουτσιού τρεξίματος TAG Heuer x New Balance FuelCell SC Elite v5, σχεδιασμένων για όσους προπονούνται με σκοπό και πειθαρχία