Το Φυσικό Αέριο Αττικής μπαίνει στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας

Θα προσφέρει και άλλες συνδυαστικές υπηρεσίες μέσω συνεργασιών με εταιρείες του κλάδου των τηλεπικοινωνιών, των τραπεζών και της ασφάλειας

to-fusiko-aerio-attikis-mpainei-stin-agora-ilektrikis-energeias
SHARE THIS
0
SHARES

Τη νέα εποχή στην οποία εισέρχεται η εταιρεία από την 1η Ιανουαρίου 2018, παρουσίασε το Φυσικό Αέριο Αττικής σε μια ειδική εορταστική εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκαν σημαντικοί εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, φορέων της αγοράς ενέργειας και των ΜΜΕ.

Eχοντας ήδη διαγράψει μια πορεία 160 ετών στον χώρο της ενέργειας, το Φυσικό Αέριο Αττικής παρουσίασε για πρώτη φορά τη νέα στρατηγική του, τα επιχειρησιακά του σχέδια όσον αφορά στην είσοδό του στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και τα οφέλη που φέρνει η επόμενη ημέρα της εταιρείας για τους υφιστάμενους και μελλοντικούς πελάτες της.

Ιωάννης Μητρόπουλος Γενικός Διευθυντής του Φυσικού Αερίου Αττικής
Ιωάννης Μητρόπουλος Γενικός Διευθυντής του Φυσικού Αερίου Αττικής

Ειδικότερα, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Γιάννης Μητρόπουλος, παρουσίασε την αναμορφωμένη στρατηγική για το Φυσικό Αέριο Αττικής που κινείται γύρω από 6 άξονες:

  • Συνδυαστικά πακέτα ενέργειας
  • Γεωγραφική επέκταση
  • Συνεργασίες
  • Εξωστρέφεια & επενδύσεις
  • Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας
  • Κοινωνική δέσμευση & υπευθυνότητα

Με όπλο την  εμπειρία και την τεχνογνωσία στην παροχή φυσικού αερίου, με την είσοδο του στην αγορά ηλεκτρικού ρεύματος από 1/1/2018, το Φυσικό Αέριο Αττικής θα προσφέρει ανταγωνιστικά συνδυαστικά πακέτα ενέργειας που θα παρέχουν διευρυμένες δυνατότητες και θα δημιουργούν προστιθέμενη αξία για τους πελάτες της. Τις υπηρεσίες της εταιρείας Φυσικό Αέριο Αττικής στον κλάδο του φυσικού αερίου θα μπορούν να απολαύσουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις που ζουν και δραστηριοποιούνται σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας υπάρχει δίκτυο φυσικού αερίου, ενώ οι υπηρεσίες της στον κλάδο του ηλεκτρισμού θα απευθύνονται στο σύνολο των νοικοκυριών και επιχειρήσεων της χώρας.

Πάνος Αλεξόπουλος Chief Marketing Officer του Φυσικού Αερίου Αττικής
Πάνος Αλεξόπουλος Chief Marketing Officer του Φυσικού Αερίου Αττικής

Για την υλοποίηση της στρατηγικής της στη νέα εποχή, το Φυσικό Αέριο Αττικής έχει ήδη συνάψει μια σειρά σημαντικών συνεργασιών με κορυφαίες εταιρείες διαφορετικών κλάδων, μεταξύ των οποίων οι Vodafone, Alpha Bank, EuropeAssistance και Interamerican.

Ελένη Ράπτη Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων του Φυσικού Αερίου Αττικής
Ελένη Ράπτη Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων του Φυσικού Αερίου Αττικής

Δίνοντας το στίγμα της επόμενης ημέρας για τους καταναλωτές στο Φυσικό Αέριο Αττικής, ο κ. Γ. Μητρόπουλος δήλωσε: «Ως Φυσικό Αέριο Αττικής έχουμε διαγράψει μια μακρά και συνεπή πορεία στον χρόνο και έχοντας πλέον συμπληρώσει 160 χρόνια παρουσίας στον χώρο της ενέργειας, είμαστε σε θέση να εισέλθουμε στο αύριο με βασική παρακαταθήκη μας το μοναδικό κύρος και την αξιοπιστία που μας διακρίνει.

Πιστεύουμε πραγματικά ότι οι καταναλωτές στην Ελλάδα αξίζουν να έχουν επιλογές και να λαμβάνουν υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας. Μέσα από όσα σχεδιάζουμε και παρουσιάσαμε σήμερα, δίνουμε στην ουσία τη δυνατότητα στους πελάτες μας να απολαύσουν υπηρεσίες και προϊόντα που ήταν μέχρι τώρα διαθέσιμα μόνο σε ώριμες αγορές, όπως αυτές της Δυτικής Ευρώπης. Και αυτό είναι μια πραγματική και ουσιαστική καινοτομία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook