Τράπεζα δίνει δώρο μία... γάτα για κάθε στεγαστικό δάνειο

Μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες της Ρωσίας, προσφέρει σε όποιον πελάτη λάβει στεγαστικό δάνειο, μια ...γάτα για καλή τύχη.

trapeza-dinei-dwro-mia-gata-gia-kathe-stegastiko-daneio
SHARE THIS
0
SHARES

Η ρωσική τράπεζα Sberbank... σκαρφίστηκε μια ασυνήθιστη στρατηγική για να κερδίσει πελάτες στα προϊόντα στεγαστικής πίστης που προσφέρει: κάθε πελάτης που λαμβάνει στεγαστικό δάνειο μπορεί να επιλέξει την γάτα που επιθυμεί και η οποία και θα παραδοθεί στο σπίτι εγκαίρως για το... καλωσόρισμα.

Η Sberbank, που είναι από τις μεγαλύτερες τράπεζες της Ρωσίας, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να διαλέξουν ανάμεσα σε 10 ράτσες.

Πρόκειται για διαφημιστική εκστρατεία που εμπνεύστηκε μια μικρή τοπική διαφημιστική και περιλαμβάνει φορτηγάκια παράδοσης των ζώων με τα αντίστοιχα λογότυπα και ράτσες, τα οποία κυκλοφορούν στους δρόμους της Μόσχας.

Βέβαια το... κλου της υπόθεσης είναι ότι ο δανειολήπτης δεν μπορεί να κρατήσει το κατοικίδιο. Απλά η τράπεζα προσφέρει την δυνατότητα το πρώτο... ον που θα διασχίσει το κατώφλι του σπιτιού να είναι γάτα, κάτι που οι Ρώσοι θεωρούν τύχη.

Οι νέοι ιδιοκτήτες θα, ωστόσο, έχουν ένα χρονικό διάστημα δύο ωρών με τις γάτες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook