Viva Wallet & Viva Wallet POS: Η Νέα εποχή στις ηλεκτρονικές πληρωμές

Η λύση για ηλεκτρονικές συναλλαγές χωρίς γνώσεις master, χωρίς τραπεζικό λογαριασμό και με ελάχιστες ή μηδενικές προμήθειες για ιδιώτες και επαγγελματίες!

Viva Wallet & Viva Wallet POS: Η Νέα εποχή στις ηλεκτρονικές πληρωμές

Η οικονομία μας αλλάζει και το ηλεκτρονικό χρήμα δεν αφορά πλέον λίγους αλλά όλους. Αν προσθέσουμε και τα τελευταία μέτρα για το χτίσιμο του αφορολόγητου, έχουμε μπροστά μας μία εντελώς νέα εικόνα για το πως θα γίνονται οι συναλλαγές στο άμεσο μέλλον, είτε πρόκειται για ιδιώτες είτε για επαγγελματίες και καταστήματα. Η αντίδραση των περισσοτέρων σε αυτή τη νέα πραγματικότητα είναι έντονη, όπως εύλογες είναι και οι απορίες για τη χρήση και για τις χρεώσεις που θα αντιμετωπίσουν.

Ωστόσο, αυτό πρόκειται να αλλάξει. Ή μάλλον έχει ήδη αλλάξει, καθώς το 1ο ελληνικό ηλεκτρονικό πορτοφόλι, Viva Wallet, βασικό προϊόν του Ομίλου Viva, παρέχει τις πλέον ευέλικτες και ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτρονικών συναλλαγών για ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

O Όμιλος Viva ξεκίνησε τις δραστηριότητές του πριν 16 χρόνια παρέχοντας B2B υπηρεσίες ανάπτυξης εφαρμογών και ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής επικοινωνίας. Το 2006 ιδρύθηκε η εταιρία Viva Services (www.viva.gr) που προσέγγισε τον τελικό καταναλωτή προσφέροντάς του υπηρεσίες ταξιδίων, εισιτήρια θεάτρου και συναυλιών, υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών κ.ά. Τέλος, το 2010 δημιουργήθηκε η Viva Payments (www.vivawallet.com) που αποτελεί το 1ο Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος στην Ελλάδα με άδεια για λειτουργία εντός Ευρωπαϊκής Οικονομικής Ζώνης.

Viva Wallet: Μία τράπεζα στα δάχτυλά μας

Το Viva Wallet είναι μία καινοτόμα πλατφόρμα που υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τις καθημερινές μας συναλλαγές. Αποτελείται από την εφαρμογή Viva Wallet app για smartphones ή tablets και τη Viva Wallet Card που μας επιτρέπουν να κάνουμε πληρωμές για αγαθά ή υπηρεσίες απλά και μόνο με το αποτύπωμά μας, με απόλυτη ασφάλεια και εντυπωσιακή ταχύτητα.

Viva Wallet & Viva Wallet POS: Η Νέα εποχή στις ηλεκτρονικές πληρωμές

Δεν χρειάζεται να θυμόμαστε κανένα password και -ακόμα σημαντικότερο- δεν χρειάζεται να έχουμε καν τραπεζικό λογαριασμό! Το άνοιγμα ιδιωτικού ή επαγγελματικού λογαριασμού στο Viva Wallet, είναι μια διαδικασία σύντομη και εύκολη. Μέσα από το κατέβασμα της εφαρμογής Viva Wallet (App Store & Google play) ή μπαίνοντας στο www.vivawallet.com, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να δημιουργήσει ένα λογαριασμό μέσα σε 1 μόνο λεπτό.

Η φόρτιση δε του Viva Wallet είναι παιχνιδάκι, αφού γίνεται με μετρητά σε περισσότερα από 3000 Viva Spots σε όλη την Ελλάδα ή εξαργυρώνοντας έναν κωδικό Viva e-money, όπως αυτόν που αγοράζουμε για τις μονάδες ανανέωσης των καρτοκινητών μας!

Μπορεί επιπλέον να γίνει μέσω πιστωτικών, χρεωστικών ή προπληρωμένων καρτών ή απευθείας μέσω ενός τραπεζικού λογαριασμού.

Και τι μπορεί να κάνει κάποιος με το Viva Wallet του; Καταρχάς πληρώνει με ασφάλεια και 1 μόνο κλικ σε e-shops που έχουν σήμα πληρωμής Viva Wallet, αλλά και μέσω του κινητού του σε φυσικά καταστήματα, αναζητώντας το Viva QR code στο εκάστοτε ταμείο είτε συμπληρώνοντας τον ΑΦΜ της εταιρείας είτε βρίσκοντας το κατάστημα στο χάρτη. Επιπλέον, μπορεί να εξοφλήσει γρήγορα περισσότερους από 300 λογαριασμούς και υπηρεσίες, αποφεύγοντας έτσι τις ουρές, ενώ χρησιμοποιώντας τη Viva Wallet Card, που συνδέεται αυτόματα με το υπόλοιπο του Viva Wallet, μπορεί να πραγματοποιεί αγορές σε 32 εκατομμύρια σημεία παγκοσμίως, με το σήμα MasterCard.

Και μην ξεχνάτε ότι μέσω Viva Wallet έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του Viva.gr, όπως αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, εισιτήρια για θέατρα, κινηματογράφους, συναυλίες, αθλητικούς αγώνες κ.ά.

Και για όσους δεν κατάλαβαν τι σημαίνουν τα παραπάνω, να εξηγήσουμε ότι πλέον μπορείτε να αφήσετε το… αναλογικό πορτοφόλι σας στο σπίτι και να κάνετε όλες τις αγορές σας με το κινητό!

Viva Wallet & Viva Wallet POS: Η Νέα εποχή στις ηλεκτρονικές πληρωμές - εικόνα 2

Viva Wallet POS: Λύνει το γόρδιο δεσμό για τις επιχειρήσεις

Έχοντας έναν λογαριασμό Viva Wallet, ο επιχειρηματίας μπορεί να δέχεται πληρωμές με κάθε τρόπο (όλες τις κάρτες, μετρητά, ebanking, πληρωμή με Viva Wallet, πληρωμή μέσω της υπηρεσίας Pay@Home) στο e- shop ή τη mobile εφαρμογή του, αλλά και σε φυσικά καταστήματα με σύγχρονες λύσεις POS και mPOS.

Τα τερματικά Viva Wallet POS, αποτελούν μία αξιόπιστη, άμεση και ευέλικτη λύση μέσω της οποίας ένας έμπορος μπορεί να δεχτεί πληρωμές με κάρτα. Στις αρχές του 2016, η Viva, 1η στην Ελλάδα, προχώρησε σε πώληση συσκευών POS για σταθερή και φορητή χρήση, στο ευρύ κοινό, χωρίς συνδρομή, με πολύ χαμηλές προμήθειες και χωρίς δέσμευση τζίρου! Η υπηρεσία μάλιστα ενεργοποιείται μέσα σε 1 μέρα για να μην χάσει ο επιχειρηματίας ούτε 1 πώληση!

Τις συσκευές POS, έως πρόσφατα τις έδιναν αποκλειστικά τα Πιστωτικά Ιδρύματα, ζητώντας από τον πελάτη τους εγγυήσεις κεφαλαίων και επιβάλλοντας δεσμεύσεις και περιορισμούς που συχνά έκαναν την απόκτηση μίας συσκευής POS αδύνατη. Η Viva όμως ήρθε να αλλάξει το τοπίο!

Επιπλέον, για τους πολύ ψαγμένους επιχειρηματίες, η Viva έχει και ψαγμένες λύσεις. Και αυτό γιατί παρά τις ήδη χαμηλές προμήθειες της υπηρεσίας, υπάρχει δυνατότητα και για μηδενικές προμήθειες!

Πως; Όταν ο επιχειρηματίας (ή ο καταστηματάρχης) που έχει Viva Wallet λογαριασμό, δεχθεί πληρωμή από πελάτη που χρησιμοποιεί για τις συναλλαγές του Viva Wallet! Σε απλά ελληνικά, οι πληρωμές που γίνονται σε ένα κατάστημα με τη χρήση κινητού και την εφαρμογή Viva Wallet, δεν επιβαρύνονται με προμήθεια άρα πελάτες και καταστηματάρχες βγαίνουν κερδισμένοι!

Μαζί με τις εύκολες και γρήγορες διαδικασίες για την απόκτηση του Viva Wallet και των Viva Wallet POS χρειάζεστε κάτι άλλο για να περάσετε στην ηλεκτρονική εποχή, είτε είστε ιδιώτης είτε επαγγελματίας;

Μπορείτε να δείτε τις απεριόριστες λύσεις που προσφέρει το Viva Wallet με μία επίσκεψη στο Vivawallet.com και κατεβάζοντας την εφαρμογή για το iOS ή το Android κινητό και tablet σας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 20 Ιαν 2022 | 21:43

ΕΡΓΑΝΗ: Ανοίγει η πλατφόρμα για την υποβολή δηλώσεων - Ποιους αφορά

Ποιοι θα λάβουν αποζημίωση ειδικού σκοπού - Η ΕΡΓΑΝΗ και ο Μηχανισμός ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΦΑΚΕΛΟΥ 20 Ιαν 2022 | 21:19

ΤΑΙΠΕΔ: Διεθνής διαγωνισμός για την παραχώρηση της Αττικής Οδού για 25 χρόνια

Προθεσμία κατάθεσης φακέλου μέχρι τις 20 Απριλίου έχουν οι υποψήφιοι επενδυτές

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 20 Ιαν 2022 | 21:02

Τρεις αλλαγές στην τροπολογία για τις άδειες νόσησης λόγω κορονοϊού: Τι ισχύει

Τι αλλάζει στην τροπολογία για τις άδειες νόσησης, λόγω κορονοϊού

ΑΠΟ ΤΟ TOP EMPLOYERS INSTITUTE 20 Ιαν 2022 | 16:43

Η Lidl Ελλάς "κορυφαίος εργοδότης" σε Ελλάδα και Ευρώπη για 6η συνεχόμενη φορά

Η βράβευση αποτελεί λαμπρή απόδειξη για το περιβάλλον εργασίας που προσφέρει η Lidl Ελλάς.

ΨΗΦΙΑΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 20 Ιαν 2022 | 16:13

ΑΑΔΕ: Από σήμερα "Τα Ραντεβού μου" σε όλες τις ΔΟΥ της χώρας

Στο σύνολο των ΔΟΥ όλης της χώρας επεκτείνει την λειτουργία της πλατφόρμας, "Τα Ραντεβού μου"

"ΑΤΥΠΟ LOCKDOWN" 20 Ιαν 2022 | 14:58

Τα μέτρα για την πανδημία μείωσαν τον τζίρο στην εστίαση κατά 50%- Ζητούν νέα μέτρα στήριξης

Μετά την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων καταγράφεται μείωση κατά 50% στον τζίρο των επιχειρήσεων του κλάδου εστίασης.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 20 Ιαν 2022 | 13:44

ΤτΕ: Υπερδιπλασιάστηκαν τα έσοδα από τον τουρισμό στους 11 μήνες Ιανουαρίου - Νοεμβρίου 2021

Οι ταξιδιωτικές εισπράξεις αυξήθηκαν στα 10,4 δισ. ευρώ από 4,2 δισ. ευρώ που ήταν το αντίστοιχο διάστημα του 2020.

ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΑΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ 20 Ιαν 2022 | 12:59

Βαρύ πρόστιμο στην Ελλάδα για τις κρατικές ενισχύσεις στη ΛΑΡΚΟ - Από το δικαστήριο της ΕΕ

Η Ελλάδα παρέβη την υποχρέωσή της να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την εκτέλεση της απόφασης του 2017 μέχρι τις 25 Μαρτίου 2019.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΡΑΤΑΚΟΥ 20 Ιαν 2022 | 11:34

Γεωργιάδης: Το 2022 η αύξηση του ΑΕΠ θα υπερβεί το 5%

Ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης ανέλυσε τις μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την περαιτέρω ενίσχυση του επενδυτικού περιβάλλοντος.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 20 Ιαν 2022 | 08:16

Αλλάζουν όλα σε φορολοταρία και ηλεκτρονικές συναλλαγές: Πώς θα κερδίσετε έως και 100.000 ευρώ μετρητά πληρώνοντας με κάρτα

Ένας τυχερός θα κερδίζει 50.000 ευρώ, πέντε τυχεροί από 20.000 ευρώ, 50 τυχεροί από 5000 ευρώ και 500 τυχεροί από 1000 ευρώ.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ 20 Ιαν 2022 | 07:28

Ποιοι κλάδοι εμφανίζουν τη μεγαλύτερη έλλειψη θέσεων εργασίας

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, στο γ΄ τρίμηνο του 2021 καταγράφηκαν 15.125 κενές θέσεις εργασίας.

ΔΥΟ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ 19 Ιαν 2022 | 20:43

Σταϊκούρας: Θα κάνουμε ό,τι απαιτηθεί για στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων

Έχουν ενισχυθεί οι καταθέσεις των πολιτών, το διαθέσιμο εισόδημα τους, τόνισε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας

ΕΝ ΜΕΣΩ ΔΥΣΚΟΛΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΓΚΥΡΙΑΣ 19 Ιαν 2022 | 18:18

Νέο 10ετές ομόλογο: Υπερέβησαν τα 15 δισ. ευρώ οι προσφορές - 3 δισ. άντλησε το Δημόσιο

Με ισχυρή ζήτηση, που ξεπέρασε τα 15 δισ. ευρώ, έκλεισε το βιβλίο προσφορών για την έκδοση του νέου δεκαετούς ομολόγου με το Δημόσιο να αντλεί 3 δισ. ευρώ.