Την πόρτα της 35ης τακτικής ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση περνούν εδώ και λίγες ημέρες οι πρώτοι κατηγορούμενοι για το περιβόητο "σκάνδαλο Folli Follie”
Σχεδόν 27 μήνες μετά τη δημοσιοποίηση (στις 4 Μαΐου 2018) του report από το QCM που ξεσκέπασε το μεγαλύτερο σκάνδαλο παραποίησης οικονομικών στοιχείων εισηγμένης εταιρείας, υπόθεση που ξεπέρασε τα όρια της εγχώριας αγοράς και αμαύρωσε την εικόνα της ελληνικής κεφαλαιαγοράς, η ώρα των απολογιών ανοίγει (;) το δρόμο για τον καταλογισμό ευθυνών.
Ο κύκλος των κατηγορούμενων, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει πλέον διευρυνθεί στα 30 άτομα, από τα αρχικά 16, έπειτα από την ολοκλήρωση των ερευνών. Σημειώνεται πως στα τέλη του 2018 ασκήθηκαν οι πρώτες διώξεις, έπειτα από την έρευνα που πραγματοποίησε ο εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτση.
Όπως έγραψε τότε το Capital.gr, κατηγορίες για κακουργηματική απάτη σε βάρος του επενδυτικού κοινού και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος ασκήθηκαν στον Δημήτρη Κουτσολιούτσο, τη σύζυγο και το γιο τους και σε 11 ακόμη μέλη της τότε διοίκησης της εταιρείας.
Διαβάστε περισσότερα στο Capital.gr