Χουλιαράκης: Στόχος είναι να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος

Αποδέχθηκα την πρόταση όντας ήδη πρόεδρος του ΣΟΕ με κύριο στόχο τη συνέχεια και να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος, ανέφερε ο νέος υπουργός Οικονομικών.

xouliarakis-stoxos-einai-na-min-xathei-polutimos-xronos
SHARE THIS
0
SHARES

Ο Γ. Χουλιαράκης που κάθεται δίπλα μου είναι ένα υπαρκτό πρόσωπο, σημείωσε με μια δόση χιούμορ ο απερχόμενος υπουργος Οικονομικων Ευκλείδης Τσακαλώτος κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Οικονομικών, αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο κ. Χουλιαράκης έχει μείνει μέχρι στιγμής μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

Όπως σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΟΕ, «η συμβολή του Ευκλείδη στη σταθεροποίηση της οικονομίας, να επιτευχθεί πάλι ένα κλίμα σταθερότητας για να βλέπουμε το μέλλον πιο αισιόδοξα είναι κρίσιμη. Αποδέχθηκα την πρόταση -πρόσθεσε ο κ. Χουλιαράκης-, όντας ήδη πρόεδρος του ΣΟΕ με κύριο στόχο τη συνέχεια και να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος. Να προχωρήσει η ενίσχυση του τραπεζικού συστήματος γρήγορα. Η ελλληνική οικονομία έχει μπει ήδη σε μια φάση ύφεσης, είπε ο Χουλιαράκης ο οποίος εξέφρασε την ελπίδα του αυτή να είναι βραχεία, ενώ υπογράμμισε πως στόχος είναι να χαλαρώσει η πίεση των capital controls.

 

Σύμφωνα με τον νέο υπουργό Οικονομικών, ο στόχος είναι η επόμενη κυβέρνηση να έχει ίδιο ή μεγαλύτερο βαθμό ελευθερίας από όσο είχε η προηγούμενη.


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook