Follow us

Youth Empowered: Your Power Move - Νέο app από την Coca Cola

Το Youth Empowered επιστρέφει με νέο app και νέο κύκλο σεμιναρίων και Q&A sessions στις 14-18/12.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Youth Empowered

Το Youth Empowered, το πιο ευρύ και δωρεάν πρόγραμμα ενίσχυσης απασχολησιμότητας του ιδιωτικού τομέα λανσάρει το νέο του app και σε συνεργασία με τη Socialinnov ξεκινάει νέο κύκλο δωρεάν σεμιναρίων και mentoring για την ενδυνάμωση νέων 18-30 ετών!

Μέσα από τρία ξεχωριστά Live Q&A Session οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με υψηλόβαθμα στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της Coca-Cola HBC και να:

1. Ενημερωθούν για τις νέες θέσεις που δημιουργούνται στο πλαίσιο της νέας επένδυσης του Ομίλου COCA-COLA HBC για τη δημιουργία ενός κέντρου κοινών επιχειρησιακών λύσεων στη Θεσσαλονίκη και για το πώς μπορούν να τις διεκδικήσουν

2. Ανακαλύψουν τα πάντα για τις πωλήσεις, από τα έμπειρα στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον

3. Μάθουν πως να διεκδικήσουν τη θέση τους στην αγορά εργασίας, και ποια τα δικαιώματα και υποχρεώσεις τους σε αυτή

Παράλληλα σε 2 εξειδικευμένα σεμινάρια για digital skills από την ομάδα της Socialinnov οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν τις ψηφιακές δεξιότητες, οι οποίες είναι απαραίτητες για τη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστεί να κάνουν εγγραφή εδώ για να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάθε περισσότερα για το πρόγραμμα και κάνε την εγγραφή σου

Δευτέρα 14/12, 17:00-18:00 - LIVE Q&A: ALL ABOUT SALES_ΠΡΟΦΙΛ, ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Γιατί να ασχοληθώ με τις πωλήσεις; Τι δεξιότητες πρέπει να αναπτύξω; Ποιο πρέπει να είναι το προφίλ μου; Μάθε τα πάντα για τις πωλήσεις, από έμπειρα στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Ιωάννα Πολυμέρα, Regional Sales Manager, Cοca-Cola Τρία Έψιλον

Γιώργος Μάρκος, District Sales Manager Coca-Cola Τρία Έψιλον

Λευτέρης Καραπάτης, WHS Key Account Manager Cοca-Cola Τρία Έψιλον

Τρίτη 15/12, 17:00-18:00 - LIVE Q&A: ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ_ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

Ψάχνεις τη θέση σου στην αγορά εργασίας; Μάθε τα πάντα για το βιογραφικό σου, τη συμμετοχή σε μία συνέντευξη, τα σημεία στα οποία πρέπει να δώσεις έμφαση αλλά και τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σου!

Βίκυ Περδικάρη, Organizational Development & Employer Branding Manager, Coca-Cola Τρία Έψιλον

Φιλιώ Κυριάκη, Legal Counsel, Coca-Cola Τρία Έψιλον

Τετάρτη 16/12, 17.00 - 18.00, LIVE Q&A: Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ COCA-COLA HBC ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΓΙΝΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 50 ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ COCA-COLA HBC!

Θα ήθελες να γίνεις μέρος της ομάδας της Coca-Cola HBC ως Customer, Billing & Dispute Specialist στη Θεσσαλονίκη; Μάθε πώς να κάνεις την αίτησή σου να ξεχωρίσει!

Μαρία Αλεφραγκή, Talent Acquisition & Identification Team Coca-Cola HBC

Πέμπτη 17/12, 18:00 – 19.00, E-LECTURE: GETTING STARTED WITH DIGITAL MARKETING

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για όσους θέλουν να ανακαλύψουν τη δύναμη των Social Media και να γνωρίσουν όλα όσα μπορούν να προσφέρουν σε αυτούς και την επιχείρησή τους.

Φωτεινή Βαβίτσα, Instructor Socialinnov

Παρασκευή 18/12, 12:00 – 13:00, E-LECTURE: WORDPRESS. LEARN HOW TO BUILD YOUR WEBSITE

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για όσους επιθυμούν να εξοικειωθούν με τη χρήση διαχείρισης περιεχομένου μέσω νέων τεχνολογιών, ώστε να συγκεντρώνουν σε ένα ιστολόγιο όλες τις πληροφορίες που επιθυμούν να μοιράζονται με το διαδικτυακό κοινό τους.

Βάιος Καμινιώτης, Instructor Socialinnov

Youth Empowered 2

Ανανεωμένο περιεχόμενο στο νέο mobile app του Youth Empowered

Μπαίνοντας πλέον σε μια διαδικτυακή και on-the-go εποχή, το Youth Empowered με μία ολοκαίνουρια ψηφιακή ταυτότητα, έρχεται να προσφέρει στους νέους καθοδήγηση, δικτύωση και δεξιότητες on the go μέσα από το νέο του mobile app που έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 5000 downloads σε ένα μήνα.

Μέσω Apple Store και Google Play μπορείτε τώρα να έχετε όλη την εμπειρία Youth Empowered, στην οθόνη του κινητού σας. Νέο και διευρυμένο υλικό, σύγχρονες θεματικές και διαδραστική επικοινωνία με το δυναμικό δίκτυο μεντόρων των έμπειρων επαγγελματιών της Coca-Cola Τρία Έψιλον και των συνεργαζόμενων εταιριών του Youth Empowered, όλα είναι πλέον στη διάθεσή σας, με ένα download.

Θεματικές ενότητες που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των νέων και της αγοράς

10 διαφορετικά e-learnings σε θεματικές όπως δημιουργία βιογραφικού & προετοιμασία για συνέντευξη, κατανόηση δυνατών &αδύνατων σημείων, δικτύωση & επικοινωνιακές δεξιότητες, project management, ικανότητες διαπραγμάτευσης, διαχείριση χρόνου, τεχνικές πωλήσεων, business planning και πολλά άλλα. Μετά από την ολοκλήρωση κάθε e-learning συμμετέχοντες λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Flash e-learnings διάρκειας 2 λεπτών για γρήγορα και on the go trainings.

Eιδική ενότητα HoReCa edition, με περιεχόμενο ειδικά διαμορφωμένο για τους νέους που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού και της εστίασης.

Πρωτοποριακό, gamified test από την owiwi για να ανακαλύψετε τα δυνατά σας σημεία, αλλά και αυτά χρειάζεται να βελτιώσετε.

Το μεγαλύτερο δίκτυο μεντόρων από στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον και μεγάλων επιχειρήσεων

Μια μεγάλη ομάδα μεντόρων βρίσκεται στην πλατφόρμα και οι συμμετέχοντες μπορούν να βρουν τους μέντορες τους ενδιαφέρουν μέσα από το profile τους και να συνομιλήσουν μαζί τους.

Μentors talks: Ομιλίες και παρουσιάσεις μεντόρων του προγράμματος με στόχο να εμπνεύσουν και να καθοδηγήσουν τους νέους.

1:1 Mentoring Sessions

Σύνδεση με την αγορά εργασίας

Ενημερωθείτε για τις θέσεις εργασίας που προκύπτουν στην Coca-Cola Τρία Έψιλον και στο δίκτυο των συνεργαζόμενων εταιρειών του προγράμματος Youth Empowered

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Εστιασμένη στην ανάπτυξη, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, είναι μια εταιρεία καταναλωτικών αγαθών, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και στρατηγικός συνεργάτης της The Coca-Cola Company. Με σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα στη χώρα, η εταιρεία εκπροσωπεί σχεδόν το 50% του κύκλου εργασιών (47.3%) όλου του κλάδου των αναψυκτικών στην Ελλάδα και συμβάλλει ουσιαστικά στην απασχόληση και την οικονομία της χώρας, την στήριξη της νέας γενιάς και την αειφόρο ανάπτυξη. Mε 51 χρόνια παρουσίας στην αγορά και εγκαταστάσεις παραγωγής στο Σχηματάρι, το Ηράκλειο Κρήτης και το Αίγιο, παράγει και διανέμει ένα από τα πιο ισχυρά και ευέλικτα χαρτοφυλάκια του κλάδου με ποιοτικά προϊόντα που ικανοποιούν τις επιθυμίες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση. Σε αυτά περιλαμβάνονται εμπορικά σήματα της The Coca-Cola Company, όπως αναψυκτικά (Coca-Cola, Sprite, Fanta, Schweppes), το παγωμένο τσάι FUZETEA, η σειρά φυτικών ροφημάτων AdeZ, και ο καφές Costa Coffee, αλλά και προϊοντικές μάρκες που ανήκουν στον Όμιλο Coca-Cola HBC, όπως οι χυμοί Amita και Frulite και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ. Επιπλέον, η εταιρεία αποτελεί τον επίσημο διανομέα στην Ελλάδα των chips TSAKIRIS, των ενεργειακών ποτών Monster αλλά και των αλκοολούχων ποτών των οίκων Edrington, Brown-Forman, Gruppo Campari και Ισιδώρου Αρβανίτου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα gr.coca-colahellenic.com, το Facebook: www.facebook.com/CocaCola3E

Σχετικά με τη Socialinnov

Η Socialinnov είναι μια είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που εστιάζει στην εξάλειψη του χάσματος των ψηφιακών δεξιοτήτων και του μεγάλου ποσοστού ανεργίας στην Ελλάδα. Στόχος της είναι η οικοδόμηση καλύτερων μαθησιακών εμπειριών για την εκπαίδευση των νέων ή άλλων ευπαθών κοινωνικών ομάδων, προκειμένου να τους δοθούν τα εφόδια για ένα καλύτερο κοινωνικό και επαγγελματικό μέλλον. Ξεκίνησε το 2013 ως ο εκπαιδευτικός βραχίονας του Found.ation, μιας κορυφαίας πλατφόρμας καινοτομίας και τεχνολογίας. Η Socialinnov συνεργάζεται με ένα μεγάλο δίκτυο οργανισμών-εταίρων, εμπειρογνωμόνων και εκπαιδευτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 02 Δεκ 2022 | 14:22

Αυτές είναι οι 12 προμήθειες τραπεζικών συναλλαγών που ζητάει να μπει "μαχαίρι" ο Σταϊκούρας

Πρόκειται για 12 τραπεζικές συναλλαγές οι προμήθειες των οποίων που επιβαρύνουν σημαντικά την ελληνική κοινωνία.

02 Δεκ 2022 | 09:29

Η ακρίβεια ήρθε για να μείνει: Δεν επιστρέφουν στα προ πληθωρισμού επίπεδα οι τιμές

Σύμφωνα με τον ΓΓ Εμπορίου και προστασίας του Καταναλωτή, οι τιμές δεν θα επιστρέψουν στα προ πληθωρισμού επίπεδα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 02 Δεκ 2022 | 08:38

Χριστούγεννα - Εορταστικό ωράριο: Πότε ξεκινάει - Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Όλα τα μαγαζιά και τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργούν με συνεχές ωράριο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 02 Δεκ 2022 | 07:14

Ο κίνδυνος να χάσουμε δύο μισθούς από ακρίβεια και επιτόκια - Πώς θα τον περιορίσουμε

Ποιο είναι το ζητούμενο στις συζητήσεις τραπεζών και υπουργείου Οικονομικών.

ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 01 Δεκ 2022 | 20:28

Μέτρα για ευάλωτους δανειολήπτες ψάχνουν κυβέρνηση και τράπεζες - Σε δύο εβδομάδες κρίνονται όλα...

Το υπουργείο οικονομικών κάλεσε τις τράπεζες ώστε το αργότερο μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες να καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις

ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ 01 Δεκ 2022 | 19:02

Γιατί τόσος ντόρος με τα Digital Marketing Skills στις επιχειρήσεις;

Οι άνθρωποι καταναλώνουν όλο και περισσότερο ψηφιακό περιεχόμενο σε καθημερινή βάση – στα κινητά τηλέφωνα, τους φορητούς υπολογιστές, τους επιτραπέζιους υπολογιστές στην εργασία ή στο σπίτι.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ 01 Δεκ 2022 | 16:23
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ 01 Δεκ 2022 | 12:10

Νέο κοινωφελές ίδρυμα από την Anastassiadis Group

Εγκρίθηκε η ίδρυση του κοινωφελούς ιδρύματος "Ευγενία Αναστασιάδου Σμυρναίου"

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 01 Δεκ 2022 | 10:24

Προσοχή με τα τζάκια και τα ηλεκτρικά καλοριφέρ: Γιατί εκτοξεύουν το κόστος της θέρμανσης

Το τοπίο αλλάζει συνεχώς καθώς οι τιμές επηρεάζονται και από τα δεδομένα στις διεθνείς αγορές αλλά και από την επιδοματική πολιτική της κυβέρνησης ή των εταιρειών.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ MY MARKET ΚΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟΣ 01 Δεκ 2022 | 10:19

Γεωργιάδης για καλάθι του νοικοκυριού: Πτώση τιμών για 5η εβδομάδα σε πολλά προϊόντα - Συγκράτηση τιμών και εκτός καλαθιού

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην πτώση του πληθωρισμού ενώ τόνισε ότι για πέμπτη εβδομάδα σε πάρα πολλά προϊόντα οι τιμές πέφτουν, και κάθε εβδομάδα το σύνολο της αξίας του καλαθιού μειώνεται.

ΚΑΤΑΒΛΗΤΕΟ ΕΩΣ ΤΙΣ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022 01 Δεκ 2022 | 10:11

373,5 εκατ. ευρώ στο δημόσιο ταμείο από την έκτακτη εισφορά στους παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας

Το συνολικό ύψος της έκτακτης εισφοράς της εν λόγω περιόδου ανέρχεται σε 373.545.221,73 ευρώ όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ 30 Νοε 2022 | 20:13

"ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ": Παρατείνεται έως τις 20 Δεκεμβρίου η προθεσμία για την ψηφιακή απογραφή του χρόνου εργασίας

Η παράταση αυτή παρέχεται προκειμένου να δοθεί επαρκής χρόνος σε όσες εταιρείες δεν απογράφηκαν και στους λογιστές τους να προχωρήσουν στις αναγκαίες ενέργειες.

ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΛΙΑ 30 Νοε 2022 | 19:11

Επίδομα θέρμανσης: Πάνω από 940.000 οι αιτήσεις- Πωλείται ακόμα και στο 1,15 το λίτρο στην Αττική

Πάνω από 940.000 πολίτες έχουν υποβάλει αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης. Αυτήν τη στιγμή η μέση τιμή πανελλαδικά διαμορφώνεται στα 1,18 ευρώ, ενώ στην Αττική το πετρέλαιο θέρμανσης πωλείται κάτω από τα 1,15 ευρώ.