Youth Empowered: Your Power Move - Νέο app από την Coca Cola

Το Youth Empowered επιστρέφει με νέο app και νέο κύκλο σεμιναρίων και Q&A sessions στις 14-18/12.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Youth Empowered

Το Youth Empowered, το πιο ευρύ και δωρεάν πρόγραμμα ενίσχυσης απασχολησιμότητας του ιδιωτικού τομέα λανσάρει το νέο του app και σε συνεργασία με τη Socialinnov ξεκινάει νέο κύκλο δωρεάν σεμιναρίων και mentoring για την ενδυνάμωση νέων 18-30 ετών!

Μέσα από τρία ξεχωριστά Live Q&A Session οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με υψηλόβαθμα στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της Coca-Cola HBC και να:

1. Ενημερωθούν για τις νέες θέσεις που δημιουργούνται στο πλαίσιο της νέας επένδυσης του Ομίλου COCA-COLA HBC για τη δημιουργία ενός κέντρου κοινών επιχειρησιακών λύσεων στη Θεσσαλονίκη και για το πώς μπορούν να τις διεκδικήσουν

2. Ανακαλύψουν τα πάντα για τις πωλήσεις, από τα έμπειρα στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον

3. Μάθουν πως να διεκδικήσουν τη θέση τους στην αγορά εργασίας, και ποια τα δικαιώματα και υποχρεώσεις τους σε αυτή

Παράλληλα σε 2 εξειδικευμένα σεμινάρια για digital skills από την ομάδα της Socialinnov οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν τις ψηφιακές δεξιότητες, οι οποίες είναι απαραίτητες για τη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστεί να κάνουν εγγραφή εδώ για να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάθε περισσότερα για το πρόγραμμα και κάνε την εγγραφή σου

Δευτέρα 14/12, 17:00-18:00 - LIVE Q&A: ALL ABOUT SALES_ΠΡΟΦΙΛ, ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Γιατί να ασχοληθώ με τις πωλήσεις; Τι δεξιότητες πρέπει να αναπτύξω; Ποιο πρέπει να είναι το προφίλ μου; Μάθε τα πάντα για τις πωλήσεις, από έμπειρα στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Ιωάννα Πολυμέρα, Regional Sales Manager, Cοca-Cola Τρία Έψιλον

Γιώργος Μάρκος, District Sales Manager Coca-Cola Τρία Έψιλον

Λευτέρης Καραπάτης, WHS Key Account Manager Cοca-Cola Τρία Έψιλον

Τρίτη 15/12, 17:00-18:00 - LIVE Q&A: ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ_ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

Ψάχνεις τη θέση σου στην αγορά εργασίας; Μάθε τα πάντα για το βιογραφικό σου, τη συμμετοχή σε μία συνέντευξη, τα σημεία στα οποία πρέπει να δώσεις έμφαση αλλά και τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σου!

Βίκυ Περδικάρη, Organizational Development & Employer Branding Manager, Coca-Cola Τρία Έψιλον

Φιλιώ Κυριάκη, Legal Counsel, Coca-Cola Τρία Έψιλον

Τετάρτη 16/12, 17.00 - 18.00, LIVE Q&A: Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ COCA-COLA HBC ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΓΙΝΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 50 ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ COCA-COLA HBC!

Θα ήθελες να γίνεις μέρος της ομάδας της Coca-Cola HBC ως Customer, Billing & Dispute Specialist στη Θεσσαλονίκη; Μάθε πώς να κάνεις την αίτησή σου να ξεχωρίσει!

Μαρία Αλεφραγκή, Talent Acquisition & Identification Team Coca-Cola HBC

Πέμπτη 17/12, 18:00 – 19.00, E-LECTURE: GETTING STARTED WITH DIGITAL MARKETING

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για όσους θέλουν να ανακαλύψουν τη δύναμη των Social Media και να γνωρίσουν όλα όσα μπορούν να προσφέρουν σε αυτούς και την επιχείρησή τους.

Φωτεινή Βαβίτσα, Instructor Socialinnov

Παρασκευή 18/12, 12:00 – 13:00, E-LECTURE: WORDPRESS. LEARN HOW TO BUILD YOUR WEBSITE

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για όσους επιθυμούν να εξοικειωθούν με τη χρήση διαχείρισης περιεχομένου μέσω νέων τεχνολογιών, ώστε να συγκεντρώνουν σε ένα ιστολόγιο όλες τις πληροφορίες που επιθυμούν να μοιράζονται με το διαδικτυακό κοινό τους.

Βάιος Καμινιώτης, Instructor Socialinnov

Youth Empowered 2

Ανανεωμένο περιεχόμενο στο νέο mobile app του Youth Empowered

Μπαίνοντας πλέον σε μια διαδικτυακή και on-the-go εποχή, το Youth Empowered με μία ολοκαίνουρια ψηφιακή ταυτότητα, έρχεται να προσφέρει στους νέους καθοδήγηση, δικτύωση και δεξιότητες on the go μέσα από το νέο του mobile app που έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 5000 downloads σε ένα μήνα.

Μέσω Apple Store και Google Play μπορείτε τώρα να έχετε όλη την εμπειρία Youth Empowered, στην οθόνη του κινητού σας. Νέο και διευρυμένο υλικό, σύγχρονες θεματικές και διαδραστική επικοινωνία με το δυναμικό δίκτυο μεντόρων των έμπειρων επαγγελματιών της Coca-Cola Τρία Έψιλον και των συνεργαζόμενων εταιριών του Youth Empowered, όλα είναι πλέον στη διάθεσή σας, με ένα download.

Θεματικές ενότητες που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των νέων και της αγοράς

10 διαφορετικά e-learnings σε θεματικές όπως δημιουργία βιογραφικού & προετοιμασία για συνέντευξη, κατανόηση δυνατών &αδύνατων σημείων, δικτύωση & επικοινωνιακές δεξιότητες, project management, ικανότητες διαπραγμάτευσης, διαχείριση χρόνου, τεχνικές πωλήσεων, business planning και πολλά άλλα. Μετά από την ολοκλήρωση κάθε e-learning συμμετέχοντες λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Flash e-learnings διάρκειας 2 λεπτών για γρήγορα και on the go trainings.

Eιδική ενότητα HoReCa edition, με περιεχόμενο ειδικά διαμορφωμένο για τους νέους που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού και της εστίασης.

Πρωτοποριακό, gamified test από την owiwi για να ανακαλύψετε τα δυνατά σας σημεία, αλλά και αυτά χρειάζεται να βελτιώσετε.

Το μεγαλύτερο δίκτυο μεντόρων από στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον και μεγάλων επιχειρήσεων

Μια μεγάλη ομάδα μεντόρων βρίσκεται στην πλατφόρμα και οι συμμετέχοντες μπορούν να βρουν τους μέντορες τους ενδιαφέρουν μέσα από το profile τους και να συνομιλήσουν μαζί τους.

Μentors talks: Ομιλίες και παρουσιάσεις μεντόρων του προγράμματος με στόχο να εμπνεύσουν και να καθοδηγήσουν τους νέους.

1:1 Mentoring Sessions

Σύνδεση με την αγορά εργασίας

Ενημερωθείτε για τις θέσεις εργασίας που προκύπτουν στην Coca-Cola Τρία Έψιλον και στο δίκτυο των συνεργαζόμενων εταιρειών του προγράμματος Youth Empowered

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Εστιασμένη στην ανάπτυξη, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, είναι μια εταιρεία καταναλωτικών αγαθών, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και στρατηγικός συνεργάτης της The Coca-Cola Company. Με σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα στη χώρα, η εταιρεία εκπροσωπεί σχεδόν το 50% του κύκλου εργασιών (47.3%) όλου του κλάδου των αναψυκτικών στην Ελλάδα και συμβάλλει ουσιαστικά στην απασχόληση και την οικονομία της χώρας, την στήριξη της νέας γενιάς και την αειφόρο ανάπτυξη. Mε 51 χρόνια παρουσίας στην αγορά και εγκαταστάσεις παραγωγής στο Σχηματάρι, το Ηράκλειο Κρήτης και το Αίγιο, παράγει και διανέμει ένα από τα πιο ισχυρά και ευέλικτα χαρτοφυλάκια του κλάδου με ποιοτικά προϊόντα που ικανοποιούν τις επιθυμίες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση. Σε αυτά περιλαμβάνονται εμπορικά σήματα της The Coca-Cola Company, όπως αναψυκτικά (Coca-Cola, Sprite, Fanta, Schweppes), το παγωμένο τσάι FUZETEA, η σειρά φυτικών ροφημάτων AdeZ, και ο καφές Costa Coffee, αλλά και προϊοντικές μάρκες που ανήκουν στον Όμιλο Coca-Cola HBC, όπως οι χυμοί Amita και Frulite και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ. Επιπλέον, η εταιρεία αποτελεί τον επίσημο διανομέα στην Ελλάδα των chips TSAKIRIS, των ενεργειακών ποτών Monster αλλά και των αλκοολούχων ποτών των οίκων Edrington, Brown-Forman, Gruppo Campari και Ισιδώρου Αρβανίτου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα gr.coca-colahellenic.com, το Facebook: www.facebook.com/CocaCola3E

Σχετικά με τη Socialinnov

Η Socialinnov είναι μια είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που εστιάζει στην εξάλειψη του χάσματος των ψηφιακών δεξιοτήτων και του μεγάλου ποσοστού ανεργίας στην Ελλάδα. Στόχος της είναι η οικοδόμηση καλύτερων μαθησιακών εμπειριών για την εκπαίδευση των νέων ή άλλων ευπαθών κοινωνικών ομάδων, προκειμένου να τους δοθούν τα εφόδια για ένα καλύτερο κοινωνικό και επαγγελματικό μέλλον. Ξεκίνησε το 2013 ως ο εκπαιδευτικός βραχίονας του Found.ation, μιας κορυφαίας πλατφόρμας καινοτομίας και τεχνολογίας. Η Socialinnov συνεργάζεται με ένα μεγάλο δίκτυο οργανισμών-εταίρων, εμπειρογνωμόνων και εκπαιδευτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ 25 Ιαν 2021 | 13:17

Αναδρομικά: Οριστικό τέλος στις διεκδικήσεις των συνταξιούχων από το ΣτΕ

Πως τίθεται οριστικό τέλος στις αξιώσεις των συνταξιούχων, οι οποίοι διεκδικούσαν να τους επιστραφούν αναδρομικά.

ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 25 Ιαν 2021 | 13:10

Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και επίδομα στέγασης: Νέα τρίμηνη παράταση καταβολής

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τη διάδοση του κορονοϊού, παρατείνεται για τρεις μήνες η ισχύς των εγκριτικών αποφάσεων.

166.204 ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟ 2020 25 Ιαν 2021 | 12:59

Υπoυργείο Εργασίας για αναπηρικές συντάξεις: Τι αλλάζει - Πώς θα ειδοποιούνται οι ενδιαφερόμενοι

Υλοποιείται ο σχεδιασμός του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης για την εξυπηρέτηση των δικαιούχων αναπηρικών συντάξεων.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 40% ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 25 Ιαν 2021 | 12:06

Εργαζόμενη γυναίκα: Πώς θα είμαι ήσυχη για τη φροντίδα υγείας της οικογένειάς μου;

Στον δρόμο για την κατάκτηση της έμφυλης ισότητας παραμένουν σημαντικά εμπόδια.

ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ 25 Ιαν 2021 | 10:37

Παρατείνεται για δύο μήνες η καταβολή ειδικού φόρου κατανάλωσης και ΦΠΑ για τα αλκοολούχα ποτά

Με νομοθετική ρύθμιση, παρατείνεται έως τις 26 Μαρτίου 2021, η υποχρέωση καταβολής του ειδικού φόρου κατανάλωσης, του ΦΠΑ και των λοιπών επιβαρύνσεων που αναλογούν σε αλκοολούχα προϊόντα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΝΑ ΤΑΜΕΙΟ 25 Ιαν 2021 | 08:16

Συντάξεις: Ξεκινούν οι πληρωμές από σήμερα Δευτέρα 25 Ιανουαρίου- Όλες οι ημερομηνίες

Αναλυτικά το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ 25 Ιαν 2021 | 08:15

Oxfam: "Ρέφαραν" σε 9 μήνες τις ζημιές της πανδημίας οι 1.000 πλουσιότεροι του κόσμου

Η μη κυβερνητική οργάνωση Oxfam εκτιμά σήμερα, στην έκθεσή της για τις ανισότητες, ότι οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον πλανήτη κάλυψαν ήδη τις ζημίες που υπέστησαν λόγω πανδημίας.

ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ 25 Ιαν 2021 | 08:06

Επιστρεπτέα προκαταβολή, επίδομα θέρμανσης και δώρο Χριστουγέννων: Στο ταμείο για 1,7 δισ. ευρώ εντός της εβδομάδας

Στα ATM για είσπραξη ενίσχυση 500.000 επαγγελματίες, 700.000 καταναλωτές και 650.000 μισθωτοί. Παράλληλα, το 2021 ξεκινάει με ένα "βουνό" υποχρεώσεων, καθώς πρέπει να πληρωθούν δόσεις ΕΝΦΙΑ, φόρου εισοδήματος και ΦΠΑ.

24 Ιαν 2021 | 09:14

Οι ουρές στην Ερμού απειλούν το "ήπιο lockdown" της Δευτέρας - Κρίσιμη η Κυριακή

Το μεγάλο "στοίχημα" είναι να μην υπάρξουν επιβαρυντικά επιδημιολογικά στοιχεία που θα οδηγήσουν σε πισωγυρίσματα

ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 Ιαν 2021 | 08:49

Ανοικτά μαγαζιά και σούπερ μάρκετ σήμερα - Ο κωδικός για SMS στο 13033

Τα καταστήματα θα έχουν τη δυνατότητα να είναι ανοικτά σήμερα έως τις 8 το βράδυ

23 Ιαν 2021 | 09:00

Χαλαρό lockdown από 1η Φεβρουαρίου - Τι αλλάζει για σχολεία, φροντιστήρια, πρακτορεία ΟΠΑΠ,μετακινήσεις και ταξί

Οδηγός επιβίωσης για το επόμενο 15νθήμερο - Τι θα λειτουργήσει, από πότε και πώς

ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ 23 Ιαν 2021 | 08:54

Οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Fitch: Διατήρησε την Ελλάδα στη βαθμίδα "BB" με σταθερή προοπτική

O οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Fitch επιβεβαίωσε χθες Παρασκευή το μακροπρόθεσμο αξιόχρεο της Ελλάδας στη βαθμίδα "BB", με σταθερή προοπτική.

ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ 23 Ιαν 2021 | 08:36

Ανοιχτά αύριο σούπερ μάρκετ και καταστήματα - Το ωράριο λειτουργίας

Προαιρετικό το άνοιγμα αύριο των καταστημάτων και των σούπερ μάρκετ