Follow us

ΖeniΘ: Λύσεις κόντρα στην κρίση από τον νο1 πάροχο ολοκληρωμένης ενέργειας

Στην τρέχουσα συγκυρία, η ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές, μέσα από ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων υπηρεσιών.

Ζενιθ

Η ενεργειακή κρίση επηρεάζει καθοριστικά την οικονομία και τους καταναλωτές, οι οποίοι καλούνται να μάθουν να ζουν με τις υψηλές τιμές της ενέργειας. Μάλιστα με δεδομένη την αβεβαιότητα που επικρατεί ως προς την ασφάλεια της ενεργειακής τροφοδοσίας εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία, τα ελληνικά νοικοκυριά προετοιμάζονται για έναν δύσκολο χειμώνα.

Σε αυτό το αντίξοο περιβάλλον ο καταναλωτής, είτε πρόκειται για τα νοικοκυριά είτε για τις επιχειρήσεις, αναζητεί τις βέλτιστες λύσεις για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών, με τρόπο οικονομικό και διαφανή. Στην τρέχουσα συγκυρία, η ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, με μεμονωμένα και συνδυαστικά προϊόντα σε φυσικό αέριο και σε ρεύμα βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές, μέσα από ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων υπηρεσιών και προϊόντων, που περιλαμβάνουν:

Σύγχρονες εφαρμογές για άμεση, γρήγορη και ασφαλή ενημέρωση και διαχείριση των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου

Η ΖeniΘ φροντίζει για την άμεση και εύκολη ενημέρωση των πελατών της, με διαφάνεια και αξιοπιστία για όλα τα θέματα που αφορούν στους λογαριασμούς ρεύματος και φυσικού αερίου.

ΖeniΘ: Λύσεις κόντρα στην κρίση από τον νο1 πάροχο ολοκληρωμένης ενέργειας

Λύσεις για εξοικονόμηση ενέργειας και e-mobility

Η ΖeniΘ έχει δημιουργήσει μία σειρά καινοτόμων εφαρμογών με στόχο την άμεση πρόσβαση και την ενημέρωση των πελατών για την ενεργειακή κατανάλωση του σπιτιού τους. Για ακόμη μεγαλύτερη αποδοτικότητα, οι καταναλωτές μπορούν να αξιοποιήσουν τον υπερσύγχρονο Wi-Fi θερμοστάτη ZeniΘ ThermoSmart, με τεχνολογία self-learning, που συμβάλλει στη διατήρηση της επιθυμητής θερμοκρασίας στο σπίτι, με τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας. Οι διαθέσιμες ενεργειακές υπηρεσίες Συντήρησης Λέβητα, έκδοσης Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης και έκδοσης Υ.Δ.Ε Ηλεκτρολογικής Εγκατάστασης δίνουν λύσεις σε καθημερινές ανάγκες των πελατών με την αξιοπιστία της ZeniΘ.

Πέραν των δράσεων ενεργειακής αποδοτικότητας, η ZeniΘ προσεγγίζει ολιστικά το θέμα της ενέργειας. Μέσα από συνεργασίες με καινοτόμους παρόχους λύσεων ηλεκτροκίνησης, η εταιρεία είναι σε θέση να προσφέρει υπερσύγχρονο εξοπλισμό και ολοκληρωμένες υπηρεσίες και σε αυτόν τον τομέα. Καλύπτει όλες τις πιθανές ανάγκες των επιχειρήσεων που μπαίνουν στην ηλεκτροκίνηση, από τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση των υποδομών τους έως την καθοδήγησή τους για την αξιοποίηση των προγραμμάτων ηλεκτροκίνησης και την τεχνική υποστήριξή τους. Επίσης, η ZeniΘ προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτροκίνησης και στους οικιακούς καταναλωτές αναλαμβάνοντας την μελέτη, την προμήθεια και εγκατάσταση του εξοπλισμού καθώς επίσης και την τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση.

Υψηλά standards βιωσιμότητας

Καθώς η ενεργειακή και η κλιματική κρίση απαιτούν την επιστράτευση και εφαρμογή βιώσιμων πρακτικών, η ZeniΘ, θέτει πολύ ψηλά τον πήχη της βιωσιμότητας και στρέφεται στις ΑΠΕ, παρέχοντάς σε όλα τα οικιακά συμβόλαια ηλεκτρικής ενέργειας, ενέργεια από 100% ανανεώσιμες πηγές, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση για τον καταναλωτή.

Home Sweet Home

Σε μια δύσκολη χρονιά για την οικονομία και την ενέργεια, η ΖeniΘ δεν εφησυχάζει και θέλοντας να προσφέρει στους πελάτες της ακόμη περισσότερα, συνεχίζει τον μεγαλύτερο διαγωνισμό που έχει γίνει ποτέ στην αγορά ενέργειας στην Ελλάδα, επιβραβεύοντας έτσι την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Ο κορυφαίος διαγωνισμός "Home Sweet Home" χαρίζει σε έναν τυχερό / μία τυχερή ένα ολοκαίνουριο ενεργειακό σπίτι στη γεωγραφική περιοχή της επιλογής τους!

Στο "Home Sweet Home", όλοι βγαίνουν κερδισμένοι αφού οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής μπαίνουν αυτομάτως σε κλήρωση και διεκδικούν πλούσια δώρα, όπως tech gadgets και ηλεκτρικές συσκευές που κάνουν την καθημερινότητα καλύτερη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΡΕΥΜΑ 20 Μαρ 2023 | 23:54

ΔΕΗ: Σημαντική μείωση των τιμολογίων ρεύματος για τον Απρίλιο

Η καθοδική πορεία των τιμολογίων σημαίνει αντίστοιχα δραστικό περιορισμό της επιδότησης των τιμολογίων από το κράτος.

ΑΠΟ ΑΠΟΨΕ ΚΙΟΛΑΣ 20 Μαρ 2023 | 16:21

Η κρίση των τραπεζών "γκρεμίζει" τις τιμές σε καύσιμα, φυσικό αέριο και ρεύμα

Πώς διαμορφώνονται οι χρηματιστηριακές τιμές στα καύσιμα - Θα περάσουν στον καταναλωτή οι μειώσεις σε ρεύμα, αέριο και καύσιμα;

19% 12 Μαρ 2023 | 09:45

Γιατί μειώθηκαν οι τιμές και η ζήτηση του ρεύματος

Μειωμένη κατά 19% σε σύγκριση με τον περασμένο Ιανουάριο εμφανίστηκε η μέση Τιμή Εκκαθάρισιης της Αγοράς (ΤΕΑ) κατά τον Φεβρουάριο.

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ 60% ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ 23 Μαρ 2023 | 15:01

"Φωτοβολταϊκά στη Στέγη": Ανοίγει η πλατόφρμα των αιτήσεων - Επιδότηση έως και 75% για νοικοκυριά, ποιοι είναι δικαιούχοι

Βασική προϋπόθεση για την υποβολή αίτησης στο "Φωτοβολταϊκά στη Στέγη" είναι ο αιτών να έχει συνάψει ήδη Σύμβαση Σύνδεσης με τον ΔΕΔΔΗΕ αλλά να μην έχει συνδεθεί ο φωτοβολταϊκός σταθμός.

ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ 23 Μαρ 2023 | 13:14

Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής: "Οι καταθέσεις είναι προστατευμένες, θα αποκτήσουμε σύντομα την επενδυτική βαθμίδα"

Στις θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και την αναμενόμενη απόκτηση της επενδυτικής βαθμίδας, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός στην δήλωσή του

23 Μαρ 2023 | 13:08

Energean: Αύξηση 20%, στα 152 δισεκ. κυβικά μέτρα, των βεβαιωμένων αποθεμάτων φυσικού αερίου

Την εξέλιξη, που συνιστά την 15η συνεχόμενη αύξηση αποθεμάτων στην ιστορία της, γνωστοποίησε το πρωί της Πέμπτης η Energean.

ΛΟΓΩ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ 23 Μαρ 2023 | 11:23

Οι τράπεζες δεν αυξάνουν τα επιτόκια καταθέσεων - Το "έξυπνο χρήμα" επιλέγει τις προθεσμιακές καταθέσεις μικρής διάρκειας

Κάθε αύξηση επιτοκίου που θα γίνεται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, θα περνάει σε ποσοστό 50% έως 65% και στα επιτόκια των καταθέσεων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 23 Μαρ 2023 | 11:02

MYTILINEOS: Αναλαμβάνει την κατασκευή μονάδας παραγωγής ενέργειας με φυσικό αέριο στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η σύμβαση που υπέγραψε η MYTILINEOS αφορά στη μελέτη, προμήθεια και κατασκευή (EPC) μονάδας ισχύος 299 MW.

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΥΠΟΙΚ 23 Μαρ 2023 | 10:36

Παράταση έως τις 12 Απριλίου για αλλαγές και διορθώσεις στο Ε9 - Έκπτωση 3% για εφάπαξ εξόφληση του φόρου εισοδήματος

Με την ίδια τροπολογία δίνεται έκπτωση 3% σε όσα φυσικά πρόσωπα πληρώσουν εφάπαξ, έως τις 31 Ιουλίου, το σύνολο του ποσού που θα προκύψει από την υποβολή της φορολογικής δήλωσης.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΚΡΕΚΑΣ 23 Μαρ 2023 | 08:58

Τα σενάρια για τις επιδοτήσεις στο ρεύμα τον Απρίλιο - Ο στόχος της κυβέρνησης

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην υπάρξει καθόλου επιδότηση στους λογαριασμούς του ρεύματος, άφησε ο υπουργός περιβάλλοντος και ενέργειας, Κώστας Σκρέκας.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ PETER COHAN 23 Μαρ 2023 | 07:26

Forbes: 186 τράπεζες εμφανίζουν τα "συμπτώματα" της πτωχευμένης Silicon Valley Bank

Το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα δεν είναι και τόσο υγιές, όπως αναφέρει σε ανάλυσή του το Forbes.

ΤΡΑΒΟΥΝ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ 22 Μαρ 2023 | 21:49

Ταξί: 24ωρη απεργία ανακοίνωσε το ΣΑΤΑ για αύριο Πέμπτη - Συγκέντρωση και πορεία στο υπ. Μεταφορών

Κατηγορούν την κυβέρνηση για αδιαφορία στα προβλήματα του κλάδου και καλούν τον κλάδο να αντιδράσει σ´αυτή την πολιτική τώρα.

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΤΗΣ ΓΣΕΕ 22 Μαρ 2023 | 21:38

Έρευνα: Οι καταναλωτές μειώνουν τη θέρμανση, τις φορές που κάνουν μπάνιο και τη χρήση του φούρνου

Έρευνα για την καταναλωτική συμπεριφορά έδειξε ότι ένα σημαντικό ποσοστό δεν μπορεί να συντηρήσει το σπίτι του, μειώνει το κρέας και μειώνει τη μετακίνηση με Ι.Χ.