Teleperformance Greece: Κέρδισε τέσσερα βραβεία στα ECCCSAs 2021

Η Teleperformance Greece είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής "Customer Experience Management" στην Ελλάδα.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Teleperformance Greece

Η Teleperformance Greece, η μεγαλύτερη εταιρεία στον τομέα των "digitally integrated business services" και μέλος του πολυεθνικού ομίλου της Teleperformance, απέσπασε τέσσερα βραβεία στα European Contact Centre & Customer Service Awards 2021 (ECCCSAs), μεταξύ των οποίων και ένα Gold Award, σε μία τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, στις 23 Νοεμβρίου 2021.

Συγκεκριμένα, η Teleperformance Greece απέσπασε ένα Gold βραβείο στην κατηγορία "Best Use of Business Intelligence", δύο Silver στις κατηγορίες "Best Outsourcing Partnership (Small)" και "Most Effective Learning and Development Initiative", καθώς επίσης και ένα Bronze στην κατηγορία "Most Effective Improvement Programme".

Στην 21η χρονιά του, τα European Contact Centre & Customer Service Awards (ECCCSAs) είναι ο μακροβιότερος και μεγαλύτερος θεσμός βράβευσης στον κλάδο των contact centers και της εξυπηρέτησης πελατών στην Ευρώπη και βραβεύει τις εταιρείες Customer Experience με βάση τις πρακτικές τους γύρω από την αξία των ανθρώπων, την καινοτομία και τις προσφερόμενες υπηρεσίες στους πελάτες.

Η αναγνώριση της Teleperformance Greece για μία ακόμη χρονιά στον θεσμό αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την ανάδειξη της αποστολής της εταιρείας όσον αφορά την παροχή απλούστερων, ταχύτερων, ασφαλέστερων και πιο ευέλικτων υπηρεσιών προς τους πελάτες της, συνδυάζοντας την ανθρώπινη επαφή με την υψηλή τεχνολογία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Teleperformance Greece, κ. Κωνσταντίνος Χαμαλέλης, δήλωσε σχετικά: "Για όλους εμάς στην Teleperformance, είναι ιδιαίτερα μεγάλη τιμή που αναγνωρίζονται ξανά οι επιχειρηματικές μας δραστηριότητες και οι καινοτόμες υπηρεσίες μας στον υψηλού κύρους θεσμό των European Contact Centre & Customer Service Awards. Τα τέσσερα αυτά βραβεία είναι απόδειξη της δέσμευσής μας να προσφέρουμε μια ολιστική προσέγγιση στους πελάτες μας, που μας εμπιστεύονται καθημερινά, ενώ επίσης αντανακλούν τη διαρκή ανοδική πορεία του οργανισμού. Στόχος μας είναι και θα παραμείνει η προσφορά μιας κορυφαίας εμπειρίας εξυπηρέτησης στους πελάτες μας, καθώς και του καλύτερου δυνατού εργασιακού περιβάλλοντος στους ανθρώπους μας".

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά με την Teleperformance Greece

Η Teleperformance Greece είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής "Customer Experience Management" στην Ελλάδα. Με περισσότερες από τρεις δεκαετίες εμπειρίας, αποτελεί σήμερα ένα από τα κορυφαία Multilingual Hubs στον κόσμο, υποστηρίζοντας πάνω από 140 Αγορές σε 40 γλώσσες και διαλέκτους, με πάνω από 10.500 εργαζόμενους που προέρχονται από 109 χώρες.

Πιστοποιημένη κατά ISO 9001, COPC OSP, PCI DSS, ISO 27001, Verego SRS, BEST, TOPS και Lean Six Sigma, χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής και υποστηρίζει επαφές μέσω κλήσεων, e-mail, chat, μέσων Κοινωνικής δικτύωσης, Artificial Intelligence, Ψηφιακές Πλατφόρμες, Bots, Speech Analytics, Bots, RPA’s, IVR, fax, sms και whitemails.

Με εγκαταστάσεις σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Χανιά, προσφέρει ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων "One-Office" σε Customer Experience Services, Back-Office Services και Knowledge Services, έχοντας λάβει πολλές σημαντικές διακρίσεις στην Ελλάδα όπως Best Place to Work (2021, 2020, 2017, 2013), αλλά και στο εξωτερικό όπως το Best Multilingual Contact Center in Europe (2019, 2018, 2017).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ 12 Νοε 2021 | 12:34

Βραβεύτηκε ο Αλμπερτ Μπουρλά : "Ο ένας εβραίος από την Θεσσαλονίκη, ο άλλος μουσουλμάνος από την Τουρκία..."

Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Αλμπερτ Μπουρλά, παρέλαβε βραβείο σε τελετή στην Ουάσινγκτον.

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ 04 Νοε 2021 | 12:23

Booker 2021: Στο Νοτιοαφρικανό Ντέιμον Γκάλγκουτ το βραβείο για το μυθιστόρημά του "Η υπόσχεση"

Ο συγγραφέας Ντέιμον Γκάλγκουτ ή έλαβε το Booker Prize, από τα πιο περίβλεπτα βραβεία στον κόσμο της αγγλόφωνης λογοτεχνίας, για το μυθιστόρημά του The Promise.

29 Νοε 2021 | 17:44

Η Nova και ο Δήμος Αθηναίων ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια Αθήνα πιο πράσινη

Ενώνοντας δυνάμεις με τον Δήμο Αθηναίων, η Nova χρηματοδότησε την κατασκευή, καθώς και τη συντήρηση για τους πρώτους έξι μήνες, δύο πάρκων τσέπης.

29 Νοε 2021 | 16:31

Coca-Cola: Ταχεία αποκατάσταση της περιοχής Βαρυμπόμπης – Τατοΐου και επιπλέον δωρεά 800 χιλιάδων ευρώ

Συνολική δωρεά ύψους 1,8 εκατ. ευρώ - Αποκατάσταση περισσότερων από 3.900 στρεμμάτων

25 Νοε 2021 | 15:03
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ 24 Νοε 2021 | 17:18

Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς: Δωρεάν χριστουγεννιάτικα διαδικτυακά εργαστήρια για ενήλικες

Οι 40 πρώτοι κάθε εργαστηρίου θα ειδοποιηθούν και θα λάβουν οδηγίες για τα υλικά και την εισαγωγή τους στη διαδικτυακή δράση.

23 Νοε 2021 | 18:54

Εγκαίνια του 2ου Παιδιατρικού Νοσοκομειακού Κέντρου Διαχείρισης περιστατικών Κακοποίησης στην Ελλάδα

Το Eliza ευχαριστεί θερμά την PRODEA Investments για τη γενναιοδωρία και καταλυτική συμβολή της στη δημιουργία της Μονάδας, καθώς και το Ίδρυμα MATILDA, αλλά και την Henkel Beauty Care Greece που συνδράμουν σημαντικά για την καθημερινή λειτουργία και στελέχωση της Μονάδας.

Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ 22 Νοε 2021 | 15:47

Γύρω από τα γιορτινά τραπέζια "χτίζουμε" τις πιο όμορφες οικογενειακές στιγμές

Γι’ αυτό και αν πρέπει να επενδύσουμε σε ένα δωμάτιο στο σπίτι, αυτό είναι η τραπεζαρία.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ 18 Νοε 2021 | 18:42

Γιατί αξίζει να ψωνίσω στην Black Friday 2021;

Καθώς οι επιχειρήσεις συναγωνίζονται μεταξύ τους για την παροχή των καλύτερων προσφορών, συχνά ως καταναλωτές βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα "τσουνάμι" από διαφορετικά Black Friday Deals.

ΕΘΝΙΚΗ 2.0 ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 18 Νοε 2021 | 17:19

Ευκαιρίες ανάπτυξης για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις με το ΕΘΝΙΚΗ 2.0

Πώς οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις θα επωφεληθούν από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας

17 Νοε 2021 | 14:49

Douleutaras Pros Academy: Ο κλάδος των Τεχνικών Επαγγελμάτων αλλάζει εποχή μέσα από το 1ο πανευρωπαϊκά Ακαδημαϊκό Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας

Πρόγραμμα πιστοποίησης "Σύγχρονη Επιχειρηματικότητα & Ανάπτυξη" προσφέρει το Douleutaras στους επαγγελματίες συνεργάτες του, επιχειρώντας για πρώτη φορά στην Ευρώπη μία ανατρεπτική για τον κλάδο εκπαιδευτική πρωτοβουλία.