Follow us

ΖeniΘ: Λύσεις κόντρα στην κρίση από τον νο1 πάροχο ολοκληρωμένης ενέργειας

Στην τρέχουσα συγκυρία, η ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές, μέσα από ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων υπηρεσιών.

Ζενιθ

Η ενεργειακή κρίση επηρεάζει καθοριστικά την οικονομία και τους καταναλωτές, οι οποίοι καλούνται να μάθουν να ζουν με τις υψηλές τιμές της ενέργειας. Μάλιστα με δεδομένη την αβεβαιότητα που επικρατεί ως προς την ασφάλεια της ενεργειακής τροφοδοσίας εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία, τα ελληνικά νοικοκυριά προετοιμάζονται για έναν δύσκολο χειμώνα.

Σε αυτό το αντίξοο περιβάλλον ο καταναλωτής, είτε πρόκειται για τα νοικοκυριά είτε για τις επιχειρήσεις, αναζητεί τις βέλτιστες λύσεις για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών, με τρόπο οικονομικό και διαφανή. Στην τρέχουσα συγκυρία, η ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, με μεμονωμένα και συνδυαστικά προϊόντα σε φυσικό αέριο και σε ρεύμα βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές, μέσα από ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων υπηρεσιών και προϊόντων, που περιλαμβάνουν:

Σύγχρονες εφαρμογές για άμεση, γρήγορη και ασφαλή ενημέρωση και διαχείριση των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου

Η ΖeniΘ φροντίζει για την άμεση και εύκολη ενημέρωση των πελατών της, με διαφάνεια και αξιοπιστία για όλα τα θέματα που αφορούν στους λογαριασμούς ρεύματος και φυσικού αερίου.

ΖeniΘ: Λύσεις κόντρα στην κρίση από τον νο1 πάροχο ολοκληρωμένης ενέργειας

Λύσεις για εξοικονόμηση ενέργειας και e-mobility

Η ΖeniΘ έχει δημιουργήσει μία σειρά καινοτόμων εφαρμογών με στόχο την άμεση πρόσβαση και την ενημέρωση των πελατών για την ενεργειακή κατανάλωση του σπιτιού τους. Για ακόμη μεγαλύτερη αποδοτικότητα, οι καταναλωτές μπορούν να αξιοποιήσουν τον υπερσύγχρονο Wi-Fi θερμοστάτη ZeniΘ ThermoSmart, με τεχνολογία self-learning, που συμβάλλει στη διατήρηση της επιθυμητής θερμοκρασίας στο σπίτι, με τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας. Οι διαθέσιμες ενεργειακές υπηρεσίες Συντήρησης Λέβητα, έκδοσης Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης και έκδοσης Υ.Δ.Ε Ηλεκτρολογικής Εγκατάστασης δίνουν λύσεις σε καθημερινές ανάγκες των πελατών με την αξιοπιστία της ZeniΘ.

Πέραν των δράσεων ενεργειακής αποδοτικότητας, η ZeniΘ προσεγγίζει ολιστικά το θέμα της ενέργειας. Μέσα από συνεργασίες με καινοτόμους παρόχους λύσεων ηλεκτροκίνησης, η εταιρεία είναι σε θέση να προσφέρει υπερσύγχρονο εξοπλισμό και ολοκληρωμένες υπηρεσίες και σε αυτόν τον τομέα. Καλύπτει όλες τις πιθανές ανάγκες των επιχειρήσεων που μπαίνουν στην ηλεκτροκίνηση, από τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση των υποδομών τους έως την καθοδήγησή τους για την αξιοποίηση των προγραμμάτων ηλεκτροκίνησης και την τεχνική υποστήριξή τους. Επίσης, η ZeniΘ προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτροκίνησης και στους οικιακούς καταναλωτές αναλαμβάνοντας την μελέτη, την προμήθεια και εγκατάσταση του εξοπλισμού καθώς επίσης και την τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση.

Υψηλά standards βιωσιμότητας

Καθώς η ενεργειακή και η κλιματική κρίση απαιτούν την επιστράτευση και εφαρμογή βιώσιμων πρακτικών, η ZeniΘ, θέτει πολύ ψηλά τον πήχη της βιωσιμότητας και στρέφεται στις ΑΠΕ, παρέχοντάς σε όλα τα οικιακά συμβόλαια ηλεκτρικής ενέργειας, ενέργεια από 100% ανανεώσιμες πηγές, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση για τον καταναλωτή.

Home Sweet Home

Σε μια δύσκολη χρονιά για την οικονομία και την ενέργεια, η ΖeniΘ δεν εφησυχάζει και θέλοντας να προσφέρει στους πελάτες της ακόμη περισσότερα, συνεχίζει τον μεγαλύτερο διαγωνισμό που έχει γίνει ποτέ στην αγορά ενέργειας στην Ελλάδα, επιβραβεύοντας έτσι την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Ο κορυφαίος διαγωνισμός "Home Sweet Home" χαρίζει σε έναν τυχερό / μία τυχερή ένα ολοκαίνουριο ενεργειακό σπίτι στη γεωγραφική περιοχή της επιλογής τους!

Στο "Home Sweet Home", όλοι βγαίνουν κερδισμένοι αφού οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής μπαίνουν αυτομάτως σε κλήρωση και διεκδικούν πλούσια δώρα, όπως tech gadgets και ηλεκτρικές συσκευές που κάνουν την καθημερινότητα καλύτερη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ 23 Ιαν 2023 | 08:54

Μειωμένα τιμολόγια ρεύματος για τον Φεβρουάριο ανακοίνωσαν οι προμηθευτές

Το τιμολόγιο της ΔΕΗ που ανακοινώθηκε χθες το βράδυ είναι μειωμένο κατά 57-64 % σε σχέση με τον Ιανουάριο και διαμορφώνεται κάτω από τα 20 λεπτά ανά κιλοβατώρα.

ΕΝΕΡΓΕΙΑ 20 Ιαν 2023 | 22:35

Λογαριασμοί ρεύματος: Έρχονται μειώσεις τον Φεβρουάριο - Ανακοινώνονται τα νέα τιμολόγια

Οι ανακοινώσεις για τα τιμολόγια ρεύματος θα γίνουν εντός των επόμενων ωρών από τους παρόχους και όλα δείχνουν πως η πτώση των τιμών θα είναι εντυπωσιακή.

ΚΟΙΤΑΣΜΑ KARISH 19 Ιαν 2023 | 13:16

Όμιλος Energean: Προς σημαντική αύξηση της παραγωγής φυσικού αερίου φέτος

Μετά την έναρξη παραγωγής από το κοίτασμα Karish στο Ισραήλ.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 85% 19 Ιαν 2023 | 12:37

Τεράστια η μείωση του ηλεκτρικού ρεύματος, στα επίπεδα του 2021: Πώς εξηγείται, πότε θα τη δούμε στους λογαριασμούς

To ερώτημα είναι πώς φτάσαμε σε τόσο μεγάλη πτώση, αν θα συνεχιστεί και πότε θα φανεί στην τσέπη των καταναλωτών και στα ταμεία των επιχειρήσεων.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 18 Ιαν 2023 | 12:37

Οι παροχές που έρχονται: Διπλή καταβολή στους συνταξιούχους, μειωμένα τιμολόγια ρεύματος, market pass και αύξηση κατώτατου μισθού

Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται ότι θα είναι γεμάτο από "καλές οικονομικές ειδήσεις" για τα νοικοκυριά.

ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ 17 Ιαν 2023 | 14:24

Έρχεται μεγάλη μείωση στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος με προεκλογικό άρωμα - Ποιοι θα κερδίσουν και πόσα

Μείωση στα τελευταία τιμολόγια κατά 22% σε σχέση με τη μέση χονδρική τιμή του Δεκεμβρίου.

Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ 16 Ιαν 2023 | 19:05

Les Échos: Αναδιάταξη των ροών ενέργειας στην Ευρώπη - "Η Αθήνα εκδικείται το Βερολίνο"

Γιατί ι Γάλλος καθηγητής πολιτικών επιστημών Τιερί Μπρος αναφέρει ότι "η Αθήνα εκδικείται το Βερολίνο"

ΕΡΓΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 14 Ιαν 2023 | 09:18

Στην Αλεξανδρούπολη ο Μητσοτάκης - Με εξαγωγικό προσανατολισμό η νέα μονάδα ηλεκτροπαραγωγής

Η νέα μονάδα, ισχύος 840 μεγαβάτ θα κατασκευαστεί σε στρατηγικό σημείο.

ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΑ 66,809 ΕΥΡΩ/MWH 13 Ιαν 2023 | 09:53

Τι σημαίνει για την Ελλάδα η νέα μείωση των τιμών του φυσικού αερίου

Οι φθηνές τιμές του αερίου έχουν φτάσει και στη χώρα μας, ωστόσο η Ελλάδα συνεχίζει να έχει την υψηλότερη χονδρική τιμή ρεύματος για σήμερα στην Ευρώπη.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΣΦΑ 11 Ιαν 2023 | 12:55

Μειωμένη κατά 19% η εξάρτηση της Ελλάδας από το ρωσικό φυσικό αέριο - Αύξηση 54% στις εισαγωγές LNG

Παρά τη μικρή αύξηση των εισαγωγών ρωσικού αερίου τον Δεκέμβριο, το 2022 έκλεισε με μείωση κατά 68.3% των ρωσικών εισαγωγών σε σχέση με το 2021.

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ 08 Ιαν 2023 | 10:45

Ποια είναι τώρα η φθηνότερη πηγή θέρμανσης - Οι τιμές σε φυσικό αέριο, πετρέλαιο, ρεύμα και ξύλα

Το δίλημμα της θέρμανσης ενόψει της πτώσης των θερμοκρασιών - Οι οικονομικότερες λύσεις.

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 07 Ιαν 2023 | 09:33

Φυσικό αέριο: Μεγάλη πτώση των τιμών μετά την επιβολή πλαφόν - Οι παράγοντες που συγκράτησαν το ράλι ανόδου

Το πλαφόν στο φυσικό αέριο ορίστηκε στα 180 ευρώ/MWh και θα ισχύει από 15 Φεβρουαρίου.

ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΟΧΗΜΑΤΑ 04 Ιαν 2023 | 11:10

Εμπρηστική επίθεση σε εταιρία παροχής φυσικού αερίου στην Κυψέλη

Λίγο πριν από τις 02:00, εξερράγη ο ένας μηχανισμός με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε δύο οχήματα.