X

63 χρόνια πριν, η Άννα Φόνσου και ο Ντίνος Ηλιόπουλος, έζησαν έναν μεγάλο έρωτα

Ο έρωτας του Ντίνου Ηλιόπουλου για την Άννα Φόνσου ήταν τόσο μεγάλος και δυνατός που της είχε γράψει και ένα τρυφερό ερωτικό τραγούδι.

Γράφει: TheToc team

Ο Ντίνος Ηλιόπουλος παντρεύτηκε δύο φορές. Ο πρώτος του γάμος διήρκησε ελάχιστους μήνες, ενώ από τον δεύτερο, που τελέστηκε το 1963, με τη Χίλντεγκαρντ Βίτσερ, αυστριακής καταγωγής, απέκτησαν δύο κόρες, την Εβίτα και τη Χίλντα και τρία εγγόνια, τη Νικήτα της Εβίτας, την Έλλη και τον Ντίνο, της Χίλντας.

Η άγνωστη ερωτική ιστορία του Ντίνου Ηλιόπουλου και της Άννας Φόνσου

Μεγάλος ήταν και ο έρωτάς του με την Άννα Φόνσου, με την οποία είχαν 30 χρόνια διαφορά ηλικίας. Το τραγούδι "Μείνε Λίγο", σε στίχους Ντίνου Ηλιόπουλου και μουσική Σπύρου Παππά μπορεί να μην είναι πολύ γνωστό, όμως το γεγονός ότι οι στίχοι του είναι γραμμένοι για την Άννα Φόνσου το κάνουν ιδιαίτερο.

Πρόκειται για ένα τραγούδι του 1962, όταν η Άννα Φόνσου εγκατέλειψε τον Ντίνο Ηλιόπουλο, για να παντρευτεί τον πλούσιο θεατρικό επιχειρηματία Κώστα Παλτόγλου.

Οι στίχοι του τραγουδιού

Μείνε λίγο, σ’ το φωνάζω με τα μάτια, με το στόμα

και θα φύγω μοναχός μου, χωρίς δάκρυ, μείνε ακόμα,

αν σε χάσω, δεν υπάρχει ούτε αύριο, ούτε τώρα,

θα ξεχάσω, δώσ’ μου όμως, σ’ εξορκίζω λίγη ώρα…

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr