
Έπειτα από μια εξαιρετικά απαιτητική τηλεοπτική σεζόν και λίγο πριν την έναρξη μίας νέας ακόμη πιο υποσχόμενης, η Ελένη Μενεγάκη ξεκουράζεται στις διακοπές της, πιο απλή από ποτέ και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αλλά και πανέμορφη όπως πάντα.
Μόνο με αφορμή τη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου, η αγαπημένη παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη έκανε την υποχώρηση να φορέσει λίγο δροσερό κραγιόν για να μας ευχηθεί: "Χρόνια Πολλά". Στις υπόλοιπες αναρτήσεις της, εντελώς άβαφη και μαυρισμένη από τον ήλιο και τ η θάλασσα, μας δείχνει πόσο όμορφα περνάει τις διακοπές της σε κάποιο ελληνικό νησί, πιθανότατα, στην Άνδρο.
"Μεσημεράκι στο νησάκι" γράφει, χαρακτηριστικά, η Ελένη Μενεγάκη και αποδεικνύει πόσο κούκλα παραμένει, χωρίς να έχει ανάγκη παρά το χαμόγελό της για να είναι απλά εκθαμβωτική.
"Η ευτυχία δεν ανήκει σε αυτούς που έχουν τα πάντα αλλά σε εκείνους που εκτιμούν ότι έχουν! (δεν είναι δικό μου αλλά μου ταιριάζει )", σημειώνει η γνωστή παρουσιάστρια σε μια άλλη ανάρτησή της.
"Ευτυχία είναι , να μοιράζεσαι στιγμές με τους αγαπημένους σου", λέει η Ελένη Μενεγάκη σε άλλη ανάρτησή της.
Δείτε τις φωτογραφίες:
![Άβαφη και πανέμορφη η Ελένη Μενεγάκη βρήκε την πολυπόθητη καλοκαιρινή ευτυχία στην απλότητα [εικόνες]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/76/765dbfa45fe249c4b665606dfecb4aad.jpg?v=1&maxwidth=650&)



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr