
Την Κυριακή 10/12 ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό είχαν έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο για να γιορτάζουν, αφού τα δίδυμα παιδιά τους έγιναν εννέα ετών.
Η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα και ο πρίγκιπας Ζακ γεννήθηκαν στις 10 Δεκεμβρίου 2014 με καισαρική τομή στο νοσοκομείο Princess Grace του Μονακό και το παλάτι δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία τους.
Τα γενέθλια των διδύμων γιόρτασε με τον δικό της τρόπο η ετεροθαλής αδελφή τους, Τζασμίν Γκρέις Γκριμάλντι.
Η μεγαλύτερη κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό, η οποία είναι 31 ετών, δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες με τα ετεροθαλή αδέλφια της πρίγκιπα Ζακ και πριγκίπισσα Γκαμπριέλα.
Η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια έκανε μια ανάρτηση στο instagram γράφοντας στη λεζάντα: "Χρόνια πολλά στον αδερφό μου Ζακ και την αδερφή μου Γκαμπριέλα! Δείτε εδώ την αδελφική αγάπη".
Στις φωτογραφίες είδαμε διάφορα χαριτωμένα στιγμιότυπα με τα αδέλφια.
Μάλιστα, η μία φωτογραφία τους ήταν από το καλοκαίρι που πέρασε. Σε αυτήν βλέπουμε τη Γκαμπριέλα, να φοράει φλοράλ φόρεμα και μεταλλικά πέδιλα, και σκύβει δίπλα στη Τζασμίν, η οποία έχει το χέρι της γύρω από τα μικρότερα αδέρφια της. Ο Ζακ, φορώντας μπλούζα πόλο και σορτς, με το σήμα της ειρήνης ενώ κρατά ένα παιχνίδι Sonic The Hedgehog στο άλλο του χέρι.

Ακόμα είδαμε μαζί και τα τέσσερα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου, αφού στην παρέα ήταν και ο Αλεξάντερ Γκριμάλντι.

Η μητέρα της Τζασμίν είναι η κτηματομεσίτης Tamara Rotolo, και αναγνωρίστηκε ως κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου το 2006 όταν ήταν σχεδόν 16 ετών.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr