Δεν πίστευε στα μάτια του ο Νίκος Μουτσινάς, στην εκπομπή του οποίου έκανε παρέμβαση σήμερα η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.
"Νίκο καλησπέρα. Πήρα να σου πω καλή Πρωτοχρονιά, καλά Χριστούγεννα! Να σταματήσεις να γκρινιάζεις γιατί δεν θα κάνουμε ρεβεγιόν, γιατί πάνω απ’ όλα πρέπει να είμαστε υγιείς" είπε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά.
"Νίκο μου, είναι δύσκολες μέρες αυτές που περνάμε. Πρέπει, λοιπόν, να σκεφτόμαστε καθημερινά τους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν νοσήσει, νοσηλεύονται, τους θανάτους, τους διασωληνωμένους και να συγκεντρωθούμε όλοι, μόνοι στα σπίτια μας να κάνουμε για φέτος το ρεβεγιόν. Και του χρόνου που όλα θα είναι καλά μετά το εμβόλιο, θα μπορεί ο καθένας να γιορτάσει όπως θέλει. Εγώ σου εύχομαι καλή χρονιά, καλά Χριστούγεννα και να είσαι πάντα υγιής" πρόσθεσε η κα. Παγώνη.
"Υπάρχει πολύ μεγάλη αγάπη", της απάντησε έκπληκτος ο Νίκος Μουτσινάς. "Ναι, αλλά με σχολιάζεις και συγχρόνως κάθε μέρα. Δεν είναι μόνο αυτό", παρατήρησε η Ματίνα Παγώνη, με τον παρουσιαστή να ξεσπά σε γέλια.
"Να μη σχολιάσω αυτά τα χειλάκια τα τέσσερα που με κοιτάνε; Τα τέσσερα στρασένια χειλάκια; Από ό,τι βλέπω, και το μακιγιάζ και τα χειλάκια κάνουν pop up, βγαίνουν έξω! Είστε εξαιρετική κα. Παγώνη! Σας στέλνω την αγάπη μου!", της είπε ο Νίκος Μουτσινάς αποχαιρετώντας την.
Μια διαφορετική Ματίνα Παγώνη: Μιλάει για τον εαυτό της και αποκαλύπτει γιατί δεν έχει κάνει παιδιά
Πριν λίγες μέρες, η κα. Παγώνη μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή "Happy Day" για την προσωπική της ζωή και εξήγησε γιατί δεν έχει κάνει δικά της παιδιά.
"Στη λαϊκή με σταματάει ο κόσμος και με ρωτάει τι θα γίνει με τα καταστήματα και πότε θα βγούμε έξω. Μου έχει λείψει να βγαίνω το Σάββατο με τις φίλες μου. Είμαι παντρεμένη πάρα πολλά χρόνια, ο άντρας μου είναι γιατρός. Όταν ήμουν μικρή φορούσα μίνι, που ήταν περίεργο για την εποχή, αλλά είχα το οκ της μητέρας μου. Βάφομαι από 17 ετών, έχει συνηθίσει το χέρι και πάει μόνο του. Δε, μου αρέσει ο απέναντί μου να είναι απεριποίητος. Δεν μπορώ να συνυπάρξω. Πάντα κάνω shopping therapy και ίσως υπερβάλω. Έχω την αίσθηση ότι οποιαδήποτε επέμβαση στο πρόσωπο χαλάει τον εαυτό σου. Πρέπει να φαίνεται ότι μεγαλώνουμε. Όταν αποφασίζεις να μπεις στον συνδικαλισμό ξέρεις ότι δεν θα έχεις προσωπική ζωή", είπε μεταξύ άλλων η Ματίνα Παγώνη.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr