«Αγριες Μέλισσες»: Ανατροπή με τον θάνατο του Γιάννου - Τι θα δούμε απόψε

Αλλάζουν τα δεδομένα στις «Αγριες Μέλισσες» με την άφιξη του νέου ιατροδικαστή

agries-melisses-anatropi-me-ton-thanato-tou-giannou---ti-tha-doume-apopse
SHARE THIS
0
SHARES

Νέα δεδομένα δημιουργεί στις «Αγριες Μέλισσες» μετά και την άφιξη του νέου ιατροδικαστή, ο οποίος βγάζει από το συρτάρι τον θάνατο του Γιάννου καθώς έχει έντονες αμφιβολίες για το αν τελικά αυτοκτόνησε.

Ο Μιλτιάδης επιτρέπει να προχωρήσει η εκταφή του Γιάννου, γεγονός που αναστατώνει το χωριό των «Αγριων Μελισσών». Η ιατροδικαστική εξέταση του άψυχου σώματος του Γιάννου ολοκληρώνεται και το πόρισμα είναι έτοιμο. Δούκας και Μελέτης αισθάνονται πως ο κλοιός γύρω τους στενεύει.

Η Ελένη παίρνει μια μεγάλη απόφαση για τον απαγορευμένο της έρωτα απέναντι στον Λάμπρο ενώ ο Κωνσταντής καταφέρνει να κλέψει το φιλί της Δρόσως. Θα την ρίξει, όμως, στα δίχτυα του; Την ίδια ώρα, τα κρυφά σχέδια του Κλεομένη φαίνεται να οδηγούνται στον γκρεμό ενώ η Ουρανία είναι έτοιμη ν’ αποκαλύψει στην Ασημίνα τον παράνομο δεσμό της Μυρσίνης και του Κυπραίου. Παράλληλα, ο Μιλτιάδης δίνει τη συγκατάθεσή του στον νέο ιατροδικαστή και η εκταφή του Γιάννου πέφτει στο Διαφάνι σαν κεραυνός εν αιθρία. Ο Δούκας και ο Μελέτης νιώθουν τον κλοιό να στενεύει για το έγκλημά τους ενώ οι αδερφές Σταμίρη νιώθουν γι’ ακόμα μια φορά το βάρος της πράξης τους. Η εξέταση του άψυχου σώματος του Γιάννου ολοκληρώνεται και το πόρισμα είναι έτοιμο. Θα δικαιωθεί, αυτή τη φορά, η οικογένεια του Μιλτιάδη; 

Οι εξελίξεις απόψε... 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook