
Για τις "Άγριες Μέλισσες" και τα νούμερα τηλεθέασης μίλησε ο ηθοποιός της σειράς, Γιώργος Γεροντιδάκης.
Ο "Μελέτης" μίλησε στην κάμερα του Alpha, αλλά και του Mega, και ανέφερε για το μέλλον του στη σειρά: "Σχέδια υπάρχουν, προτάσεις φαντάζομαι θα υπάρξουν, ακόμα δεν τελείωσαν οι Άγριες Μέλισσες, δεν έχω συζητήσει για του χρόνου".
"Βλέπουμε μια άνθηση της μυθοπλασίας, αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που μπορούμε να έχουμε. Το καλό είναι να υπάρχουν δουλειές, τώρα αν θα είμαστε μέσα εμείς δεν αλλάζει κάτι", είπε ο Γιώργος Γεροντιδάκης.
Σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης, ο ηθοποιός θεωρεί πως δεν τον αφορούν: "Με τα νούμερα πρέπει να ασχολούνται οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για τα νούμερα. Εγώ δεν είμαι υπεύθυνος για κανένα τέτοιο πράγμα.
Εγώ είμαι χαρούμενος και ευγνώμων που συμμετέχω σε μια σειρά, η οποία έφερε το θέατρο στην τηλεόραση και θα συνεχίσει να το φέρνει στην τηλεόραση. Αυτή είναι η επιτυχία".
"Τα νούμερα είναι για εκείνους που ασχολούνται και ζουν από αυτό. Εγώ δεν ζω από αυτό", λέει ο Γιώργος Γεροντιδάκης.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr