X

"Άγριες Μέλισσες": Εμφανίζεται η μητέρα του Ζάχου - Η Σοφία Σεϊρλή στον ρόλο της Μάρως Λυκογιάννη

Η Σοφία Σεϊρλή μπαίνει στη σειρά "Άγριες Μέλισσες" και θα ενσαρκώσει τη Μάρω Λυκογιάννη

Γράφει: TheToc team

Νέο πρόσωπο μπαίνει στην τηλεοπτική σειρά "Άγριες Μέλισσες" η Σοφία Σεϊρλή, που θα ενσαρκώσει τη Μάρω Λυκογιάννη, τη μητέρα του ταγματάρχη Ζάχου.

Η Μάρω είναι παλιά φίλη των Διαφανιωτών και ιδίως της οικογένειας Σταμίρη.

Διαβάστε Επίσης

Στην Κατοχή, η Μάρω έγινε δασκάλα των κοριτσιών, αφού τα σχολεία ήταν κλειστά λόγω του πολέμου, και τα στήριξε με όλες τις δυνάμεις της.

Δυναμική γυναίκα, αγωνίστρια της ζωής, υπήρξε μέντορας της Ελένης και της δίδαξε να στέκεται πάντα στα δικά της πόδια και να μη θεωρεί πως είναι κατώτερη των αντρών σε κανέναν τομέα.

Έχει τεράστια αδυναμία στον μονάκριβο γιο της, όμως, αυτό δεν την εμποδίζει να τον κρίνει δίκαια και ουσιαστικά.

Διαβάστε Επίσης

Το χάσμα στις απόψεις τους είναι πλέον βαθύ. Θα καταφέρει να του αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεται ή η σύγκρουση μάνας και γιου θα οδηγήσει τον Ζάχο σε πιο σκοτεινιά μονοπάτια;